Kiinalaiset ihastuivat Suomeen – iso diili tuo maailmanluokan urheilijat harjoittelemaan olympialaisia varten

iltalehti 16:20 19.10

Ensimmäiset kiinalaisurheilijat saapuvat Suomeen joulukuussa. Nastolassa toimiva Liikuntakeskus Pajulahti ja Kiinan yleisurheiluliitto ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Pajulahden tiedotteen mukaan tavoitteena on kehittää Kiinan ja Suomen yleisurheilua kohti ensi vuoden Tokion olympialaisia ja Pariisin EM-kisoja. Ensimmäiset kiinalaisurheilijat saapuvat Pajulahteen joulukuun alussa. Mukana on muun muassa kaksinkertainen kuulantyönnön olympiamitalisti Gong Lijiao.


Kisaisännät yllättyivät olympiamaratonin siirtosuunnitelmista – "Tämä oli hyvin odottamaton ilmoitus"

yle 15:18 17.10

Kansainvälinen olympiakomitea suunnittelee Tokion olympialaisten maratonien ja kävelyiden siirtämistä Sapporoon.


”Suomalaisille kotikenttäetu” – Tokion olympiarajan rikkonut kävelijä iloitsee muutosehdotuksista, mutta eristys tuntuu hassulta

yle 17:06 16.10

Veli-Matti Partanen näkee, että Sapporon viileämmät olosuhteet voisivat hyödyttää suomalaisia ensi kesänä Tokion olympialaisissa.


Tokion olympialaisten ohjelmaan vireillä iso muutos: Kilpakävely ja maraton halutaan siirtää yli 800 kilometrin päähän

yle 14:21 16.10

Kansainvälinen olympiakomitea haluaa välttää Dohan MM-kisoista tutun piinavan helteisen kärsimysnäytelmän Tokion olympialaisissa ensi kesänä.


Tokion olympialaisten ohjelmaan vireillä iso muutos: Kilpakävely ja maraton halutaan siirtää yli 800 kilometrin päähän – taustalla pelko hellepiinasta

yle 14:21 16.10

Kansainvälinen olympiakomitea haluaa välttää Dohan MM-kisoista tutun piinavan helteisen kärsimysnäytelmän Tokion olympialaisissa ensi kesänä.


Roger Federerin uralle huima kruunu? Legenda vahvisti: olympialaisissa nähdään!

MTV 17:22 14.10

Tennistähti Roger Federer ilmoitti maanantaina kilpailevansa ensi vuonna Tokion olympialaisissa. Federer ei ole vielä menestyksekkäällä urallaan voittanut kaksinpelin olympiakultaa. Lontoon olympialaisissa vuonna 2012 Federer hävisi loppuottelun britti Andy Murraylle.


Suomen maalipallojoukkueet jäivät Tokion 2020 paralympialaisten ulkopuolelle – ensimmäistä kertaa historiassa

yle 11:57 12.10

Sekä Suomen miehet että naiset hävisivät EM-kisojen puolivälieräottelunsa. Tappio hautasi haaveet paralympiapaikasta.


Vuosikymmenten voimakkain taifuuni kuritti Japania lauantaina – Tokiossa sadat tuhannet edelleen ilman sähköä

yle 10:33 12.10

Tokion lähellä sijaitsevassa kaupungissa on satanut jopa metri vettä.


Sadat tuhannet ovat ilman sähköä Tokiossa – Voimakkain taifuuni kuuteen vuosikymmeneen on iskenyt Japaniin

yle 10:33 12.10

Tokion lähellä sijaitsevassa kaupungissa on satanut jopa metri vettä.


Tokiota lähestyy voimakkain taifuuni vuosikymmeniin – lentoja ja junavuoroja on peruttu, Formula 1 -kisojen aika-ajot siirretty sunnuntaille

yle 08:11 11.10

Taifuuni Hagibis saattaa tuoda Tokion alueelle jopa 600 millimetriä sadetta.


Entinen maailmanmestari selvisi toisen kerran urallaan dopingsyytöksistä, saa kisata Tokion olympialaisissa – söi pilaantunutta lihaa

yle 20:49 10.10

Thaimaan yksi suurimmista mitaliehdokkaista saa kisata Tokion ensi kesän olympialaisissa.


Maailman halutuin urheilija aikoo luopua Yhdysvaltain kansalaisuudesta

iltalehti 16:53 10.10

Naomi Osaka haluaa edustaa Japania Japanin olympialaisissa. Naomi Osaka on luopumassa Yhdysvaltain kansalaisuudestaan voidakseen edustaa Japania Tokion olympialaisissa ensi kesänä, uutisoi Reuters japanilaislähteisiin nojaten. Osaka on syntynyt Osakassa, Japanissa, mutta asunut suuren osan elämästään Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä on japanilainen ja isänsä haitilainen.


Oliver Helander näki läheltä, kun Magnus Kirtin olkapää lähti sijoiltaan – ”Ehtiikö kuntoutua Tokion olympialaisiin?”

iltasanomat 18:18 08.10

Suomen keihästoivo uskoo, että hän voi saavuttaa mitalin Tokiossa.


Viron keihästähti loukkaantui karmealla tavalla – toipuminen voi viedä mielettömän pitkään: ”Heittäjälle se on dramaattinen asia”

iltalehti 22:26 07.10

Tero Järvenpää ennustaa, että Dohan keihäsfinaalissa loukkaantunut virolaistähti Magnus Kirt ei ehdi kuntoutua Tokion olympialaisiin. Pitkän kauden heittäneet olivat loppukilpailussa pulassa. Dohan keihäsfinaali muistetaan ainakin yllätysvoittaja Anderson Petersistä, vaisusta tulostasosta ja Magnus Kirtin dramaattisesta loukkaantumisesta.


Lassi Etelätalon valmentaja Leo Pusa haluaa suojatiltaan tarkkuutta tärkeässä asiassa: ”Ettei niitä tule liian paljon”

iltasanomat 18:27 07.10

MM-kisojen neljäs tila antoi Lassi Etelätalolle sekä taloudellisesti että henkisesti hyvän lähtökohdan kohti Tokion olympialaisia.


Lassi Etelätalon valmentaja Leo Pusa haluaa suojatiltaan tarkkuutta yhdessä asiassa: ”Ettei niitä tule liian paljon”

iltasanomat 18:27 07.10

MM-kisojen neljäs tila antoi Lassi Etelätalolle sekä taloudellisesti että henkisesti hyvän lähtökohdan kohti Tokion olympialaisia.


Annimari Korte kommentoi puheistaan noussutta kohua: ”Kelpaako?”

MTV 12:08 07.10

Aitajuoksija Annimari Korte sanoo tarkoittaneensa MM-kisojen tavoitteiden saavuttamisella Dohan merkitystä välietappina matkalla ensi kesän Tokion olympiakisoihin.


Emil Soravuon olympiaunelma heräsi, kun Oskar Kirmes teki Riossa suomalaishistoriaa – jahtaavat nyt yhdessä kisalippuja Saksan MM-kisoissa

yle 10:59 07.10

Telinevoimistelun MM-kisoissa Stuttgartissa jaetaan iso osa Tokion olympiapaikoista. Parhaat mahdollisuudet kisalippuun ovat ottelija Oskar Kirmeksellä ja permantospesialisti Emil Soravuolla. 


Perättäisillä kisapäivillä kallis hinta? Keihäänheiton lajivalmentaja ei usko Kirtin kuntoutuvan Tokion olympialaisiin MM-kisojen vammasta

yle 23:01 06.10

Viron Magnus Kirt ei pystynyt kilpailemaan keihäänheiton maailmanmestaruudesta loppuun saakka. Kirtin olkapäävamman jälkeen puheenaiheeksi nousi kisojen aikataulu.


Perättäisillä kisapäivillä kallis hinta? Keihääheiton lajivalmentaja ei usko Kirtin kuntoutuvan Tokion olympialaisiin MM-kisojen vammasta

yle 23:01 06.10

Viron Magnus Kirt ei pystynyt kilpailemaan keihäänheiton maailmanmestaruudesta loppuun saakka. Kirtin olkapäävamman jälkeen puheenaiheeksi nousi kisojen aikataulu.


Clinton julkaisi ystävältä karu

Hot topics