Kannelmäessä surmattu nainen oli kuolla toimitusjohtajan asunnossa jo kaksi vuotta sitten – pakeni ikkunan kautta iltasanomat 19:39 12.10

Kannelmäen epäillyn henkirikoksen uhri oli lähellä kuolemaa tulipalossa.


Kannelmäen naissurmasta vangitun toimitusjohtajan yritys konkurssiin – taustalla 104?000 euron velat iltasanomat 15:40 12.10

Helsingin käräjäoikeus asetti taposta epäillyn miehen johtaman ja omistaman yrityksen konkurssiin.


Tuore tutkimus vahvisti häirintätapaukset maajoukkuetasolla – Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja: "Ei voi sanoa, että olisi yllättänyt" MTV 18:28 08.10

Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) teettämä selvitys vahvisti, että kymmenet maajoukkuepelaajat ovat kokeneet seksuaalista häirintää jalkapallon ja jääkiekon parissa. Selvityksen olivat tilanneet yhteistyössä Jääkiekkoliitto ja Palloliitto. Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan Matti Nurmisen mukaan selvitys oli paikallaan, sillä häirintätapauksista raportoidaan edelleen hyvin korkealla kynnyksellä.


Kommentti: Hallitus menee Yrittäjien Mikael Pentikäisen johdolla kohti poliittista hautaa iltasanomat 12:27 04.10

Oikein tai väärin: Hallituksella ei ole muuta konstia kuin taipua ay-liikkeen edessä irtisanomislakiriidassa. Nyt hallitus menee Suomen Yrittäjien toimitusjohtajan Mikael Pentikäisen johdolla kohti poliittista hautaa. Sen osoittaa Ylen tuore gallup, jossa Sdp tekee irtiottoaan, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Poliisilta uutta tietoa Kannelmäen taposta: Naista ammuttiin kerran käsiaseella iltasanomat 14:36 03.10

Henkirikos tapahtui toimitusjohtajan asunnossa.


Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja sohaisee: ”Me palkansaajat, solidaarisuutta” uusisuomi 13:44 02.10

Keskuskauppakamarin toimitusjohtajan Juho Romakkaniemen Twitterissä esittämä vetoomus ”meihin palkansaajiin” on nostattanut vastalauseita etenkin palkansaajaliikkeessä.


”Irtisanottiin, kun työntekijä kävi vessassa” – PAMin Ann Seliniltä hurjat esimerkit Ylellä uusisuomi 08:48 02.10

Palvelualojen ammattiliitto PAMin puheenjohtaja Ann Selin antoi Ylen Radio 1:n Ykkösaamussa rajuja esimerkkejä irtisanomistapauksista kaupan alalla. Selin oli ohjelmassa keskustelemassa hallituksen tulevasta irtisanomislain esityksestä yhdessä Suomen Yrittäjien toimitusjohtajan Mikael Pentikäisen kanssa.


Pelicansin Tallinna-pelin vastustaja vaihtuu – toimitusjohtaja ihmettelee turhaa kuohuntaa MTV 20:25 01.10

Liiga tiedotti maanantaina ottelumuutoksesta, joka kosketti tammikuun 26. päivälle merkattua ottelua Pelicans-Tappara. Pelicansin toimitusjohtajan Tomi-Pekka Kolun mukaan tapahtuma toteutuu, mutta Pelicansin vastustaja vaihtuu.


Heikki Hietasesta MM-kotikisojen pääsihteeri MTV 15:13 01.10

Pitkään Vierumäen toimitusjohtajana ja vuodet 2001-09 Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtajana toiminut Heikki Hietanen on nimitetty vuoden 2022 Suomessa järjestettävien miesten jääkiekon MM-kisojen pääsihteeriksi.


Elon Musk taipui: Maksaa jättisakot ja astuu syrjään Teslan hallituksen johdosta uusisuomi 09:21 30.09

Sähköautovalmistaja Tesla ja yhtiön toimitusjohtaja Elon Musk ovat tehneet sopimuksen Yhdysvaltojen finanssivalvonnan SEC:n kanssa petossyytteistä. Musk siirtyy syrjään hallituksen puheenjohtajan paikalta, mutta jatkaa yhtiön toimitusjohtajana, kertoo uutistoimisto Reuters.


Elon Musk taipui: Maksaa jättisakot ja astuu syrjään Teslan hallituksesta uusisuomi 09:21 30.09

Sähköautovalmistaja Tesla ja yhtiön toimitusjohtaja Elon Musk ovat tehneet sopimuksen Yhdysvaltojen finanssivalvonnan SEC:n kanssa petossyytteistä. Musk siirtyy syrjään hallituksen puheenjohtajan paikalta, mutta jatkaa yhtiön toimitusjohtajana, kertoo uutistoimisto Reuters.


Joko poliisi tutkii SM-liigan kokaiinirinkiä? Näin liigan toimitusjohtaja vastaa iltasanomat 08:44 28.09

SM-liigan toimitusjohtajana vuodesta 2016 työskennellyt Riku Kallioniemi ei kiistä liigaseuran johtohenkilön yhteydenottoa.


SM-liigan toimitusjohtaja kokaiinikohusta: ”Näin raskaan luokan asioissa on annettava viranomaisille työrauha” iltasanomat 07:00 28.09

SM-liigan toimitusjohtajana vuodesta 2016 työskennellyt Riku Kallioniemi ei kiistä liigaseuran johtohenkilön yhteydenottoa.


Tesla-pomo Elon Muskia syytetään petoksesta – syynä tämän lähettämä tviitti MTV 06:11 28.09

Yhdysvaltojen arvopaperikomissio SEC haastaa sähköautoyhtiö Teslan toimitusjohtajan ja suuromistajan Elon Muskin oikeuteen. Muskia syytetään arvopaperipetoksesta.


Entinen liigatähti sekoilee SaiPan toimistolla – "Toimitusjohtaja purkaa sähköpostiruuhkaa" MTV 11:58 26.09

SM-liigaseura SaiPa on julkaissut humoristisen videopätkän toimitusjohtajansa Jussi Markkasen pelipäivän rutiineista.


Jorma Ollilan raivokohtauksista ja pelolla johtamisesta on kirjoitettu jo vuosia sitten – "Äkkipikainen, meuhkaava, pitkävihainen mies", kuvailtiin vuonna 2012 MTV 07:22 25.09

"Kun Ollila aloittaa Nokian toimitusjohtajana tammikuussa 1992, ovet lävähtävät Eteläesplanadin pääkonttorilla sen verran kovaa, että sen kuulee. Meuhkaaminen alkaa heti: ´Jumalauta kun sinäkään et tee mitään, että moraali ja bisneksen kasvattaminen edistyisivät´", muisteli entinen Nokia-johtaja Tapio Hintikka Kauppalehti Option haastattelussa - jo vuonna 2012.


Mika Pettersson eroaa STT:n toimitusjohtajan ja vastaavan päätoimittajan paikalta MTV 08:39 24.09

Mika Pettersson eroaa STT:n toimitusjohtajan ja vastaavan päätoimittajan paikalta yhteisestä sopimuksesta. 


Thaimaan pelastusoperaation luolasukeltaja haastoi Teslan toimitusjohtajan Elon Muskin oikeuteen – Musk haukkui Twitterissä pedofiiliksi MTV 07:29 18.09

Thaimaassa luolaan jumiin jääneiden poikien pelastusoperaatioon osallistunut sukeltaja on haastanut sähköautoyhtiö Teslan toimitusjohtajan Elon Muskin oikeuteen.


Yli 40 miljardin eläkesijoituksia hallinnoivan Varman johtaja: "Pitää toivoa, ettei uutta talouskriisiä tule liian aikaisin" MTV 16:37 15.09

Investointipankki Lehman Brothersin kaatumisesta tulee lauantaina kuluneeksi kymmenen vuotta. Työeläkeyhtiö Varman toimitusjohtajan Risto Murron mukaan Eurooppa ei ole valmis uuteen talouskriisiin.


Vaasan Sportilla miljoonan euron liigaosaketaakka – seura pakotettu ottamaan jättilainat MTV 17:45 12.09

SM-liigaseura Vaasan Sportia hallinnoivalla Vaasan Sport Oy:llä on yhä miljoona euroa maksettavana liigaosakkeesta. Maksun takarajapäivä on 1.8.2019. Sportin toimitusjohtajan Tomas Kurténin mukaan tilanteessa ei ole dramatiikkaa.


joukkuekaveria uhattiin Mayweather Times Tunnetun venäläisurheilija sai

Uutiset