Theresa May: Neuvottelut brexitistä jatkuvat heti MTV 17:09 15.12

Britannian pääministeri Theresa Mayn mukaan brexit neuvottelut Britannian ja EU:n tulevasta suhteesta alkavat välittömästi.


Theresa May sai EU-johtajilta hyväksyvät aplodit – brexit-neuvottelujen etenemisestä päätetään tänään MTV 05:54 15.12

Britannian pääministeri Theresa May sai EU-johtajilta aplodit esiteltyään brexit-neuvotteluiden etenemistä.


Theresa May sai EU-johtajilta hyväksyvät aplodit iltasanomat 03:17 15.12

EU on varannut itselleen takaportin Britannian irtiottoja varten.


Theresa May kärsi kirvelevän tappion brexit-äänestyksessä - jopa omat kapinoivat vastaan iltalehti 02:17 14.12

Britannian pääministeri Theresa Mayn arvovalta koki pahan kolauksen, kun hän hävisi niukasti tärkeänä pidetyn brexit-äänetyksen Britannian parlamentissa. Keskiviikon äänestyksessä osa Mayn oman konservatiivipuolueen jäsenet kapinoi ja äänesti pääministeriä vastaan. Äänestystuloksen myötä parlamentti nappasi itselleen lisää valtaa koskien Britannian EU-eroa.


May sanoo Brexit-maksua ehdolliseksi: "Maksaminen riippuu sopimuksesta" MTV 19:57 11.12

Britannian pääministeri Theresa May sanoi tänään, että Britannian lupaus maksaa EU:lle 35-39 miljardia puntaa eli 40-44 miljardia euroa eromaksua on ehdollinen.


Britannian brexit-neuvottelijalta jättiyllätys: "Jos emme pääse sopuun kauppasopimuksesta, emme maksa" uusisuomi 19:33 10.12

Britannian brexit-neuvottelija David Davis ilmoitti sunnuntaina yllättäen BBC:n haastattelussa, ettei pääministeri Theresa Mayn EU:n kanssa neuvottelema brexit-sopimus olekaan sitova.


Bryssel ja Lontoo "läpimurtoon" brexit-väännössä – jatkoneuvotteluista odotetaan paljon ankarampia MTV 19:41 08.12

Britannian ja EU:n maaliskuun lopulla aloittama neuvotteluväännössä Britannian ehdoista EU:sta eroamiseksi on saavutettu "läpimurto". Ilmaisua käytti EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker tänään Brysselissä tavattuaan Britannian pääministerin Theresa Mayn.


”Mister Brexit” ei ole tyytyväinen: ”Siirrytään nöyryytyksen seuraavaan vaiheeseen” uusisuomi 11:22 08.12

Britannian EU-erolla eli Brexitillä kampanjoinut Ukipin entinen puheenjohtaja Nigel Farage ei ole tyytyväinen Britannian pääministerin Theresa Mayn ja EU:n komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin ilmoitukseen br


Juncker ja May: Brexit-neuvotteluissa läpimurto - ei kovaa rajaa Irlantiin iltalehti 10:23 08.12

EU-komission puheenjohtaja kertoo, että Brexit-neuvotteluissa on saatu aikaan toivottu läpimurto. Junckerin mukaan nyt saavutettu sopu on riittävä, että neuvotteluissa voidaan edetä toiseen vaiheeseen. Tämä tarkoittaa, että vapaakauppaneuvottelut Britannian ja EU:n välillä voidaan aloittaa. - Komissio on virallisesti päättänyt suositella Eurooppa-neuvostolle, että riittävää edistystä on saatu eron tarkoista ehdoista, Juncker sanoi yhteisessä tiedotustilaisuudessa Britannian pääministerin Theresa Mayn kanssa.


Läpimurto brexit-neuvotteluissa – Britannia maksaa täyden jäsenmaksun 2019–2020 uusisuomi 09:19 08.12

Euroopan unionin ja Ison-Britannian välisissä brexit-neuvotteluissa on saavutettu ”läpimurto”, joka mahdollistaa neuvottelujen etenemisen seuraavaan vaiheeseen. Asiasta kertoivat Britannian pääministeri Theresa May sekä Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker perjantaina.


Brexit-neuvotteluissa läpimurto tänään? May tapaa Junckerin aamuvarhaisella iltalehti 07:52 08.12

Britannian pääministeri Theresa May tapaa Euroopan komission presidentin Jean-Claude Junckerin. May on matkustanut Brysseliin tapaamaan Junckeria, pääministerin toimisto tiedottaa. Tapaaminen koskee Britannian EU-eroa eli Brexitiä. Mayn mukana on Brexit-ministeri David Davis ja paikalla on myös EU:n johtava neuvottelija Michel Barnier. Korkean tason tapaamisen on määrä alkaa aamukahdeksalta Suomen aikaa.


Mayn ja Junckerin määrä tavata – brexit-neuvottelujen etenemisestä kerrotaan myöhemmin aamulla MTV 07:23 08.12

EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker ja Britannian pääministeri Theresa May ovat todennäköisesti tapaamassa Suomen aikaa aamulla kello kahdeksan Brysselissä. Asiasta kertoo Twitterissä EU:n komission tiedottaja Mina Andreeva.


May ja Juncker tapaamassa aamutuimaan – luvassa uutta tietoa Brexitistä iltasanomat 06:54 08.12

EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker ja Britannian pääministeri Theresa May ovat todennäköisesti tapaamassa Suomen aikaa aamulla kello kahdeksan Brysselissä.


Televisiomeedio eroaa – avioliitto kesti 28 vuotta stara 22:00 06.12

Suomessakin Viestejä tuonpuoleisesta -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut vaaleahiuksinen meedio Theresa Caputo


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 06.12

Suomessakin Viestejä tuonpuoleisesta -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut vaaleahiuksinen meedio Theresa Caputo


Brittikanava: Islamistit aikoivat salamurhata pääministeri Theresa Mayn MTV 05:46 06.12

Brittimedia Sky News kertoo lähteisiinsä nojaten, että poliisi ja tiedustelupalvelu MI5 ovat paljastaneet terroristijuonen, jonka tarkoitus oli murhata pääministeri Theresa May.


Sky News: Islamistit aikoivat salamurhata Britannian pääministeri Theresa Mayn iltalehti 02:20 06.12

Terroristit suunnittelivat Britannian pääministeri Theresa Mayn salamurhaa. Asiasta uutisoi brittiläinen uutiskanava Sky News, jonka mukaan poliisin ja Britannian turvallisuuspalvelu MI5 saivat estettyä teon. - Tietojeni mukaan MI5:n johtaja Andrew Parker informoi tänään hallituksen ministereitä, kertoo Sky Newsin rikostoimittaja Martin Brunt.


Sky News: Britannian pääministeri Theresa May aiottiin salamurhata iltasanomat 02:06 06.12

Viranomaiset uskovat, että suunnitteilla oli isku Downing Streetille.


Uutiset