Kimmo Timosen ja Timo Jutilan Leijona-numerot jäädytetään – ja sulatetaan saman tien iltasanomat 15:56 14.09

Jääkiekkoliitto nostaa maajoukkueen kahden puolustajasuuruuden pelipaidat Pasilan areenan kattoon, kun Kimmo Timosen ja Timo Jutilan maajoukkueuria kunnioitetaan loppuvuoden peleissä.


Jääkiekkoliitto kunnioittaa Jutilaa ja Timosta - jäädytetyt numerot palaavat käyttöön jatkoaika.com 15:45 14.09

Jääkiekkoliitto nostaa Timo Jutilan ja Kimmo Timosen pelinumerot Hartwall Arenan kattoon tänä vuonna pelattavissa maaotteluissa. Samalla aikaisemmin kuuden pelaajan kunniaksi jäädytetyt pelinumerot palautuvat käyttöön maajoukkueissa.


Timo Jutilalle ja Kimmo Timoselle kunnianosoitus – Leijonalegendojen paidat kattoon MTV 14:38 14.09

Kahden uransa lopettaneen suomalaisen jääkiekkoilijan maajoukkueurat saavat kunnianosoituksen marras- ja joulukuussa, kun Suomen Jääkiekkoliitto jäädyttää Kimmo Timosen ja Timo Jutilan pelipaidat Hartwall Arenan kattoon.


Sinnikäs oravanpoikanen ryhtyi seuraamaan kesämökkiläisiä: "Se olisi tullut sisälle asti – ilme kertoi, että leikkikaveri oli haussa" MTV 06:32 20.06

Pudasjärveläiset mökkiläiset saivat viime viikonloppuna pörröisen kaverin, kun peloton oravanpoikanen ryhtyi seuraamaan Timosen pariskuntaa. Asiantuntijan mukaan kyseessä on melko tavanomainen mökkivieras.


Pekka Timosesta oikeusministeriön korkein virkamies iltalehti 14:25 09.05

Valtioneuvosto on nimittänyt oikeustieteen tohtori Pekka Timosen oikeusministeriön kansliapäälliköksi 1.6.2018 alkaen. Tehtävä on määräaikainen ja kestää viisi vuotta. Timonen työskentelee tällä hetkellä työ- ja elinkeinoministeriön työllisyys ja toimivat markkinat -osaston osastopäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt viisivuotiskauden työelämä ja markkinat -osaston osastopäällikkönä. Tätä ennen Timonen työskenteli valtioneuvoston kansliassa omistajaohjausosaston päällikkönä.


IL selvitti: Näin eduskunnan paikkajako muuttuisi, jos vaalit käytäisiin nyt - kokoomus niukasti suurin puolue, keskustaministerin paikka vaarassa iltalehti 20:18 07.05

Eduskuntavaaleihin on vajaa vuosi. Iltalehti selvitti, miten eduskunnan paikkajako muuttuisi, jos vaalit käytäisiin nyt. Tampereen yliopiston valtio-opin dosentin Pertti Timosen Iltalehdelle tekemän laskelman mukaan kokoomus voittaisi SDP:n niukimmalla mahdollisella erolla, jos vaalit käytäisiin nyt. Paikkamäärässä mitattuna suurimmaksi puolueeksi nousisi kokoomus, joka ottaisi kahdeksan lisäpaikkaa ja kasvattaisi paikkamääräänsä 46:een.


Sami Kapanen tekee yllättävän aluevaltauksen – astuu Kimmo Timosen tontille: ”En usko, että rikkoo välimme” iltasanomat 15:59 27.04

Sami Kapasen omistama KalPa Invest Oy on ostanut osan kuopiolaisesta ravintolasta.


alligaattoria asuu saunatuvassa, Professori ”Sellaiseenkin tyttö toipumassa

Uutiset