Auringonpaistetta riittää sunnuntainakin - hellelukemiin ei kuitenkaan yllettäne iltalehti 05:40 27.05

Sunnuntain säässä ei tapahdu suuria muutoksia, mutta lämpöasteen tippuvat hieman. Aurinkoinen ja kuiva kesäsää jatkuu tänäänkin, Ilmatieteen laitos kertoo verkkosivuillaan. Toisin sanoen metsäpalovaroitukset ovat siis yhä voimassa koko maassa. Suomen etelä- ja keskiosissa sää on tänäänkin poutaista ja selkeää tai verrattain selkeää. Päivä saattaa kuitenkin paikoin alkaa pilvisempänä.


Kati Tervo kirjoittaa rohkeasti kuusikymppisen erotiikasta - ”Puuhastelevan miehen selkä herättää seksuaalista hyrinää” iltalehti 08:21 26.05

Kati Tervo on saanut nauttia jo kolmekymmentä vuotta kestäneestä hyvästä liitosta. Kirjailija Kati Tervo ei kekkuloi ihan yhtenään seurapiiripalstoilla - ja parisuhdehaastatteluja hänestä ja aviomies Jari Tervosta nähdään vielä harvemmin. Kati ei välttele julkisuutta, mutta ei hän parrasvaloihin ihan kauheasti hingukaan. - Kirjailija on julkisessa ammatissa. Ja kun olen vielä kirjoittanut lehtikolumnejakin, pakettiin kuuluu julkisuus. Mutta mieluummin kertoisin kirjoistani kuin itsestäni, kirjailija toteaa.


Kuningatar Elisabet kieltää selfiet - toisin on Ruotsin kuningaskunnassa iltalehti 00:43 26.05

Kuninkaallisilla on etikettejä, joita tulee noudattaa. Ruotsissa pätee kuitenkin osaltansa eri säännöt, kuin englannissa. Carl Philip ja Sofia menivät kaksi vuotta sitten naimisiin. Meghan Markle meni naimisiin viime lauantaina prinssi Harryn kanssa, tuli hänellä kielto moneen arkiseen asiaan, kuten selfieiden ottamiseen. Kuningatar Elisabet ei katso hyvällä selfie-kulttuuria, joten ne on kielletty kuninkaallisen perheen jäseniltä. Kuninkaallisilla tulee olla myös viralliset sosiaalisen median tilit. Näin on myös Ruotsin kuningaskunnassa. Suuren eron maiden välisiin sääntöihin tekee kuitenkin se, että kuningas Kaarle XVI Kustaa ei ole nähtävästi kieltänyt ottamasta selfie-kuvia, sillä Prinssi Carl Philipin ja hänen puolisonsa Sofian virallinen Instagram-tili sisältää kyseisiä kuvia. Naapurimaamme Ruotsin prinssi Carl Philip avioitui vuonna 2015 aikaisemmin glamourmallina tunnetun Sofia Hellgvistin kanssa. Nykyisin Värmlannin herttuattarena tunnetulla Sofialla ja Philipillä oli hankala alku, sillä kuningasperhe ei tahtonut hyväksyä Sofian menneisyyttä, sillä hän oli aiemmin esiintynyt Paratiisihotelli-ohjelmassa ja muutoinkin julkisuudessa. Sofialla ja Meghanilla on jonkin verran yhtäläisyyksiä, sillä Meghan oli ennen herttuattaren roolia saippuasarjanäyttelijä.


Hurja video: Kettu nappasi jäniksen – sitten kotka nappasi molemmat! stara 20:30 25.05

Luonnossa nähdään toisinaan armotonta kamppailua elämästä ja kuolemasta. Nyt kaksi


Viihdelehti Stara.fi stara 20:30 25.05

Luonnossa nähdään toisinaan armotonta kamppailua elämästä ja kuolemasta. Nyt kaksi


Nainen valmistaa karmivia leluja - julkkikset innoissaan, asiakaslistalla Alice Cooper iltalehti 20:26 25.05

Yhdysvaltalaisen kauhupehmoleluja loihtivan naisen kädentaidot ovat vakuuttaneet muun muassa rokkari Alice Cooperin. Kauhufani Asia Eriksen, 34, valmistaa iljettäviä nukkeja ja pehmoleluja, WerePupseja. Hän käyttää taiteilijanimenään Tohtori Baxteria. Nukkemaisilla oliloilla on sekä ihmislapsen että suden piirteitä, mutta toisin kuin pehmolelut yleensä, nämä eivät ole hellyttäviä. Nukeilla voi olla vaikkapa kiiluvat silmät ja irvistävä ilme. Ne ovat myös hyvin aidon näköisiä, ikään kuin tällainen oma lajinsa olisi olemassa. Yhden nuken tekoon taiteilijalta kuluu aikaa viikosta kuukausiin riippuen nuken yksityiskohdista. Netissä naisen nuket ovat herättäneet niin suuresti kiinnostusta, että hän on ottanut tuotetilauksia vastaan jopa vuoden päähän pitkän jonon vuoksi.


Näkökulma: Trump sähläsi itsensä nurkkaan - Pohjois-Korea otti erävoiton ja horjutti USA:n suhteita iltalehti 12:30 25.05

USA:n presidentin uhkapeli meni mönkään, kirjoittaa Iltalehden ulkomaantoimittaja Jaakko Isoniemi. Vielä joitakin päiviä sitten kaikki näytti sujuvan. Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean johtajien kesäkuulle Singaporeen kaavaillun tapaamisen valmistelu edistyi suunnitelmien mukaan, ja perinteisen Pohjois-Korea-politiikkaan verrattuna epäortodoksinen Donald Trumpin johtama lähestymistapa näytti toimivan, toisin kuin kansainväliset asiantuntijat uskoivat. Pohjois-Korea esiintyi lempeänä ja vakuutti halukkuuttaan neuvotteluille.


Näkökulma: Trumpin sähläys johti Pohjois-Korean voittoon ja pelon ilmapiiriin iltalehti 12:30 25.05

USA:n presidentin uhkapeli meni mönkään, kirjoittaa Iltalehden ulkomaantoimittaja Jaakko Isoniemi. Vielä joitakin päiviä sitten kaikki näytti sujuvan. Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean johtajien kesäkuulle Singaporeen kaavaillun tapaamisen valmistelu edistyi suunnitelmien mukaan, ja perinteisen Pohjois-Korea-politiikkaan verrattuna epäortodoksinen Donald Trumpin johtama lähestymistapa näytti toimivan, toisin kuin kansainväliset asiantuntijat uskoivat. Pohjois-Korea esiintyi lempeänä ja vakuutti halukkuuttaan neuvotteluille.


Perhe koki karun yllätyksen – astiakaapin takaa löytyi käärme stara 21:30 24.05

Toisinaan käärmeet löytävät tiensä ihmisten asuntojen sisälle etsiessään suojaa joko


Brittitutkimus kyseenalaistaa ”aktiivimallin” - työttömien rankaisu johti liki katastrofiin iltalehti 06:29 24.05

Tukien varassa olevien ihmisten rankaisu vaikuttaa toisin kuin toivottiin, laaja brittitutkimus paljastaa. Viiden vuoden ajan Britanniassa tehty tutkimus osoittaa, että keppi on huono tapa motivoida työttömiä ja saada heidät jäälleen työvoiman piiriin. Usean yliopiston voimin toteutetun ja Yorkin yliopiston johtaman tutkimuksen tulokset julkaistiin tiistaina. Tulos on yksiselitteinen: ihmisten rankaiseminen pienentämällä tai epäämällä sosiaalietuuksia ei toimi. Sen sijaan ehdollinen sosiaaliturva ajaa ihmiset köyhyyteen, heidän terveytensä heikkenee ja saa jotkut turvautumaan rikollisuuteen henkensä pitimiksi.


Hämmästyttävä tilanne videolle – ilvekset pitivät huutokilpailua stara 18:30 23.05

Ilvekset saattavat toisinaan äännellä tavalla, joka eroaa melkoisesti muiden kissaeläinten


Kim Kardashianin Saint-poika halaa Chigago-tytärtä - suloinen yhteiskuva sisaruksista iltalehti 14:41 23.05

Tositelevisiokaunotar Kim Kardashian ei pidä lapsiaan pois julkisuudesta. Mediapersoona Kim Kardashian tuli äidiksi kolmannen kerran tämän vuoden alkupuolella. Kim ilostuttaa toisinaan fanejaan julkaisemalla kuvia lapsistaan sosiaalisessa mediassa. Kimilla ja hänen miehellään Kanye Westillä on vuonna 2013 syntynyt North-tytär, vuonna 2015 syntynyt Saint-poika, sekä alkuvuonna syntynyt Chigaco-tytär. Tällä kertaa mediapersoona julkaisi Instagram-tililleen hellyttävän kuvan Saintista sekä Chigacosta. - Joskus meistä jokainen tarvitsee halauksen, Kim kirjoitti kuvan yhteyteen.


Oulussa poltettiin kuollut kissa – Poliisi: "Ei oikea tapa" MTV 19:44 22.05

Oulun Haukiputaalla yritettiin polttaa kissan raato metsässä. Poliisi sai tiedon asiasta ja kehottaa ihmisiä toimimaan toisin.


Hevonen juoksi hädissään moottoritiellä – ratsastaja oli pudonnut kyydistä stara 15:00 22.05

Toisinaan liikenteessä nähdään melko yllättäviä tilanteita kun esimerkiksi karhut matkustavat


IL: Poliisi on törmännyt jopa 12-vuotiaisiin huumeidenkäyttäjiin Lahdessa MTV 07:37 22.05

Poliisi on törmännyt Lahdessa jopa 12-13-vuotiaisiin huumeidenkäyttäjiin. Esimerkiksi kaupungin kauppakeskusten on raportoitu toisinaan olevan varsin levottomia. Asiasta kertoo Iltalehti. 


Naisille tarkoitettu seksirobotti Henry osaa myös hurmata - Kulta, vienkö roskat ulos? iltalehti 17:09 21.05

Asiakas saa valita peniksen koon itse. Henry on 180-senttinen ja komea. Six pack on trimmissä. Miehisyys on reilut 20 senttiä, ellei asiakas toisin halua. Robo-erektio ei hyydy, Henry jaksaa, jaksaa... Mutta Henry on myös henkevä. Se osaa lausua romanttisia runoja, kysyä filosofisia kysymyksiä ja keskustella viikonlopun suunnitelmista. Henryllä on myös mittava varasto vitsejä.


Oletko kuullut toisintokuumeesta? Punkit voivat levittää kolmattakin ikävää tautia borrelioosin ja puutiaisaivokuumeen lisäksi MTV 13:53 21.05

Punkin puremasta mahdollisesti seuraavat borrelioosi ja puutiaisaivokuume ovat monelle tuttu uhka. Puutiaiset saattavat levittää kuitenkin myös kolmatta ikävää tautia, toisintokuumetta.


nuori sai surmansa Seppo Räty ja Suomessa Kekkoselle uusi alkoholilaki – ”Olen suuntani ”On kurjaa ja

Uutiset