Saat firmalta joululahjan - tiedätkö, joudutko maksamaan veroa? iltalehti 09:44 07.12

Tietyssä vaiheessa yritysten työntekijöilleen antamat lahjat lasketaan veronalaiseksi tuloksi. Moni yritys jakaa työntekijöilleen joulun alla lahjoja, kuten suklaarasioita, viinipulloja, kinkkuja tai tuotepaketteja. Mutta kuinka moni tietää, etteivät lahjat välttämättä ole saajalleen verovapaita?


Päihtynyt nuori nainen ajeli taksilla maksamatta Etelä-Savosta Lahteen - 460 euron lasku iltalehti 09:00 04.12

Taksi lähti kyydittämään myöhään lauantai-iltana nuorta naista Etelä-Savosta Lahteen. Kuljettaja oli yhteydessä ennen matkan alkua naisen ystävään, joka kertoi maksavansa matkan Lahdessa tietyssä osoitteessa. Kuljettaja lähti ajamaan naista kohti Lahtea, jonne matkaa kertyi yli 250 kilometriä. Lahteen saavuttuaan matkustaja antoi eri osoitteita, jossa maksaja mahdollisesti oli, mutta maksajaa ei tavattu.


Naisten määrä pörssiyhtiöiden hallituksissa kasvaa – "Tietyssä elämänvaiheessa ei tarvitse olla täydellinen" MTV 07:42 27.11

Suomalaisten pörssiyhtiöiden hallituksissa on yhä enemmän naisia. Huomenta Suomessa vierailleet naisjohtajat sanovat, että johtajat valitaan parhaista henkilöistä, ei vain parhaista miehistä.


Uutiset