TIS-Minna blogissaan: ”On vaivaannuttavaa keskustella kumppanin kanssa, onko kortsuleikit sallittuja” iltalehti 16:55 20.04

Temptation Island Suomen Minna neuvoo seuraavien kausien pariskuntia sopimaan rajoista tarkasti, vaikka se tuntuisikin vaikealta. Temptatation Island Suomen neljännellä tuotantokaudella sinkkumiehiä pyörittävä Minna on kommentoinut ihastumisasioita blogissaan. Hän toteaa muun muassa olevansa nörttinä insinöörinä tunnerajoitteinen ja aloitekyvytön ihmissuhdeasioissa.


Kuka on kärkiryyppääjä? Kenellä on ovaali pää? Kuka pelkää Kurosta? Testaa Tempparit-tietämyksesi! iltasanomat 16:28 20.04

Oletko katsonut myötähäpeän vallassa Nelosen Temptation Island Suomi -sarjan tähtien edesottamuksia? Vai rakastatko sarjaa, jossa sinkut yrittävät houkutella varattuja pauloihinsa?


Raju Temptation Island -kohtaus järkyttää somessa – oliko tämä paljastus pariskunnan yksityiselämästä liikaa? iltasanomat 12:58 20.04

Elias ”kuivaharjoitteli” kuristusasentoja sinkkunaisen kanssa sängyllä.


TIS-Sammy hätkähdytti kertomalla käyneensä vieraissa: ”Mä oon mies ja mulla on tarpeet” iltalehti 06:22 20.04

Temptation Island Suomessa koettiin jälleen suuria tunteita. Myös salaisuuksia paljastui. Minna ja Sammy kertovat ohjelmaan osallistumisesta. Temptation Island Suomen torstain jaksossa nähtiin edellistä rauhallisempi iltanuotio. Tällä kertaa naiset saivat päättää, katsotaanko video kumppanien tekemisestä. Kukin naisista halusi nähdä kumppanin kuulumiset, joten myös miehet joutuvat katsomaan, mitä naiset ovat omassa hotellissaan tehneet.


TIS-analyysi: Vilman ja Eliaksen paljastukset väkivaltaisesta seksistä hämmentävät: ”Valta-asetelma arjessa ja sängyssä” iltalehti 23:13 19.04

Iltalehden viihdetoimittajat olivat pudota sohvalta, kun Temptation Island Suomen Elias ja Vilma alkoivat puhua väkivallasta, kuristamisesta ja tajun menettämisestä sängyssä. Iltalehden viihdetoimittajat Anne Leinonen ja Miia Vatka käyvät läpi viikon Temptation Island Suomi -käänteet. Olisiko Eliaksen ja Vilman ollut parempi jättää kertomatta mieltymyksestään väkivaltaiseen seksiin? Selittävätkö rajut sänkyleikit muutenkin Eliaksen käytöstä?


TIS-Dani vakavoituu iltanuotiolla - haluaa mennä Even kanssa naimisiin iltalehti 22:55 19.04

Even ja Kallen lomaromanssi syveni jälleen tämän viikon jaksoissa. Dani ja Eve Iltalehden haastattelussa. Temptation Island Suomi -ohjelman torstain iltanuotio ei ole niin raju kuin viikko sitten. Kukaan ei lähde kotiin, eikä lippiksiä paiskota. Tunnelma ei silti ole rento. Ensiksi videoita katselevat naiset, sitten miehet. Taas Dani saa katsottavakseen Even ja Kallen orastavaa ihastusta. Hän purkaa ajatuksiaan juontaja Sami Kuroselle.


TIS-Minna Antille illan jaksossa: ”Musta tuntuu, että mä oon kaunis ja normaali hänen rinnallaan” iltalehti 22:30 19.04

Temptation Island Suomi tarjoaa taas draamaa katsojille. Temptation Island Suomi -studiossa analysoidaan sarjan jaksoja. Illan Temptation Island Suomessa nähdään juhannuksen jälkeiset tunnelmat. Aamu valkenee Minnalla Markuksen kanssa samasta sängystä. Juontaja Sami Kuronen herättelee kaksikon, muistuttaen Minnaa treffeistä.


Varattu Sammy pyörtää aiemmat puheensa Temptation Islandilla – tekee pysäyttävän tunnustuksen uskottomuudesta: ”Mä oon mies ja mulla on tarpeet” iltasanomat 19:30 19.04

Temptation Islandin iltanuotiolla nähdään heti alkuun yllättävä puheenvuoro, kun tamperelainen Sammy tekee avoimen tunnustuksen aikaisemmista syrjähypyistään.


Temptation Islandin iltanuotiolla kuullaan jäätävä tunnustus – varattu Sammy paljastaa parisuhteensa todellisen tilan iltasanomat 19:30 19.04

Temptation Islandin iltanuotiolla nähdään heti alkuun yllättävä puheenvuoro, kun tamperelainen Sammy tekee avoimen tunnustuksen aikaisemmista syrjähypyistään.


TIS: Eliaksella erikoinen perustelu kolmelle lapselle: ”Jos yksi jää auton alle tai on tyhmä” iltalehti 09:14 19.04

Temptation Island Suomessa Eliaksen kummalliset heitot jatkuvat. Kaikkea tätä on Temptation Island Suomi. Meijun kanssa treffeille lähtenyt Elias ehti sulkapallon lätkinnän lomassa jakaa taas ajatuksiaan perheen perustamisesta.


TIS: Sinkku-Markus pokasi on-off-Minnan: ”Tuli ihan puun takaa” iltalehti 22:55 18.04

Minnan ja Sammyn parisuhteen tila on tällä hetkellä kysymysmerkki. Sinkku-Markus tarttui mahdollisuuteensa. Minna nähtiin viime viikon Temptation Island Suomi -jaksoissa apealla mielellä, olihan Sammy tehnyt iltanuotiolla nähdyllä videolla melko lailla selväksi, että parisuhde on ohi. Nyt oli taas toinen ääni kellossa. Minna viihtyi mainiosti juhannusbileissä ja lähentyi sinkku-Markuksen kanssa.


TIS: Elias haistattaa pitkät pois potkittavalle sinkku-Miljalle - vastaus: ”Kohtelu ala-arvoista ja mun arvojen vastaista” iltalehti 16:17 18.04

Milja sanoo Eliaksen pitävän Temppareiden sinkkunaisia pelinappuloina ja pissiksinä. Tätä kaikkea on Temptation Island Suomi. Viettelysten saarella aloitellaan ensimmäistä aamua pienemmällä porukalla, kun leikin kesken jättäneet Markus ja Noora ovat pois varattujen reservistä.


Sinkku-Milja heitetään pois Temptation Islandilta – varattujen miesten väitteet saavat saarella sylitansseja jakaneen naisen raivostumaan iltasanomat 12:58 18.04

Temptation Island Suomi -ohjelmasta lähtemään joutunut Milja lataa varatuille miehille täyslaidallisen.


TIS-Elias vastaa vlogissaan katsojien kysymyksiin - sanoo Danin uhanneen väkivallalla iltalehti 15:48 17.04

Elias toivoo suoraa keskustelua, jotta totuus tulisi ilmi. Näin Elias ja Vilma sanailivat toisistaan ennen TIS-reissua. Temptation Island Suomen neljännellä tuotantokaudella kuohuttanut ja keskustelua möläytyksillään aiheuttanut Elias pitää Youtubessa vlogia.


Rita ja Aki ovat edelleen kuin vastarakastuneet: ”Vaimon kanssa parasta aikaa” iltalehti 14:16 16.04

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat romanttisissa tunnelmissa. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuiksi tulleet Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen ovat olleet Alanyassa. Sekä Rita että Aki ovat julkaisseet varsin romanttisia yhteiskuvia matkaltaan. Niemi-Manninen kirjoittaa yhteiskuvan saatteeksi: - Voi kuinka rakastan tätä miestä. Mun oma.


TIS-Eve muistelee kuvauksia blogissaan - loukkaantumisia, ensiapureissuja... iltalehti 12:28 16.04

Temptation Island Suomi -ohjelmaa kuvatessa sattui ja tapahtui. Nyt ohjelmassa nähty Eveliina kertoo vahingoista blogissaan. Dani ja Eve parisuhdepelissä. Temptation Island Suomi -ohjelmassa miesystävänsä Danin kanssa saapunut Eve kertoo ohjelmasta omasta näkökulmastaan. Kuvauksissa sattui ja tapahtui.


Sammyn perään itkevä TIS-Minna blogissaan: ”Tein suhteen plussista ja miinuksista excelin” iltalehti 08:00 13.04

Insinöörinä Minna on tottunut taulukoimaan asiat. Näin Iltalehden toimittajat ruotivat Minnan "seuraleikkiä". Temptation Island Suomessa nähtiin tällä viikolla katuvainen Minna, joka itkeskeli joutuessaan sovittelemaan hääpukuja sinkku-Janten kanssa. Suru tuli puseroon, kun Minna tajusi, ettei hän välttämättä koskaan pukisi häämekkoa ylleen Sammyn morsiamena.


Temptation Islandin shokkikäänne kuohuttaa – katsojilta ei herunut sympatiaa: ”Voi mennä puurot ja vellit sekaisin” iltasanomat 06:45 13.04

Temptation Islandin kesken jättäneen pariskunnan päätös herätti runsaasti keskustelua netissä.


Bremenissä ravisteli ekskursiolle” enkeli kuoli 103-vuotiaana halpaa puhetta ja joku ampui kipinät kuolonuhria – maanantaina katkolla! Marit Björgenin jäähyväiskisasta mässäillyt pisteillä neljä vaihtoehtoa” ratkaisu” sillä tasolla kuin SuperMoniveto Arsenalille shokkitappio syyttää Israelin Tappara jatkoajalle! Hurja tulevista ”En iljennyt takki ”Reaktiot ”Siitä

Uutiset