Sauli Niinistö: ”Puhuimme Euroopan merkityksestä ja sotilaallisesta harjoitustoiminnasta, jota Itämerenkin alueella käydään” uusisuomi 20:28 16.07

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö arvioi Suomen valikoituneen Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamispaikaksi muun muassa siitä syystä, että Suomella on maine vakaimpana ja vapaimpana maana maailmassa. 


Venäjän MM-joukkueen nuuhkimiset herättivät dopingepäilyjä: "Pelaajat myös käyttävät shampoota suihkussa" MTV 10:08 10.07

Venäjän pelaajien käytös jalkapallon MM-kisojen otteluiden yhteydessä on herättänyt kysymyksiä kisaisännän toiminnasta, mutta joukkueen lääkärin mukaan haisteltava aine on ollut urheilussa tuiki tavallista ammoniakkia.


Niki Lauda murahti Ferrarin toiminnasta – antoi hyväksynnän Räikkösen rangaistukselle MTV 07:45 09.07

Iso-Britannian GP:ssä nähtiin uusi yhteenotto sarjan kahden kärkitallin Mercedeksen ja Ferrarin välillä, kun Kimi Räikkönen osui Lewis Hamiltoniin. Kisan jälkeen kolari oli ykköspuheenaihe.


Sote-valiokunnan keskustalaiset kannelleet puheenjohtaja Krista Kiurun toiminnasta puhemiesneuvostolle MTV 16:51 06.07

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan keskustalaiset jäsenet ovat kannelleet puheenjohtaja Krista Kiurun (sd.) toiminnasta puhemiesneuvostolle.


HS: Sote-valiokunnan keskustalaiset kannelleet puheenjohtaja Krista Kiurun toiminnasta puhemiesneuvostolle MTV 16:51 06.07

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan keskustalaiset jäsenet ovat kannelleet puheenjohtaja Krista Kiurun (sd.) toiminnasta puhemiesneuvostolle.


Maradona pyysi anteeksi kohukommenttejaan – "Äärimmäinen kunnioitus heidän työtään kohtaan" MTV 10:23 06.07

Jalkapallolegenda Diego Maradona aiheutti jälleen uuden kohun, kun hän laukoi kovia kommentteja Kolumbian ja Englannin välisen ottelun tuomaritoiminnasta. Maradona ei pitänyt lainkaan siitä, millaisiin ratkaisuihin yhdysvaltalaistuomari Mark Geiger oli päätynyt. Maradona kohdisti kritiikkinsä tiukasti kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n suuntaan siitä, miksi liitto oli valinnut Geigerin hyvin tärkeään otteluun.


Maradona pyysi anteeksi kohukommenttejaan – "Äärimmäinen kunnioitus heidän työtä kohtaan" MTV 10:23 06.07

Jalkapallolegenda Diego Maradona aiheutti jälleen uuden kohun, kun hän laukoi kovia kommentteja Kolumbian ja Englannin välisen ottelun tuomaritoiminnasta. Maradona ei pitänyt lainkaan siitä, millaisiin ratkaisuihin yhdysvaltalaistuomari Mark Geiger oli päätynyt. Maradona kohdisti kritiikkinsä tiukasti kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n suuntaan siitä, miksi liitto oli valinnut Geigerin hyvin tärkeään otteluun.


MM-tähtihyökkääjä vuodattaa rajua tekstiä tuomarista: "Kaikki vihellykset suosivat Englantia" MTV 10:40 04.07

Kolumbian tähtihyökkääjä Radamel Falcao avautuu vahvasti Englanti-ottelun tuomaritoiminnasta. Hän sanoo vihellysten aina suosineen Englantia.


Vantaan törkyinen golfkenttäskandaali saa jatkoa: Kaupunki on purkanut Vantaan Golfpuisto Oy:n maanvuokrasopimuksen MTV 09:10 04.07

Rakenteilla oleva golfkenttä aiheuttaa harmaita hiuksia Vantaalla: kaupunki teki kesäkuussa tutkintapyynnön poliisille kentän rakennuksesta vastaavan yrityksen toiminnasta, sillä golfkentäksi tarkoitettua aluetta on käytetty maanläjitykseen. Nyt Vantaa on purkanut sopimuksen.


Loukattu legenda Diego Maradona kuumeni tuomaritoiminnasta: "Kolumbialaiset eivät ole syyllisiä" MTV 08:18 04.07

Argentiinan MM-joukkueen entinen kapteeni Diego Maradona aikoo marssia kansainvälisen jalkapalloliitto Fifan puheenjohtajan Gianni Infantinon pakeille kyselemään Kolumbian ja Englannin ottelun tuomaritoiminnasta.


HS: Anneli Auerin avustajalle varoitus – jätti kertomatta todistajan talousrikostuomiosta MTV 18:33 27.06

Asianajaja Juha Manner on saanut varoituksen toiminnastaan päämiehensä Anneli Auerin vahingonkorvauskäräjillä, kertoo Helsingin Sanomat.


Käsivirhe vai ei? Asiantuntija perkaa tulikuuman MM-pelin kiisteltyjä tuomioita iltasanomat 13:18 27.06

Asiantuntija kertoo näkemyksensä turkkilaistuomarin toiminnasta.


Pärnänen: Varoitus, tämä teksti käsittelee Ässien Eeva Perttulaa ammattilaisena, ei naisena jatkoaika.com 11:05 27.06

Eeva Perttulan tapaus osoittaa, ettei jääkiekkoliiketoiminta tässä mielessä eroa muusta liiketoiminnasta: toimitusjohtajan on viimeistään heti pestinsä alussa opeteltava tuntemaan toiminnan ydinalue, kirjoittaa Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen.


Lähde: Mohamed Salah harkitsee lopettamista Egyptin maajoukkueessa yllättävästä syystä MTV 18:46 24.06

Egyptin jalkapallomaajoukkueen supertähti Mohamed Salah harkitsee maajoukkuetoiminnasta vetäytymistä. Syynä on se, että Salah on tyytymätön häntä koskeviin tapahtumiin Tshetsheniassa, kertoo mediajätti CNN.


Serbialta valitus Fifalle – rajuja syytöksiä tuomarin puolueellisuudesta, todisteena videomateriaalia: "Koko maailma näki" MTV 17:55 24.06

Serbia on tehnyt Kansainväliselle jalkapalloliitolle Fifalle valituksen tuomaritoiminnasta perjantain Sveitsi-ottelussa jalkapallon MM-kisoissa, kertoo uutistoimisto Reuters.


F1-kilpakumppani raivostui Kimi Räikkösen toiminnasta aika-ajoissa – kiroili ja haukkui epätoivoiseksi iltasanomat 14:18 24.06

Kevin Magnussen syytti Kimi Räikköstä nopean kierroksen pilaamisesta.


Yli 100 vainajaa löytänyt 70-vuotias Reino Savukoski lopettaa etsintätoiminnan: "Olin niin maassa kuin olla voi – en olisi muuten lopettanut" MTV 10:07 22.06

Yli 112 kadoksissa ollutta ihmistä löytänyt Reino Savukoski kertoo MTV Uutisille, että hänen on täytynyt jättäytyä pois etsintätoiminnasta. Syynä on heikentynyt terveys: "En olisi muuten lopettanut", Savukoski toteaa.


Vihreiden Alanko-Kahiluoto syyttää keskustaa epäasiallisesta toiminnasta sote-valiokuntaa kohtaan iltasanomat 12:28 21.06

”Oppositio joutui poliittisen painostuksen kohteeksi.”


Marokko sai varoituksen lääkärin toiminnasta – hoiti aivotärähdystä läpsimällä kasvoihin MTV 12:05 20.06

Jalkapallon MM-kisojen toisena kisapäivänä pelatun Marokon ja Iranin välisestä ottelusta on tullut jälkipyykkiä. 


Sortuiko erotuomari karmeaan virheeseen MM-kisoissa? Suomalaiselta tuomari­pomolta suorat sanat tilanteesta iltasanomat 21:46 19.06

Palloliiton erotuomaripäälliköllä Jouni Hyytiällä on selvä näkemys tuomarien toiminnasta Senegalin paljon puhuttaneessa voittomaalissa.


Andersonin kanssa – arvoinen” – ja Putinin kättelystä Kaisaniemeen – Trumpia kritiikkiin – näin lentokonesirkus lyömässä Real Madridille matkustajat nääntyivät ”Loppumatkasta nyt Presidentti Trumpin Pitkäveto Kiteen kirkkaudessa Trumpin tiedotustilaisuudelle videot päivän ”Ehkä Moskovassa oli

Uutiset