Aamulehti: Lihayritys Tapolan perustaja Kyllikki Tapola on kuollut 84-vuotiaana MTV 21:45 20.09

Lihanjalostustehdas Tapolan perustaja ja hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja ja jäsen Kyllikki Tapola on kuollut. Asiasta kertoi torstaina Aamulehti, jolle tiedon oli varmistanut Tapolan tyttärenpoika.


Sihvonen: Marjamäki ja Tapola ovat taantuneet – ”Vievät peliä väärään suuntaan” MTV 12:17 05.09

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen analysoi tarkasti Jokereiden KHL-kauden avausottelun Kunlun Red Starsia vastaan. Jokerit voitti pelin maalein 6-3. Sihvosen mielenkiinto kohdistui ennen muuta joukkueiden päävalmentajiin Lauri Marjamäkeen ja Jussi Tapolaan.


SM-liigan mestarivalmentajalle raju hyppäys KHL:ään – seitsemän viikkoa hotellissa, eikä loppua näy MTV 08:00 04.09

Tapparassa kaksi peräkkäistä Suomen mestaruutta voittanut ja viime kaudella Leijonien valmennusjohdossa mukana ollut Jussi Tapola debytoi Lauri Marjamäen tapaan KHL-tasolla maanantaina, kun Jokerit ja Kunlun Red Star kohtasivat Hartwall Arenalla. Tapolalla hyppäys uuteen sarjaan on ollut hyvin raadollinen. Ainakin siltä se kuulostaa.


Jussi Tapolalla haaste Kiinassa: "Kiinassa ei ole vielä käyty" uusisuomi 23:11 03.09

Tapparastakin tuttu Jussi Tapola on ryhtynyt eksoottiseen haasteeseen. Hän valmentaa nykyään Kiinan KHL-joukkuetta Red Star Kunlunia.


Tapolalla uudenlaisia haasteita kiinalaisorganisaatiossa jatkoaika.com 22:15 03.09

Jussi Tapola otti tälle kaudella vastaan ison haasteen. Ensimmäistä kertaa ulkomailla valmentava Tapola luotsaa sieltä täältä kasaan parsittua kiinalaista Kunlun Red Starsia, joka tosin ei ole sarja-avaukseen mennessä vielä käynytkään Kiinassa.


Jokerien KHL-sesonki käyntiin – vastustajalla suuria ongelmia ennen kautta MTV 10:28 03.09

Jokerien KHL-kausi käynnistyy tänään Helsingissä kotiottelulla kiinalaista Kunlun Red Staria vastaan. Kunlunille ongelmia on tuottanut yksistään pelaajien hankkiminen, kertoo ensimmäisen KHL-kautensa seuran päävalmentajalla aloittava Jussi Tapola.


Jokerien KHL-sesonki käyntiin, vastustajalla suuria ongelmia ennen kautta: "Uskon sen muuttuvan" MTV 10:28 03.09

Jokerien KHL-kausi käynnistyy tänään Helsingissä kotiottelulla kiinalaista Kunlun Red Staria vastaan. Kunlunille ongelmia on tuottanut yksistään pelaajien hankkiminen, kertoo ensimmäisen KHL-kautensa seuran päävalmentajalla aloittava Jussi Tapola.


Syöpää sairastava Mervi Tapola Iltalehdelle: "Tämä voi olla viimeinen kesäni" mtv 10:17 09.08

Yrittäjä Mervi Tapola on hoitanut syöpäänsä viimeisen vuoden ajan.


Jussi Tapolan seura palkkasi Wayne Gretzkyn iltasanomat 21:23 08.08

Kanadan kiekkolegenda Wayne Gretzky on palkattu kiinalaisen Kunlun Red Starin lähettilääksi.


IL: Rankat syöpähoidot ja piinaava kuumuus ovat näännyttäneet Mervi Tapolan: ”Tämä voi olla viimeinen kesäni” iltasanomat 10:13 08.08

Mervi Tapola kertoo Iltalehdelle, että tämä kesä saattaa olla hänen viimeisensä.


KHL:ssä suomalaissiirto! Jussi Tapola hankki rankasti haukutun leijonapakin iltalehti 10:16 29.05

Jussi Tapola on värvännyt lisää suomalaisväriä ensi kaudella luotsaamaansa Kunlun Red Stariin. Iltalehden tietojen mukaan Ville Lajunen siirtyy KHL:n kiinalaisseuraan. Viime kaudella 30-vuotias leijonapakki viiletti Moskovan Spartakissa, jossa hän oli mestari ylivoiman viivamiehenä ja löi 56 runkosarjaotteluun tehot 6+20=26.


Valmentaja Jussi Tapola kertoo - näin Leijonien peli on kehittynyt: ”Se on aika iso muutos” iltalehti 07:11 05.05

Suomen valmennusjohtoon kuuluva Jussi Tapola valottaa joukkueen pelitavan muutosta. Leijonat harjoitteli torstaina Vantaalla ennen MM-kisamatkaa. - Paljon ollaan siitä keskusteltu kesällä ja kauden mittaan, ja välillä ollaan saatu oikeinkin hyvin asioita näkyviin. Välillä sitten taas se, mitä kentällä tapahtuu, ei tyydytä valmentajankaan silmää, Tapola kertoo.


Jussi Tapola haali KHL-seuraansa Tapparasta tutun Leijona-kaksikon MTV 11:33 02.05

Suomen jääkiekkomaajoukkuetta tällä viikolla alkavissa MM-kisoissa vahvistavat Veli-Matti Savinainen ja Olli Palola siirtyvät tuttuun suomalaisvalmennukseen KHL:n kiinalaisseurassa Kunlun Red Starissa.


Jussi Tapola hankki kuusi huippunimeä Kiinan KHL-joukkueeseen - mukana myös kolmas ex-Tappara-sankari iltalehti 10:01 02.05

Kiinan KHL-seura Kunlun Red Star on julkistanut sopimustilanteensa. Jussi Tapolan ensi kaudella luotsaama Kunlun on hankkinut kuusi uutta pelaajaa, kaikki kovia nimiä. Heidän joukossaan on kaksi suomalaista, SM-liigan ex-maalikuninkaat Veli-Matti Savinainen (Jugra Hanty-Mansijsk) ja Olli Palola (Jokerit), joiden siirrot


Painajaismainen vatsasyöpä vei Mervi Tapolan jopa ”kuolemaantuomitun tunnelmiin” – 6-vuotiaan lapsenlapsen sanat pysäyttivät iltasanomat 16:04 29.04

Mervi Tapolan tuuhea musta tukka on tipotiessään. Rankka syöpälääkitys teki Mervistä kaljun.


Rajut syöpähoidot veivät Mervi Tapolan hiukset – ”Sanoin, että lupaan taistella” iltasanomat 06:30 28.04

Mervi Tapolan syöpä todettiin viime elokuussa, kun testattiin sitä, miten uusi diabeteslääkitys sopii hänelle. Tuolloin ilmeni, että hemoglobiiniarvoissa on jotain ongelmaa.


IL: Jokerit-hyökkääjä suuntaa ensi kaudeksi Kiinaan – myös Leijona-hyökkääjä samaan seuraan MTV 18:28 19.03

Iltalehti uutisoi, että Olli Palola ja Veli-Matti Savinainen siirtyvät ensi kaudeksi kiinalaisen KHL-seura Kunlun Red Starin riveihin. Kunlunin valmentaja ensi kaudella on Jussi Tapola.


KHL:ssä suomalainen siirtopommi! Jussi Tapola kaappasi kaksi SM-liigan maalikuningasta iltalehti 18:08 19.03

Kiinan KHL-seuran Kunlun Red Starin päävalmentajaksi ryhtynyt Jussi Tapola vie mukanaan suomalaisia pelaajia. Tapolan aikeissa on kaapata Kunluniin kourallinen suomalaispelaajia, sellaiset 3-5. Nyt ensimmäiset värväykset on tehty. Iltalehden tietojen mukaan Olli Palola ja Veli-Matti Savinainen siirtyvät Kiinan KHL-seuraan ensi kaudeksi.


jarruttelu kameratolpan edessä

Uutiset