Irvokas tilanne: F1-kuski antaa kovia näyttöjä – jäämässä silti vaille tuolia MTV 11:05 21.10

Esteban Ocon jatkoi erinomaisia esityksiään ajamalla Austinin aika-ajoissa kuudenneksi. Ocon on yksi lahjakkaimmista F1-kuljettajista, mutta kovista näytöistään huolimatta hänellä ei ole ensi kaudeksi sopimusta.


DPA: Tuhoisa tienvarsipommi tappoi 11 Afganistanissa iltasanomat 10:56 21.10

Tienvarsipommi on tappanut yksitoista siviiliä itäisessä Afganistanissa maan parlamenttivaalien toisena päivänä, tviittaa uutistoimisto DPA.


Taleban kertoo tehneensä yli 300 iskua äänestyspaikoille – toistakymmentä kuollut Afganistanin vaalipäivänä iltasanomat 21:09 20.10

Tuhoisin isku tapahtui Kabulissa, kun itsemurhapommittaja tappoi 13 ihmistä äänestyspaikalla.


Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot! mtv 21:06 20.10

Putouksen kymmenes kausi marssittaa esiin jälleen toinen toistaan mielenkiintoisempia sketsihahmoja. Tutustu uusiin hahmoihin!


Tutustu uusiin Putous-hahmoihin mtv 19:54 20.10

Putouksen kymmenes kausi marssitti esiin toinen toistaan mielenkiintoisempia sketsihahmoja. Koko ensimmäisen Putous-jakson löydät Katsomosta.


Tutustu uusiin Putous-hahmoihin Katsomossa mtv 19:54 20.10

Putouksen kymmenes kausi marssitti esiin toinen toistaan mielenkiintoisempia sketsihahmoja. 


LIVE: Seuraa Putous-hahmojen julkistamista MTV.fissä! mtv 19:54 20.10

Putouksen kymmenes kausi marssittaa esiin jälleen toinen toistaan mielenkiintoisempia sketsihahmoja. Seuraa uusien sketsihahmojen ensimmäistä julkista esiintymistä livenä MTV.fissä!


Älä usko hehkutusta – Data osoittaa, että Sebastian Aho ei ole toistaiseksi onnistunut sentterinä jatkoaika.com 11:30 20.10

Sekä Sebastian Aho että Carolina Hurricanes ovat aloittaneet kautensa tehokkaasti. Aho ei kuitenkaan ole keskushyökkääjänä onnistunut sillä tasolla, mitä tehopisteet antavat ymmärtää.


Tehopisteet ovat vain osa totuutta – Sebastian Aho ei ole toistaiseksi onnistunut sentterinä jatkoaika.com 11:30 20.10

Sekä Sebastian Aho että Carolina Hurricanes ovat aloittaneet kautensa tehokkaasti. Aho ei kuitenkaan ole keskushyökkääjänä onnistunut sillä tasolla, mitä tehopisteet antavat ymmärtää.


Robert Kubica kyllästynyt jahkailuun: "Aika loppuu" MTV 11:10 20.10

Robert Kubican haaveet paluusta F1-kilpakuljettajaksi eivät ole toistaiseksi toteutuneet. Sky Sportsin haastattelussa Kubica tekee selväksi, ettei Williams-tallin jahkailu kuljettajapäätöksessään häntä miellytä.


Hannan, 35, ja irakilaisen Saifin, 28, avioliitossa kulttuurierot näkyvät joskus: ”Siinä suomalainen puoliso on ihmeissään” iltasanomat 08:03 20.10

Kulttuuritaustoista johtuvista väärinymmärryksistä on selviydytty aina puhumalla, naurava aviopari kertoo.


Jaakonsaari veljensä hukkumis­kuolemaan liittyneistä hämäristä taustoista: ”Isä sai poliisilta selkään niin, että melkein selkänahka lähti irti” iltasanomat 07:55 20.10

Liisa Jaakonsaaren mukaan veljen epämääräisissä olosuhteissa tapahtunutta hukkumista ei tutkittu kunnolla. Se ja isän kohtelu veivät luoton virkavaltaan vuosikymmeniksi.


Teemu Lepaus jatkoi Ilveksen tehomiehenä tappiollisessa paikallispelissä ? "Tässä roolissa kuuluukin tulla tulosta" jatkoaika.com 21:51 19.10

Ilveksen alkukauden tehokkain pelaaja Teemu Lepaus jatkoi näkyvin ottein paikallispelissä. Pistepörssin kärkipäässä keikkuva hyökkääjä kertoi nopean kehityksensä taustoista.


Oudosti kadonnut Jayme, 13, oli paikalla, kun hänen vanhempansa murhattiin – sata vapaaehtoista etsi todisteita tytön kohtalosta iltasanomat 21:23 19.10

Clossin perheen kotitalosta soitetun hätäpuhelun jälkeen poliisit olivat paikalla neljässä minuutissa. Tuolloin talolla ei kuitenkaan ollut enää ajoneuvoja tai elossa olevia ihmisiä.


Moniveto: Manchester City ja Liverpool eivät armahda iltasanomat 17:49 19.10

Jättisuosikkien voitoista ei ohipelejä harkita.


Winnipeg lähetti tulokashyökkääjä Kristian Vesalaisen farmiin iltasanomat 17:36 19.10

Kristian Vesalaisen pelit jatkuvat toistaiseksi AHL:ssä.


Kateissa ollut 7-vuotias poika löytyi MTV 17:18 19.10

Poliisi ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa etsivät 7-vuotiasta poikaa Kuopiossa iltapäivällä. Poika löytyi puolentoista tunnin etsimisen jälkeen Kuopiohallin suunnalta.


Uutta tietoa Kuortin ABC:n suuren poliisioperaation taustoista – poliisi tutkii henkirikosta iltasanomat 12:28 19.10

Poliisi on kertonut lisätietoa torstaina illalla alkaneesta suuresta operaatiosta Kuortin ABC:llä Pertunmaalla.


"Se on mielestäni Kaksi trooppista myrskyä kolumni Tähän on käsitellyt Khashoggin

Uutiset