Thaimaan juntalle täyteen neljä vuotta – vaalit vasta helmikuussa iltasanomat 08:39 22.05

Thaimaassa poliisi esti tiistaina sotilashallintoa vastustavien mielenosoittajien pääsyn Bangkokin hallintokortteleihin.


Trumpin nimittämä CIA-johtaja aikoi vetäytyä kidutustaustansa takia iltalehti 14:25 07.05

CIA:n johtoon ehdotettu Gina Haspel halusi säästää vakoiluviraston kielteiseltä julkisuudelta. Presidentti Donald Trumpin ehdokas USA:n ulkomaantiedustelupalvelu CIA:n johtoon oli vähällä vetää ehdokkuutensa pois, Washington Post kertoo. Gina Haspel oli perjantaina vierailulla Valkoisessa talossa ja sanoi tapaamisessa viranomaisten kanssa, että hän voi astua syrjään, mikäli hänen taustansa aiheuttaisi brutaalin kuulustelun ja sitä kautta vahinkoa CIA:n maineelle. Lehden tiedot perustuvat neljän vanhemman viranomaisen haastatteluihin. Haspel on CIA:n varajohtaja, ja hän on ollut aikanaan osallisena sittemmin kiellettyyn kidutusohjelmaan. Hän johti yhtä CIA:n salaisista pidätyskeskuksista Thaimaassa, jossa ainakin yhtä epäiltyä al-Qaida-terroristia kidutettiin. Lisäksi hän allekirjoitti määräyksen tuhota liki sata videonauhoitusta kuulusteluista.


Parinvaihtojuhlat Pattayalla päättyivät nolosti - poliisi tuli, löysi turistit ”pitkin lattioita harrastamassa seksiä”, otti kiinni ja kuvasi Youtubeen iltalehti 21:27 28.04

Sotilasjuntan hallitsemassa Thaimaassa poliisi julkaisee usein kuvia kiinni otetuista epäillyistä. Monelle suomalaisellekin tuttu Thaimaan lomakohde Pattaya on surullisen kuuluisa seksibaareistaan ja prostituutiosta. Viime lauantaina poliisi päätti suitsia turistien seksihurjastelua, sillä viranomaisen tietoon oli tullut paikallisen hotellin järjestämä hekumallinen juhla, jonka järjestäjäksi poliisi epäilee kiinalaista 53-vuotiasta miestä. Hän on hotellin omistaja.


Mixu Paatelaiselle nopeat potkut Thaimaassa MTV 12:52 22.04

Huuhkajien entinen valmentaja Mixu Paatelainen on saanut potkut thaimaalaisseura Ubon UMT Unitedista.


Mixu Paatelaisen valmennuspesti Thaimaassa päättyi nolosti - taas lähtöpassit kesken kauden iltalehti 12:37 22.04

Mixu Paatelaisen valmennusura on jyrkässä alamäessä. Paatelainen sai kenkää Suomen jalkapallomaajoukkueen peräsimestä kesäkuussa 2015. Tämän jälkeen hän siirtyi lokakuussa 2015 Skotlantilaiseen Dundee Unitediin, jossa pesti päättyi 4. toukokuuta 2016, kun Dundeen putoaminen sarjaporrasta alemmas oli varmistunut.


Thaimaassa alkoi riehakas uudenvuoden juhlinta iltasanomat 10:39 13.04

Songkranin juhlinta kestää useiden päivien ajan.


Thaimaassa alkaa riehakas uudenvuoden juhlinta – suora lähetys paikan päältä juuri nyt iltasanomat 10:39 13.04

Songkranin juhlinta kestää useiden päivien ajan.


Thaimaassa alkaa riehakas uudenvuoden juhlinta – suora lähetys paikan päältä ISTV:ssä alkaen kello 9.50 iltasanomat 09:32 13.04

Songkranin juhlinta kestää useiden päivien ajan.


Lehti: Suomalaismies loukkaantui vakavasti pudottuaan parvekkeelta Thaimaassa MTV 17:33 11.04

Thaimaalaisen The Bangkok Post -lehden mukaan suomalaismies on loukkaantunut vakavasti Pattayalla. Lehden mukaan 33-vuotias putosi hotellin neljännestä kerroksesta.


Uusi huumeiden jättitakavarikko Thaimaassa – vaarallinen "kristalli" sullottiin teepusseihin MTV 18:36 04.04

Thaimaan poliisi on takavarikoinut CNN:n mukaan tiistaina 788 kiloa metamfetamiinia. Kyseessä on maan historian suurin takavarikko.


Mitä jos Jari Sillanpää olisi kärynnyt metamfetamiinista Thaimaassa? Tällaisia ovat maan karut vankilat iltasanomat 21:13 03.04

Jari Sillanpää kertoi tv:ssä käyttäneensä Thaimaassa metamfetamiinia. Thaimaassa sen hallussapidosta voi saada jopa vuosien vankeustuomion. IS kysyi, minkälaiset ovat olot thaimaalaisvankiloissa, ja millaisia tuomioita suomalaiset ovat maassa huumerikoksista saaneet.


Thaimaassa takavarikoitiin ennätysmäärä vaarallista ”kristallia” iltalehti 13:16 03.04

Metamfetamiini oli matkalla ”kultaisesta kolmiosta” maailmalle. Thaimaan poliisi kertoo tehneensä yhden kaikkien aikojen suurimmista metamfetamiinin takavarikoistaan. Vaarallista myös nimellä "kristalli" tunnettua huumetta takavarikoitiin 700 kiloa. Poliisin mukaan huume-erän arvo olisi ollut Thaimaassa noin 18 miljoonaa euroa.


Huumetulva Kaakkois-Aasiassa: Erittäin vaarallisen "kristallin" jättitakavarikko Thaimaassa – arvo 18 miljoonaa MTV 12:29 03.04

Thaimaan poliisi on tehnyt yhden suurimmista metafetamiinin takavarikoistaan, kun Malesiaan matkalla ollut 700 kilon lasti löytyi eteläisessä Chumponin provinssissa.


Kuvat: Poliisi teki ”kaikkien aikojen” kristallitakavarikon Thaimaassa – huumeiden arvo yli 18 miljoonaa euroa iltasanomat 11:32 03.04

Thaimaassa on tehty yksi maan ”kaikkien aikojen suurimmista” kristallitakavarikoista.


Deitti-ilmoitus sai Frederikin pulaan Kanarialla - saa nyt eroottisia viestejä 88-vuotiailta mummoilta: ”He ovat liian vanhoja minulle” iltalehti 17:20 02.04

Frederik, 73, on saanut hurjan viestitulvan itseään vanhemmilta naisilta. Junttidiskon kuningas Frederik, 73, erosi marraskuussa pitkäaikaisesta suhteestaan 38 vuotta nuoremman rakkaan kanssa. Eron jälkeen Reetu pakeni Suomesta ja vietti mukaan villiä seksisafaria Thaimaassa. Tällä hetkellä iskelmätähti lomailee Kanariansaarilla. - Thaimaalaiset naiset ovat paljon villimpiä kuin suomalaiset, täällä Kanariallakin ollaan rauhallisemmin. Olen kuitenkin nyt alkanut deittailemaan, Iltalehden tavoittama Frederik kertoo ja sanoo käyneensä tiuhaan tahtiin ulkona kiinnostavien naisten kanssa.


Ainakin 20 ihmistä kuollut bussionnettomuudessa Thaimaassa iltalehti 09:58 30.03

Linja-auto syttyi tuleen varhain perjantaiaamuna. Ainakin 20 ihmistä on kuollut linja-auton sytyttyä tuleen Thaimaassa Takin provinssissa. Bussi oli kuljettamassa myanmarilaisia työläisiä maiden välisen rajan läheisyydestä Bangkokiin. - Uhriluku on nyt 20, ja loukkaantuneita on kolme, katastrofiviranomainen Pollawat Sapsongsuk sanoi uutistoimisto AFP:lle.


Siirtolaisia kuljettanut bussi roihahti tuleen Thaimaassa – kymmeniä ihmisiä sai surmansa MTV 05:25 30.03

Ainakin 20 myanmarilaista siirtotyöläistä on kuollut linja-auton sytyttyä tuleen Thaimaassa Takin maakunnassa, kertovat viranomaiset.


herkullisia viestejä Hondurasissa ja kauppasodan kertoo, ettei ole kiistelivät sotesta ja nähnyt huumeiden käyttöä sähkölamautinta Kohde oli suostu muuttamaan vanhempiensa syvä hiljaisuus - Tampa vielä hengissä – Kirittäret kaadettavissa

Uutiset