Pidä kuntopäiväkirjaa ja seuraa edistymistäsi – saat selvästi lisää motivaatiota stara 22:40 14.02

Olipa tavoitteena terveellisempi elämäntapa, laihduttaminen tai lihasten kasvattaminen, kannattaa kuntoharrastus


Viihdelehti Stara.fi stara 22:40 14.02

Olipa tavoitteena terveellisempi elämäntapa, laihduttaminen tai lihasten kasvattaminen, kannattaa kuntoharrastus


Tanus hakee isoa roolia Mikkelistä - "Kun vastuuta tulee, niin yritetään käyttää se hyväksi" jatkoaika.com 09:00 08.02

Liigapelit ovat maistuneet Kristian Tanukselle vahvasti sujuneiden Mestis-pelien jälkeen. Ensi kaudella tavoitteena on ottaa seuraava askel uralla ja nousta isoon rooliin myös Liigassa.


HUS-ylilääkäri ja professori: ”Esperi Caren tapaus osoittaa, kuinka heikolle perustalle sote-uudistus on rakennettu” uusisuomi 11:18 03.02

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUSin hallintoylilääkäri, Helsingin yliopiston terveysoikeuden professori Lasse Lehtonen sanoo, että Esperi Caren tapaus osoittaa, kuinka heikolle perustalle sote-uudistus on Suomessa rakennettu. Hän viittaa sote-uudistuksen tavoitteena olevaan 10 prosentin kululeikkaukseen. 


Vasemmistoliitto julkisti vaaliohjelmansa: 800 euron perustulo, terveyskeskusmaksut pois, kokeilu joustavasta 30 tunnin työviikosta iltasanomat 14:28 30.01

Vasemmistoliiton päätavoitteena ovat eriarvoisuuden vähentäminen ja ilmastonmuutoksen torjunta.


Raiskauslait halutaan uusiksi – Ministeriö: Suostumuksen asema vahvistuisi uusisuomi 11:06 15.01

Oikeusministeriö ryhtyy selvittämään raiskauslainsäädännön uudistamista. Oikeusministeri Antti Häkkänen (kok) asettaa helmikuussa työryhmän lainsäädännön uudistamiseksi. Tavoitteena on, että suostumuksen asema raiskauksen tunnusmerkistössä vahvistuisi nykyisestä.


Passi saapui auttamaan Henryä –? tavoitteena sarjapaikan säilyttäminen iltasanomat 19:07 20.12

Ranskan liigassa toiseksi viimeisenä oleva Monaco palkkasi veteraanivalmentaja Franck Passin.


Ruotsi ei saa uutta hallitusta ennen joulua – puoluejohtajat kaipasivat lisää aikaa iltasanomat 15:21 19.12

Tavoitteena on äänestää pääministeristä 16. tammikuuta.


Irtisanomislaki meni läpi eduskunnassa – Yksi demari äänesti puolesta: ”Työtapaturma” uusisuomi 11:39 18.12

Eduskunta on hyväksynyt niin kutsutun irtisanomislain äänin 102-72. Lain tavoitteena on madaltaa henkilöperusteista irtisanomiskynnystä pienissä yrityksissä. Poissa äänestyksestä oli 18 kansanedustajaa ja 7 äänesti tyhjää.


Suomaistutkijat kehittivät rokotteen mehiläisille – tavoitteena estää koko maailmaa uhkaava katastrofi iltasanomat 08:10 15.12

Helsingin yliopiston tutkijoiden kehittämä rokote on tiettävästi ensimmäinen laatuaan.


Vihreät haluaa 3 ”tunnin junaa” – Hintalappu kovat 10 mrd.€ uusisuomi 10:43 13.12

Vihreät haluaa uusia noin 8,8-11,3 miljardin euron suurinvestointeja raideinfraan. Puolueen tavoitteena on saada tunnin junayhteydet Turkuun, Tampereelle ja Kouvolaan. Lisäksi pääkaupunkiseudulla tulisi vihreiden mielestä toteuttaa.


Kansalaisaloite vaatii: Ilotulitteet vain ammattilaisille – kansalaisille tähtisadetikkuja iltasanomat 13:57 04.12

Neljätoista järjestöä avasi tiistaina kansalaisaloitteen, jonka tavoitteena on vähentää merkittävästi ilotulitteiden ihmisille, eläimille ja ympäristölle aiheuttamia haittoja.


Nyt tuli konkreettinen esitys: Sosiaaliturva uusiksi – Jokainen ansaittu euro vähentäisi etuuksia 0,6 eurolla uusisuomi 10:41 21.11

Toimihenkilökeskusjärjestö STTK ehdottaa sosiaaliturvauudistukseen kannustinmallia, jonka tavoitteena olisi järjestön mukaan pitää huolta jokaisesta työttömästä ja kannustaa eri elämäntilanteissa olevia työllistymään.


Juha Sipilä väläyttää hiilen kaappaamista – ”Näen suuren mahdollisuuden Suomelle” uusisuomi 16:30 20.11

Eduskuntapuolueet ovat sopineet uuden ilmastotyöryhmän perustamisesta. Uuden työryhmän tavoitteena on valmistella linjauksia Suomen uusiksi ilmastotavoitteiksi joulukuun 20. päivään mennessä, kertoo pääministeri Juha Sipilä (kesk).


Uutiset