Palomies kuoli maastopalon sammutustöissä Kaliforniassa MTV 09:20 16.12

Thomas-maastopalo jatkaa riehumistaan Yhdysvaloissa Kalifornian osavaltiossa. Nyt raskaat sammutustyöt ovat vaatineet palomiehen hengen, kertoo USA Today. Yhteensä yli 8 100 palomiestä on osallistunut palon sammutukseen.


Trumpin entinen kampanjapäällikkö Manafort vapautettiin kotiarestista iltasanomat 02:53 16.12

Paul Manafort on USA Todayn mukaan saanut luvan matkustaa Floridaan.


Sopimus sinettiä vaille valmis – entinen UFC-mestari jättämässä vapaaottelun suomiurheilu 11:44 07.12

UFC:n entinen kääpiösarjan mestari Ronda Rousey on siirtymässä showpainin puolelle. USA Today raportoi, että Rouseyn siirtyminen showpainiorganisaatio WWE:n leipiin on viimeistä sinettiä vaille valmis. - Hän...


Arvostettu Time-lehti valitsi Me too -kampanjan ihmiset vuoden henkilöiksi iltalehti 09:59 07.12

Lehden päätoimittajan Edward Felsenthalin mukaan seksuaalisesta häirinnästä kertova kampanja on nopeimmin tapahtuva sosiaalinen muutos vuosikymmeniin. Yhdysvaltalainen aikakauslehti Time on julkistanut jälleen valintansa vuoden henkilöksi. Lehti ilmoitti keskiviikkona valinneensa vuoden 2017 henkilöiksi kaikki, jotka ovat osallistuneet Me too -kampanjaan. Lehden kannessa on Me too -kampanjaan vaikuttaneita naisia, sekä nainen, jonka kasvot eivät näy kuvassa. Me too, suomeksi "minä myös", on kampanja, jossa ihmiset ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa kokemuksiaan seksuaalisesta ahdistelusta ja häirinnästä. Time valitsee vuoden henkilön vaikutusvaltaisuusperusteella. Lehden päätoimittaja Edward Felsenthal totesi NBC:n Today-ohjelmassa, että Me too -kampanja on tuonut suurimman sosiaalisen muutoksen sitten 1960-luvun. Hänen mukaansa ajatus siitä, että vaikutusvaltaiset, innostavat ihmiset muovaavat maailmaa ei olisi voinut olla sopivampi valinta tänä vuonna.


Olivia Newton-John avoimena rintasyövästään: ”Pelkään” iltalehti 16:53 03.12

Australialainen näyttelijä Olivia Newton-John, 69, on sairastunut rintasyöpään jo kahdesti. Näyttelijä ja laulaja Olivia Newton-John käy syöpätaistelua toistamiseen. Ensimmäisen kerran rintasyöpä iski 25 vuotta sitten, toisen kerran keväällä 2017. Tuolloin Newton-John joutui perumaan jo sovittuja esiintymisiään, sillä syöpä eteni nopeasti selkään. - Luulin, että minulla oli iskias, koska käveleminen oli vaikeaa. Jatkoin silti esiintymistä. Otin vähän särkylääkettä ja jatkoin, Newton-John kertoi Today -keskusteluohjelmassa syyskuussa.


Kuin Tähtien sodasta - USA:lla on kovat suunnitelmat ohjuspuolustuksensa kehittämiseksi iltalehti 18:58 01.12

Pohjois-Koreasta on tullut todellinen uhka Yhdysvalloille. Amerikkalaiset haluavat kuumeisesti parantaa ohjuskilpeään pystyäkseen suojautumaan Pohjois-Korean ydiniskulta. Jos Pohjois-Korealla ei vielä ole kykyä iskeä Yhdysvaltain mantereelle ydinaseella, se on vain ajan kysymys. CNN:n mukaan amerikkalaisasiantuntijat arvioivat, että Pohjois-Korealla on mahdollisuus iskeä minne päin tahansa Yhdysvaltoja jo vuoden 2018 aikana. Pohjois-Korean keskiviikkoinen ohjuskoe osoitti, että maalla on mannertenvälinen ballistinen ohjus. Se nosti jälleen esiin huolen siitä, miten Yhdysvallat pystyisi puolustamaan mannertaan Pohjois-Korean ohjuksia vastaan. USA Todayn mukaan Pohjois-Korealla on noin tuhannen ohjuksen ydinasearsenaali sekä satojatuhansia perinteisiä raketteja.


Informaatiosota jatkuu: Venäjä aikoo rajoittaa amerikkalaisen median akkreditointia iltalehti 15:00 30.11

Venäläiseltä televisiokanavalta evättiin akkreditointi ”ulkomaisen agentin” statuksen vuoksi. Nyt Venäjä ryhtyy vastatoimiin. USA:n radio- ja televisioasioista vastaava komitean päällikkö Craig Kaplan totesi keskiviikkona, että venäläisen Russia Today -televisiokanavan toimittajilta evättiin akkreditointi Yhdysvaltain kongressiin. Russia Today rekisteröitiin "ulkomaisena agenttina" Yhdysvaltain oikeusministeriön vaatimuksesta.


5 merkkiä siitä, että pomo on hyvä työssään iltalehti 09:37 28.11

Puhuja ja kirjailija Jacob Morgan listaa hyvien esimiesten ominaisuuksia. Yksi niistä on se, että hän tunnistaa heikkoutesi mutta keskittyy vahvuuksiisi. Puhuja, kirjailija ja tulevaisuuden työelämän kommentaattori Jacob Morgan listaa Forbesissa asioita, joista tietää, että esimies on todella hyvä. Morgan kommentoi työelämää tunnetuissa medioissa, kuten Forbes, Wall Street Journal, USA Today ja CNN.


Valmentajalta erikoinen avautuminen - ohjeet naisista ja häistä nousivat jättihitiksi: - ”Mikään vastaus ei tule riittämään heille” iltalehti 11:50 23.11

Amerikkalaisen jalkapalloilun yliopistojoukkueen Washington Staten päävalmentajan Mike Leachin avautuminen naimisiinmenosta on noussut otsikoihin Yhdysvalloissa. Lukuisat yhdysvaltalaismediat kuten USA Today, Sports Illustrated ja Business Insider ovat uutisoineet jenkkifutisluotsi Mike Leachin tuoreesta mediaesiintymisestä. Myös sosiaalisessa mediassa Leachin puhe on noussut viraalihitiksi.


Tähtipelaajaa odotti ikävä yllätys turnauksen jälkeen - murtovarkaat olivat vieneet 400 000 dollarin edestä arvoesineitä miljoonakodista iltalehti 19:53 17.11

Tenniksen suurimpiin supertähtiin lukeutuva Venus Williams oli tuttuun tapaan mukana syyskuun alussa pelatuissa Yhdysvaltain avoimissa. Näin ollen naisen asunto Floridan Fort Lauderdalessa oli tyhjillään koko syyskuun alkupuolen. Tai aivan tyhjillään se ei ollut, sillä USA Todayn mukaan murtovarkaat vierailivat miljoonalukaalissa 1.9.-5.9. välisenä aikana. Saaliikseen pitkäkyntiset saivat peräti 400 000 dollarin edestä tavaraa.


Sarjamurhaaja Charles Manson on kuolemansairas - ”Vain ajan kysymys” iltalehti 06:45 16.11

Yhdysvaltain kuuluisimpiin sarjamurhaajiin lukeutuvan Charles Mansonin kerrotaan olevan vakavasti sairas ja hänet on toimitettu sairaalahoitoon. Asiasta uutisoi muun muassa USA Today. Vuodesta 1971 lähtien telkien takana ollut 83-vuotias Manson on kärsinyt viime vuosina ruoansulatus- ja suolistosairauksista, joita ei ole täsmennetty.


Uutiset