Palaako tähtipelaaja Veikkausliigan mestariseuraan? ”Olemme ehdottomasti kiinnostuneita” iltasanomat 12:34 21.06

Diego Assisin aika Thaimaassa ei sujunut suunnitelmien mukaan.


Karmiva video: Krokotiili puri hoitajaansa päähän kesken esityksen Thaimaassa iltalehti 11:42 19.06

Turisteille tarkoitettu show meni vakavalla tavalla pieleen viikko sitten sunnuntaina. Eläintenhoitaja laittoi päänsä avoimena ammottaneeseen krokotiilin kitaan, niin kuin hän oli tehnyt monta kertaa aiemminkin Koh Samuilla viikko sitten sunnuntaina. Krokotiili pysytteli aluksi täysin paikallaan, mutta painoikin sitten yllättäen leukansa kiinni ja ravisteli miestä päästä edestakaisin. Lyhyen puraisun jälkeen eläin peruutti takaisin veteen.


Yle: Suomi ei enää kiinnosta thaimaalaisia marjanpoimijoita iltalehti 09:47 19.06

Thaimaalaiset eivät ole enää tulossa Suomeen poimimaan marjoja yhtä innokkaasti kuin ennen, kertoo Yle. että thaimaalaisten marjanpoimijoiden määrän arvellaan tänä vuonna jäävän selvästi viime vuotta alhaisemmaksi. Työ- ja elinkeinoministeriöstä kommentoidaan Ylelle, että Thaimaassa poimijoita rekrytoivat tahot liioittelevat muun muassa marjanpoiminnasta maksettavaa palkkaa.


Suomalaisturisteille printterilaatuisia Ilta-Sanomia ja Hesareita lomakohteissa – eläkeläiset lukijoina yle 08:00 25.05

Sanoma Oyj haluaa näkyvyyttä esimerkiksi Espanjassa, Kreikassa ja Thaimaassa, vaikka painolaadun jälki vaihteleekin.


Thaimaassa on räjähtänyt pommi iltalehti 12:05 22.05

Ainakin 24 on haavoittunut pommi-iskussa sairaalaan Bangkokissa. Ainakin 24 on haavoittunut pommi-iskussa sairaalaan Bangkokissa, kertoo Thaimaan poliisi. Räjähdys tapahtui King Mongkutin sairaalassa Bangkokin keskustassa maanantaina noin kello 11 aamulla paikallista aikaa. Poliisin mukaan räjähdyksen aiheutti pommi. 24 ihmistä on "loukkaantunut lievästi" räjähdyksen vuoksi. Heistä kolme saa yhä hoitoa, kertoivat paikalliset viestimet. Loukkaantumiset tulivat pääasiassa rikkoutuneesta lasista.


Thaimaassa pommi-isku – ainakin 24 loukkaantui räjähdyksessä bangkokilaisessa sairaalassa hs 11:34 22.05


Yli 20 loukkaantui sairaalaiskussa Thaimaassa yle 11:12 22.05

Isku tehtiin sotilaiden suosimaan sairaalaan pääkaupungissa Bangkokissa.


Pommi räjähti sairaalassa Thaimaassa – 24 loukkaantunut iltasanomat 09:59 22.05

Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa on räjähtänyt pommi.


Sairaalloisen lihava "Uncle Fat" joutui dieetille Thaimaassa: Käskytti muita apinoita tuomaan roskaruokaa iltalehti 14:52 20.05

Uncle Fat -lempinimen saanut apina painaa peräti 26 kiloa. Sairaalloisen lihava apina on joutunut tiukalle dieetille Thaimaassa. Turistien roskaruoasta lihonut ja paikallisilta asukkailta Uncle Fat -lempinimen saanut apina painaa peräti 26 kiloa. Se on kolme kertaa enemmän kuin mitä keskivertoapina painaa. Uncle Fat keräsi kilonsa käskyttämällä muita apinoita tuomaan sille ruokaa. Ihmisten taakseen jättämät tai sille tarjoamat roskaruoat se kulautti alas limunjämillä.


Thaimaa uhkaa haastaa Facebookin oikeuteen – kohukuningas kekkuloi napapaidassa videolla iltasanomat 11:14 17.05

Telegraphin tietojen mukaan Thaimaan viranomaiset ovat pyytäneet Facebookia poistamaan 309 loukkaavaa julkaisua. 131 julkaisua oli kuitenkin yhä nähtävillä Thaimaassa.


Sumovauvojen itketys, turistit lumisateessa Helsingissä ja viikon muita uutiskuvia yle 07:53 15.05

Viime viikolla uutiskuvissa nähtiin sumovauvojen lisäksi muun muassa Brexit-mielenosoitus ja jalkapalloa sekä mestarien liigassa että kelluvalla kentällä Thaimaassa.


Uutiset