Vaasa-äänestys kuumensi tunteet: ”Merkki hyvin raa'asta hallituksen valtapolitiikasta” uusisuomi 11:43 18.10

Rkp:ssä ollaan tyrmistyneitä siitä, että hallituspuolueet keskusta, kokoomus ja siniset äänestivät tänään eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnassa Vaasan keskussairaalan laajaa ympärivuorokautista päivystystä vastaan.


Leijonahyökkääjän kiekkoilijaveli voitti lannistavat kommentit ja terveysongelmat – kolmen vuoden luku-urakka avasi lääkärin uran MTV 11:04 18.10

Leijonahyökkääjä Olli Palolan pikkuveli Vili Palola haaveili ammattilaiskiekkoilijan urasta, mutta loukkaantumisten sarja söi lopulta mahdollisuudet. Palolalla ei ollut edes lukiopohjaa, mutta hän luki kolme vuotta ja pääsi opiskelemaan lääkäriksi. Palola haluaa kertoa koskettavan tarinansa, koska hän haluaa kannustaa nuoria seuraamaan unelmiaan.


Sote-valiokunta äänesti: Vaasan sairaala ei saa pitää laajaa päivystystään iltasanomat 11:03 18.10

Vaasan sairaalan laaja päivystys on odotetusti äänestetty kumoon sosiaali- ja terveysvaliokunnassa.


Valiokunta äänesti yhdestä soten kiistakapulasta: Vaasan keskussairaala ei saa laajaa päivystystä MTV 10:51 18.10

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta käsitteli aamulla Vaasan sairaalasta tehtyä muutosesitystä. Valiokunnan äänestyksessä esitys kaatui äänin 9-7. Vaasan keskussairaala ei näin ollen saa laajaa päivystystä.


WHO: Kongon ebolaepidemia voi pahentua merkittävästi, mutta toivoa on yhä MTV 21:42 17.10

Maailman terveysjärjestö WHO:n hätäkomitean mukaan Kongon demokraattisessa tasavallassa jylläävä ebolaepidemia voi pahentua merkittävästi, ellei sen vastustamista vauhditeta.


Ammattiliitoilta uusi protesti irtisanomislain vastustamiseksi: "Kyseessä on laillinen työtaistelutoimi" MTV 11:21 17.10

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy aloittaa vuoronvaihtokiellon maanantaina 22. lokakuuta. Kielto päättyy 4. marraskuuta. 


Ammattiliitoilta uusi keino käyttöön irtisanomislain vastustamiseksi: "Kyseessä on laillinen työtaistelutoimi" MTV 11:21 17.10

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy aloittaa vuoronvaihtokiellon maanantaina 22. lokakuuta. Kielto päättyy 4. marraskuuta. 


Ampumahiihdon olympiavoittajalla Laura Dahlmeierilla vakavia terveyshuolia iltasanomat 19:23 15.10

Ampumahiihdon maailmancup käynnistyy reilun kuukauden päästä, mutta Laura Dahlmeier ei pysty harjoittelemaan.


Mies sekoitti aborttipillerin tyttöystävänsä juomaan – sai 22 vuoden vankeustuomion iltasanomat 20:32 14.10

Mies sanoi oikeudessa että ei halunnut lasta, koska pelkäsi, että lapsella olisi samanlaisia terveysongelmia kun miehen ensimmäisellä lapsella.


Selena Gomez jälleen hoitoon – yritti paeta sairaalasta letkut käsissään stara 10:00 13.10

Poptähti Selena Gomez on jälleen hakeutunut sairaalahoitoon mielenterveysongelmien vuoksi. Taustalla


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 13.10

Poptähti Selena Gomez on jälleen hakeutunut sairaalahoitoon mielenterveysongelmien vuoksi. Taustalla


Kanye West itsevarmana: ”Olen Jumala” stara 08:00 13.10

Mielenterveysongelmista kärsivä Kanye West on julkisesti myöntänyt, että ei ole


Kanye West sekoili Donald Trumpin vieraana – vakuutti olevansa terve stara 14:00 12.10

Mielenterveysongelmista vähääkään tietävät ovat huomanneet räppäri Kanye Westin käytöksessä depression


Selena Gomez sai paniikkikohtauksen sairaalassa – päätti hakeutua hoitoon mtv 12:36 11.10

Selena Gomezilla on ollut terveysongelmia.


"Tyypillinen tuhopolttaja on 30-vuotias mies, neljällä viidestä kontakti sosiaalitoimistoon" – turvallisuusjohtaja pitää tuhopolttoja oireena MTV 07:16 11.10

Jos mielenterveysongelmaisten avoterveydenhuolto ei ole kunnossa, niin se johtaa siihen, että seuraukset tulevat muiden maksettaviksi, sanoo turvallisuusjohtaja Risto Karhunen Finanssiala ry:stä. "Tuhopoltot ovat oire", hän sanoo.


Kokoomuksen Sari Sarkomaa alkoholilausunnosta: ”Hallituksen keskeytettävä kiellon valmistelu – kieltolakiaika on ohi” uusisuomi 14:57 10.10

Kokoomuksen kansanedustaja ja eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Sari Sarkomaa ottaa kantaa eilen julki tulleeseen EU-komission lausuntoon koskien alkoholin etämyyntiä. Asiasta on puhjennut kiista hallituskumppaneiden keskustan ja kokoomuksen välille.


”Mistä on peräisin ajatus, että oppositio saa määrätä?” – Keskustasta tiukka vastaus ”sote-jumista” uusisuomi 13:10 10.10

Keskustalainen eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan varapuheenjohtaja Hannakaisa Heikkinen vastaa kipakasti opposition kritiikkiin uusista sote-papereista.


Kokoomuksen Sarvamaa uudesta alkoholilausunnosta: ”Täysi shokki ministeriölle – heidän on pakko niellä tämä” uusisuomi 19:36 09.10

Kokoomuksen europarlamentaarikko Petri Sarvamaa tulkitsee, että EU-komission tuore lausunto alkoholin etämyynnistä on tullut ikävänä yllätyksenä sosiaali- ja terveysministeriölle.


hammaslääkäreiden koekaniiniksi – Kuvat Rekka paloi Lisbet Palme on

Uutiset