Taylor Swiftiä väijyneelle miehelle lätkäistiin kuuden vuoden vankeustuomio mtv 19:00 20.05

Suosikkilaulajaa häiriköinyt mies joutuu pitkäksi aikaa kaltereiden taakse.


Taylor Swiftin stalkkeri vankilaan - ei jättänyt laulajaa rauhaan, murtautui tämän kotiin, soitti ovikelloa yli tunnin ajan... iltalehti 08:28 20.05

Taylor Swiftin kotiin murtautumista yrittänyt mies on pidätetty ja tuomittu vankeusrangaistukseen. Taylor Swiftiä seurannut ja hänen kotiinsa murtautumista yrittänyt Mohammed Jaffar todettiin syylliseksi oikeudessa. Jaffar sai kuuden kuukauden vankeusrangaistuksen ja viiden vuoden koeajan, jonka aikana hän saa apua mielenterveysongelmiinsa. Hän sai myös lähestymiskiellon. Miehelle täsmennettiin, ettei hän saa olla missään tekemisissä laulajan kanssa. Jaffar sai tuomionsa varhain keskiviikkona.


5 merkkiä siitä, ettei työkaverista pidetä - ja hänet halutaan syrjään iltalehti 21:45 17.05

Jotkut eivät peittele halveksuntaansa työkavereitaan kohtaan, kun taas toiset yrittävät pysyä diplomaattisina ja pitävät tunteitaan enemmän piilossa. Useimmat työkaverit eivät suoraan näytä halveksuntaansa, koska he eivät halua aiheuttaa hankaluuksia tai vaarantaa omaa uraansa. Näin arvioi työpaikka-asiantuntija Lynn Taylor Business Insiderissa. Taylorin mukaan nämä henkilöt voivat pitää käytöksensä piilossa, mutta on kuitenkin hienovaraisia merkkejä, joista voi päätellä heidän tarkoituksena.


Vuosien raju riita ohi? Katy Perry lähetti Taylor Swiftille oliivin oksan stara 14:30 10.05

Ei ole salaisuus, että Taylor Swiftin ja Katy Perryn välillä


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 10.05

Ei ole salaisuus, että Taylor Swiftin ja Katy Perryn välillä


Hautasivatko Katy Perry ja Taylor Swift vihdoin sotakirveen? Laulajat ajautuivat rajuun välirikkoon neljä vuotta sitten – taustalla katkera riita iltasanomat 09:19 10.05

Laulajat vaikuttavat päässeen vihdoin sopuun.


Sotakirves lopullisesti haudattu? Katy Perry lähetti lahjan Taylor Swiftille mtv 09:15 10.05

Pop-tähdet Katy Perry ja Taylor Swift ovat olleet riidoissa muutaman vuoden ajan.


Katy Perryn ja Taylor Swiftin pitkän vihoittelun uusi käänne - nyt pahoitti mielensä Perry iltalehti 03:30 10.05

Poptähti Katy Perryn ja laulaja Taylor Swiftin sopu ei näytä kestäneen kovin kauan. Pitkään julkisesti riidelleiden Perryn ja Swiftin kerrottiin alkuviikosta haudanneen sotakirveensä, kun Perry oli lähestynyt kollegaansa kirjeitse. Sopu ei näytä kestäneen kauan, sillä ilmeisesti Perry on jo nyt pahoittanut mielensä uudelleen Swiftin toimien vuoksi.


Calvin Harris auto-onnettomuudessa - julkkispariskunta ei kysynyt edes vointia iltalehti 17:37 09.05

Calvin Harris joutui auto onnettomuuteen tyttöystävänsä kanssa Los Angelesissa. Calvin ja hänen tyttöystävä Aarika Wolf joutuivat auto-onnettomuuteen. Kuskina autossa oli Dj:n tyttöystävä. Toinen auto vaurioitu. Calvin Harris ja laulaja Taylor Swift erosivat pari vuotta sitten. Eron jälkeen Calvinin kyljessä nähtiin mysteeriblondi. Dj:nä ja laulajana tunnettu Calvin Harris, 34, ja hänen tyttöystävänsä Aarika Wolf törmäsi Range Roverilla Hondaan Beverly Hillsin asuinalueella viime viikonloppuna. Hondan kyydissä oli kaksi naista, Aarika puolestaan ajoi toista autoa. Asiasta uutisoi Lähteiden mukaan Aarika ei hidastanut, vaikka Honda-kuski lähti kaartamaan vasemmalle. Lopulta Ranger Rover osui toisen auton vasempaan kylkeen, joka meni huomattavasti ruttuun. Lopulta paikalle saapuivat viranomaiset tutkimaan tilannetta. Lähteiden mukaan Honda-kuski kertoi, ettei julkkispariskunta kysynyt lainkaan heiltä, miten he voivat. Calvin ja Aarika odottivat kyytiä onnettomuuspaikan naapurissa, kunnes heitä tultiin noutamaan. Honda-kuskit aikovat tehdä rikosilmoituksen. Auto-onnettomuus ei ole kuitenkaan Calvinin ensimmäinen kerta. Pari vuotta sitten tähti joutui onnettomuuteen, jonka myötä hän joutui sairaalaan.


Tältä näyttää Taylor Swiftin isä - jakaa tyttärensä faneille plektroja iltalehti 18:11 08.05

Taylor Swift, 28, saa tukea niin faneiltaan kuin perheeltäänkin. Scott Swift tukee tytärtään parhaansa mukaan. Hän matkustaa tyttärensä kanssa ja käy keikoilla jakamassa faneille Taylor Swift -fanitavaroita, esimerkiksi plektroja. Hän poseeraa myös tyttärensä fanien kanssa yhteiskuvissa. Sosiaalisessa mediassa Taylor Swiftin isä on saanut suurta suosiota esimerkiksi vitseillään. Isä-Swift esiintyy usein tyttärensä fanikuvissa omine lupineen. Hän on myös tuttu näky Swiftin sosiaalisessa mediassa ja juhlissa.


Vappu Pimiä tolppakoroissaan nostalgisessa ysärikuvassa - verrataan Beverly Hills 90210 -sarjan Kelly Tayloriin iltalehti 09:19 27.04

Vappu Pimiä tunnelmoi takavuosien tyylinäytteellään sosiaalisessa mediassa. Videolla Vappu Pimiä kertoo karjalanpiirakoista. Vappu Pimiä julkaisi Instagram-tilillään otoksen takavuosilta. Hän kertoo kuvan ohessa, että otos on napattu Helsingin Citykäytävässä vuonna 1999. Pimiä on pukeutunut ajan henkeen viimeisen päälle. Hänellä on polvet näkyviin jättävä mekko sekä samanpituinen takki karvakauluksella. Jaloissaan Pimiällä on tolppakorolliset hopeiset sandaalit ja selässään sininen reppu.


Ireland Baldwin Taylor Swiftin taustatanssijaksi? Paljasti oudot tanssiliikkeet stara 18:30 26.04

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 22-vuotias tytär Ireland Baldwin on


5 merkkiä siitä, että työkaverista ei pidetä - tai häntä jopa vihataan iltalehti 21:38 25.04

Jotkut eivät peittele halveksuntaansa työkavereitaan kohtaan, kun taas toiset yrittävät pysyä diplomaattisina ja pitävät tunteitaan enemmän piilossa. Työpaikoille voi syntyä kouluajoilta tuttuja sisäpiirejä. Useimmat työkaverit eivät suoraan näytä halveksuntaansa, koska he eivät halua aiheuttaa hankaluuksia tai vaarantaa omaa uraansa. Näin arvioi työpaikka-asiantuntija Lynn Taylor Business Insiderissa.


Mies murtautui Taylor Swiftin kotiin - kävi suihkussa ja otti torkut iltalehti 14:26 24.04

Laulaja on joutunut viime aikoina useamman kerran vainoajien kohteeksi. Laulaja Taylor Swift, 28, on saanut peräänsä turhan tuttavallisen ihailijan. 22-vuotias mies nimittäin tekee itseään innokkaasti tykö - tai sitten mies on vain ihastunut Swiftin asuntoon. Mies nimittäin murtautui laulajan New Yorkin kotiin viime viikolla torstain vastaisena yönä, kävi suihkussa ja otti torkut. Sanomattakin on selvää, ettei Swift ollut paikalla.


Stalkkeri murtautui Taylor Swiftin 18 miljoonan kotiin – kävi suihkussa ja nukkui sängyssä stara 20:30 22.04

Poptähti Taylor Swift haastettiin syksyllä oikeuteen biisivarkaudesta, mutta oikeus katsoi


Pulmuset tähti paljasti: ”En tunnistanut Britney Spearsia ja Taylor Swiftiä” stara 19:30 21.04

Aikansa suosituimpiin lukeutuneessa Pulmuset-televisiosarjassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Ed O’Neill tähditti


Vaanijaksi epäilty mies yritti murtautua megatähden kotiin – autosta löytyi ammuksia mtv 14:47 18.04

Viranomaisten häiriintyneeksi vaanijaksi kuvailema mies yritti murtautua Taylor Swiftin kartanoon Beverly Hillsissä. Pidätetyllä miehellä oli kasvoillaan naamio ja käsissään kumihanskat.


Aseistettu kumihanskamies yritti tunkeutua Taylor Swiftin kotiin - poliisi löysi pelottavia esineitä iltalehti 07:25 18.04

Poliisi otti kiinni naamiomiehen Taylor Swiftin kodin luota Beverly Hillsissä. Kasvonsa naamiolla peittänyt mies yritti tunkeutua viime lauantaina Taylor Swiftin kotiin, mutta hän jäi kiinni. Poliisiraportin mukaan Julius-nimisellä miehellä oli kiinni otettaessa kumihanskat, veitsi, ammuksia ja köysi. Miehen autosta löytyi lisää naamioita, luoteja, reseptilääkkeitä ja psykologin papereita.


Tiesitkö, missä hommissa julkkikset ovat olleet ennen tähteyttä? - maissin kuorintaa, vyötiäisten metsästystä, sirkkojen poimintaa, laukun kantoa... iltalehti 15:04 14.04

Meghan Markle on esimerkiksi toiminut kaunokirjoittajana ja Taylor Swift puuhastellut vanhempiensa joulukuusifarmilla. Kaikki eivät suinkaan synny tähdeksi - tai edes kultalusikka suussa. Moni laulaja, näyttelijä ja muu viihdealan julkkis on paiskinut ennen nykyistä työtään hyvinkin arkisia hommia - tai toisaalta jokunen on jahkautunut myös melko harvinaisiin työtehtäviin.


NHL-yö: Artemi Panarin ratkaisi Blue Jacketsille, Filip Forsberg koulutti Avalanchea jatkoaika.com 08:40 13.04

Sekä Artemi Panarin että Filip Forsberg häärivät joukkueittensa voiton arkkitehteina ja onnistuivat tahoillaan tärkeissä paikoissa. Taylor Hall iski ensimmäisen pudotuspelimaalinsa pudotuspelidebyytissään. Boston Bruins tarjoili Toronto Maple Leafsille oppitunnin ylivoimatilaisuuksien hyödyntämisestä.


aloitetta perhevapaauudistus ja ei rokotetta, epäonnistumisesta pahoinpiteli päihtyneenä Henri, huitoo häiritseviä lentokentältä – ”Tunne MM-joukkueen hotellin johtaja NHL-ihme todistamaan ydinkoealueen – vaikka

Uutiset