Teollisuusrakennuksessa roihusi Närpiössä - palo levisi ilmastointikanavaa pitkin iltalehti 19:21 12.01

Palo oli syttynyt sen aikana, kun maalaustyöntekijät pitivät taukoa. Teollisuusrakennus oli tänään tulessa Vaasan lähistöllä sijaitsevassa Närpiössä. Isoksi luokiteltu palo sai alkunsa maalausboksista. Palo oli syttynyt sillä välin, kun maalaajat pitivät taukoa. Palo sai päivystävän paloesimiehen Magnus Hällbackan mukaan ilmeisesti alkunsa ilmastointikanavan sisällä olevasta puhaltimesta, joka imee ilmaa maalausboksista ulos. Nyt puhallin oli mennyt oikosulkuun ja syttynyt tuleen. Palo oli levinnyt ilmastointikanavia pitkin takaisin maalausboksiin.


Lieskat tuhosivat lihanjalostustehtaan - Kylmänen: ”En osaa sanoa, miten tästä jatkamme eteenpäin” iltalehti 14:53 11.11

Palosta järkyttyneen puheenjohtaja Antti Kylmäsen mukaan heillä on kuitenkin kova tahtotila rakentaa palaneiden tilojen tilalle vielä uusi Kylmäsen lihatuotanto. Kylmänen Food Oy:n teollisuushalli Siikalatvan Rantsilassa Pohjois-Pohjanmaalla tuhoutui täysin rajussa tulipalossa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Pelastuslaitos sai hälytyksen suuresta rakennuspalosta perjantai-iltana klo 19.14. Paikalle hälytettiin pelastuskomppania, kun selvisi että kyseessä on suuri teollisuusrakennus.


Uutiset