Pentti Salmi 90 vuotta - kotirauha järkkyi uran ruuhkavuosina: ”Aika mahdotonta häirintää” iltalehti 07:57 13.01

90 vuotta täyttävä selostaja Pentti Salmi on henkeen ja vereen koripallomies. Uran ikimuistoisimmat hetket tapahtuivat kuitenkin lumilla ja yleisurheilukentällä. - Neljä, kolme, kaksi, yksi, ja noin! Aijaijai! Sadasosalla Juha hävisi tämän! Se pistää kyllä nyt tässä mielet matalaksi. Yhdellä sadasosalla - viisitoista kilometriä hiihdetään - ja toinen on parempi. 90 vuotta täyttävä selostajalegenda Pentti "Pena" Salmi nostaa Juha Miedon sadasosasekunnin tappion 15 kilometrillä Thomas Wassbergille urheiludraaman huipuksi.


Mies rikkomassa voin syömisen maailmanennätystä – yhteensä 6 400 kilokaloria stara 16:30 11.01

L.A. Beast -nimellä esiintyvä Kevin Thomas Strahle tunnetaan ammattilaisena kilpasyömärinä.


Viihdelehti Stara.fi stara 16:30 11.01

L.A. Beast -nimellä esiintyvä Kevin Thomas Strahle tunnetaan ammattilaisena kilpasyömärinä.


Pitkämäen ja Ruuskasen heittämiseen haettu vinkkejä saksalaistähdiltä – "Kaksi isoa asiaa" MTV 10:22 10.01

Tero Pitkämäen ja Antti Ruuskasen heittämiseen on haettu uusia vinkkejä keihäänheiton saksalaistähdiltä Johannes Vetteriltä ja Thomas Röhleriltä.


Meghan Marklen isä vetosi: ”Meghan ja Harry ovat hieno pari, jättäkää minut rauhaan” iltalehti 15:48 08.01

Meghan Marklen isä Thomas Markle kehuu prinssi Harryä herrasmieheksi. Meghan Marklen biologinen isä, Thomas Markle, 73, asuu tätä nykyä Rosaritossa Meksikossa. Hän on aiemmin kertonut saattavansa mielellään tyttärensä Meghanin alttarille kuninkaallisissa häissä. Nyt Thomas on tarkemmin kommentoinut kihlaparia.


Muistatko vuoden 1978 miesten viestin Lahdesta? Ruotsille mestaruuden ratkaissut hiihtäjä loukkaantui vakavasti väistettyään kissaa iltasanomat 10:39 06.01

Vuonna 1978 Matti Pitkänen jäi toiseksi Karpalonmäessä Thomas Magnussonille. Enää ruotsalaislegenda ei pysty hiihtämään.


Muistatko vuoden 1978 miesten viestin Lahdesta? Ruotsille mestaruuden ratkaisseen hiihtäjän sivakointi päättyi vakavaan vammaan iltasanomat 10:39 06.01

Vuonna 1978 Matti Pitkänen jäi toiseksi Karpalonmäessä Thomas Magnussonille. Enää ruotsalaislegenda ei pysty hiihtämään.


Meghan Marklen äiti saattaa olla poikkeuksellisen isossa roolissa häissä - mitä sanoo brittihovi? iltalehti 12:42 04.01

Meghan Marklen äiti saattaa mahdollisesti tyttärensä alttarille. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin on vielä yli neljä kuukautta aikaa, mutta aiheen ympärillä riittää huhuja jos jonkinlaisia. Yksi isoimmista kysymyksistä on se, kuka saattaa Meghanin alttarille. Meghanin isä, konkurssin tehnyt Thomas Markle Sr. elää pitkälti erakkona Meksikossa eikä hän ole kovin innoissaan julkisuudesta. Hän on kuitenkin sanonut saattavansa tyttärensä alttarille, mikäli tämä niin tahtoo.


Meghan Marklen äiti saattaa olla poikeuksellisen isossa roolissa häissä - mitä sanoo brittihovi? iltalehti 12:42 04.01

Meghan Marklen äiti saattaa mahdollisesti tyttärensä alttarille. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin on vielä yli neljä kuukautta aikaa, mutta aiheen ympärillä riittää huhuja jos jonkinlaisia. Yksi isoimmista kysymyksistä on se, kuka saattaa Meghanin alttarille. Meghanin isä, konkurssin tehnyt Thomas Markle Sr. elää pitkälti erakkona Meksikossa eikä hän ole kovin innoissaan julkisuudesta. Hän on kuitenkin sanonut saattavansa tyttärensä alttarille, mikäli tämä niin tahtoo.


Mormonikirkon johtaja kuoli 90-vuotiaana iltasanomat 11:43 03.01

Mormonien presidenttinä toiminut Thomas Monson kuoli Salt Lake Cityssa Utahissa kotonaan.


Ruotsin tähtihiihtäjä enteilee kaoottista keskiviikkoa: ”Siitä tulee helvettiä” iltalehti 16:58 02.01

Ruotsalaistähti Calle Halfvarsson ei odota innolla Tourin keskiviikkoa Oberstdorfissa. Sääennusteet ovat luvanneet rankkasateita Oberstdorfiin, jossa hiihdetään perinteisen sprinttikisat osana Tour de Skitä. - Kaikki ennusteet sanovat, että vesisade on erittäin todennäköinen. On useita rintamia, jotka ylittävät Alpit, mutta on vaikea sanoa tarkkaa aikaa, se voi muuttua nopeasti, ruotsalainen meteorologi Thomas Mårtensson kertoo Aftonbladetille.


Bill Thomasin koeaika Ilveksessä päättyy ? ei halua jatkaa joukkueessa jatkoaika.com 05:48 31.12

Ilveksen tuorein hankinta Bill Thomas ei jatka Tampereella kuuden ottelun jälkeen, kun hyökkääjän koeaika päättyy. Sopimusta ei sorvattu pelaajan omasta tahdosta.


Emmerdale-tähti laukoi suosikkisarjasta täyslaidallisen – jätti sarjan ovet paukkuen: ”Parasta oli lähteminen” iltasanomat 19:55 29.12

Näyttelijä Adam Thomas ei säästellyt sanojaan kertoessaan faneilleen kokemuksistaan suosikkisarjassa näyttelemisestä.


Emmerdale-sarjan jättävä tähti sivalsi saippuasarjaa somessa: ”Parasta oli lähteminen” iltalehti 16:29 29.12

Varo juonipaljastuksia! Emmerdale-sarjassa näytellyt Adam Thomas kuittailee sarjalle Twitterissä. Älä lue tästä eteenpäin, jos haluat välttää juonipaljastukset! Suositussa Emmerdale-saippuasarjassa kahdeksan vuotta näytellyt Adam Thomas, 29, paljasti kesällä jättävänsä sarjan lähitulevaisuudessa. Adam Bartonin roolihahmoa esittänyt Thomas poistuu sarjasta jaksoissa, jotka esitetään lähipäivinä Englannissa. Suomessa dramaattinen poistuminen tullaan näkemään myöhemmin tulevaisuudessa.


NHL:ssä harvinainen viiden tehopinnan ilta – Canucks-ketjulta 12 pisteen näytös MTV 10:26 29.12

Vancouverin Thomas Vanek, Brock Boeser ja Sam Gagner kokosivat yhteensä peräti 12 tehopistettä, kun Canucks kaatoi Chicago Blackhawksin 5-2 jääkiekon NHL:ssä torstaina.


Toimittajan murhasta syytetty Peter Madsen kirjoitti kirjeen vankisellistä - ”Olen nähnyt osia hänen pimeydestään” iltalehti 16:46 27.12

Tanskalaiskeksijä istuu eristyssellissä syytettynä Kim Wallin murhasta. Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin, 30, murhaamisesta sukellusveneessä syytetty Peter Madsen, 46, on kirjoittanut kirjeen ulos tanskalaisvankilasta, jossa hän istuu eristettynä odottamassa oikeudenkäynnin jatkumista. Thomas Djursing kirjoittaa Madsenista kirjaa nimeltä "Raketti-Madsen", ja sen kohde on kirjoittanut hänelle käsin kirjeen vankisellistään. Djursing kertoi tanskalaiselle Ekstra Bladet -lehdelle kirjeen muuttaneen hänen näkemystään Madsenista.


Kim Wallin murhasta epäilty sukellusvenekeksijä lähetti kirjeen eristyssellistä – ”Peterissä oli suurempaa synkkyyttä kuin luulin” iltasanomat 14:39 27.12

Ekstra Bladetin mukaan Thomas Djursing sanoo, että hänen mielikuvansa Peter Madsenista on muuttunut.


Sydäntäsärkevä joulutoive - isä julkaisi äitinsä menettäneen 8-vuotiaan pojan kirjeen iltalehti 08:08 26.12

Simon Thomasin ja hänen poikansa joulu on ollut äärimmäisen raskasta aikaa. Valioliigalähetyksiä tv-jätti Sky Sportsilla isännöivä Simon Thomas on kertonut Twitterissä avoimesti vaimonsa kuolemasta ja siitä, kuinka hän on asiaa käsitellyt. Thomas sanoo Twitterissä, että kivusta kertominen auttaa häntä itseään ymmärtämään, mitä oikein on tapahtunut.


Pikkuleijonien MM-avausvastustaja Kanada painoi turbonapin pohjaan - Tshekki teurastettiin brutaalisti iltalehti 08:40 21.12

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-turnauksen ikisuosikki Kanada ei antanut armoa Tshekille harjoitusottelussa. Kanada voitti Tshekin ylivoimaisesti lukemin 9-0 Londonissa pelatussa ottelussa. Vaahteranlehtipaitojen kärkiosastoa olivat ketjukavereina pelanneet kahden maalin Taylor Raddysh ja 1+2 tehot saldottanut Robert Thomas.


Uutiset