Suomalaissotilas tunsi selässään vain ison humauksen – hetken päästä selvisi, miten läheltä luoti oli todella mennyt iltasanomat 16:33 18.12

Neuvostojoukkojen maihinnousu kesäkuussa 1944 yllätti Syvärillä olleet suomalaiset. Se uhkasi katkaista vetäytymistien. Kaikki joukot haalittiin taisteluun. Tämä on 100 tarinaa sodasta -sarjan 96. jakso.


SuperMoniveto: Joulurahat tehty! – Valioliigasta tuli hurja liki 5 000 euron tili! iltasanomat 14:03 18.12

Lauantaina osui Valioliigan matseja käsitelleen kierroksen tipseihin todella muhkea 24 128,03 kerroin. Rahaa lunastettiin pienellä 14,40 euron pelillä mojovat 4 825 euroa. Ja tästä kohti SM-liigan kierrosta...


Päivän veto- ja vakiovihje: Everton-Swansea underin toppi kupongille iltalehti 12:07 18.12

Maanantain vetovihje poimii kupongille Valioliigan Everton - Swansea pelin underin markkinoiden korkeimmalla 1,68 kertoimella. Tästä ottelusta on todella vaikeaa löytää runsasmaalisuuteen viittaavia tekijöitä. Evertonin peli ja tulokset muuttuivat Sam Allardycen tultua joukkueen manageriksi kuin taikaiskusta - erittäin odotetusti tosin - heti vähämaalisempaan suuntaan. Liverpoolin vieraana päästettiin vielä yksi, mutta Huddsia ja Newcastlea vastaan oma pää pysyi jo puhtaana. Ei Everton maaleja itsekään tehnyt noissa peleissä kuin neljä, mutta se riitti seitsemään pisteeseen. Allardyce, jos kuka, tietää, että 1-0 voitollakin saa sen kolme pistettä sarjataulukkoon. Nykyisen Evertonin peli on pragmaattista ja lähtee puolustuksen pitämisestä hyökkäyksen kustannuksellakin.


Demariedustaja vetoaa työttömiin: Vaalikoppiin ”vaikka pää kainalossa” iltalehti 10:48 18.12

Työttömien Keskusjärjestön puheenjohtaja, kansanedustaja Satu Taavitsaisen (sd) valittaa sitä, että työttömät, nuoret ja työväestö jättävät helposti äänestämättä vaaleissa, mikä näkyy sitten heidän kannaltaan huonona lainsäädäntönä. - Tämä on todella harmi, koska viime vaalien jälkeen juuri heille on kurjuutta jaettu Juha Sipilän porvarihallituksen toimesta, Taavitsainen sanoo tänään julkistamassaan tiedotteessa. Hänen mukaansa vuoden 2015 eduskuntavaaleissa ammatillisen perusasteen suorittaneista 25-34-vuotiaista vain 31 prosenttia äänesti, korkeakoulutetuista kävi vaaliuurnilla 79 prosenttia.


”Todella poikkeuksellinen toimenpide” – HS: Poliisi teki kotietsinnän toimittajan kotiin uusisuomi 07:35 18.12

Entinen sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) katsoo, että toimittajan kotiin tehty kotietsintä on hyvin poikkeuksellinen toimenpide ja kertoo vakavien seurausten mahdollisuudesta.


”Todella poikkeuksellinen toimenpide” – Poliisi teki kotietsinnän toimittajan kotiin uusisuomi 07:35 18.12

Entinen sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) katsoo, että toimittajan kotiin tehty kotietsintä on hyvin poikkeuksellinen toimenpide ja kertoo vakavien seurausten mahdollisuudesta.


Zendaya esitti Bruno Marsia – mies otti heti yhteyttä stara 22:30 17.12

Megasuosittujen amerikkalaisartistien musiikkivideoille päätyy monesti todella tunnettuja Hollywood-tähtiä esiintymään. Bruno


Viihdelehti Stara.fi stara 22:30 17.12

Megasuosittujen amerikkalaisartistien musiikkivideoille päätyy monesti todella tunnettuja Hollywood-tähtiä esiintymään. Bruno


Mies löysi saman kappaleen 75 elokuvasta – yhdisti musiikkivideoksi stara 17:30 17.12

YouTube-videoiden muodossa todella lahjakkaat editoijat ovat esitelleet taitojaan sekoittamalla kymmeniä


Kerttu Niskanen purnasi suksistaan: "Olen todella pettynyt" MTV 16:38 17.12

Kerttu Niskanen pettyi pahasti suoritukseensa maastohiihdon maailmancupin 10 kilometrin takaa-ajossa Toblachissa sunnuntaina.


Urheilijat riisuivat upeisiin ja rohkeisiin kuviin - entinen ampumahiihtäjä yllättää taas! iltalehti 16:14 17.12

Dominika Cuda on julkaissut jo perinteeksi muodostuneen kalenterinsa. Videolla crossfit-urheilija Christmas Abbottin kuvaukset. Ampumahiihdon valokuvaukseen vaihtanut puolalainen on tehnyt ensi vuotta varten peräti . Cuda yllättää jälleen, kuten aikaisempinakin vuosina, sillä kuvat ovat todella hienoja ja kekseliäitä.


Zapolski jatkaa Jokereissa – "Olen todella innoissani" MTV 12:12 17.12

Jokereiden yhdysvaltalaismaalivahti Ryan Zapolski on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen, seura tiedottaa nettisivuillaan.


Pankin työntekijänä esiintynyt huijannut pankkitietoja Savonlinnassa iltasanomat 10:05 17.12

Uhrien kertoman mukaan huijari on esiintynyt todella vakuuttavasti.


Poliisi varoittaa ”todella vakuuttavasti” pankkivirkailijana esiintyvästä soittelijasta - älä koskaan anna pankkitietoja puhelimessa iltalehti 09:18 17.12

Itä-Suomen poliisilaitoksella on tutkittavana Savonlinnassa tapahtunut huijaus. Pankin työntekijänä esiintynyt henkilö on huijannut ihmisiltä pankkitietoja puhelimitse. - Huijari on tiedustellut puhelimessa ihmisien pankkitunnuksia ja avainlukulistan koodeja, Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.


Mai Guban tuhoamista talvella 1942 seurasi suomalaisten kilpahiihto epäinhimillisissä olosuhteissa – ja se todella näkyi jsp:llä iltasanomat 08:30 17.12

Suomalaiset tekivät talvella 1942 Itä-Karjalassa todella suuren sissi-iskun Muurmannin radalle. Olosuhteet olivat pakkasen takia hirvittävät ja paleltumia tuli paljon. Tämä on 100 tarinaa sodasta -sarjan 95. jakso.


Uimaritähdeltä upea ele – antoi kultamitalinsa pikkutytölle! MTV 20:02 16.12

Brittiuimari Adam Peaty teki nuoren uintifanin todella onnelliseksi.


Svindal laski ylivoimaiseen voittoon - Romar kaukana kärjestä iltalehti 18:07 16.12

Aksel Lund Svindal voitti Val Gardenin syöksykisan ylivoimaisesti. Norjalainen jätti kakkoseksi tulleen Kjetil Jansrudin 0,59 sekunninn päähän. Kolmanneksi laski Itävallan Max Franz (+0,85). Andreas Romar jäi todella kauas kärjestä Italiassa. Suomalainen oli vasta 46:s jääden Svindalista peräti 2,87 sekuntia.


Harry Potter -fanien rukouksiin on vastattu – vaatemallisto nuorille ja aikuisille stara 16:30 16.12

Harry Potter -kirjasarja ja niistä tehdyt elokuvat ovat todella suosittuja,


Uutiset