KHL:ssä suomalaissiirto! Jussi Tapola hankki rankasti haukutun leijonapakin iltalehti 10:16 29.05

Jussi Tapola on värvännyt lisää suomalaisväriä ensi kaudella luotsaamaansa Kunlun Red Stariin. Iltalehden tietojen mukaan Ville Lajunen siirtyy KHL:n kiinalaisseuraan. Viime kaudella 30-vuotias leijonapakki viiletti Moskovan Spartakissa, jossa hän oli mestari ylivoiman viivamiehenä ja löi 56 runkosarjaotteluun tehot 6+20=26.


Valmentaja Jussi Tapola kertoo - näin Leijonien peli on kehittynyt: ”Se on aika iso muutos” iltalehti 07:11 05.05

Suomen valmennusjohtoon kuuluva Jussi Tapola valottaa joukkueen pelitavan muutosta. Leijonat harjoitteli torstaina Vantaalla ennen MM-kisamatkaa. - Paljon ollaan siitä keskusteltu kesällä ja kauden mittaan, ja välillä ollaan saatu oikeinkin hyvin asioita näkyviin. Välillä sitten taas se, mitä kentällä tapahtuu, ei tyydytä valmentajankaan silmää, Tapola kertoo.


Jussi Tapola haali KHL-seuraansa Tapparasta tutun Leijona-kaksikon MTV 11:33 02.05

Suomen jääkiekkomaajoukkuetta tällä viikolla alkavissa MM-kisoissa vahvistavat Veli-Matti Savinainen ja Olli Palola siirtyvät tuttuun suomalaisvalmennukseen KHL:n kiinalaisseurassa Kunlun Red Starissa.


Jussi Tapola hankki kuusi huippunimeä Kiinan KHL-joukkueeseen - mukana myös kolmas ex-Tappara-sankari iltalehti 10:01 02.05

Kiinan KHL-seura Kunlun Red Star on julkistanut sopimustilanteensa. Jussi Tapolan ensi kaudella luotsaama Kunlun on hankkinut kuusi uutta pelaajaa, kaikki kovia nimiä. Heidän joukossaan on kaksi suomalaista, SM-liigan ex-maalikuninkaat Veli-Matti Savinainen (Jugra Hanty-Mansijsk) ja Olli Palola (Jokerit), joiden siirrot


Painajaismainen vatsasyöpä vei Mervi Tapolan jopa ”kuolemaantuomitun tunnelmiin” – 6-vuotiaan lapsenlapsen sanat pysäyttivät iltasanomat 16:04 29.04

Mervi Tapolan tuuhea musta tukka on tipotiessään. Rankka syöpälääkitys teki Mervistä kaljun.


Rajut syöpähoidot veivät Mervi Tapolan hiukset – ”Sanoin, että lupaan taistella” iltasanomat 06:30 28.04

Mervi Tapolan syöpä todettiin viime elokuussa, kun testattiin sitä, miten uusi diabeteslääkitys sopii hänelle. Tuolloin ilmeni, että hemoglobiiniarvoissa on jotain ongelmaa.


IL: Jokerit-hyökkääjä suuntaa ensi kaudeksi Kiinaan – myös Leijona-hyökkääjä samaan seuraan MTV 18:28 19.03

Iltalehti uutisoi, että Olli Palola ja Veli-Matti Savinainen siirtyvät ensi kaudeksi kiinalaisen KHL-seura Kunlun Red Starin riveihin. Kunlunin valmentaja ensi kaudella on Jussi Tapola.


KHL:ssä suomalainen siirtopommi! Jussi Tapola kaappasi kaksi SM-liigan maalikuningasta iltalehti 18:08 19.03

Kiinan KHL-seuran Kunlun Red Starin päävalmentajaksi ryhtynyt Jussi Tapola vie mukanaan suomalaisia pelaajia. Tapolan aikeissa on kaapata Kunluniin kourallinen suomalaispelaajia, sellaiset 3-5. Nyt ensimmäiset värväykset on tehty. Iltalehden tietojen mukaan Olli Palola ja Veli-Matti Savinainen siirtyvät Kiinan KHL-seuraan ensi kaudeksi.


Fouga Magisterin kyytiin hyvät ratkaisut” murhamysteeri Bostonissa Tapaus Nordea torjuu varastetuilla Salah julkaisi toiveikkaan siltä, että on Stanley Cup -voiton

Uutiset