Päivän ravivihje: Toto4, Mikkeli 3.8. iltalehti 13:43 03.08

Mikkelin torstairavien Toto4-kohteet ovat kaikki mailin pikamatkoja, joiden kera nähtäneen runsaasti ennätyksenparannuksia. Vihjesysteemin pankkina on päätöskohteen Menino Bonito, jolta ei vauhtia puutu. Viimeksi samaisella Mikkelin kaviouralla ruuna avasi ensimmäiset 500 metriä 09,5-kyytiä ja kierroksenkin vielä 11-tempossa. Vauhti toki laantui hieman lopussa, mutta puhti riitti silti voittoon kahden sekunnin ennätyksen parannuksen myötä. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Pori 27.7.2017 iltalehti 11:18 27.07

Porin torstairavien Toto4-kohteet vaikuttavat kovin helpoilta, eikä voitto-osuus välttämättä nouse kahvirahoja korkeammaksi. Hyvänä vaihtoehtona on moninkertaistus tai hajotus. Niinpä vihjesysteemikin niputetaan nostamalla 20 sentin minimipanos peräti neljään euroon (20-kertaistus). Tuoreiden esitysten perusteella on kovin vaikeaa ymmärtää, että Sylvie de Vie (Sahara Rouge jää pois), Overfun Match ja Inspis Arioso kokisivat tappion karvasta kalkkia. Toto4-vihjerivi: I:<6 Sylvie de Vie (8,4)


Päivän ravivihje: Toto4, Lappeenranta 20.7. iltalehti 06:02 20.07

Moninkertaistus Lappeeseen. Lappeenrannan torstairavien Toto4-kohteet vaikuttavat niin selväpiirteisiltä, että vihjesysteemi kymmenkertaistetaan nostamalla 20 sentin minimipanos kahteen euroon. Ensimmäinen pankki on Vermossa viimeksi pikkuyllättäjänä ylivoimavoittoon purjehtinut Korven Liideri. Toinen varma on Klena Vito, joka hyvissä oloissa kykenee alle 14-alkuiseen aikaan. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto5, Joensuu 4.7. iltalehti 06:02 04.07

Dominikilla taas sopiva tehtävä. Joensuun tiistairavien Toto4-kohteet ovat sopivan haasteellisia vailla suuria suosikkeja. Vihjesysteemin pankiksi valitaan kakkoskohteen Dominik, jolla on samanlainen tehtävä kuin viikko sitten samaisella raviradalla. Välkyn Tuiskun jäätyä pois, voitti Dominik lopulta varmoin ottein ennen nytkin mukanaa olevaa Piskon Poutaa. Samaiset kumppanukset muodostanevat nytkin kaksariparin. Toto5-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Kaustinen 19.6. iltalehti 06:04 19.06

Sylvie de Vie lahjasarjassa. Kaustisen maanantairavien Toto4-kohteet ovat sopivan haasteellisia. Vihjesysteemin varmaksi valitaan kolmannen kohteen Sylvie de Vie, joka on viime aikoina kohdannut paljon kovempia porukoita. Nyt seura on varsin kohtuullinen ja lähtöratakin takaa hyvän juoksunkulun. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Seinäjoki 15.6. iltalehti 12:09 15.06

Seinäjoen torstairavien Toto4-kohteet vaikuttavat mukavan haasteellisilta. Avauskohteessakin peli hajaantunee sopivasti, mutta vihjesysteemin pankiksi valitaan Finally Famous Kajaanin epäonnistumisesta huolimatta. Toissastartissaan Mika Forssin ajokki oli vallan vakuuttava. Vermossa ruuna avasi ensimmäisen puolikkaan 09,5-kyytiä, mutta eväät riittivät silti helppoon voittoon. Toto4-vihjerivi: I:<5 Finally Famous (6,4)


Uutiset