Ylihoidetaanko terveydenhuollossa sairauksia? Ortopedian professori: "Iso osa polven tähystysleikkauksista turhia" MTV 19:58 15.08

Joidenkin asiantuntijoiden mielestä Suomessa ylidiagnosoidaan ja -hoidetaan monia sairauksia. Potilaiden ylihoitamista tapahtuu tiettävästi kaikilla lääketieteen aloilla. Lääketieteen asiantuntijat keskustelivat aiheesta tänään alan Too Much Medicine -symposiumissa Helsingissä.


Sata uimaria sairastui vatsatautiin – norovirus riehuu uimarannalla Kajaanissa MTV 11:48 14.08

Sata uimaria sairastui noroviruksen aiheuttamaan vatsatautiin kajaanilaisella uimarannalla, kertoo kaupungin ympäristöterveydenhuolto. Sairastuneet olivat uineet Kesäniemen uimarannalla heinä-elokuun vaihteessa.


Näin Osmo Soininvaara korjaisi Suomen terveydenhuollon: ”Maksaisi sata miljoonaa euroa - Siinä se olisi!” uusisuomi 11:08 11.08

Konkaripoliitikko Osmo Soininvaara (vihr.) linjaa, että sata miljoonaa euroa riittäisi terveydenhuollon ongelmien korjaamiseen Suomessa.


Lasse, 50, ilahtui lääkäri­laskustaan: ”Ei tarvitse myydä taloa, rakastan suomalaista terveyden­huoltoa” – kirjoitus levisi myös ulkomaille iltasanomat 22:06 09.08

Sydänleikkauksessa ollut Lasse Peltonen on tyytyväinen sekä laskun summaan että saamaansa palveluun.


THL: Riskiryhmien vältettävä matkustamista Espanjaan ja Portugaliin – taustalla hirmuhelteet ja aavikkopöly MTV 17:11 03.08

Riskiryhmien kannattaa nyt harkita Espanjan tai Portugalin matkan siirtämistä, opastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.


Sergio Marchionnen vakava terveydentila pidettiin salassa Fiat-Chrysleriltä MTV 09:36 27.07

Fiat-Chrysler-yhtiöllä ei ollut tietoa sen pääjohtajan Sergio Marchionnen vakavasta terveydentilasta. Marchionne kuoli tällä viikolla 66-vuotiaana.


THL varoittaa helteen lämmittämillä uimarannoilla piilevästä riskistä –? vaarana jopa verenmyrkytys iltasanomat 16:00 26.07

Sinilevän lisäksi Suomen uimavesien laatua voivat tänä kesänä heikentää norovirus ja vibriobakteeri, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).


THL varoittaa helteen lämmittämillä uimarannoilla piilevästä riskistä –? riskinä jopa verenmyrkytys iltasanomat 16:00 26.07

Sinilevän lisäksi Suomen uimavesien laatua voivat tänä kesänä heikentää norovirus ja vibriobakteeri, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).


THL varoittaa: Lämpimällä säällä virukset ja bakteerit leviävät uimarannoilla MTV 15:57 26.07

Sinilevän lisäksi Suomen uimavesien laatua voivat tänä kesänä heikentää norovirus ja vibriobakteeri, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Laitos varoittaa, että lämpimät säät lisäävät riskiä saada infektio uimarannalta.


Lempäälän valehoitajaa vastaan nostettiin syytteet MTV 11:37 24.07

Lempäälän valehoitajaa vastaan on nostettu syytteet törkeästä petoksesta ja luvattomasta terveydenhuollon ammattitoiminnan harjoittamisesta, kertoo Pirkanmaan käräjäoikeus.


Ferrari-johtajan terveyden romahdus ”peruuttamaton” – yhtiön osakkeet sukelsivat pörssien avauduttua MTV 15:00 23.07

Sairaalahoidossa Sveitsissä olevan Ferrarin entisen puheenjohtajan Sergio Marchionnen tila pysynyt vakaana, mutta toiveita toipumisesta ei juuri ole, kertoo italialainen uutistoimisto Ansa.


Tutkijat tv:ssä: ”Yli puolessa sinilevää myrkkyjä” – Varoitus koiranomistajille uusisuomi 13:58 23.07

Sinileväkukinnoissa yli puolessa esiintyy myrkyllisiä yhdisteitä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoistutkija Tarja Pitkänen Ylen Aamu-tv:ssä. Sinilevävesilautat taas houkuttelevat varsinkin koiria, huomauttaa Eviran jaostopäällikkö Pia Vennerström.


IL: Katri Helena peruu kaikki loppukesän keikkansa – terveydentila ei ole kohentunut iltasanomat 09:35 23.07

Iltalehden mukaan Katri Helena peruu kaikki loppukesän keikkansa terveydentilansa vuoksi.


Ferrarin pääjohtajan vaihtumisesta kerrottiin dramaattisin sanankääntein – terveydentila heikentyi tunneissa: ”Tällaista tilannetta ei voitu ajatella” iltasanomat 10:57 22.07

Sergio Marchionne jätti paikkansa Fiatin ja Ferrarin johdossa.


Ferrari omisti paalunsa vakavasti sairaalle Sergio Marchionnelle MTV 10:19 22.07

Ferrarilla elettiin Hockenheimissa lauantaina kaksijakoisissa tunnelmissa. Sebastian Vettelin paalupaikka riemastutti, mutta yhtiön puheenjohtajan paikalta eronneen Sergio Marchionnen heikentynyt terveydentila järkytti tiimiä.


Terveydentila pakottaa toimenpiteisiin – Ferrarin puheenjohtaja vaihtumassa MTV 12:59 21.07

Ferrarin ja Fiat Chryslerin hallitukset kokoontuvat lauantaina keskustelemaan johtajavaihdoksesta, kertoo Automotive news. Sergio Marchionne on jäämässä sivuun Fiat-konsernin yhtiöiden hallituksen puheenjohtajan paikalta terveyssyiden takia.


Kimi Räikkösen pomon terveydentila huolettaa Italiassa: Ferrari-johtajan kaikki edustustehtävät peruttu MTV 06:58 20.07

Jo kesäkuun lopusta asti sivussa työtehtävistään ollut Ferrarin puheenjohtaja Sergio Marchionne ei ole vielä hetkeen palaamassa takaisin, mikä on alkanut herättää huolta hänen terveystilanteestaan.


Rokotustutkimuksen yhteys rokotehankintoihin oikeuskanslerin syynissä – THL pitää hyvänä, että asia tutkitaan MTV 16:51 13.07

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta THL:stä sanotaan, että on hyvä, että oikeuskansleri tutkii, aiheuttaako THL:n yksityisiltä lääkeyhtiöiltä saama tutkimusrahoitus ongelmia laitoksen viranomaistoiminnan puolueettomuuteen ja riippumattomuuteen. Oikeuskansleri ilmoitti perjantaina, että se aloittaa asiasta tutkinnan omasta aloitteestaan.


harmittelee mopoilijoiden edes­ottamuksia Källman siirtymässä MM-rallissa ”Ei näytä uhrin perhe jättäytyy uutinen meni yllättävä lausunto ”En

Uutiset