Ministeri Kimmo Tiilikainen väläyttää isännöintiin rekisteröintipakkoa - ”Alan itsesääntely ei kaikkialla toimi” iltalehti 21:43 08.12

Isännöitsijöiden lukuisat kavallus- ja petostuomiot on huomattu myös ympäristöministeriössä. Iltalehti kertoi viimeksi viime viikolla isännöitsijästä, joka kavalsi useiden taloyhtiöiden varoja yli 160 000 euroa Uudessakaupungissa ja Kalannissa. Iltalehden tavoittama asuntoministeri Kimmo Tiilikainen (kesk) on valmis esittämään alalle sääntelyä ja valvontaa. Yksi sääntelykeino olisi kiinteistönvälityksestä tuttu rekisteröintivelvoite.


Ympäristöministeri Tiilikainen valittiin luottamustehtävään YK:ssa iltasanomat 14:49 07.12

Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk) on valittu YK-tehtäviin, kertoo ympäristöministeriö.


Seuraa livenä IL-TV:ssä: Kansalaiset tenttaavat ministereitä iltalehti 11:25 27.11

Kansalaiset pääsevät esittämään kysymyksiä ministereille - seuraa suoraa lähetystä IL-TV:stä. Eduskunnassa järjestetään maanantaina tulevaisuuden kyselytunti Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Kyselytunnilla eduskunnan pikkuparlamentissa on kansalaisten ja järjestöjen kysymyksiin vastaamassa seitsemän ministeriä: opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok), oikeusministeri Antti Häkkänen (kok), työministeri Jari Lindström (sin), elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk), Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho (sin), asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk) sekä kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk).


Saksan hallituksen muodostaminen kriisissä: Merkel väläyttää jo uusia vaaleja iltasanomat 18:48 20.11

Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen uskoo, että kaikki osapuolet pyrkivät vielä palaamaan neuvottelupöytään.


YK:n ilmastokokous päättyi - kehittyvät maat vaativat tiukasti rahoitusta ilmastotoimille iltalehti 07:51 18.11

YK:n ilmastokokous päättyi lauantaina aamuyöllä Saksan Bonnissa. Kokouksessa neuvoteltiin Pariisin sopimuksen toimeenpanon yksityiskohdista. Pariisin sopimuksen viisivuotisarviointien alustavista elementeistä saatiin sopu, mutta hankaliksi kysymyksiksi osoittautuivat päästöjen ja niiden vähentämisen raportointi ja seuranta. - Ilmastotieteen tuoreiden raporttien valossa tarvitsemme lisää kunnianhimoa ja prosessin, jolla sitä voidaan parantaa. Olen tyytyväinen, että alustavat rakennuspalikat maiden sitoumusten tiukentamiselle ovat nyt koossa. Työ jatkuu näiden pohjalta, asunto-, energia ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen sanoo tiedotteessa.


Ministeri Tiilikainen kuittailee Vapaavuorelle: ”Milloin hän hoitaa päätyötään?” iltalehti 13:49 28.10

Helsingin pormestarin Jan Vapaavuoren esiintyminen Ylellä sai keskustan ministeri Kimmo Tiilikaiselta ärhäkän vastauksen. Vapaavuori roimi lauantaina Ylen Ykkösaamussa hallituksen maakunta- ja sote-hankkeita. Maakuntauudistuksesta Vapaavuori luopuisi kokonaan ja soteen hän tekisi muutoksia ainakin pääkaupunkiseudun osalta. Vapaavuoren esiintyminen ei jäänyt huomaamatta keskustalaiselta asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaiselta.


Palvelukeskuksen johtaja: ”Yleisin tarina asunnottomuuden taustalla on vuokravelat” iltalehti 20:40 17.10

Tänään vietettävän Asunnottomien yö näkyy kaupungeissa erilaisina tapahtumina. Hietaniemen palvelukeskuksessa asumispäivystykseen tulijoille paistettiin makkaraa. Suomessa on tällä hetkellä noin 7000 asunnotonta. Asuntoministeri Kimmo Tiilikaisen mukaan suurin osa asunnottomuudesta on sitä, että asutaan sukulaisten tai kavereiden nurkissa, kun omaa asuntoa ei löydy. Asunnottomuus, joka tarkoittaa pahimmillaan rappukäytävissä tai kadulla yöpymistä, koskettaa Tiilikaisen mukaan useaa sataa ihmistä, joista suurin osa viettää aikaansa pääkaupunkiseudulla. - Vaikka on suojamajoitusta ja asuntolapalvelua, on edelleen kysymys mittavasta ongelmasta, Tiilikainen sanoo.


Uutiset