Lemmikkirottia julmasti kohdelleen naisen vankeustuomio säilyy, HO ei myöntänyt jatkokäsittelylupaa: taustalla myös hevosia koskeva eläintenpitokielto iltalehti 06:01 18.01

Nainen vaati hovioikeudelta eläintenpitokiellon kumoamista, koska on suunnitellut koiran hankkimista. Turun hovioikeus ei myöntänyt jatkokäsittelylupaa naiselle, lähes 40 lemmikkirotan julmasta kohtelusta ja laiminlyönnistä Loimaalla. Nainen tuomittiin marraskuussa Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa eläinsuojelurikoksesta 30 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja viiden vuoden eläintenpitokieltoon.


Sami Jauhojärvi jysäytti yllätyksen: Tekeekin paluun kilpaladuille jo tänään! iltalehti 17:45 17.01

Sami Jauhojärven oli määrä hiihtää paluukisansa viikonloppuna Vöyrin Suomen Cupissa, mutta mies hakeekin kisakuntoa yllättäen jo tänään Lahdessa. Uransa huipputasolla viime kauteen lopettanut Jauhojärvi on ilmoittautunut Lahden Hiihtoseuran piirikunnallisten hiihtojen 35-vuotiaiden sarjaan. Sarjaan on hänen lisäkseen ilmoittautunut kaksi hiihtäjää, isäntäseuraa edustavat Raiko Pousi ja Jukka Mäiseli. Pousi toimi Lahden MM-kisoissa maastohiihdon kilpailujohtajana. Kilpailut alkavat kello 18.30. Jauhojärven starttiajaksi on merkitty kello 19.31. Väliaikalähtökisa hiihdetään perinteisellä hiihtotavalla.


Grönlantilaishiihtäjä olympialaisiin – on kunnostautunut usein ”maailman vaativimmassa hiihtokilpailussa” iltasanomat 13:13 16.01

Martin Möller on yksi suosituimmista urheilijoista maailman suurimmalla saarella


Lenita Airiston neuvo häirintää kohtaavalle: ”Vastusta ja näytä, että et hyväksy!” iltalehti 08:45 16.01

Ahdistelukokemuksistaan puhunut Lenita Airisto harmittelee, että meillä seksuaaliseen häirintää ei ole vieläkään tartuttu riittävän tarmokkaasti. Tietokirjailija ja diplomiekonomi Lenita Airisto otti äskettäin kantaa MeToo-kampanjaan kertomalla omia kokemuksiaan seksuaalisesta häirinnästä. Hän myös kertoi joutuneensa kahdesti raiskausyrityksen kohteeksi. - Olen puhunut aiheesta aiemminkin. Esimerkiksi muutamia vuosia sitten puhuimme Sofi Oksasen kanssa aiheesta iltapäivälehden haastattelussa. Silloin mikään ei värähtänyt, Airisto sanoo.


Tosi-tv-tähti Bobby Zarin on kuollut – vaimolta sydäntäsärkevä muistokirjoitus: juhlivat hääpäiväänsä vain viikko sitten iltasanomat 07:51 15.01

Bobby Zarin oli yksi New Yorkin täydelliset naiset -sarjan vakiokasvoista.


Mikä on mahdollistanut Mäkäräisen kärkipaikan maailmancupissa? - "Näköjään poikii hyviä sijoituksia" MTV 23:01 14.01

Kaisa Mäkäräinen nousi ampumahiihdon maailmancupin kärkeen, kun hän oli ykkönen 12,5 kilometrin yhteislähtökisassa Saksan Ruhpoldingissa sunnuntaina.


Valmentajan analyysi nauratti Mäkäräistä: ”Hän ei ole ollut punttisalilla katsomassa” iltalehti 22:42 14.01

Kaisa Mäkäräinen taisteli tänään 12,5 kilometrin yhteislähtökisan voittoon Ruhpoldingissa. Suomalainen kukisti loppukirissä Laura Dahlmeierin 0,8 sekunnin turvin. Suomen ampumahiihtomaajoukkueen päävalmentaja Antti Leppävuori oli tyytyväinen näkemäänsä.


Uusi ilmiö ravintoloissa: ”10 prosenttia Helsingissä asuvistakaan ei puhu suomea” uusisuomi 19:18 14.01

Tiistaina julkaistu metropoliselvitys ehdottaa englannin kielestä metropolialueen virallista hallintokieltä.


Iloinen sunnuntai! – Kaisa Mäkäräisen kauden avausvoitto siivitti myös maailmancupin kärkeen MTV 17:51 14.01

Kaisa Mäkäräinen nappasi kauden avausvoittonsa sunnuntaina, kun hän oli ykkönen ampumahiihdon maailmancupin 12,5 kilometrin yhteislähtökisassa Saksan Ruhpoldingissa.


Kaisa Mäkäräiselle avausvoitto, nousi maailmancupin kärkeen uusisuomi 16:44 14.01

Kaisa Mäkäräinen alkaa olla huippuvireessä sopivasti olympiakisojen kynnyksellä. Sunnuntaina hän saavutti kauden ensimmäisen voittonsa ampumahiihdon maailmancupissa voitettuaan yhteislähtökisan Saksan Ruhpoldingissa.


Upeaa, Kaisa! Mäkäräiselle kauden ensimmäinen voitto huiman loppukiritaistelun jälkeen iltalehti 16:16 14.01

Kaisa Mäkäräinen on voittanut naisten 12,5 kilometrin yhteislähtökisan Saksan Ruhpoldingissa. Kyseessä oli suomalaiselle kauden ensimmäinen voitto ampumahiihdon maailmancupissa. Mäkäräinen kukisti loppukiritaistelussa Saksan Laura Dahlmeierin, joka jäi suomalaisesta ainoastaan 0,8 sekunnin päähän.


Kaisa Mäkäräinen upeaan voittoon Ruhpoldingissa! Kukisti Laura Dahlmeierin hurjassa loppukirissä iltasanomat 16:15 14.01

Kaisa Mäkäräinen voitti ampumahiihdon maailmancupin yhteislähtökilpailun Saksan Ruhpoldingissa.


Taisteluvoitto loppukirissä! Kaisa Mäkäräinen ykkönen maailmancupissa MTV 16:15 14.01

Kaisa Mäkäräinen tykitti voittoon ampumahiihdon maailmancupin 12,5 kilometrin yhteislähtökisassa Saksan Ruhpoldingissa sunnuntaina.


Domratsheva paahtaa kärjessä - Mäkäräinen hyvissä kyttäysasemissa iltalehti 15:57 14.01

Ampumahiihdon maailmancup jatkuu tänään Saksan Ruhpoldingissa. Naiset kisaavat 12,5 kilometrin yhteislähtökisassa. Toisen ampumapaikan jälkeen kisaa johtaa Darja Domratsheva, toisena paahtaa Rosanna Crawford, kolmantena Dorothea Wierer.


Kaisa Mäkäräiselle upea voitto! IS seurasi naisten yhteislähtökisaa iltasanomat 15:37 14.01

IS seuraa Ruhpoldingissa käytävää ampumahiihdon naisten yhteislähtökisaa.


Yltääkö Kaisa Mäkäräinen jälleen palkintokorokkeelle? IS seuraa naisten yhteislähtökisaa iltasanomat 15:37 14.01

IS seuraa Ruhpoldingissa käytävää ampumahiihdon naisten yhteislähtökisaa.


Sundby haukkui Northugin pelkuriksi - voitti nyt itse mestaruuden samalla taktiikalla: ”Olemme kasvaneet ja viisastuneet” iltalehti 11:10 14.01

Martin Johnsrud Sundby voitti Norjan mestaruuden 30 kilometrillä. Viime vuosien kovin mieshiihtäjä Martin Johnsrud Sundby, 33, voitti lauantaina Norjan mestaruuden 30 kilometrin yhteislähtökilpailussa. Sundby vei voiton viimeisen kilometrin pitkällä kirillään. Sitä ennen hän oli roikkunut muun kärkiporukan mukana kuin Petter Northug konsanaan.


Olympiastadionia haetaan lentokieltoalueeksi – ”Ongelmaan törmättiin valioliigajoukkueiden vierailun yhteydessä” iltasanomat 07:30 14.01

Pienoishelikoptereita ei haluta pörräämään uuden Olympiastadionin päälle.


Lottokierroksella yksi täysosuma – 1,2 miljoonaa euroa Hyvinkäälle! iltasanomat 23:54 13.01

6+1-tuloksia ei arvonnassa löytynyt.


Lottokierroksella yksi täysosuma – voittosumma 1,2 miljoonaa euroa! iltasanomat 22:27 13.01

Lue täältä Loton oikea rivi.


Uutiset