Saksalaisyhtiöltä 100 miljoonan euron akkutehdas Suomeen – jätti-investoinnista sata uutta työpaikkaa MTV 16:28 22.10

Saksalainen kemian alan suuryritys BASF rakentaa akkutehtaan Harjavaltaan Satakunnassa. 


Liukuhihnaa siivonnut mies jäi puristuksiin: Kuolinturma on Valion tehtaan toinen 40 vuoden aikana –"Kriisiapua on järjestetty ja järjestetään lisää" MTV 11:37 20.10

Valion tehtaalle on järjestetty kriisiapua viime yönä sattuneen työtapaturman johdosta. 40-vuotias mies kuoli jäätyään puristuksiin liukuhihnan väliin.


Kaksi kuoli ilotulitus­tehtaan räjähdettyä Pietarissa – rakennus kärsi mittavat vahingot iltasanomat 22:45 19.10

Pietarin lähellä sijaitsevan ilotulitustehtaan raunioista on löytynyt kaksi kuolonuhria.


Kaksi kuoli ilotulitus­tehtaan räjähdettyä Pietarissa iltasanomat 21:47 19.10

Pietarin lähellä sijaitsevan ilotulitustehtaan raunioista on löytynyt kaksi kuolonuhria.


450:ää uhkaa irtisanominen: Porilaistehtaan sulkemisella isot työllisyysvaikutukset alueelle, edessä poismuuttoja ja uudelleenkoulutusta – ”Tuntuu että meidät on petetty” MTV 19:37 08.10

Porissa valmistaudutaan mahdollisesti kymmenien, jopa satojen ihmisten uudelleenkouluttamiseen, kun Venatorin pigmenttitehtaan 450 työntekijää uhkaa irtisanominen. Samalla lisäksi jopa kaksisataa yhtiön alihankkijoiden ja palvelutoimittajien työpaikkaa on vaarassa.


SSAB sulkee tehtaansa Hangossa – tehtaalla 115 työntekijää MTV 10:28 05.10

Teräsyhtiö SSAB sulkee tehtaansa Hangon Lappohjassa. Sulkeminen tapahtuu vähitellen vuoden 2020 loppuun mennessä. Tehdas työllistää yhteensä 115 henkeä.


Halikon kynttilätehtaan palosta lisätietoa: palon syttymispaikka löytyi iltasanomat 09:52 19.09

Poliisin mukaan palon syttymispaikka on suurella todennäköisyydellä onnistuttu paikallistamaan.


Raju palo sai Salon lemuamaan muovilta – perjantaina syttyneen kynttilätehtaan raunioita sammutetaan yhä MTV 16:54 17.09

Salossa perjantaina tuleen syttyneen kynttilätehtaan sammutustyöt jatkuvat edelleen.


Perheyrityksen tulevaisuus auki kynttilätehtaan roihuttua – "Kaikki koneet menivät" MTV 20:46 14.09

Salon Halikossa Kynttilä-Tuotteen rakennuksessa varhain perjantaina roihahtanut tulipalo tuhosi noin puolet yrityksen tiloista.


Salon kynttilätehtaan jälkisammutus voi kestää vielä pitkään – myös ympäristövahingot ovat mahdollisia MTV 19:34 14.09

Salon Halikossa sijaitsevan kynttilätehtaan sammutuksissa on päästy loppusammutusvaiheeseen. Sammutustyöt jälkiraivauksineen voivat kestää vielä pitkään, ja on mahdollista, että palosta on voinut aiheutua myös ympäristövahinkoa.


Kynttilätehtaan tuotantotilat tuhoutuivat liekkeihin – toimitusjohtaja: En tiedä jatkosta iltasanomat 15:45 14.09

Salon Halikossa Kynttilä-Tuotteen rakennuksessa varhain perjantaina roihahtanut tulipalo tuhosi noin puolet yrityksen tiloista.


Salossa alkaa kynttilätehtaan jälkisammutus – ihmiset voivat palata koteihinsa MTV 10:41 14.09

Salon Halikossa toimivan kynttilätehtaan tulipalossa siirrytään jälkisammutukseen ja jälkiraivaukseen, kertoo pelastuslaitos.


Palomestari Halikon kynttilätehtaan palosta: ”Tilanne on paha” iltasanomat 09:07 14.09

Salossa kynttilätehdas ilmiliekeissä. Ihmisiä evakuoidaan.


Vaaratiedote: Massiivisen tulipalon aluetta vältettävä Salossa – ”Pysykää sisätiloissa” uusisuomi 08:28 14.09

Varsinais-Suomen pelastuslaitos on antanut vaaratiedotteen kynttilätehtaan vaarallisesta palosta Salossa Kailinniituntiellä.


Kynttilätehdas roihuaa Halikossa – tuhansia litroja parafiinia ruokkii liekkejä, pelastuslaitos ei voi käyttää vettä sammutuksessa MTV 08:26 14.09

Kynttilä-Tuote Oy:n tehdas roihuaa Salossa. Päivystävä palomestari kertoi hieman ennen kello kuutta aamulla, että tehdas on ilmiliekeissä ja tehtaan tuotanto- ja toimistotilat tuhoutuvat täysin.


Kynttilätehdas roihuaa Halikossa – tuhansia litroja parafiinia ruokkii liekkejä, asukkaita evakuoidaan myrkkysavun tieltä MTV 07:57 14.09

Kynttilä Tuote nimisen yrityksen tehdas roihuaa Salossa. Päivystävä palomestari kertoi hieman ennen kello kuutta aamulla, että tehdas on ilmiliekeissä ja tehtaan tuotanto- ja toimistotilat tuhoutuvat täysin.


Kynttilätehdas roihuaa Halikossa – tuhansia litroja parafiinia ruokkii liekkejä, asukkaita evakuoidaan myrkyllisen savun tieltä MTV 07:57 14.09

Kynttilä Tuote nimisen yrityksen tehdas roihuaa Salossa. Päivystävä palomestari kertoi hieman ennen kello kuutta aamulla, että tehdas on ilmiliekeissä ja tehtaan tuotanto- ja toimistotilat tuhoutuvat täysin.


Jokerit kaatoi Riian Trumpilta poikkeuksellisen

Uutiset