Työlupien tarveharkinnan purku ei käy Uudelle vaihtoehdolle iltalehti 15:25 16.08

Hallituksessa istuva Uusi vaihtoehto haluaa pitää kiinni ulkomaisen työvoiman työlupien tarveharkinnasta. Kokoomus haluaisi, että hallituksen budjettiriihessä kuun lopussa tehtäisiin päätös tarveharkinnasta luopumisesta. Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho (uv) kertoo vastustavansa tarveharkinnan yleistä purkua. Hänen mukaansa Suomessa ei ole sellaista yleistä työvoimapulaa, johon tarveharkinnan purulla voitaisiin vastata.


Sampo Terho A-studiossa: ”Olemme realisteja olematta rasisteja” iltasanomat 22:25 14.08

Ylen A-studiossa keskusteltiin maanantaina Sinisen eduskuntaryhmän tulevaisuudesta sekä pesäerosta perussuomalaisiin.


Emma Terho ehdolla Kansainvälisen olympiakomitean urheilijakomissioon jatkoaika.com 15:21 11.07

Naisleijonissa urallaan viidet olympialaiset ja kahdeksat MM-kisat pelannut Emma Terho on ehdolla Kansainvälisen olympiakomitean urheilijakomissioon. Lopullisesta valinnasta äänestetään helmikuussa 2018.


Jussi Halla-aho väleistään Sampo Terhoon: "Ei ole paljon kuulunut, ei varmaan minkäänlaiset" iltalehti 17:49 10.07

Perussuomalaisten hajoaminen rikkoi myös Sampo Terhon ja Jussi Halla-ahon kaverillisen suhteen. Vielä kesäkuun alussa, ennen Jyväskylän puoluekokousta, puheenjohtajakamppailua käyneet Jussi Halla-aho ja Sampo Terho antoivat ymmärtää, että heidän välinsä ovat hyvät ja he ovat kavereita keskenään. Sitten koitti puoluekokous.


Sipilä, Orpo ja Terho yrittävät pitää sote-pakettia kasassa iltalehti 02:37 30.06

Hallitus ilmoitti pitävänsä alkuperäisestä aikataulusta kiinni. Kiinasta palaava pääministeri Juha Sipilä (kesk.), valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) sekä eurooppa- kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho tapaavat iltapäivällä Kesärannassa keskustellakseen sote- ja maakuntapaketin jatkokäsittelystä. Sitä ennen aikataulua käsitellään hallituksen reformiministerien kesken. Virkamiehiltä odotetaan tilanneselvitystä ensi viikon alussa.


Sampo Terhon erityisavustajaksi Toni Kokko iltalehti 16:06 29.06

Kokko on aiemmin työskennellyt muun muassa perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteerinä sekä vakuutusalan asiantuntijatehtävissä. Ministeri Sampo Terhon (uv.) erityisavustajana on aloittanut Toni Kokko. Kokon vastuulle kuuluvat taide ja kulttuuri sekä tekijänoikeuksiin liittyvät asiat. Kokko on aiemmin työskennellyt muun muassa perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteerinä sekä vakuutusalan asiantuntijatehtävissä.


Sipilä, Orpo ja Terho eivät marssi Pridessa – pääministeri avaa samaan aikaan jousiammuntakisat hs 14:48 22.06


Näkökulma: Antti Rinteellä on suojatti demareiden presidenttirääkissä iltalehti 08:35 22.06

SDP:n puoluejohtaja koulii Tuula Haataisesta ulkoministeriä, kirjoittaa Olli Ainola Perussuomalaiset eivät ole onnistuneet keksimään mitään niin märkää ruutia, etteikö se kelpaisi SDP:n Antti Rinteelle. Kun mandariinit tahtoivat nostaa suosikkinsa eli Sampo Terhon puoluejohtajaksi ja Timo Soinin seuraajaksi, se tehtiin sormella osoittaen ja paksulla tussilla alleviivaten, jottei kukaan hölmö vahingossakaan erehtyisi äänestämään väärää ehdokasta.


PS:sta irtautuneesta Uudesta vaihtoehdosta tulee Sininen tulevaisuus - Terho: "Nimi keksittiin oljenkorsi suussa" iltalehti 17:30 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus. Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä ja tuleva puolue saavat nimekseen Sininen tulevaisuu, kertoo eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho. Uuden puolueen kannattajakorttien kerääminen on jo aloitettu.


Sampo Terho paljastaa, miten Sinisen tulevaisuuden nimi keksittiin iltasanomat 16:32 19.06

Terhon mukaan Sininen tulevaisuus on ”ilon ja toivon liike”.


PS:sta irtautuneesta Uudesta vaihtoehdosta tulee Sininen tulevaisuus iltalehti 13:47 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus. Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä ja tuleva puolue saavat nimekseen Sininen tulevaisuu, kertoo eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho. Uuden puolueen kannattajakorttien kerääminen on jo aloitettu.


PS:stä irtautuneesta Uudesta vaihtoehdosta tulee Sininen tulevaisuus iltalehti 12:28 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus. Myös Uusi vaihtoehto -ryhmän nimi muuttuu Siniseksi tulevaisuudeksi, kertoo eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho (uv.). Uuden puolueen kannattajakorttien kerääminen on jo aloitettu.


Sampo Terho julkaisi saamaansa törkypalautetta: ”Kyllä sinä rehellisesti sanottuna olet...” iltasanomat 11:31 19.06

Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä eronnut eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho kirjoittaa blogissaan tympääntyneensä viharyöppyyn.


Ministeri Sampo Terho kertoo blogissaan saaneensa rankkaa palautetta: Haukuttiin muun muassa siaksi iltalehti 17:55 17.06

Perussuomalaisista Uusi vaihtoehto -ryhmään siirtynyt ministeri Sampo Terho on julkaissut saamaansa vihapalautetta blogissaan. Sampo Terho kirjoittaa, että ryhmän vaihtamisen jälkeen hän on saanut kuulla sekä myönteistä palautetta että törkeyksiä. - Julkaisen alla pienen otoksen sähköpostiin, netti- ja Facebook-sivuille tulleita törkeyksiä. Ne ehkä auttavat ymmärtämään, miksi se minkä päätin jättää taakseni, alkoi tympäistä, Terho kirjoittaa.


Uutiset