Pelastettujen thaipoikien ensimmäiset sanat: ”Kaipaan kotia” iltasanomat 06:43 10.07

Thaimaan terveysministeriö on kertonut pelastettujen thaipoikien enimmäiset sanat.


Uutta tietoa pelastettujen thaipoikien terveydentilasta: Röntgenkuvissa näkyi ”epäsäännöllisyyksiä” – perheet nähneet pojat sairaalassa iltasanomat 06:32 10.07

Thaimaan terveysministeriön edustaja on kertonut medialle pelastettujen poikien terveydentilasta.


Kunnan uusi pyörätie voi pian saada valtion rahaa – Tarkoitus edistää pyöräilyä terveys- ja ympäristösyistä MTV 03:00 10.07

Kunnat ovat innostuneet uudenlaisesta valtion tuesta kävely- ja pyöräilyhankkeille, kertoo liikenne- ja viestintäministeriö. Uudessa mallissa valtio maksaisi kunnan pyörätieprojektista puolet ja kunta itse puolet.


Britannian uusi ulkoministeri on brexit-kantaansa muuttanut monimiljoonääri – Jeremy Hunt ”saa poliittisesti vaaralliset työt tehtyä” iltasanomat 00:25 10.07

Hunt toimi viiden ja puolen vuoden ajan terveysministerinä.


Puhemiesneuvosto käsittelee sote-valiokunnan puheenjohtajasta tehdyn kantelukirjelmän syksyllä iltasanomat 16:03 09.07

Eduskunnan puhemiesneuvosto käsittelee sosiaali- ja terveysvaliokunnan työskentelytapoja ja puheenjohtajaa moittinutta kirjelmää kokouksessaan syyskuun 4. päivä, kertoo puhemies Paula Risikko (kok).


Ota lapset apuun keittiössä – sillä on tärkeä terveysvaikutus stara 10:40 09.07

Lapset kannattaa ottaa varhaisessa vaiheessa mukaan ruoanlaittoon. Jo pienetkin ipanat


Jukka Tennilän kolumni: Kestääkö lehmänkauppa? iltasanomat 10:34 09.07

Jonkinlainen sosiaali- ja terveysuudistus on epäilemättä jossain vaiheessa syntymässä, mutta lopputulos voi poiketa nykyisen hallituksen kaavailemasta maakunta-markkinamallista, joka perustuu terveyspolitiikan ulkopuoliseen keskustan ja kokoomuksen lehmänkauppaan.


Sote-riita kuumenee: ”Pian on viimeisetkin arvot uhrattu – Hallituksen rivit hajallaan” uusisuomi 11:00 08.07

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan riitely on viikonloppuna jatkunut sosiaalisessa mediassa. Vihreiden Outi Alanko-Kahiluoto ja vasemmistoliiton Aino-Kaisa Pekonen vaativat keskustaa pyytämään anteeksi valiokunnan puheenjohtajalta Krista Kirulta (sd.).


Prinssi Harryn kanssa Afganistanissa palvellut sotilas löydettiin kuolleena kotoaan – traumatisoitui sotakokemuksistaan pahoin iltasanomat 22:09 07.07

Nathan Hunt oli purkanut Afganistanissa palvellessaan Talebanin tienvarsipommeja ilman riittävää koulutusta. Tehtävistä aiheutunut stressi johti masennukseen ja mielenterveysongelmiin.


Sote-valiokunnan kokoomuslainen jäsen Ylelle: ”Keskityn työntekoon, enkä jaksa pelailla pelejä” uusisuomi 15:30 07.07

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan kokoomuslaiset jäsenet eivät perjantaina allekirjoittaneet valiokunnan puheenjohtajasta Krista Kiurusta (sd.) eduskunnan puhemiesneuvostolle tehtyä kantelua. 


Nyt puhuu Krista Kiuru: ”Kauaa nämä Juha Sipilän vakuuttelut eivät olleet voimassa” uusisuomi 11:11 07.07

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Krista Kiuru (sd.) sanoo yllättyneensä valiokunnan keskustaryhmän ulostulosta. 


Hampaansa menettäneen tähtinäyttelijän vaikeudet jatkuvat – kiidätettiin itkuisena sairaalaan: ”Luulin kuolevani” iltasanomat 11:03 07.07

Suosittu näyttelijä Danniella Westbrook joutui sairaalaan. Entinen huumeidenkäyttäjä on kärsinyt viime vuosina terveysongelmien lisäksi taloushuolista.


Sote-valiokunnan jäsenen kova ulostulo: ”Hallituksen jää tulee pettämään syksyllä” uusisuomi 09:41 07.07

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Arja Juvonen (ps.) puolustaa voimakkaasti valiokunnan puheenjohtajaa Krista Kiurua (sd.).


Keskusta teki kantelun – Krista Kiuru vastaa kritiikkiin Facebookissa: ”Sama virsi on jatkunut läpi kevään” iltasanomat 08:55 07.07

Keskustalaisten tekemä kantelu sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajasta Krista Kiurusta tuli kantelun kohteelle yllätyksenä.


Hoikkien ihmisten korkea rasvaprosentti on vakava terveysuhka – lisää jopa dementian riskiä stara 20:40 06.07

Ihmiset voivat kuvitella olevansa terveitä ollessaan laihoja. Tämä ei kuitenkaan


Kansanedustajien kova avautuminen Krista Kiurusta: ”Tämä on voimakas hätähuuto” uusisuomi 19:36 06.07

Kuusi sosiaali- ja terveysvaliokunnan kansanedustajaa syyttää valiokunnan puheenjohtaja Krista Kiurun (sd.) käyttäneen asemaansa sote-uudistuksen käsittelyn viivyttelyyn.


SDP:stä isku takaisin: ”Keskusta meni paniikkiin” uusisuomi 17:39 06.07

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lidntman hämmästelee keskustalaisten ja sinisten kansanedustajien tekemää kantelua sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajasta Krista Kiurusta (sd.).


Sote-valiokunnan keskustalaiset kannelleet puheenjohtaja Krista Kiurun toiminnasta puhemiesneuvostolle MTV 16:51 06.07

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan keskustalaiset jäsenet ovat kannelleet puheenjohtaja Krista Kiurun (sd.) toiminnasta puhemiesneuvostolle.


HS: Sote-valiokunnan keskustalaiset kannelleet puheenjohtaja Krista Kiurun toiminnasta puhemiesneuvostolle MTV 16:51 06.07

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan keskustalaiset jäsenet ovat kannelleet puheenjohtaja Krista Kiurun (sd.) toiminnasta puhemiesneuvostolle.


Outi Alanko-Kahiluoto: Hallitus tietää jo että sote kaatuu – Nyt pelataan viivytystaktiikkaa uusisuomi 15:57 06.07

”Minun mielestäni sosiaali- ja terveysvaliokunta laitettiin työskentelemään tämä heinäkuun ensimmäinen viikko siksi, että hallitus vaikuttaisi touhukkaalta. Mutta emme me ole valiokunnassa pystyneet juurikaan etenemään.


HJK ainoana suomalaisseurana huippukokouksen aikana ”Tuli kenraalissa Mitä MM-kisoista jäi neljä MM-finaalissa parantaa Venäjän ja suomalaisista mansikoista ja suosikkikanavan ankkurit tehneet eurooppalaisia Trumpin esiintymiselle Helsingissä ”Toin hyvin

Uutiset