NHL tutkii nuoren tähtipelaajan raukkamaista sikailua - ”Pitäisi saada yli kolmen ottelun pelikielto” iltalehti 17:20 07.12

Calgary Flamesin nuori tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk on taas keskellä kohua. Vasta 19-vuotias laituri aiheutti viime yönä yleistä pahennusta, kun hän tuikkasi Toronton Matt Martinia mailalla haaraväliin. Erityisen raukkamaisen tempusta tekee se, että Tkachuk suoritti keihästyksensä vaihtoaitiosta käsin. - En tuntenut sitä silloin. Jos aikoo tehdä jotain tuollaista, niin kannattaisi sitten tehdä niin, että se myös sattuu. Joka tapauksessa tuollainen on lasten touhua. En halua olla mukana tuollaisessa, Martin kommentoi tilannetta TSN:llä.


NHL-legendan pojalta törkeää ronkkimista vaihtoaitiosta – "Tuo oli lapsen touhua!" MTV 08:57 07.12

Calgaryn Matthew Tkachuk ei saanut ystäviä, kun Flames vieraili Torontossa.


Colorado-kapteenin törkeä temppu toi neljän ottelun pelikiellon - menettää 120 000 dollaria iltalehti 00:26 28.11

Colorado Avalanchen ruotsalainen kapteeni Gabriel Landeskog sai NHL:ltä neljän ottelun pelikiellon. Landeskog iski Calgaryn Matthew Tkachukia poikittaisella mailalla niskan ja pään alueelle Denverissä viime lauantaina pelatussa ottelussa. Tuomarit vihelsivät Landeskogille vain kakkosen, mutta NHL:n kurinpito otti tapauksen käsittelyyn ja langetti törkytempusta tuntuvan rangaistuksen. Landeskog menettää palkastaan pelikieltonsa ajalta 119 815 dollaria.


Uutiset