HIFK-luotsi Ari-Pekka Selin palasi Turkuun voittajana, sai hyvityksen riipaisevalle välieräsarjalle: ”Se tuli aivan karmealla tavalla” iltalehti 22:37 20.04

HIFK:n pronssidraamaa lisäsi Ari-Pekka Selinin tausta TPS:n edellisten kausien päävalmentajana. Lähtö Turusta vuosi sitten ei sujunut kuten kokenut kiekkokoutsi olisi halunnut. Kokeneen valtiomiehen tavoin Selin ei kuitenkaan lähtenyt puukottamaan vanhaa työnantajaansa tilanteen huomioiden vähintäänkin ironinen pronssilätkä kaulassaan. - Ei TPS oikeastaan täällä se juttu ollut. Vaan se, että saimme voitolla kuitattua karmean välierätappion viime lauantailta. Se tuli meidän kannaltamme aivan karmealla tavalla. Pelasimme täällä olosuhteisiin nähden erinomaisen ottelun.


Kommentti: Kimi Räikkönen puki F1-sarjan tilanteen täydellisesti sanoiksi MTV 17:38 19.04

Ferrarin suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen on kehunut formula ykkösten alkukauden ennalta-arvaamattomuuta, mikä tiivistää sarjan tilanteen täydellisesti.


YK:n turvallisuusneuvosto sovittelee välejään Etelä-Ruotsissa iltasanomat 16:15 19.04

Turvallisuusneuvosto on viime aikoina ollut hyvin riitainen Syyrian tilanteen suhteen.


Poliisin takaa-ajo päättyi kolmen henkilöauton rysähdykseen – kolme loukkaantunut Oulussa MTV 13:37 19.04

Oulussa kolme ihmistä on loukkaantunut kolarissa, joka tapahtui takaa-ajotilanteen jälkeen Hailuodontiellä noin kello 11.30. Oulunsalossa sattuneessa turmassa oli osallisina kolme henkilöautoa.


Oulussa tieturma takaa-ajon jälkeen – kolme loukkaantunut MTV 12:41 19.04

Oulussa kolme ihmistä on loukkaantunut kolarissa, joka tapahtui takaa-ajotilanteen jälkeen Hailuodontiellä noin kello 11.30. Oulunsalossa sattuneessa turmassa oli osallisina kolme henkilöautoa.


Lentokone syöksyi maahan – kojelautakamera ikuisti tilanteen stara 17:30 18.04

Kojelautakamerat ikustavat usein maan pinnalla kulkevien ajoneuvojen kolareita ja läheltä


Taapero putosi uima-altaaseen – 7-vuotias serkku pelasti hengen stara 17:00 18.04

Brasilialaisen kodin turvakamera ikuisti aikaisemmin tänä vuonna dramaattisen tilanteen. Hukkumisvaarassa


Viihdelehti Stara.fi stara 17:00 18.04

Brasilialaisen kodin turvakamera ikuisti aikaisemmin tänä vuonna dramaattisen tilanteen. Hukkumisvaarassa


Kärpät hyödynsi Tapparan pelituntuman puutteen – päävalmentaja Manner tiedostaa haastavan tilanteen MTV 21:43 17.04

Kärpät kaatoi Tapparan jääkiekon SM-liigan avausfinaalissa lukemin 3-0.


Matkustaja yritti avata lentokoneen ovea: ”Olen Jumala!” stara 18:30 17.04

Ensimmäisessä luokassa San Franciscosta Boiseen matkustanut nainen on aiheuttanut vaaratilanteen


Saara Aallon Monsters-biisin tekijä kommentoi viisukohua: ”Tämä ei todellakaan ole ok” iltalehti 18:18 16.04

Maanantaina uutisoitiin, että Suomea Euroviisuissa edustavan Saara Aallon biisintekijät eivät pääse Ylen kustantamina Lissaboniin. Nyt Linnea Deb on julkaissut pitkän kannanoton aiheeseen Facebookissa. Saara Aallon Monsters-viisun takaa löytyy ruotsalaispariskunta Linnea ja Joy Deb. Tänään julkisuuteen levisi tieto siitä, ettei pariskunta pääsisi viisumatkalle mukaan Saaran kanssa. Linnea Deb kertoi Aftonbladetille tilanteen tuntuvan todella pahalta. Hän koki, ettei Yle arvosta biisintekijöitä, ja sanoi yhteistyön loppuvan tähän.


Myrkkykäärmeillä uhkaillut mies aiheutti poliisioperaation Heinolassa - asunto jouduttiin eristämään ja paikalle kutsuttiin käärmeasiantuntijat iltalehti 16:37 16.04

Asiaa tutkitaan Hämeen poliisissa laittomana uhkauksena ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Myrkkykäärmeet aiheuttivat ensihoidolle ja poliisille uhkaavan tilanteen Päijät-Hämeessä Heinolassa. Tilanne sai alkunsa siitä, kun ensihoitoyksikkö sai tehtävän sunnuntaina hieman ennen puolta yötä heinolalaiseen kerrostaloasuntoon.


Rettelöitsevä mies sotki Suomen rajaliikenteen sekavalla käytöksellään - jätti auton Suomeen ja käveli takaisin Venäjälle iltalehti 15:58 16.04

Rajavartiolaitos tiedottaa, että Niiralan rajanylityspaikalla tapahtunutta tilannetta tutkitaan valtionrajarikoksesta ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Niiralan rajanylityspaikalla tapahtui maanantaina erikoinen tilanne, kun rajavartiolaitos joutui rajoittamaan Venäjältä Suomeen saapuvaa liikennettä yli tunniksi. Rajavartiolaitos kertoo tiedotteessaan, että sekavasti käyttäytynyt mies aiheutti yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen liittyvän tilanteen aamupäivällä. Mies ei suostunut tekemään yhteistyötä Suomen rajaviranomaisten kanssa, vaan vastusti toimenpiteitä. Tilanteen jälkeen mies jätti ajoneuvonsa Suomen puolelle jä käveli säädösten vastaisesti takaisin Venäjälle.


Uusilla Venäjä-pakotteilla voi olla vaikutusta Suomeen: ”Monet suomalaiset yhtiöt eivät ole välttämättä suojanneet saataviaan” uusisuomi 13:03 16.04

Danske Bankin senioristrategi Vladimir Miklashevsky arvioi, että Yhdysvaltojen suunnittelemilla uusialla Venäjän vastaisilla pakotteilla ja Syyrian tilanteen vuoksi syntyneellä geopoliittisella kriisillä voi ruplan kurssin kautta olla vaikutusta myös Suomeen.


Palohälytys ajoi SM-klubin asiakkaat kadulle Edinburghissa iltalehti 11:58 16.04

Monet olivat lähes alasti tai kumiasuissa. Palohälytys tuli klo 1.45 aamuyöstä. Noin 190 Edingurghin GHQ-homoklubin asiakasta joutui kadulle värjöttelemään, kun palokunta tarkisti tilanteen. Meneillään oli joka kuukausi järjestettävä suosittu SM-ilta.


Petteri Forsell jäi vaille maajoukkuekutsua - ”Kyllä minä itseni olisin valinnut” iltalehti 18:06 15.04

Petteri Forsellia ei valittu viime maaliskuun maaotteluihin. Petteri Forsell ymmärtää tilanteen. - Kyllä minä itseni olisin valinnut, mutta en niitä päätöksiä tee. Se ei ole oikeastaan minulla mielessä. Joku kaveri siitä sanoi, miksi en ollut siellä, mutta minut valitaan kyllä, kun valmentajan mielestä ansaitsen sen, Forsell kertoo.


Putinilta painokas lausunto: Kaaos on väistämätön, jos länsi iskee uudelleen Syyriassa iltalehti 17:47 15.04

Venäjän presidentti Vladimir Putin katsoo lännen iskujen olleen vahingollisia Syyrian tilanteen rauhoittumisen kannalta. Venäjän presidentti Vladimir Putin keskusteli sunnuntaina puhelimessa Iranin presidentti Hassan Rouhanin kanssa lännen tekemistä iskuista, kertoo AFP. - Jos tällaisia YK:n peruskirjaa rikkovia toimia tehdään uudelleen, se saisi väistämättä aikaan kaaoksen kansainvälisissä suhteissa, Putin sanoi Kremlin lausunnon mukaan.


KuPS:n egyptiläistähti suoraan avaukseen - jäi Ilveksen kamerunilaispommittajan varjoon iltalehti 17:00 15.04

KuPS:n egyptiläistähti Abdalla El Said väläytteli osaamistaan Ilvestä vastaan. Päävalmentaja Jani Honkavaara nimesi El Saidin avaukseen kymppipaikalla. Juoksuvoimainen ja epäitsekäs egyptiläinen oli aina pelattavissa ja pyrki pelaamaan yhdellä kosketuksella eteenpäin. Kosketus palloon oli höyhenenkevyt. El Said ei päässyt maalipaikkoihin. Hän aiheutti yhden vaaratilanteen oman rangaistusalueen tuntumassa taaksepuskullaan.


Jari Sillanpää puhkesi lavalla itkuun – murjaisi kyynelien lomasta vitsin, joka sai kaikki nauramaan iltasanomat 19:51 14.04

Laulaja Jari Sillanpää puhkesi itkuun kesken konserttinsa. Sitten hän aivan yllättäen pistikin koko tilanteen leikiksi.


Agüeron Barkoville kunniaa hankkimisesta ”Äitiyslomalle lähtevää Krista Pärmäkosken isovanhemmat kunniaa Jälleen salaliiton tarkoituksena häiritä SM-liigan pronssia Trump ei osallistu Vuoden ylin lämpötila ”rauhallisena

Uutiset