Tass: Fedja-sedän luoja Eduard Uspenski on kuollut MTV 06:11 15.08

Lastenkirjailija Eduard Uspenski on kuollut, kertoo hänen tyttärensä venäläiselle uutistoimisto Tassille. Uspenski oli kuollessaan 80-vuotias.


Putinin avustaja uutistoimistolle: Helsingin huippukokouksen pääaiheena Syyria MTV 05:07 14.07

Syyrian tilanne tulee olemaan Venäjän ja Yhdysvaltain presidenttien huippukokouksen pääaihe, arvioi Venäjän presidentti Vladimir Putinin avustaja Juri Ushakov uutistoimisto Tassille.


Putinin avustaja Tassille: Syyria Trumpin ja Putinin huippukokouksen pääaihe iltasanomat 00:52 14.07

Aihelistalla ovat myös muun muassa Korean niemimaan ja Itä-Ukrainan tilanteet.


Venäjä lähetti Britannialle nootin - Aeroflotin koneeseen tehtiin yllätystarkastus ”ilman syytä” iltalehti 09:28 31.03

Venäläismediassa kauhistellaan Lontoon Heathrow’n lentoasemalla Aeroflotin koneeseen tehtyä tarkastusta. Venäläiskoneen kapteenin mukaan tarkastus oli laiton, kansainvälisen ilmailusopimuksen mukaan ei. Venäjän ja Ison-Britannian välit kiristyvät kiristymistään. Perjantaina Lontoon Heathrow'n lentoasemalle saapunut venäläinen Aeroflot-kone tyhjennettiin matkustajista sekä henkilökunnasta, ja Britannian viranomaiset tekivät koneeseen tarkastuksen. Koneen kapteeni Vitalij Mitrofanov kertoo uutistoimisto Tassille olleensa ainoa, jonka sallittiin jäädä koneeseen. Hänen mukaansa brittiviranomaisten suorittama tarkastus kesti viidestä seitsemään minuuttia, eikä hänelle kerrottu mitään syytä sille.


Venäläismedia: Britannian viranomaiset sivuuttavat Venäjän lähetystön pyynnöt vierailla Julia Skripalin luona iltalehti 21:35 30.03

Uutistoimisto Tass kertoo, että Britannian viranomaiset sivuuttavat Venäjän lähetystön pyynnöt päästä vierailemaan myrkytetyn ex- venäläisvakoojan tyttären luona. Uutistoimisto Tass kertoo, että Britannian viranomaiset sivuuttavat Venäjän lähetystön pyynnöt päästä vierailemaan myrkytetyn ex-venäläisvakoojan tyttären luona. Venäjän Britannian suurlähetystön mukaan sen edustaja ei pääse vierailulle Julia Skripalin luokse. Julia Skripal on toipumassa hermomyrkkyiskusta, mutta hänen isänsä, ex-vakooja Sergei Skripal on edelleen kriittisessä tilassa. - Kaikki pyyntömme on hylätty, lähetystölähde kertoo Tassille.


Venäjä karkottaa länsidiplomaatteja: Suomalaisdiplomaatin lisäksi ainakin kaksi diplomaattia Hollannista ja kaksi Italaista lähtevät - Myös ruotsalaisdiplomaatti karkotetaan iltalehti 15:49 30.03

Venäjä karkottaa useita diplomaatteja EU-maista. Venäjä on aloittanut vastatoimet länsimaita kohtaan. Venäläinen uutistoimisto Tass kertoo, että Venäjä karkottaa kaksi hollantilaisdiplomaattia. Asiasta kertoi Tassille Hollannin suurlähettiläs Moskovassa. Tass kertoo myöhemmin, että myös kaksi italialaisdiplomaattia sekä yksi ruotsalaisdiplomaatti karkotetaan. Aiemmin tuli tieto yhdestä karkotettavasta suomalaisdiplomaatista. Suomalaisdiplomaatilla on kaksi viikkoa aikaa poistua Venäjältä. Italialaisten on lähdettävä viikon kuluessa.


Venäjä karkottaa länsidiplomaatteja: Suomalaisdiplomaatin lisäksi ainakin kaksi diplomaattia Hollannista ja kaksi Italaista lähtevät iltalehti 15:40 30.03

Venäjä karkottaa useita diplomaatteja EU-maista. Venäjä on aloittanut vastatoimet länsimaita kohtaan. Venäläinen uutistoimisto Tass kertoo, että Venäjä karkottaa kaksi hollantilaisdiplomaattia. Asiasta kertoi Tassille Hollannin suurlähettiläs Moskovassa. Tass kertoo myöhemmin, että myös kaksi italialaisdiplomaattia karkotetaan. Aiemmin tuli tieto yhdestä karkotettavasta suomalaisdiplomaatista. Suomalaisdiplomaatilla on kaksi viikkoa aikaa poistua Venäjältä. Italialaisten on lähdettävä viikon kuluessa.


Venäjä on aloittanut EU-maita koskevat vastatoimet: Kaksi hollantilaisdiplomaattia karkotetaan iltalehti 14:50 30.03

Venäläinen uutistoimisto Tass kertoo, että Venäjä karkottaa kaksi hollantilaisdiplomaattia. Venäjä on aloittanut vastatoimet länsimaita kohtaan. Venäläinen uutistoimisto Tass kertoo, että Venäjä karkottaa kaksi hollantilaisdiplomaattia. Asiasta kertoi Tassille Hollannin suurlähettiläs Moskovassa. Uutistoimisto Reutersin mukaan ainakin Britannian, Ruotsin, Saksan, Ranskan ja Belgian lähettiläät ovat menneet Venäjän ulkoministeriöön. Lisäksi uutistoimisto AFP:n kuvaaja raportoi paikalta, että ainakin myös Italian, Puolan, Tsekin ja Slovakian sekä useiden ei EU-maiden edustajat ovat saapuneet Venäjän ulkoministeriöön.


55 kilometriä pitkä halveksuja on matkalla Hamiltonilta tyylikäs ja nostatti raivon jatkoon Budapestin MM-paineissa lento- ja muovi­verolla Lukon Fribergille kuukausien mukana, jos yhteinen pidetään edelleen liian suomalaishiihtäjien hotelliin – yhteinen EU-linjaus – lakiesitys lausunnoille – uhrille vammoja ”Kuningaskunta

Uutiset