SDP iski heti: ”Mistä kokoomus leikkaisi 780 miljoonaa euroa?” uusisuomi 18:27 22.05

SDP:n eduskuntaryhmän verovastaava, kansanedustaja Timo Harakka nostaa esiin kokoomuksen puoluekokousaloitteen aiheuttaman vajeen valtion verotuloissa.


Paha etikettimoka lähellä – Oprah vaihtoi mekkoaan vain hetkiä ennen häitä mtv 20:23 21.05

Suosikkijuontaja vaihtoi juhlamekkoaan häitä edeltävänä yönä.


Video: Tre Kronor möhli vaihdon kanssa – Sveitsi rokotti tyylillä! MTV 22:18 20.05

Timo Meier vei Sveitsin 2-1-johtoon jääkiekon MM-finaalissa Ruotsia vastaan.


Kommentti: Mikä on Lukas Hradeckyn suurin vahvuus? MTV 14:35 20.05

Saksan Cupin voitto ja fanien valinta Bundesliigan parhaaksi maalivahdiksi kruunasivat suomalaistähden aikakauden Eintracht Frankfurtin riveissä, kirjoittaa MTV Sportin Timo Innanen.


Kuvat: Presidentti Niinistö kunnioitti kaatuneita seppeleenlaskulla – tänään muistetaan erityisesti 100 vuoden takaisia sisällissodan uhreja MTV 11:31 20.05

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja ulkoministeri Timo Soini ovat käyneet laskemassa seppeleen kaatuneiden muistoksi Helsingin Hietaniemen hautausmaan Sankariristille.


Varoitus Donald Trumpin päätöksesta: ”Suomalaisyritysten on oltava valppaana” uusisuomi 09:16 19.05

Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n maajohtaja, Keskuskauppakamarin johtaja Timo Vuori arvioi, että USA:n ilmoitus vetäytyä Iranin ydinsopimuksesta ja asettaa maa entistä tiukempaan kauppasaartoon luo epävarmuutta suomalaisissakin vientiyrityksissä.


Näkökulma: Tämän takia prinssi Harryn häät ovat niin tärkeät – juhlahumu paljastaa karun totuuden brittimonarkiasta iltasanomat 08:55 19.05


Puhemiehet: Ylen päätoimittaja meni sekaisin somesta iltalehti 20:35 18.05

Päätoimittaja Jokinen luhistui kansanedustaja Harakan tulituksessa alta aikayksikön. Sosiaalisessa mediassa saattaa ihan tolkun ihmisiltäkin lähteä mopo käsistä. Tämä todistettiin jälleen elävästi menneellä viikolla, kun Puhemiesten suuresti ihailema kansanedustaja Timo Harakka ryhtyi kettuilemaan Puhemiesten suuresti arvostamalle Ylen uutisten ja ajankohtaisohjelmien päätoimittajalle Jouko Jokiselle. Harakka oli tällä kertaa oikeassa, kun hän roimi Jokista siitä, ettei Ylen tiistaisessa pääuutislähetyksessä ollut juttua sen päivän isosta aiheesta, pääkaupunkiseudun kuntien sote-kapinakokouksesta.


Timo Kalli selittää Hetemäen sote-laskelmien ohitusta: ”Ei perustu mihinkään konkretiaan” iltasanomat 20:52 17.05


Kansanedustaja kritisoi Ylen uutisointia - päätoimittaja syytti painostuksesta, kirjasi ”mustalle listalle” iltalehti 17:03 17.05

Ylessä toteutetaan uutta käytäntöä, jossa toimittajien saamat painostusyritykset käydään läpi ja kirjataan kuukausittain. Ensimmäinen raportti esitellään yhtiön hallitukselle ensi viikolla. Kansanedustaja Timo Harakka (sd) joutui tällä viikolla Ylen "mustalle listalle". Harakka kysyi tiistaina Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaavalta päätoimittajalta Jouko Jokiselta Twitterissä, miksi illan uutisten päälähetykseen mahtui juttu Jasper Pääkkösen uudesta elokuvaroolista, mutta ei pääkaupunkiseudun valtuustojen yhteiskokouksesta, jossa kritisoitiin voimakkaasti hallituksen ajamaa sote- ja maakuntauudistusta.


Kommentti: Krista Kiuru saa nyt koko eduskunnan sekaisin tietoisella sote-viivytyksellään iltasanomat 14:14 17.05

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajan Krista Kiurun (sd) vetämä soten viivytystaistelu leviää nyt koko eduskuntaan opposition voimin. Menossa on eriskummallinen näytelmä, jollaista ei ole ennen nähty, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Pahin on ohi Lapin jättitulvissa - hyvä sääonni pelasti pahoilta vahingoilta iltalehti 15:56 16.05

Lapin pahin tulvatilanne on helpottumassa hyvää vauhtia. Tornionjoen tulvaa viikon alussa. - Tilanne on seisahtanut niillä alueilla, missä vesi oli nousussa ja pääsääntöisesti kaikissa niissä kohdissa, missä tilannetta on seurattu ja missä on ollut kriisinkin makua, sanoo Lapin ELY-keskuksen johtava vesitalousasiantuntija Timo Alaraudanjoki.


SDP julkaisi vero-ohjelmansa – Aktian pääekonomisti: Tarvitaan lisää selvityksiä MTV 15:20 16.05

SDP julkaisi tänään vero-ohjelmansa. Sekä puolueen puheenjohtaja Antti Rinne että SDP:n verotyöryhmän puheenjohtaja Timo Harakka painottivat, että kyse on periaateohjelmasta eikä mistään vaaliohjelmasta.  Suunta on kuitenkin selkeä.


Jasper Pääkkösen Hollywood-roolin uutisoinnista outo riita: Ylen päätoimittaja syyttää kansan­edustajaa painostamisesta iltasanomat 13:26 16.05

Yleisradion päätoimittaja Jouko Jokinen esitti kovan syytöksen kansanedustaja Timo Harakan(sd) toiminnasta.


SDP väläyttää kestävään kehitykseen perustuvaa arvonlisäveroa iltalehti 10:18 16.05

Demarit siirtäisivät verotuksen painopistettä työn verotuksesta omistamisen verotukseen. SDP esittää kestävään kehitykseen perustuvaa arvonlisäveroa. SDP ottaisi käyttöön kriteerit ja arviointityökalun, joilla varmistetaan, että verotusta hyödynnetään tehokkaasti muun muassa ilmastonmuutoksen torjunnassa ja terveyden edistämisessä. - Jos arvonlisäverotus perustuisi kestävään kehitykseen, esimerkiksi korjauspalveluiden käyttö ja kierrätys voisivat nauttia alemmista verokannoista, vero-ohjelman valmistelua johtanut Timo Harakka (sd) visioi.


Kimi Räikkösen pyyntö hämmensi Timo Jutilan: ”Mun ei tarvi tietää enempää” iltalehti 08:23 16.05

Legendaarista Hockey Nightin oranssia pikkutakkia on lainattu tasan kerran. Selostaja Mika Saukkonen muistetaan parhaiten oranssista pikkutakista. Se oli MTV:llä vähintään viikoittain vuosina 1996-2005 pyörineen Hockey Night -jääkiekkolähetysten tunnusväri.


Ulkoministeri Timo Soini tuomitsee Israelin voimakeinot – ”Israelinkin täytyy ymmärtää, että jokainen elämä on arvokas” MTV 19:52 15.05

Ulkoministeri Timo Soini kommentoi tänään Israelin ja palestiinalaisten välillä kiihtyneitä väkivaltaisuuksia.


Timo Nurmoksen superhevosta ei nähdä Elitloppetissa – ”Emme ole voineet valmistella riittävästi” iltasanomat 12:19 15.05

Pelko Readly Expressin jäämisestä kotitalliinsa toteutui.


Timo Jutilan yllätys: Vie suomalaisturisteja elämysmatkalle MM-kisoihin Satu-vaimonsa kanssa: ”Ei tässä mitään puuhastella” iltalehti 22:07 14.05

Omaa yritystä pyörittävät Jutilat heittäytyivät MM-kisahuuman pyörteisiin. Jäähallin ulkopuolella on tuhansia sinivalkoisiin paitoihin pukeutuneita ihmisiä lämpimässä tanskalaisessa kevätillassa. Meininki muistuttaa suomalaista vappua. Tuttu hahmo nostaa käden pystyn.


Ex-huippu-urheilijalta rajuja ja ihmiset luottavat kunnari Tahkon sytyttäjänä, miljoonan euron Millenium-palkinnon Näin Ruotsi ohjeistaa nyhjäsivät oli EUn grillattavana Seura myöntyi

Uutiset