Muistatko nämä Maajussille morsian -kohut? Kaunotar paljastui pornotähdeksi, rempseä Teija strippasi sulhasille iltasanomat 13:41 06.09

Maajussille morsian -sarjaa on esitetty MTV3-kanavalla vuodesta 2006 lähtien.


Jukka Tarkan kysymys sähköisti Kultarannan: Miksi EU ei voi liittyä Natoon järjestöjäsenenä? iltasanomat 12:13 18.06

Jyrki Kataisen mukaan Euroopan unionin liittyminen Natoon ”selventäisi asioita” ja Teija Tiilikainen innostui jo lupailemaan uutta tutkimusta tällaisesta teoreettisesta liittymismahdollisuudesta.


Terrieri raateli Teijan Nixu-koiran hengiltä Espoossa - ”On kurjaa ja tyhjää” iltalehti 10:25 27.05

Karttusen mielestä tapauksia on ollut viime aikoina liikaa. Espoolainen Teija Karttunen oli ulkoiluttamassa lapinkoiraansa, kymmenenvuotiasta Nixua, toukokuun alussa Espoon Kilossa. Aiemminkin Nixun kimppuun käynyt jäntevä terrieri karkasi hihnastaan ja hyökkäsi Nixun kimppuun. Se puri kiinni koiraan, eikä meinannut irrota millään.


Iso terrieri raateli Teijan Nixu-koiran kuoliaaksi: ”Poliisi sanoi, että he eivät voi tehdä mitään – terrieri saa yhä liikkua ulkona entiseen tapaan” MTV 16:12 26.05

Teija Karttunen on surullinen ja tuohtunut tilanteesta, jossa hän menetti kammottavalla tavalla 10-vuotiaan Nixu-koiransa.


Peetu, 2, nukahti sohvalle eikä enää herännyt - nyt Teija on äiti kahdelle lapselle, joista vain toinen on elossa: ”Kiitos, että teit minusta äidin” iltalehti 14:57 13.05

Äidin pahin pelko toteutui Teijan kohdalla, kun hän meni herättelemään vatsaoireista kärsinyttä 2,5-vuotiasta Peetu-poikaansa, eikä tämä herännyt. Menetystä seuranneina vuosina hän sai huomata, ettei lapsensa haudanneen äidin suru ole aina sellaista kuin elokuvissa. Äiti istui puistonpenkillä ja katseli, miten pieni pellavapää keksi touhun toisensa perään venyttäessään viime hetkiä pihaleikeissä, ennen paluuta kotiin ja iltapuurolle. Vatsassa potki pikkusisko, joka voisi syntyä vaikka jo seuraavana yönä. Vierellä istui elämän mies, jonka kanssa takana oli jo 11 yhteistä vuotta. Viipyilevä elokuun aurinko lämmitti. Ilmassa tuoksui edelleen kesä, ei vielä syksy. Teija oli ehkä onnellisempi kuin koskaan.


Jukka Poika julkaisi kuvakollaasin häistään - ensimmäinen suudelma avioparina: ”Oli tunteikas päivä” iltalehti 07:48 27.04

Reggae-tähti tunnelmoi häitään Instagramissa. Laulaja Jukka Poika meni naimisiin viime viikonloppuna Teija-rakkaansa kanssa. Instagramin perusteella pari lähti pian häidensä jälkeen juhlimaan liittoaan Cannesiin. Nyt Jukka Poika, oikealta nimeltään Jukka Rousu, on julkaissut kuvapalvelussa kollaasin häistään.


Jukka Poika meni naimisiin - Teija-vaimo hehkui valkoisissaan! iltalehti 16:38 23.04

Jukka Poika on astellut avioliiton satamaan pitkäaikaisen naisystävänsä kanssa. Jukka Poika, oikealta nimeltään Jukka Rousu ja Teija Stormi ovat nyt aviopari. Jukka Poika on jakanut Instagramissaan kuvan, jossa tuore aviopari astelee kirkon portaita alas.


Kai osti Teijalle syntymä­päivä­lahjaksi kaksi alpakkaa, nyt niitä on jo seitsemän iltasanomat 08:42 23.04

Satakunnan Huittisissa nähtiin aurinkoisena lauantaina joukko sangen eksoottisia karvaisia eläimiä. Viitisenkymmentä toinen toistaan valloittavampaa alpakkaa ja laamaa kokoontui saman katon alle mittailemaan kauneuttaan ja komeuttaan vuotuiseen kevätnäyttelyyn. Osa alpakoista on päätynyt omistajilleen erikoisten sattumusten kautta.


Kai osti Teijalle syntymäpäivälahjaksi kaksi alpakkaa, nyt niitä on jo seitsemän iltasanomat 21:41 21.04

Satakunnan Huittisissa nähtiin aurinkoisena lauantaina joukko sangen eksoottisia karvaisia eläimiä. Viitisenkymmentä toinen toistaan valloittavampaa alpakkaa ja laamaa kokoontui saman katon alle mittailemaan kauneuttaan ja komeuttaan vuotuiseen kevätnäyttelyyn. Osa alpakoista on päätynyt omistajilleen erikoisten sattumusten kautta.


Vain 40 prosenttia liiton työttömistä täyttää aktiivisuusvaatimukset - JHL-pomo murjoo: ”Surkea juttu koko aktiivimalli!” iltalehti 16:13 16.04

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton toimialajohtaja Teija Asara-Laaksonen sanoo, että vain 40 prosenttia liiton työttömistä jäsenistä on pystynyt täyttämään aktiivimallin vaatimukset. - Surkea juttu koko aktiivimalli ja kaikki muut nämä toimenpiteet, mitä hallitus tämän riihen yhteydessä keksi vielä kaiken päälle, JHL:n toimialajohtaja Teija Asara-Laaksonen sanoo. Hallitus teki huhtikuun kehysriihessä pieniä kevennyksiä aktiivimalliin, mutta Asara-Laaksonen ei pidä niitä millään tapaa riittävinä. JHL arvostelee, että hallitus päätti kehysriihen yhteydessä muun muassa helpottaa työntekijöiden irtisanomista ja mahdollisuutta teettää alle 30-vuotiailla määräaikaisia pätkätöitä ilman perusteita.


”Eräs kirjoitti, että naisen rinnat eivät enää kuulu hänelle” – asiantuntija kertoo, miksi seksi yleensä loppuu parisuhteessa iltasanomat 08:01 25.03

Seksittömyys on suomalaisissa parisuhteissa melko tavallista – ainakin kausittain, pari- ja seksuaaliterapeutti Teija-Liisa Ranta arvioi.


Mike Lundinin ura olisiko joku muu otti palopaikan seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetyn

Uutiset