Ylen aamu tänään: Finanssikriisissä taantuma kesti kaksi vuotta – voiko koronaviruksen vaikutus jäädä lyhyemmäksi? Katso lähetys tästä

yle 08:00 04.04

Mitä toimittaja voi tehdä, kun varmoja vastauksia ei ole? Sitä pohtii Viimeinen sana. Pyöräliitto antaa vinkit alkavaan pyöräilykauteen.


Suomalaistoimittaja näki, millaiseksi meno yltyi viruslingoksi mainitussa Mestarien liigan ottelussa – "Se kieltämättä oli aika railakasta"

MTV 21:36 03.04

Pohjois-Italian Monzassa asuva jalkapallotoimittaja Mitri Pakkanen on viime viikkojen aikana joutunut seuraamaan lähietäisyydeltä koronavirusepidemian leviämistä. Koronavirus on osunut pahimmin Italiaan, ja juuri Lombardian alue, johon Monzakin kuuluu, on kärsinyt eniten.


NHL-tähti Tuukka Rask väisti toimittajan kysymyksen hilpeällä tavalla – "Älä yritä saada minua ansaan"

MTV 20:29 03.04

Boston Bruinsin suomalainen tähtivahti Tuukka Rask väisti NHL:n mediaedustajan tiukan kysymyksen iloisella tavalla.


Kommentti: Ruotsia uhkaa tragedia – ja se koskettaa myös suomalaisia

iltasanomat 13:49 02.04

Ruotsi on tehnyt virheitä. Silti Ruotsin asia on myös Suomen, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Äänivyöryllä voittoon – sensaatiojoukkue KooKoon Jussi Ahokas valittiin SM-liigan parhaaksi valmentajaksi

iltalehti 13:19 02.04

Jääkiekkotoimittajat palkitsivat Ilveksen Lukas Dostalin ja KooKoon Jussi Ahokkaan. Parhaan liigavalmentajan Kalevi Numminen -palkinto meni sensaatiomaisen kauden pelanneen KooKoon Jussi Ahokkaalle, 39. Ahokas voitti jääkiekkotoimittajien äänestyksen ylivoimaisesti. Päävalmentaja keräsi 47 ykkössijaa ja 267 pistettä. Kärkikolmikkoon ylsivät myös Ilveksen Jouko Myrrä ja Lukon Pekka Virta.


Äänivyöryllä voittoon - Lukas Dostal valittiin SM-liigan parhaaksi maalivahdiksi

iltalehti 13:19 02.04

Jääkiekkotoimittajat arvostivat Ilveksen Lukas Dostalin liigakauden parhaaksi maalivahdiksi. Tshekki voitti äänestyksen selkeästi ennen KooKoon Henrik Haukelandia ja Kärppien Justus Annusta. Dostal sai 244 ääntä, Haukeland 157 ja Annunen 63.


Jussi Ahokas liigakauden paras valmentaja, Lukas Dostal parhaaksi maalivahdiksi

yle 12:37 02.04

Jääkiekkotoimittajat ovat palkinneet päättyneen liigakauden parhaita.


KooKoon Jussi Ahokas Lukas Dostal parhaaksi maalivahdiksi

yle 12:37 02.04

Jääkiekkotoimittajat ovat palkinneet päättyneen liigakauden parhaita.


Pakistanilainen tuomioistuin muutti amerikkalaistoimittajan murhasta tuomitun kuolemantuomion seitsemäksi vuodeksi vankeutta

yle 09:35 02.04

Myös kolme muuta toimittaja Daniel Pearlin murhasta tuomittua vapautetaan.


Sanna Kiiski asuu edelleen yhdessä ex-puolisonsa kanssa kaksi vuotta eron jälkeen – tapasi juuri Tinderissä mielenkiintoisen miehen

iltasanomat 07:00 02.04

Toimittaja-juontaja Sanna Kiiski kertoo yhteiselon ex-miehensä kanssa sujuvan hyvin. Ex-parille tärkeintä on heidän kolmen lapsensa hyvinvointi.


Köyhä, isätön ja outo Dome Karukoski joutui koulukiusatuksi – suunnitteli bussin alle hyppäämistä

iltalehti 06:36 02.04

Uutuuskirja paljastaa, että Dome Karukosken tie koulukiusatusta kummajaisesta menestyneeksi ohjaajaksi on ollut kivikkoinen. Thomas August George Karukoski syntyi Kyproksen Nikosiassa joulukuussa 1976. Myöhemmin Dome-nimeä käyttäneen pojan suomenruotsalainen äiti toimi tuolloin Kyproksella toimittajana, isä, amerikkalainen toimittaja, näyttelijä George Dickerson, oli jo häipynyt kuvioista. Dome muistelee lapsuuttaan tuoreessa Hymypoika – Dome Karukosken tie Lepsämästä Hollywoodiin (Otava) -elämäkerrassa. Yksinhuoltajaperheen arki oli Kyproksella sosiaalisesti rikasta, rahasta oli pulaa.


Kommentti: Maailmankirjat sekaisin – Venäjä avustaa kärsivää Yhdysvaltoja

iltasanomat 23:13 01.04

Venäjä tulee Yhdysvaltain apuun. Mutta lahjahevosen suuhun ei katsota, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Mervi Kallio tuomitsee F1-pomon koronakommentit vakavalla huomautuksella: "Täysin vastuuntunnotonta"

MTV 20:37 01.04

C Moren toimittaja Mervi Kallio tuomitsee jyrkkäsanaisesti Red Bull -tallin neuvonantaja Helmut Markon harkitsemattomat koronaviruskommentit.


Analyysi: Suomen talouden tukijalka on nyt vahvempi kuin aiemmissa kriiseissä – Metsäteollisuus voi selvitä koronakaaoksesta ensimmäisenä

yle 19:58 01.04

Koronavirus jättää jälkensä kaikkiin ja kaikkialle, mutta taloudessa viruksen saattaa selättää ensimmäisten joukossa yllättäen metsäteollisuus, päättelee taloustoimittaja Jari Järvinen.


Kommentti: Vihdoinkin Suomi kuuntelee WHO:n ohjetta ja lisää testaamista – mutta hankkeissa on yhä kysymysmerkkejä

iltasanomat 15:49 01.04

Koronavirustaudin oireettomia tartuttajia on ilmeisesti todella paljon, kirjoittaa erikoistoimittaja Jouko Juonala.


Kommentti: Korona­tyranniasta voi tulla totta – valvonta tuli jäädäkseen

iltasanomat 13:56 01.04

Vallanhimoiset johtajat käyttävät koronakriisiä hyväkseen. Suomen kaltaisissa länsimaissa uhka on kuitenkin kavalampi, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Näkökulma: Viihde on nyt juuri sitä, mitä Suomi kaipaa

iltalehti 13:19 01.04

Se, että elämme nyt poikkeuksellisia aikoja, korostaa viihteen merkitystä suomalaisten arjessa, toteaa Iltalehden toimittaja Heli Mettänen. Koronaviruspandemian vuoksi ympäri maailmaa eletään nyt täysin poikkeuksellisissa oloissa. Arkemme täyttyy ikävistä uutisista, ja tämän vuoksi myös positiivisen ja viihdyttävän sisällön tarve kasvaa. Ihmiset haluavat vastapainoa uutisille, jotka voivat jopa luoda jatkuvaa ahdistusta.


Sanna Marinista juttu myös Amerikan Voguessa – toimittaja tapasi myös pääministerin puolison, jonka mukaan hääpäivä pitää laittaa kalenteriin

yle 12:16 01.04

Voguella on kymmeniä miljoonia lukijoita ja lehti lähetti kaksi toimittajaa haastattelemaan pääministeriä. Suomalainen poliitikko ei koskaan ole saanut vastaavaa julkisuutta maailmalla.


Sanna Marinista juttu myös Amerikan Voguessa – toimittaja piipahti jopa pääministerin kotikonnuilla

yle 12:16 01.04

Voguella on kymmeniä miljoonia lukijoita ja lehti lähetti kaksi toimittajaa haastattelemaan pääministeriä. Suomalainen poliitikko ei koskaan ole saanut vastaavaa julkisuutta maailmalla.


Sanna Marinista juttu myös Amerikan Voguessa – toimittaja piipahti jopa pääministerin kotikonnuilla: "Vierailu auttoi minua ymmärtämään"

yle 12:16 01.04

Voguella on kymmeniä miljoonia lukijoita ja lehti lähetti kaksi toimittajaa haastattelemaan pääministeriä. Suomalainen poliitikko ei koskaan ole saanut vastaavaa julkisuutta maailmalla.


Hot topics