Ihmisjahti jatkuu Espanjassa, suomalaiset Timo ja Yana jumissa Barcelonan kehätiellä – ”Poliisit tarkastavat linja-autoja” iltasanomat 03:58 18.08

Lentokentälle matkalla olevien suomalaisten mukaan liikenne poispäin Barcelonasta on täysin jumissa.


Pesäpallohistoriaa! Superpesiksen runkosarjavoitto ensi kertaa Joensuuhun iltalehti 22:30 17.08

Joensuun Maila juhlii seurahistoriansa ensimmäistä Superpesiksen runkosarjan voittoa. Kun Vimpelin Veto ei pystynyt Sotkamossa parempaan suoritukseen, riitti JoMalle piikkipaikkaan kahden pisteen arvoinen vierasvoitto Seinäjoelta. Jymy-Jussit nöyrtyi JoMalle lukemin 0-1 (3-5, 5-5). - Parista edellisestä tappiopelistä oli saatu oma rytmi kohdalleen. Toiselle jaksolle oli vara tehdä pieniä varotoimenpiteitäkin (Lauri Kivisen siirto jokeriosastolle ja Jonne Kemppaisen jättö kotimaisemiin), kommentoi JoMan pelinjohtajana toista kautta toimiva Petri Pennanen.


Viharyöppy ja pelikielto Superpesiksen karsinnoissa - pelaaja näytteli masturbointia suoraan katsomoon iltalehti 22:09 17.08

Pöytyän Urheilijoiden Toni Pomell sortui ylilyöntiin Kaupin pesäpallopyhätössä Tampereella. Pöytyä eteni torstaina Superpesiksen karsintojen finaaliotteluihin suoraan kolmessa pelissä, kun se voitti Manse PP:n 1-0 torstaina. Toni Pomell ei päässyt nauttimaan voitosta, sillä Pesäpalloliitto oli lätkäissyt hänelle yhden ottelun pelikiellon Tampereella pelatun toisen osaottelun jälkimainingeissa.


Poliisi kumoaa tiedot mahdollisesta panttivankitilanteesta Barcelonassa iltasanomat 21:47 17.08

Useat espanjalaisviestimet kertoivat aiemmin, että kaksi aseistautunutta miestä olisi linnoittautunut ravintolaan La Ramblalla.


Niinistö, Sipilä ja Soini kommentoivat Barcelonan iskua ? "Seuraan äärimmäisellä vakavuudella" iltalehti 20:38 17.08

Presidentti Sauli Niinistö, pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja ulkoministeri Timo Soini (uv) ovat kommentoineet Barcelonan terrori-iskua Twitterissä. Silminnäkijä: Nuoria lapsia makaa kuolleena keskellä katua. Niinistö totesi, että terroristit iskivät jälleen Eurooppaan.


Koulutaksi jätti Ellan, 6, kävelemään - äiti aikoo laittaa tytön protestiksi ponikyytiin iltalehti 19:38 17.08

Monissa perheissä ollaan tyytymättömiä koulukyyteihin, jotka eivät tuo lasta kotiin asti. Askolalaisäiti pohtii laittavansa tyttärensä kulkemaan taksille ponikyydillä protestimielessä. Askolalainen Kati Jalonen on turhautunut tapaan, jolla esikoulua käyvän Ellan, 6, koulukyyditys on hoidettu. Tällä viikolla perhe meni hakemaan Ellaa paikalta, johon taksin on määrä jättää tyttö esikoulun jälkeen. Yllättäen tyttö juoksikin vastaan melkein kotiovella.


IS seuraa hetki hetkeltä: Auto ajoi väkijoukkoon Barcelonan keskustassa – useita loukkaantuneita iltasanomat 18:16 17.08

Pakettiauto on ajanut väkijoukkoon La Ramblan kävelykadulla Barcelonan keskustassa, espanjalaisviestimet kertovat.


Auto ajoi väkijoukkoon Barcelonan keskustassa iltasanomat 18:16 17.08

Pakettiauto on ajanut väkijoukkoon La Ramblassa Barcelonan keskustassa, espanjalaisviestimet kertovat.


Niinistön ja Trumpin tapaaminen kiinnostaa myös Virossa – tapaamispaikka ei jää huomaamatta iltasanomat 16:15 17.08

Viron media huomasi Suomen roolin nousun. Postimees korostaa, että presidenttien välinen tapaaminen järjestetään Yhdysvaltain presidentin virka-asunnolla Valkoisessa talossa.


Soini Niinistön ja Trumpin tapaamisesta: "Tämä on erittäin merkittävä vierailu" iltalehti 15:34 17.08

Ulkoministeri Timo Soini (uv) pitää Suomen ja Yhdysvaltojen presidenttien tapaamista erittäin tärkeänä. Soinin mukaan tapaaminen kertoo Suomen ja presidentti Sauli Niinistön nauttimasta arvostuksesta. - Tämä on erittäin merkittävä vierailu ja todella tärkeä tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa, Soini sanoo STT:lle.


Myanmarissa monen hylätyn vanhuksen kohtalona on kuolla kadulla iltalehti 15:22 17.08

Kasvavasta vanhusväestöstä eivät pysty huolehtimaan valtio eivätkä perheet Kun 75-vuotias Tin Hlaing hylättiin tienvarteen Myanmarin Yangonissa, hän pystyi tuskin puhumaan toisen puolen halvauttaneen sairauskohtauksen jäljiltä. Kommunikaatiota vaikeutti sekin, että Hlaing oli yksinkertaisesti niin suutuksissa: hänet olivat jättäneet kadulle hänen omat lapsensa. - Hän oli kamalassa kunnossa, kärsi nestehukasta, oli sekava ja, ennen kaikkea, hyvin, hyvin vihainen, kuvailee Khin Ma Ma, Hlaingia hoitavan vanhustenkodin varapuheenjohtaja.


Kommentti: Niinistö tapaa maailman johtajia ennätystahtia iltasanomat 11:46 17.08

Kun presidentti Sauli Niinistö matkustaa Valkoiseen taloon tapaamaan presidentti Donald Trumpia, se on merkki siitä, että Suomi ja varsinkin Suomen näkemys Venäjästä kiinnostaa juuri nyt erityisen paljon, arvioi IS:n politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Tulli paljasti Silkkitien jättimäisen doping-kaupan - pohjoissavolaisessa kerrostaloasunnossa valmistettiin 360 000 euron arvosta aineita iltalehti 09:07 17.08

Tullin mukaan doping- ja lääkeaineiden maahantuonti ja levitys on ollut suunnitelmallista ja ammattimaista. Kahden pohjoissavolaisen henkilön epäillään tuoneen maahan, valmistaneen ja levittäneen doping-aineita eri puolille Suomea. Kauppaa on käyty TOR-verkossa Silkkitiellä elokuusta 2016 alkaen. Epäillyt hankkivat dopingaineet ja niiden valmistamiseen tarvittavat raaka-aineet pääosin Kiinasta ja Saksasta. Aineet saapuivat Suomeen postipaketteina.


Kommentti: Kun Vihreät tekee gallup-historiaa, Sipilälle ja Rinteelle nousee kylmä hiki iltasanomat 08:02 17.08

Vihreiden nousu Ylen tuoreessa puoluegallupissa kakkoseksi on historiallinen saavutus. Samalla kaksi miestä heräävät todellisuuteen kylmässä hiessä, pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja Sdp:n Antti Rinne, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Mary, 84, sai kadonneen timanttisormuksensa takaisin 13 vuoden jälkeen - oli kietoutunut kasvimaalla porkkanan ympärille iltalehti 07:53 17.08

Kanadalaispuutarhasta löytyi aarre, joka sopi yhä sormeen. Kanadalainen Mary Grams, 84, oli varma, ettei hän enää koskaan näkisi kaunista kihlasormustaan. Hän hukkasi sen puutarhassa vuonna 2004 ja oli turhien etsintöjen jälkeen ostanut tilalle uuden, vaatimattomamman sormuksen. Grams sai kuin saikin kadonneen sormuksensa takaisin, kun hänen miniänsä nyt yllättäen löysi sen sadonkorjuun aikana. Kadonnut timanttisormus oli kietoutunut porkkanan ympärille perheen maatilalla Kanadan Albertassa.


KSML: Enemmistö sotilaslentäjistä haluaa lähivuosina siviilikoneiden puikkoihin - puolustusministeri huolissaan iltalehti 07:43 17.08

Puolustusministeri Jussi Niinistö (uv) on huolissaan Ilmavoimien lentäjien aikeista siirtyä siviili-ilmailun palvelukseen, uutisoi Keskisuomalainen. Puolustusministeri Jussi Niinistö (uv) toivoo lentoyhtiö Finnairilta rekrytointimalttia ja ymmärrystä maanpuolustustarpeisiin lentoyhtiön houkutellessa riveihinsä vielä virassa olevia sotilaslentäjiä. -  Toivon, että valtion enemmistöomisteinen Finnair ei kohdistaisi kiinnostustaan maanpuolustuksen kannalta kriittiseen resurssiimme eli parhaassa taistelulentäjäiässä oleviin Ilmavoimien sotilaisiin, joiden koulutus on maksanut yhteiskunnalle miljoonia euroja yhtä lentäjää kohden, Niinistö kommentoi lehdelle.


Nyrkkeilytähdiltä harvinainen löyly omille - koko laji kärsii Robert Heleniuksen toiminnasta: "Kukaan ei halua voittaa paskahousuja" iltalehti 07:17 17.08

Ammattinyrkkeily on taistellut jonkin aikaa pienessä aallonpohjassa. Eva Wahlström ja Niklas Räsänen pohtivat lajin nurkkakuntaisuutta - ja urheilijoiden vastuuta tarjota otteluita, jotka vastaavat odotuksia. Suomen kovimmat paidattomat iskijät ovat vuoden sisällä kokoontuneet useampaan otteeseen saman katon alle. Kamppailu-urheilun mielenkiinto on lisääntynyt maailmalla erityisesti vapaaottelun vetämänä, eikä kansainvälisillä nyrkkeilytähdilläkään huonosti pyyhi. Kotimaassa on vaikeampaa. Helsingin All In -ilta joulukuussa oli tapahtumana mainio suoritus, mutta toukokuussa Turussa riitti tyhjiä jakkaroita. Päälle suurin osa paikalle tulleista pettyi matsien tasoon. Myös esimerkiksi Kisahallin ammattilaisillassa oli vaisu osanotto maaliskuun lopulla.


Nainen hukkasi timanttisormuksensa – 13 vuoden päästä kasvimaalla odotti uskomaton yllätys iltasanomat 04:29 17.08

Kanadalaisnainen löysi ikuisesti kadonneeksi luulemansa sormuksensa erikoisella tavalla.


Nainen hukkasi timanttisormuksensa – kymmenen vuoden päästä kasvimaalla odotti uskomaton yllätys iltasanomat 04:29 17.08

Kanadalaisnainen löysi ikuisesti kadonneeksi luulemansa sormuksensa erikoisella tavalla.


Makedonian ulkoministeri vierailee Helsingissä iltalehti 03:11 17.08

Makedonian ulkoministeri Nikola Dimitrov vierailee tänään Suomessa. Hän tapaa Helsingissä ulkoministeri Timo Soinin (uv). Ministerit keskustelevat ulkoministeriön mukaan ajankohtaisista teemoista, kuten Makedonian EU-lähentymisestä ja Länsi-Balkanin tilanteesta.


Uutiset