AL: Teuvo Hakkarainen tunkeutui sinisten huoneeseen pikku­jouluissa – heitteli juomia ja käyttäytyi aggressiivisesti iltasanomat 18:14 18.12

Aamulehden mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen tunkeutui sinisten ryhmähuoneeseen eduskunnan pikkujouluissa perjantain vastaisena yönä.


Lisätietoa Teuvo Hakkaraisen pikkujoulutoilailusta - AL: tunkeutui sinisten ryhmähuoneeseen ja oli joutua käsirysyyn ministeri Lindströmin kanssa iltalehti 17:25 18.12

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pikkujoulut karkasivat monella tapaa käsistä viime torstaina. Eduskunnan pikkujouluissa koettiin viime torstaina uhkaava tilanne, kun kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) tunkeutui sinisten eduskuntaryhmän ryhmähuoneeseen ja alkoi käyttäytyä aggressiivisesti juhlijoita kohteen. Asiasta kertoo .


AL: Aggressiivinen Hakkarainen tunkeutui sinisten ryhmähuoneeseen pikkujouluissa eduskunnassa – Lindström pyysi poistumaan MTV 16:51 18.12

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen tunkeutui sinisten ryhmähuoneeseen pikkujouluissa eduskunnassa torstain ja perjantain välisenä yönä, kertoo Aamulehti.


Julkisoikeuden professori: HS:n uutisointi on ”lainvastaista” ja toimituspäällikön perustelut riittämättömiä iltalehti 18:52 16.12

Helsingin Sanomien rikostutkintaan johtaneesta uutisesta on virinnyt vilkas asiantuntijakeskustelu, jossa argumentteja on esitetty niin puolesta kuin vastaan. Julkisoikeuden professori emeritus Teuvo Pohjolainen Itä-Suomen yliopistosta pitää asiaa yksiselitteisesti laittomana. - On lainvastaista julkaista salassa pidettäviä aineistoja, jotka ovat valtakunnan turvallisuuden nojalla salassa pidettäviä. Siinä mielessä pidän ongelmana. Ymmärrän rikostutkinnan.


Teuvo Hakkarainen pyytää anteeksi pikkujoulujen jälkeen: ”Olen käyttäytynyt sopimattomasti kansanedustajakollegaa kohtaan” iltalehti 16:33 16.12

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen pyytää anteeksi sopimatonta käytöstään kansanedustajakollegaa kohtaan. Teuvo Hakkaraisen käytös oli ilmeisesti sen verran ala-arvoista torstai-iltana eduskuntaryhmien järjestämissä pikkujouluissa, että hän katsoi perjantaina parhaaksi esittää julkisen anteeksipyynnön. Perussuomalaisten kansanedustaja pyytää Facebook-tilillään anteeksi sopimatonta käytöstään.


Teuvo Hakkaraiselta ylilyönti pikkujouluissa – "Minun on pyydettävä anteeksi" MTV 11:38 16.12

Teuvo Hakkaraisen pikkujoulujuhlinta äityi eduskunnassa sellaiseksi, että hän katsoi parhaaksi esittää julkisen anteeksipyynnön Facebook-sivullaan.


Teuvo Hakkaraisen yleisönosastokirjoitus poiki nootin poliisilta: Romanit ja romanialaiset menivät sekaisin - ”perskatti, tuossahan on virhe” iltalehti 13:35 12.12

Kansanedustaja Teuvo Hakkaraiselta (ps) on mennyt romanit ja romanialaiset sekaisin. Hakkarainen ja Hyvinkään kaupunginvaltuutettu Timo Riskilä kirjoittivat tämän päivän Aamupostin Lukijalta-palstalle mielipidekirjoituksen, jossa parivaljakko esitti, että laajan valepoliisihuijausten takana ovat romanialaiset. Kirjoituksen alussa Hakkarainen ja Riskilä arvostelevat rajusti Helsingin kaupungin päätöstä laajentaa paperittomien sote-palveluita.


Sebastian Ahon tehoilta päättyi masentavasti iltalehti 08:51 08.12

Sebastian Ahon kuuden ottelun mittaiseksi venähtänyt maaliton putki meni poikki San Josessa. Aho teki ensimmäisessä erässä Carolinan 1-0- ja 3-0-maalit. Jälkimmäisen maalin syötti ketjukaveri Teuvo Teräväinen. Aho valittiin ottelun kolmostähdeksi. Onnistumisillaan suomalainen kasvatti kauden maalisaldonsa seitsemään.


Teuvo Hakkarainen rysäytti Audinsa tolppien päälle eduskunnan parkkihallin ovella: ”Ei ollut minun syyni, että tolpat nousivat” iltasanomat 15:26 28.11

Hakkaraisen tänä syksynä hankkima musta Audi meni remonttikuntoon.


Teuvo Hakkarainen kolaroi autonsa kansanedustajien parkkiluolan oviaukolla - ”Auto jäi tolppien nokkaan killumaan” iltalehti 12:04 28.11

Kohukansanedustaja sai ajokorttinsa takaisin vasta syksyllä. Kohukansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps) epäonni liikenteessä näyttää jatkuvan. Hakkarainen oli tiistaina aamupäivällä viemässä Audi-merkkistä henkilöautoaan kansanedustajien käytössä olevaan parkkiluolaan Helsingin ydinkeskustassa, kun matkanteko tyssäsi poikkeuksellisella tavalla: Kansanedustajan ajaessa autoaan sisälle parkkiluolaan, oviaukon edessä olevat nostettavat ajoestetolpat nousivat yllättäen ylös ja nostivat Hakkaraisen auton keulan ylös.


Teräväisen upea veivi ratkaisi voiton Carolinalle - Raskin synkät tilastot saivat jatkoa iltalehti 06:28 27.11

Teuvo Teräväinen oli taas iskussa, kun Carolina kaatoi Nashvillen. Tulikuuma suomalaishyökkääjä jäi ilman tehopisteitä varsinaisella peliajalla sekä jatkoajalla, mutta ratkaisi silti voiton Carolinalle rankkarikisassa upealla veivillä. Teräväinen leipoi nopeilla käsillään kiekkoa hetken Nashvillen maalilla pelanneen Juuse Saroksen edessä ennen kuin hän nosti pelivälineen rystyllä aivan maalin kattoon. Carolina voitti näin ollen 4-3.


Tutkapari Teräväinen ja Aho kääntäneet Hurricanesin nousuun jatkoaika.com 12:00 22.11

Tämän hetken kuumin hyökkäysketju on Carolina Hurricanesilla. Jordan Staalin kanssa ykkösketjussa pelaa suomalaiskaksikko, joka aiheuttaa jatkuvasti päänvaivaa vastustajille taidoillaan ja nopeudellaan. Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ovat jo nyt kovin suomalainen tutkapari NHL:ssä.


Nämä kuvat paljastavat – Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho ovat NHL:n ehdotonta kärkeä iltasanomat 22:43 21.11

Carolina Hurricanesin suomalaisduo on aloittanut kauden väkevästi.


HS: Suomen olympiajoukkueen asut saivat murska-arvion, suunnittelijat tyrmistyivät - ”taiteilijat ovat herkkiä ihmisiä” iltalehti 07:18 21.11

Luhdan urheiludivisioonan johtaja Juha Luhtanen puhui Suomen olympia-asujen aiheuttamasta kohusta Helsingin Sanomien haastattelussa. Luhdan tuorein olympiamallisto esiteltiin 1. marraskuuta, kun asut nähtiin ensi kertaa urheilijoiden yllä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Jo tuolloin Luhtanen spekuloi, että asut herättäisivät keskustelua - ja osui oikeaan. Värikkäät olympia-asut tyrmättiin heti kättelyssä totaalisesti. Esimerkiksi Iltalehti jututti aiheesta niin ex-alppitähti Kalle Palanderin kuin pitkän linjan muotisuunnittelijan Teuvo Lomaninkin. Molempien palaute oli paljon puhuvaa:


Onko tässä syy Teuvo Teräväisen huimaan vireeseen? Suomen painonnostotähti: ”Tuloshyppäykset olivat todella nopeita” iltasanomat 06:09 21.11

Teuvo Teräväinen oppi tempauksen monta kertaa tavallista harrastajaa nopeammin.


Carolina-valmentaja hehkuttaa Teräväisen salaista asetta: ”Ihmiset eivät näe sitä usein” iltalehti 22:11 20.11

Teuvo Teräväinen on elämänsä kunnossa tällä hetkellä. Carolinan suomalaishyökkääjä on juuri nyt NHL:n kuumin pelaaja, mikä huomioitiin myös liigan toimesta. Teräväinen valittiin nimittäin juuri viikon pelaajaksi. Neljässä pelissä mailataituri kasasi tehot 5+5. Viime yönä Teräväinen johdatti Carolinan 4-2-voittoon Islandersia vastaan tehoilla 2+1. Pelin jälkeen Canesin päävalmentaja Bill Peters innostui hehkuttamaan ykköstykkinsä kutia.


NHL:n viikon ykköstähti Teräväinen piikitteli Ahoa – ”Sepen pitäisi tarjota mulle illallinen” iltasanomat 21:08 20.11

Teuvo Teräväinen oli kuluneen viikon kuumin pelaaja.


Teräväisen tehoviikko huipentui valintaan ykköstähdeksi jatkoaika.com 20:37 20.11

Carolina Hurricanesin hyökkääjä Teuvo Teräväinen valittiin menneen viikon ykköstähdeksi NHL:ssä. Kakkos- ja kolmostähdet olivat Toronto Maple Leafsin maalivahti Frederik Andersen ja Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon.


Teuvo Teräväisen hirmuvire ei jäänyt huomaamatta - valittiin viikon parhaaksi NHL:ssä iltalehti 19:54 20.11

Teuvo Teräväisen hirmuvire on noteerattu myös NHL:ssä liigan osalta. Suomalaishyökkääjä valittiin NHL:n viikon ykköstähdeksi. Teräväinen mätti neljään peliin tehot 5+5=10. Etenkin Dallasia vastaan hyökkääjä oli ilmiliekeissä, kun hän nakutti tehot 3+1. Kyseeessä oli Teräväisen NHL-uran ensimmäinen hattutemppu. Viikon kakkostähdeksi valittiin Toronton maalivahti Frederik Andersen, joka torjui kanadalaisseuran maalilla kahdessa ottelussa kaksi nollapeliä. Kiekon tielle tanskalainen ehti noissa otteluissa peräti 75 kertaa.


Uutiset