Ranskalaismestari myönsi halunsa loikata vastustajatalliin – jutteli pitkään Tommi Mäkisen kanssa MTV 07:52 18.08

Toyotan virolaiskuski Ott Tänak oli mykistävän ylivoimainen Saksan MM-rallissa perjantaina. Tänak ajoi kuudelle erikoiskokeelle viisi pohja-aikaa.


Tommi Mäkinen puhui mestaruussaumoista: "Olemme valmistautuneet huolella" MTV 07:05 18.08

Tommi Mäkisen johtamalla Toyota Gazoo Racing -tallilla on mahdollisuudet napata kunnon pistepotti Saksan MM-rallista.


Fatbike-pyöräilijä tönäisi kulttuurijohtajan maahan ja ajoi tiehensä Helsingissä – ”Päänsärky jatkui toista päivää ” iltasanomat 08:04 14.08

Pyöräilijä jyräsi Tommi Laition pormestarin virka-asunnon edustalla Helsingin kantakaupungissa. Laitio kirjoittaa tapauksesta Facebook-sivullaan.


Autiotalo paloi Espoossa – poliisi tutkii syttymissyytä iltasanomat 03:50 14.08

–?Kun kysymyksessä on sähkötön autiotalo, on mahdollista, että sytyttäminen on tapahtunut ulkopuolisten toimesta, sanoo palomestari Tommi Varjonen.


Studio Julmahuvi ja Siskonpeti palaavat tänään uusintoina – Tommi Korpela ja Sanna Stellan puhuvat komedian tekemisestä: ”Häpeän kanssa piehtarointia” iltasanomat 14:01 13.08

Studio Julmahuvi ja Siskonpedin viimeinen kausi uusitaan. Tv-lehti istutti sarjojen tähdet Tommi Korpelan ja Sanna Stellanin keskustelemaan komedian tekemisen sietämättömästä keveydestä.


Oman ennätyksensä hypännyt Tommi Holttinen jäi katkerasti ulos finaalista – "Se oli niin lähellä" MTV 15:49 10.08

Seiväshyppääjä Tommi Holttinen hyppäsi uuden ennätyksensä 5,51 yleisurheilun Berliinin EM-kisoissa. Tulos ei kuitenkaan riittänyt finaaliin, sillä miehellä oli aiemmista korkeuksista pudotuksia.


Tommi Holttinen jäi ensimmäisenä ulos finaalista – ennätys ei riittänyt MTV 15:49 10.08

Seiväshyppääjä Tommi Holttinen hyppäsi uuden ennätyksensä 5,51 yleisurheilun Berliinin EM-kisoissa. Tulos ei kuitenkaan riittänyt finaaliin, sillä miehellä oli aiemmista korkeuksista pudotuksia.


Suomalaishyppääjä taisteli ennätyksensä EM-kisoissa – karsiutui katkerasti, samalla tuloksella mentiin finaaliin! MTV 13:55 10.08

Suomen seiväskolmikko karsiutui miesten EM-finaalista. Katkerin tilanne oli Tommi Holttiselle, joka oli karsinnan 13:s, eli ensimmäinen mies, joka jäi ilman finaalipaikkaa.


Seiväshyppääjä Urho Kujanpää laskee finaalivaatimuksia: "Todennäköisesti 551 puhtaalla pelillä riittäisi" MTV 06:59 10.08

Seiväshyppääjät Urho Kujanpää, Tommi Holttinen ja Tomas Wecksten osallistuvat tänään puoliltapäivin karsintaan Berliinin EM-kisoissa.


Lentopallomaajoukkueen Tommi Siirilällä loukkasi jalkansa sulkapallopelissä –? EM-karsinnat jäävät väliin iltasanomat 16:34 08.08

Suomen miesten lentopallomaajoukkueen keskitorjuja Tommi Siirilä kärsii jalkavammasta eikä pysty pelaamaan ensi viikolla alkavissa EM-karsinnoissa.


Studio Julmahuvi palaa uusintana – Tommi Korpela muistelee: ”Eka arvio oli leka naamaan” iltasanomat 07:03 08.08

Studio Julmahuvi -sarja ja Siskonpedin viimeinen kausi uusitaan. Tommi Korpela ja Sanna Stellan keskustelivat huumorista ja muistelivat sarjojen saamaa palautetta.


Tommi Mäkisen MM-rallitalli takoo miljoonia euroja voittoa – "Erittäin onnistunut kokonaisuus" MTV 14:09 06.08

Voitokkaasti sujuneen Suomen MM-rallin lisäksi Toyota voi olla tyytyväinen myös rallitiiminsä talouteen.


Toyotan pomo Tommi Mäkinen vihjaili Latvalan ja Lapin jatkosopimuksista iltasanomat 09:07 30.07

Tommi Mäkinen aikoo keskustella suomalaiskaksikon kanssa jatkosta lähiaikoina.


Tommi Mäkinen Ott Tänakin voiton jälkeen: "Mahdollista, että jatkamme samoilla kuljettajilla" uusisuomi 22:39 29.07

Toyotan tallipäälliköllä Tommi Mäkisellä oli aihetta juhlaan. Voitto ja kolmossija kotikisasta olivat toisinto viime vuodesta, ja selkeästi hyvälle maistunut tulos.


Tommi Mäkinen suitsutti Tänakin mykistävää esitystä: "En muista noin vahvaa näyttöä" MTV 20:20 29.07

Tallipäällikkö Tommi Mäkinen oli yhtä hymyä, kun puuppolalaisen johtama Toyota Gazoo Racing pääsi juhlimaan Suomen MM-rallin voittoa jo toisena peräkkäisenä kesänä.


Tommin kauhunhetket juoksulenkillä: Koira tuli suoraan kohti ja puri kolme kertaa reiteen – "Minulla oli todella huono tuuri" MTV 07:17 29.07

Klaukkalalainen Tommi Hytönen oli viime viikon keskiviikkona juoksulenkillä lapsiperheiden suosimalla asuinalueella, kun saksanpaimekoira juoksi kohti ja puri Hytöstä jalkaan.


"Ogierin ja Neuvillen kanssa menestystä tulisi" - Toyota-päällikkö Mäkinen otti kantaa kuumana velloviin kuljettajamarkkinoihin uusisuomi 23:32 26.07

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen luottaa kuljettajiinsa, eikä usko ensi kaudeksikaan olevan tarvetta muutokselle.


Jari-Matti Latvalan sopimustilanne yhä auki – "Seurataan tilannetta, että miten edetään" MTV 18:15 26.07

Tommi Mäkinen ei sanonut juuta eikä jaata, kun Toyotan rallipomolta tiedusteltiin Jari-Matti Latvalan asemasta tallin jatkosuunnitelmissa.


Tommi Mäkiseltä viesti Kimi Räikköselle: "Voi tulla kokeilemaan, jos haluaa" MTV 20:46 25.07

Toyotan rallitiimin päällikkö Tommi Mäkinen toivoo, että Kimi Räikkönen jatkaa formula ykkösten parissa, vaikka huhuissa suomalaistähteä on tuotu takaisin rallin pariin.


Kommentti: Bottaksen diilissä ei yllättänyt mikään, mutta mitä ovat erikoiset huhut Räikkösestä? iltasanomat 07:39 21.07

Valtteri Bottas sai taas vain yhden vuoden lisää sopimukseensa. Syyt ovat selvät, kirjoittaa Tommi Koivunen.


Leicesterin Vardy ulos Moniveto Suursuosikeille

Uutiset