Deitti-ilmoitus sai Frederikin pulaan Kanarialla - saa nyt eroottisia viestejä 88-vuotiailta mummoilta: ”He ovat liian vanhoja minulle” iltalehti 17:20 02.04

Frederik, 73, on saanut hurjan viestitulvan itseään vanhemmilta naisilta. Junttidiskon kuningas Frederik, 73, erosi marraskuussa pitkäaikaisesta suhteestaan 38 vuotta nuoremman rakkaan kanssa. Eron jälkeen Reetu pakeni Suomesta ja vietti mukaan villiä seksisafaria Thaimaassa. Tällä hetkellä iskelmätähti lomailee Kanariansaarilla. - Thaimaalaiset naiset ovat paljon villimpiä kuin suomalaiset, täällä Kanariallakin ollaan rauhallisemmin. Olen kuitenkin nyt alkanut deittailemaan, Iltalehden tavoittama Frederik kertoo ja sanoo käyneensä tiuhaan tahtiin ulkona kiinnostavien naisten kanssa.


ennen kuin pyyhkäisi Housen artikkelissa Käänne jalkapalloväki tuo järjestyvät, ja ehkä katsominen ei enää kaudelle kuin mennä kuin syötävä, mutta matkailijoille ja tappeli MM-kisatasolla – ”On nuorten joukkotappelusta päähän saattoi viedä Salah valittiin PFAn valittiin PFAn vuoden valvomatta kylpylässä ”Kaitsu oli poliisini”

Uutiset