Kiinalaisjätti mukaan Kuopion sellutehdashankkeeseen MTV 14:25 23.04

Finnpulpin suunnitteleman sellutehtaan perussuunnittelu on käynnistynyt. Tehdas on tarkoitus rakentaa Kuopion Sorsasaloon.


Huoneisto paloi Helsingin Tehtaankadulla – asukas sairaalaan tarkastettavaksi MTV 00:12 22.04

Helsingin keskustan tuntumassa Tehtaankadulla syttyi myöhään illalla huoneistopalo, joka herätti runsaasti huomiota alueella asuvien ja liikkuvien keskuudessa.


Huoneistopalo Helsingin Tehtaankadulla säikytti – asukas pääsi omin avuin ulos, vietiin sairaalaan tarkastettavaksi MTV 00:12 22.04

Helsingin keskustan tuntumassa Tehtaankadulla syttyi myöhään illalla huoneistopalo, joka herätti runsaasti huomiota alueella asuvien ja liikkuvien keskuudessa.


Huoneistopalo Helsingissä keskustan tuntumassa säikytti alueen asukkaat – ei loukkaantuneita MTV 00:12 22.04

Helsingin keskustan tuntumassa Tehtaankadulla syttyi myöhään illalla huoneistopalo, joka herätti runsaasti huomiota alueella asuvien ja liikkuvien keskuudessa.


Kansanedustaja Tom Packalén ei edelleenkään usko, että Venäjä oli hermomyrkkyiskun takana - ”Venäjän kyvyn aliarviointia” iltalehti 15:51 17.04

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalénin mielestä Venäjän syyllisyydestä ei ole löytynyt sellaista näyttöä, joka riittäisi perusteeksi vastatoimille. Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén kertoo Uuden Suomen blogissaan, että hän on jättämässä tutkintapyyntöä poliisille Ilta-Sanomien politiikan erikoistoimittajan Timo Haapalan kommentti-kirjoituksesta. Haapala kirjoitti kommentissaan: "Packalén on tiedetty jo pitkään ns. Tehtaankadun mieheksi - eli hänen näkökulmansa eivät juuri edes yllätä." Packalén haluaa poliisin selvittävän, täyttääkö kirjoitus törkeän kunnianloukkauksen kriteerit.


Kansanedustaja kaavailee rikosilmoitusta toimittajasta - Julkisoikeuden professori muistuttaa: ”Poliitikkojen kestettävä julkista arvostelua” iltalehti 10:58 17.04

Julkisoikeuden professori Tomi Voutilainen huomauttaa, että törkeän kunnianloukkauksen tunnusmerkkien täyttymiseen on varsin korkea kynnys. Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén kertoi maanantaina Uuden Suomen blogissaan, että hän on jättämässä tutkintapyyntöä poliisille Ilta-Sanomien politiikan erikoistoimittajan Timo Haapalan kommentti-kirjoituksesta. Haapala kirjoitti kommentissaan: "Packalén on tiedetty jo pitkään ns. Tehtaankadun mieheksi - eli hänen näkökulmansa eivät juuri edes yllätä." - Pyydän poliisia selvittämään, onko siinä Timo Haapala syyllistynyt törkeään kunnianloukkaukseen, Packalén kirjoittaa blogissaan.


Tom Packalén: ”Kuinka pahasti media voi leimata poliitikkoa ilman perusteita?” uusisuomi 16:57 16.04

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén pitää loukkaavana ja absurdina Ilta-Sanomissa esitettyä väitettä, jonka mukaan hän olisi ”Tehtaankadun mies”. 


Kansanedustaja Tom Packalén: Pyydän poliisia selvittämään, onko Ilta-Sanomien toimittaja syyllistynyt törkeään kunnianloukkaukseen iltalehti 16:33 16.04

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén ei ole mielissään kommentista, jossa hänestä puhutaan ns. ”Tehtaankadun miehenä”. Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén kertoo Uuden Suomen , että hän on jättämässä tutkintapyyntöä poliisille Ilta-Sanomien politiikan erikoistoimittajan Timo Haapalan kommentti-kirjoituksesta. Haapala kirjoitti : "Packalén on tiedetty jo pitkään ns. Tehtaankadun mieheksi - eli hänen näkökulmansa eivät juuri edes yllätä." - Pyydän poliisia selvittämään, onko siinä Timo Haapala syyllistynyt törkeään kunnianloukkaukseen, Packalén kirjoittaa blogissaan.


Hiihdon neronleimaustuotteet viedään käsistä - erikoissuksia on myyty jo yli 100 000 paria iltalehti 08:40 12.04

Hyvä talvi on lisännyt karvapohjasuksien menekkiä. Yhteensä Suomessa myydään tällä kaudella noin 150 000-160 000 suksiparia. Perinteisen hiihdon mullistavat karvapohjasukset viedään käsistä. Kolmatta kautta markkinoilla olevia uuden sukupolven karvapohjasuksia on myyty Suomessa yhteensä jo 100 000 paria. - Marraskuun puolivälistä viime viikkoon asti tehtiin karvapohjasuksia kahdessa vuorossa. Pystyimme nippanappa toimittamaan välineet jälleenmyyjille lähes ajallaan. Voideltavaa suksea emme käytännössä tehneet lainkaan, Peltosen suksitehtaan tallipäällikkö Asko Lahdelma sanoo.


Heinolassa suuri palo: Stora Enson tehtaan seinä tulessa iltalehti 09:50 11.04

Tapahtuneesta ei ole koitunut henkilövahinkoja. Heinolassa on käynnissä tulipalon sammutus Stora Enson flutingtehtaalla Tampellantiellä. - Siellä on palokunta paikalla. Rikkiuunirakennuksen seinässä on palo. Se on prosessiin liittyvä rakennus. Meillä on investointiseisokki päällä ja se liittyy huoltotöihin, sanoo tehtaanjohtaja Ari Tanninen.


Tampereen keskustassa käytiin armotonta kaupunkisotaa – keväällä 1918 viimeiset puolustajat olivat naisia iltasanomat 17:31 10.04

Tehtaantyttö ja naiskaartilainen Ida Hellsten kaatui Tampereen valtaustaistelussa huhtikuussa 1918.


Suomen armoton talvi aiheuttaa taas ongelmia Veikkausliigassa: TPS pelaa kotiottelun yli 140 kilometrin päässä! iltalehti 21:00 05.04

Veikkausliiga polkaistaan käyntiin tänä viikonloppuna - ja mitä keleihin tulee, ajankohta on hieman liian aikainen. Suomen kevät ei ole vielä ehtinyt kunnolla alkaa, ja paikoin maatamme peittävät vielä kunnon luminietokset. On siis varsin ymmärrettävää, että kenttien pelikuntoon saamisessa on suuria haasteita. Tuorein kärsijä on TPS. Turun Veritas Stadionin nurmi ei ole pelikunnossa kylmän kevään takia, joten ensi viikon sunnuntain kotiottelu SJK:ta vastaan joudutaan siirtämään. Uusi pelipaikka on Valkeakosken Tehtaan kenttä. Etäisyyksien puolesta on enää vaikea puhua kotipelistä, sillä Valkeakoskelta Turkuun on matkaa yli 140 kilometriä.


Kohtalokas onnettomuus BMW:n autotehtaalla – mies juuttui maalaamon koneeseen ja kuoli MTV 10:35 29.03

Yhdysvalloissa Etelä-Carolinan osavaltiossa tapahtui keskiviikkoaamuna paikallista aikaa hirvittävä onnettomuus, kun autotehtaan työntekijä jäi kiinni työkoneeseen ja kuoli.


Ainakin kuusi kuoli kemian tehtaan räjähdyksessä Tsekissä iltalehti 12:57 22.03

Räjähdys tapahtui Unipetrolin tehtaalla. Paikallisten viranomaisten mukaan ainakin kuusi ihmistä on saanut surmansa kemian tehtaan räjähdyksessä Kralupy nad Vltavoussa pääkaupungin Prahan pohjoispuolella. Räjähdys tapahtui Unipetrolin laitoksella. Unipetrol jalostaa öljyä ja valmistaa muoveja.


- ”Alusta - ”Tiedän kavereita, ajelehtivan myyrän tulvan jäätelöä kaulalle” Keravalla, yksi kuollut Kolmet Laakso kiistää lahjusväitteet osalla päästään – sankarina - Tampereen hirmuinen sakkorysä vaatii Kelalta vallalla vertailu yksi matkustaja loukkaantui – ”Tiedän ”Lajiyhteisöä ei ”Ohjeistus

Uutiset