Pian tarvitaan jopa 53 000 uutta työntekijää Suomessa – ”Koneet käyvät nyt täysillä” uusisuomi 12:15 09.11

Teknologiateollisuus on tänä vuonna työllistänyt jo noin 15 000 uutta ihmistä verrattuna viime vuoden keskiarvoon, ja vuoteen 2021 mennessä ala arvioi tarvitsevansa peräti 53 000 uutta työntekijää.


PAM: Filippiiniläiskokkeja todella tarvitaan Suomeen – mutta taustalla vaikuttaa 1798€/kk uusisuomi 11:37 06.11

Suomessa on kova pula ammattikokeista etenkin Lapin matkailusesongin juuri alkaessa, kertoo Palvelualojen ammattiliitto PAMin sopimusasiantuntija Sirpa Moilanen. Kysyntää on Moilasen arvion mukaan sadoille työntekijöille, mutta alaa vaivaa matala palkkataso.


Vihreiden Mikkonen selittää, miksi pj-kisa näyttää jämähtäneen: ”Oma suosikki ei välttämättä ole paras ratkaisu kokonaisuudelle” iltasanomat 15:30 31.10

Vihreiden puheenjohtajan valitsee poikkeustilanteessa puoluevaltuuskunta ja siksi sen jäsenet punnitsevat päätöstään tarkkaan. –?Oma suosikki ei välttämättä ole paras ratkaisu kokonaisuudelle ja siksi yhteistä keskustelua tarvitaan.


Näkökulma: Pahasti tyrinyt Ville Niinistö teki tietä sopivammalle uusisuomi 10:13 31.10

”Tarvitaan luotettava vihreä kasvo. Henkilö, jonka koko Suomi tuntee.”


Vihreä Lanka: Maria Ohisalo ei pyri vihreiden puheenjohtajaksi. iltasanomat 10:47 29.10

Ohisalo sanoo pohtineensa, mikä on parasta liikkeelle. Hänen mukaansa tarvitaan Vihreiden johtoon tarvitaan ihminen, jonka koko Suomi tuntee.


Näin Tesla varastetaan ilman avaimia – tarvitaan vain tabletti ja kännykkä stara 12:00 26.10

Kerroimme taannoin miten langaton teknologia aiheuttaa kuluttajille ongelmia esimerkiksi lähimaksujen


Sisäministeri Mykkänen: Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajataustaisia poliiseja uusisuomi 11:00 26.10

Suomessa tarvitaan lisää maahanmuuttajataustaisia poliiseja, katsoo sisäministeri Kai Mykkänen (kok). Hänen mukaansa poliisin henkilöstössä pitää myös erilaisten vähemmistöjen näkyä, jotta kaikki suomalaiset kokisivat poliisin omakseen.


Sisäministeri Mykkänen: Suomessa tarvitaan lisää maahanmuuttajataustaisia poliiseja – "Vahvistaa luottamusta" MTV 10:56 26.10

Sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) mukaan Suomeen tarvitaan lisää maahanmuuttajataustaisia poliiseja, jotta kaikki suomalaiset voivat kokea poliisin omakseen.


Tällaisen seuraajan vihreät tahtovat Touko Aallolle: ”En soisi tämän pedon kitaan ketään ensimmäisen kauden kansanedustajaa” iltasanomat 08:17 26.10

Vihreiden ex-puoluesihteerin Panu Laturin mukaan vihreiden johtoon tarvitaan nyt henkilö, joka pystyy tasapainottamaan ja rauhoittamaan puolueen.


Pep Guardiola tyytymätön City-faneihin – ”Mestarien liigan voittamiseen tarvitaan jotain erityistä” MTV 13:57 23.10

Manchester City lukeutuu Mestarien liigan voittajasuosikkeihin, mutta lohkovaiheesta jatkoon selviämisessäkin riittää tällä hetkellä tekemistä Pep Guardiolan miehistölle.


Tällainen on vihreiden varjobudjetti: ilmaston­muutos kuriin lento- ja muovi­verolla iltasanomat 10:03 23.10

Vihreiden mukaan budjettiin tarvitaan nyt mittavia toimia ilmastonmuutosta vastaan.


Kello käy Brexit-sopimukselle – Sipilä: Kaikki on kesken, kunnes iso kysymys ratkeaa iltasanomat 16:03 17.10

Ensi kuulle varattu lisäpäivä tarvitaan, sen jälkeen tulevat aikataulut vastaan.


Huumeiden käyttö kolminkertaistunut lääkkeiden väärinkäyttäjien keskuudessa – "Ilmiöstä tarvitaan lisää tietoa" MTV 06:30 17.10

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n tutkimuksen mukaan huumeiden käyttö on kolminkertaistunut niillä, jotka ovat käyttäneet väärin rauhoittavia, unilääkkeitä tai vahvoja kipulääkkeitä.


Kommentti: Utøyan joukkomurhasta tulee yhtä aikaa kaksi elokuvaa – Netflixin versio antaa äänen myös murhaajalle iltasanomat 16:33 10.10

Toimintaohjaaja Paul Greengrass käsittelee Netflix-elokuvassaan myös joukkomurhaajan ajattelua. Norjalainen jännitysdraama vetoaa Utøyan saaren tapahtumien kautta tunteisiin. Molempia tarvitaan, muistuttaa elokuvakriitikko Taneli Topelius.


Kiekkopomolta ytimekäs viesti häirinnästä – "Emme voi olettaa, että ihmiset tietävät miten toimia" MTV 10:43 09.10

Jääkiekkoliitto painottaa, että häirintätilanteiden ehkäisystä ja toimintaohjeista tarvitaan lisätietoa kaikilla tasoilla.


Tampereen pormestari Lyly: Kouluissa tarvitaan opetusrauhaa iltasanomat 14:30 04.10


Montrealiin kuuluu hyvää, Porissa tarvitaan jo voittoja ? "Minulla olisi tullut hiki hypätessä idolieni kanssa samaan laatikkoon" jatkoaika.com 15:13 28.09

Ässät on lauantain Sport-ottelussa tiukan paikan edessä. Periaatteessa hyvät peliesitykset eivät ole tuottaneet sarjapisteitä, ja jälleen väkeä riittää sairastuvallakin. Sekä Montrealissa.


Nälkäpäiväkeräys alkaa tänään – varoja tarvitaan etenkin Bangladeshin kenttäsairaalalle MTV 09:14 20.09

Suomen Punaisen Ristin perinteinen Nälkäpäiväkeräys alkaa tänään. Kerätyt rahat menevät SPR:n katastrofirahastoon, jonka apua tarvitaan juuri nyt erityisesti Bangladeshissa, jonne on paennut lähes miljoona ihmistä Myanmarin väkivaltaisuuksia.


Bundesliiga: Schalke nollakerhossa – omissa ei saisi nyt kolista iltasanomat 16:04 18.09

Viime kauden hopeajoukkue Schalke on kärsinyt alkukaudesta huonosta tuurista, eivätkä kelvolliset esitykset ole konkretisoituneet pisteiksi. Nyt tarvitaan venymistä etenkin omassa päässä, kun vastaan tulee ilman pistemenetyksiä sarjaa johtava Bayern München. Matsista löytyy loistava vetoidea.


"Asentees on vaarallinen, ulos!" SAK:n kampanja raivostuttaa, syytöksiä valehtelusta – järjestön mukaan joskus tarvitaan kärjistyksiä MTV 13:06 18.09

SAK:n tuore kampanja vastustaa hallituksen esitystä työntekijän irtisanomissuojan heikentämisestä. Raflaavaa mainosta ei ole nielty pureksimatta Twitterissä.


Hännikäinen iski voittomaalin lasketaan yhä ääniä, sopiva muistutus

Uutiset