Skitsofrenia tuhosi elämän - Ruotsin olympiaurheilija kuoli yksin ja kodittomana: ”Hän alkoi kuulla ääniä” iltalehti 15:10 18.12

3000 metrin juoksun takavuosien huippulupaus Eva Ernström on kuollut 56-vuotiaana. Ernström lukeutui 70-luvun lopussa Ruotsin juoksuun suuriin lahjakkuuksiin. 80-luvun alkupuolella Ernström muutti Ruotsin mestaruuskisojen 3000 metrin kisojen pronssit ja hopeat kultaisiksi ja arvokisojen ovet aukesivat.


Raviohjastaja löi hevosta jopa 40 kertaa: Hippoksen ex-eläinlääkäri tyrmistyi – toivoo eläinsuojeluilmoitusta iltasanomat 14:59 18.12

Törkeästi hevostaan Porin raveissa kohdelleen ohjastajan kortti otettiin välittömästi hyllylle.


Raskasta Joulua -konsertin dramaattinen onnettomuus voi tuoda ongelman SM-liigan joukkueelle – nämä ovat vaihtoehdot iltasanomat 14:21 18.12

Vaasan Sportissa elätellään yhä toiveita, että joukkue pystyy pelaamaan seuraavan SM-liigan kotiottelunsa ongelmitta. Varmaa se ei ole.


Sport varautuu ottelumuutoksiin onnettomuuden vuoksi: "Katsomme varasuunnitelman" jatkoaika.com 14:02 18.12

Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén kertoo, että Sport on ollut yhteyksissä Liigaan mahdollisten ottelumuutosten vuoksi.


Halla-aho moittii ”kansalaisjärjestöjen meritakseja” Välimeren yli: ”Schengen-järjestelmä romahtanut - vapaa liikkuvuus Euroopassa uhattuna” iltalehti 14:02 18.12

Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho haluaisi lisää tukea afrikkalaisten tyttöjen koulutukseen. Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho on huolissaan Euroopan rajavalvonnan toimivuudesta - erityisesti Euroopan etelärajoilla. - Välimeren ylittäminen laittomasti on tällä hetkellä helpompaa ja halvempaa kuin koskaan meritaksipalvelun myötä. Sitä ylläpitävät salakuljetusjärjestöt ja toisaalta vapaaehtoiset kansalaisjärjestöt, Halla-aho sanoo.


Seksiklinikka hoitaa julkkiksia – hoitomuodot paljastuivat! stara 14:00 18.12

Arizonalaisella aavikkopalstalla sijaitseva klinikka The Meadows on erikoistunut etenkin seksihäiriöistä


Vetikö Patrik Laine liikaa punttia? ”Ei sitä lihasta hauikseen tehty, sen mä tiedän” iltalehti 13:56 18.12

Patrik Laineen punttikuuri puhutti kesällä. Useat Suomen mediat tekivät kansakunnan kirkkaimmasta NHL-tähdestä juttua kesällä ja matkasivat Turkuun seuraamaan, kuinka tämä nostaa rautaa kuntosalilla. Myös raportoi tarkasti Laineen armottomasta kesätreenistä kuntoluotsi Hannu Rautalan alaisuudessa. Asia puhututti kiekkokansaa.


Näyttelijäkonkari löytyi kuolleena kotoaan iltalehti 12:18 18.12

Terence Beesley kuoli 60-vuotiaana. Terence Beesley löytyi tiedottomana kotoaan Englannin Camertonissa viime kuun lopussa. Hän oli kuollessaan 60-vuotias. Paikalle hälytettiin ambulanssin, mutta konkarinäyttelijää ei saatu enää elvytettyä vaan hän kuoli.


KRP avaa HS:n toimittajan kotiin kohdistuneen etsinnän taustoja: ”Ei voinut viivyttää” iltalehti 12:16 18.12

Keskusrikospoliisi kertoo tiedotteessaan, että etsintä tehtiin pakkokeinolain välttämättömällä kiireellisyysperusteella. Keskusrikospoliisi avaa tiedotteessaan Helsingin Sanomien toimittajan Laura Halmisen kotiin kohdistuneen etsinnän taustoja. KRP kertoo tehneensä etsinnän pakkokeinolain 8 luvun ja 15 pykälän tarkoittamalla välttämättömällä kiireellisyysperiaatteella. Halminen on toinen kirjoittaja lauantaina julkaistussa jutussa, jossa on viranomaisten mukaan käytetty lähteenä salaisiksi luokiteltuja asiakirjoja.


Eläkeläispariskunta pelastautui rivitalopalosta Jyväskylässä - asunto paloi asumiskelvottomaksi iltalehti 12:14 18.12

Kuuden huoneiston rivitalossa päätyhuoneisto syttyi palamaan sisäpuolelta. Rivitalossa syttyi tulipalo Jyväskylän Mesikämmenen asuntoalueella hieman kello 8 jälkeen maanantaiaamuna. - Kuuden huoneiston rivitalossa oli päätyhuoneisto syttynyt palamaan sisäpuolelta. Palo oli levinnyt vesikattorakenteisiin, kertoo päivystävä palomestari Sami Sauvola Keski-Suomen pelastuslaitokselta.


Sveitsissä avattiin maailman jyrkin junarata iltalehti 12:02 18.12

Enimmillään rata nousee 110 metriä sadan metrin matkalla. Rata kulkee Schwyzin kaupungista autottomaan Stoosin alppikylään, noin 50 kilometriä Zürichin eteläpuolella. Kokonaisuudessaan radan pituus on 1 720 metriä. Jyrkimmillään rata nousee 110 metriä sadan metrin matkalla. Kokonaisuudessaan nousua on 743 metriä.


Lapsiperheen koiranpentu varastettiin Loviisassa: ”Koti kaipaa koiraa, niin järjettömästi!” stara 12:00 18.12

Monien pikkulasten unelma on saada oma koira, jonka kanssa he


Vaasan Sportin kotihallissa onnettomuus - seuralta viesti loukkaantuneille iltalehti 11:57 18.12

Vaasan Sportin kotipelien kohtalo on auki Raskasta joulua -konsertissa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Pelastuslaitos ylistää Vaasan konserttiyleisöä - katso videolta, kuinka neuvokkaasti ihmiset toimivat. Vaasan jäähallissa tapahtui onnettomuus Raskasta joulua -konsertin aikana sunnuntaina. Ilmastointilaitteistoa ja valokisko romahtivat hallin katosta yleisön päälle. Seitsemän ihmistä loukkaantui lievästi.


Naisten kodittomuus yleistyy - Janna, 37, tietää minkälaista on nukkua taivasalla: ”Saatoin olla ainoa nainen 50 miehen porukassa. Nyt naisia voi joukossa olla parikymmentäkin” iltalehti 11:19 18.12

Kodittomista jo neljännes on naisia. Janna Sandströmillä on kolmen vuoden kokemus siitä, millaista se on. Janna Sandströmin, 37, kokemukset 2000-luvun alkuvuosilta kuvaavat hyvin sitä, millaista naisten asunnottomuus on. Läheskään aina se ei näy katukuvassa, sillä naisilla on paremmat turvaverkostot kuin miehillä: usein yösija löytyy jonkun tuttavan luota. Nelisen kuukautta erilaisissa pätkissä noista vuosista meni kuitenkin myös täysin taivasalla. Se on tyypillistä juuri kaikkein huono-osaisimmille naisille, huumeiden käyttäjille. Sellainen Sandströmkin oli nuorena.


Tuhannet kutsuttiin stadionille seuraamaan kuolemaantuomittujen tuomitsemista Kiinassa iltalehti 11:11 18.12

Kymmenen ihmistä teloitettiin välittömästi tuomion antamisen jälkeen Etelä-Kiinassa. Kiinalainen tuomioistuin jakoi stadionilla kuolemantuomiot kymmenelle ihmiselle tuhansien ihmisten seuratessa tapahtumaa Lufengissa, Guangdongin provinssissa, 160 kilometrin päässä Hongkongista. Tuomitut kymmenen henkilöä vietiin välittömästi tuomion antamisen jälkeen teloitettavaksi. Teloitetuista seitsemän sai tuomionsa huumerikoksista ja kolme murhista sekä ryöstöistä.


Raju nokkakolari Oulussa – autoilija ajoi nelikaistaisella tiellä väärään suuntaan iltasanomat 11:06 18.12

Kolme onnettomuudessa ollutta on viety tutkittavaksi sairaalaan.


Raju nokkakolari Oulussa – henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle iltasanomat 10:57 18.12

Kolme onnettomuudessa ollutta on viety tutkittavaksi sairaalaan.


Vaasan romahdusonnettomuudessa loukkaantuneiden vammat eivät ole vakavia – poliisi tekee teknistä tutkintaa onnettomuuspaikalla MTV 10:52 18.12

Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti eilen illalla Vaasassa tapahtuneessa romahdusonnettomuudessa.


Uutiset