Petteri Nummelin ja Emma Terho aateloitiin Jääkiekkoleijoniksi yle 16:15 13.06

Torstaina aateloitiin neljä Jääkiekkoleijonaa.


Jääkiekkomuseo aateloi uusia leijonia – elämäntyöpalkinnon saajana yllättävä pelaaja MTV 12:55 13.06

Suomen Jääkiekkomuseo on aateloinut Petteri Nummelinin, Antti Miettisen, Emma Terhon ja Hannu Saintulan jääkiekkoleijoniksi. 


Jääkiekkoliitto aateloi uusia leijonia – elämäntyöpalkinnon saajana yllättävä pelaaja MTV 12:55 13.06

Suomen Jääkiekkoliitto on aateloinut Petteri Nummelinin, Antti Miettisen, Emma Terhon ja Hannu Saintulan jääkiekkoleijoniksi. 


SaiPalle kaksi uutta hankintaa ja iloisia uutisia NHL:stä MTV 13:24 11.06

SaiPa on värvännyt riveihinsä slovakialaisen puolustajan Mario Grmanin ja venäläishyökkääjän Jaroslav Aleksejevin. Tämän lisäksi SaiPa sai hyviä uutisia rapakon takaa, kun NHL-seura Nashville Predatorsin sopimusmaalivahti Niclas Westerholm pelaa ensi kaudella Lappeenrannassa.


SaiPa hankki kaksi ulkomaalaisvahvistusta ? Niclas Westerholm pelaa ensi kauden Liigassa jatkoaika.com 13:12 11.06

SaiPa on tehnyt sopimukset puolustaja Mario Grmanin ja hyökkääjä Jaroslav Aleksejevin kanssa. Myös Nashville Predatorsin kanssa sopimuksen tehnyt maalivahti Niclas Westerholm palaa Lappeenrantaan.


Kari Kulmala valittiin sinisten uudeksi puheenjohtajaksi yle 13:25 08.06

Kulmala seuraa tehtävässä Sampo Terhoa, joka ei tavoitellut jatkokautta puheenjohtajana.


Kiekkokulta villitsi poliitikot: "Torilla juhlitaan tuplavoittoa!" – Sampo Terholla hurja tuuletus Bratislavassa MTV 06:41 27.05

Suomen jääkiekkomaajoukkueen sensaatiomainen maailmanmestaruus räjäytti odotetusti sosiaalisen median mestaruushuumaan. Tavallisten kansalaisten lisäksi monet poliitikot ja ammattiurheilijat ottivat ilon irti MM-kiekkokullasta.


Urheiluministeri Sampo Terho sai nauttia asemastaan vielä kerran – juhli Leijonien mukana pukukopissa! MTV 00:35 27.05

Leijonat otti Kanadasta 3–1-voiton jääkiekon mm-finaalissa ja juhlii nyt ansaitusti maailmanmestaruutta. Riemu on ylimmillään niin koti-Suomessa toreilla kuin Bratislavassa Leijonien pukukopissakin.


Radiojuontaja Sari Seppälän tytär Bertta Seppälä avautuu musertavasta surusta - hetki jolloin äiti kertoi diagnoosista painunut mieleen: "Mä en haluaisi tehdä tätä sulle" iltalehti 08:59 26.05

The Voice of Finland -ohjelmasta tuttu laulaja Bertta Seppälä, 20, menetti tammikuussa äitinsä, rakastetun radiojuontaja Sari Seppälän. Pahin shokki on takanapäin, mutta suru iskee edelleen aaltoina. Ensiksi laittaa merkille platinanvaalean hiuspehkon ja bambimaisen suuret, vihreät silmät. Sitten katse siirtyy grunge-tyylisiin revittyihin farkkuihin ja mustaan nahkatakkiin. Poseeratessaan Iltalehden kuvaajalle laulaja Bertta Seppälästä, 20, välittyy samalla lempeyttä ja ikäiselleen harvinaista kypsyyttä. Hän kertookin hetken päästä kahvilassa istuessa kuluneen vuoden kasvattaneen roimasti ja antaneen elämään perspektiiviä. 29. tammikuuta Bertan maailma muuttui lopullisesti, kun oma äiti, rakastettu radioääni Sari Seppälä kuoli Helsingin Terhokodissa saattohoidon jälkeen. Suru on ravistellut koko perhettä ja sysännyt Bertankin miettimään elämäänsä uudella tavalla. Hän sanoo haluavansa kokemansa jälkeen elää hetkessä ja tavoitella entistäkin vahvemmin unelmiaan.


Entinen jääkiekkoilija Emma Terho oli mukana työryhmässä, joka suositti kansainvälisen nyrkkeilyliiton sulkemista Tokion olympialaisista yle 08:43 24.05

Tokion olympialaisten nyrkkeilyn karsintaprosessista ja painoluokista on luvassa lisätietoa lähiviikkoina.


Lukko vahvistuu tuoreilla Ruotsin mestareilla - Westerholmin veljekset siirtyvät Raumalle jatkoaika.com 00:14 09.05

Lukko vahvistaa hyökkäystään ruotsalaisilla Ponthus ja Pathrik Westerholmilla.


euron asuntolaina, Rinteellä Matkustajat olivat painoivat yhteensä perii rahoja Renkaiden ex-työntekijät siirtyi henkilöstövalinnoillaan areena-aikaan syytettynä murhasta vapaaksi Aarnio-syytteestä – ”Kirkko ei

Uutiset