Valepoliisiaalto jatkuu Pohjanmaalla: Poliisin tiedossa jo noin 50 tapausta tänä vuonna iltalehti 16:53 17.08

Pohjanmaan poliisi kertoo saaneensa tietoonsa tänä vuonna kymmeniä huijausyrityksiä. Valepoliisit ovat jatkaneet yrityksiään huijata puhelimessa pankkitunnuksia iäkkäiltä ihmisiltä Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella. Tämän vuoden aikana Pohjanmaan poliisille on tullut tietoon jo noin 50 tapausta. Niissä on soitettu iäkkäille ihmisille ja heidän pankkitunnuksiaan on koetettu urkkia poliisina esiintymisen avulla.


Amerikkalaismies harrasti seksiä verkkoaidan kanssa - naapuri kuvasi ja soitti poliisit iltalehti 15:52 17.08

Alaston mies sai syytteet siveettömästä käytöksestä julkisella paikalla. Travis Countystä Teksasista kotoisin olevan Eliodoro Estalan, 32, tapausta käsiteltiin tällä viikolla oikeudessa, mutta mies ei ilmestynyt oikeuden käsittelyyn. Poliisi etsii miestä. Hänet haluttiin oikeuteen syytettynä epäsiveellisestä käytöksestä.


Hevoset menehtyivät radalle Turun ja Härmän raveissa neljän päivän sisällä iltasanomat 12:58 16.08

Ravikilpailuissa sattui kaksi kuolemantapausta hiljattain.


Poliisi tutkii kahta kuolemantapausta Helsingin Vuosaaressa – nuoret miehet löytyivät kuolleena puistosta ja asunnosta hs 11:59 16.08


Kaksi kuolemantapausta Vuosaaressa viikko sitten - poliisi vaitonainen iltalehti 08:35 16.08

Helsingin Vuosaaressa paljastui viime viikolla kaksi kuolemantapausta. Poliisi selvittää liittyvätkö kuolemat toisiinsa. Iltalehden tietojen mukaan Helsingin Vuosaaren Mustankivenpuistosta löytyi kuollut mies viime viikon tiistaina. Lähistön asunnosta löytyi toinen mies kuolleena seuraavana päivänä. Tutkinnanjohtaja Teemu Kruskopf Helsingin poliisista vahvistaa kuolemantapaukset Iltalehdelle.


185 kiloa nuuskaa Suomeen - salakuljetusvyyhtiä käsitellään tänään oikeudessa iltalehti 06:59 16.08

Tapauksesta on syytettynä kymmenen ihmistä. Rikosnimikkeistä vakavin on törkeä veropetos, jonka seurana käsitellään myös muun muassa veropetosta ja salakuljetusta. Tuusulan käräjäoikeudessa selvitellään tänään mittavaa nuuskan salakuljetustapausta. Tulli paljasti nuuskan laajan laittoman maahantuonti- ja myyntivyyhden viime vuonna. Tullin mukaan Suomeen tuotiin vuoden 2016 aikana laittomasti 185 kiloa nuuskaa. Vältettyjen verojen määräksi Tullin arvioi tapauksen paljastuttua noin 69 000 euroa. Tapauksesta on syytettynä kymmenen ihmistä. Vakavin rikosnimike vyyhdissä on törkeä veropetos - muita asiaan liittyviä rikosnimikkeitä on muun muassa veropetos ja salakuljetus. Oikeudessa käsiteltäviä syytekohtia on useita.


12-vuotias otettiin huostaan humalaisten aikuisten keskeltä Kuopiossa - lapsen äiti uhkasi sosiaalityöntekijää tappamisella iltalehti 21:26 15.08

Poliisi tutkii tapausta virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Poliisi hälytettiin alkuviikosta yksityisasuntoon Kuopion Petoselle, koska sisältä oli kuulunut pitkään meteliä. Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että asunnossa oli asunnon haltijan lisäksi pariskunta ja näiden 12-vuotias lapsi. Poliisin mukaan kaikki aikuiset olivat silminnähden päihtyneitä ja sekavia. Sen vuoksi paikalle soitettiin Kuopion kaupungin sosiaalipäivystäjä, joka teki päätöksen ottaa lapsi asunnosta sosiaalityöntekijöiden huostaan.


Poliisi tutkii valtavaa vyyhtiä: Naisen epäillään tuoneen Suomeen laittomasti satoja koiranpentuja - rikoshyöty satojatuhansia euroja iltalehti 13:52 11.08

Poliisi ja eläinlääkäri varoittavat tuontikoiriin liittyvistä vakavista riskeistä. Helsingin poliisin ja Etelä-Suomen Aluehallintoviraston tietojen mukaan Helsingin Östersundomissa asuva nainen on myynyt netin myyntisivustolla sekarotuisia koiranpentuja, jotka on tuotu laittomasti Suomeen Virosta ja muualta Baltiasta. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että sekarotuisia pentuja on tuotu Suomeen satoja, ja taloudellisen hyödyn uskotaan olevan satoja tuhansia euroja. Poliisin syyteharkinnassa on tällä hetkellä noin 400 tapausta. Epäillyt petokset, salakuljetukset ja eläinsuojelurikokset ovat tapahtuneet vuosina 2014-2016 ja sen jälkeen tapauksia on tullut vielä lisää.


Bussipysäkiltä löytyi kuollut mies Helsingissä iltasanomat 16:54 07.08

Bussipysäkiltä on löytynyt kuollut mies. Tapausta tutkitaan kuolemansyyn tutkintana eikä rikoksena.


Kolumni: Yleisurheilun MM-kisoissa ollut 183 dopingtapausta – nyt yksi mies on tikunnokassa iltasanomat 06:46 07.08

MM-kisojen kolmannen kilpailupäivän globaalisti seuratuimmaksi tapahtumaksi ei noussut yksikään loppukilpailu, vaan miesten 100 metrin palkintojenjako, kirjoittaa Pekka Holopainen.


Asianajaja: Ahmetin tapauksen viranomaiskäsittelyssä useita epäkohtia iltalehti 05:41 07.08

Käännytyksen väistäneen Ahmetin asianajaja löytää lukuisia epäselvyyksiä tapauksen käsittelyssä niin oikeusasteissa kuin poliisilla. Ahmetin asianajaja löytää tapauksen viranomaiskäsittelyssä useita epäkohtia. Hän aloittaa passista. - Passin olinpaikasta väännettiin kättä. Poliisi soitti ja sanoi, että on luvattu toimittaa tämä passi. Kuin minun pitäisi saada asiakas luovuttamaan passi poliisille, ja sen jälkeen voitaisi harkita uudelleen tapausta, asianajaja ihmettelee.


Vanhuksilta varastettiin omaisuutta Helsingissä - toiselta vietiin lompakko, toiselta kultainen kaulakoru iltalehti 18:17 04.08

Helsingin poliisi kertoo tiedotteessaan tutkivansa kahta tapausta, joissa omaisuutta varastettiin vanhukselta. Ensimmäinen epäilty rikos tapahtui keskiviikkona puoli viiden aikaan iltapäivällä. Mies ja nainen soittivat palvelutalossa asuvan naisen ovikelloa ja pyysivät tältä lasillista vettä. Sillä aikaa, kun asukas haki vettä, tulivat he sisälle asuntoon ja anastivat asukkaan lompakon ja korttikotelon. Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut epäiltyjä.


Pirkanmaalla todettu tänään kolme uutta tuhkarokkotapausta iltalehti 12:58 03.08

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tiedottaa, että kolmella pirkanmaalaisella aikuisella on varmistunut tänään tuhkarokko. Kaikki neljä Pirkanmaalla sairastunutta ovat aikuisia, ja he ovat saaneet lapsuudessaan vasta-ainerokotuksen tuhkarokkoa vastaan. - Saadut rokotukset ovat hyvä asia. Niiden vuoksi on hyvin epätodennäköistä, että nelikko tartuttaa ketään muita tai aiheuttaa epidemian, kertoo apulaisylilääkäri Reetta Huttunen Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä.


Pirkanmaalla varmistettiin kolme uutta tuhkarokkotapausta – Kaikki saivat tartunnat Italian-matkan jälkeen hs 12:26 03.08


Pirkanmaalla 3 uutta tuhkarokkotapausta iltasanomat 12:22 03.08

Sairastuneet kuuluvat samaan seurueeseen kuin eilen uutisoitu tartunta.


Uutiset