Muistatko vielä Robert Enken? Saksan jalkapallotähti teki itsemurhan, vaimo avautuu nyt taustoista - "Edes lähimmät ystävämme eivät tienneet totuutta" iltalehti 12:18 27.07

Robert Enke elämä päättyi vuonna 2009. Robert Enke päätti elämänsä marraskuussa 2009. Hän asettui rautatiekiskoille arvattavin seurauksin. Enke koppaili palloja Euroopan huippuseuroissa, Mönchengladbachissa, Benficassa ja Hannoverissa, ja pukeutui Saksan maajoukkuepaitaankin kymmenen kertaa. Barcelona nappasi hänet riveihinsä vuonna 2002, mutta superseurassa peliaikaa ei juuri tullut.


Sähköautoilussa on monta totuutta hs 02:00 21.07


Kauppatorin lokkiongelma vääristää käsityksiä lintujen määrästä - "lajit ovat menossa alaspäin" iltalehti 18:24 13.07

Tutkijoiden mukaan lokkien kannat ovat vähentyneet viime vuosina. Helsingin Kauppatori on poikkeustapaus jatkuvan ruokinnan takia. Helsingin Kauppatorilla on tänäkin kesänä taivasteltu röyhkeitä lokkeja, jotka vievät ruokaa ihmisiltä. Suomen ympäristökeskuksen vanhemman tutkijan Markku Mikkola-Roosin mukaan Kauppatori ei kerro koko totuutta lokkien määrästä. - Lokit kerääntyvät ruokinnan takia Kauppatorille ja siitä tulee se vaikutelma, että lokkimäärät olisivat lisääntyneet. Todellisuudessa kaikki lajit ovat menossa alaspäin kalalokkia lukuun ottamatta.


Turun AMK:n opiskelijavalinnassa outo moka: Järjestelmä väitti, ettei hakija ollut käynytkään pääsykokeessa iltalehti 20:38 30.06

Oppilaitosten pääsykoetuloksissa kannattaa opiskelijoiden olla erityisen tarkkana, sillä järjestelmät eivät kerro aukotonta totuutta. Torstaina Iltalehti kertoi, että Itä-Suomen yliopiston luokanopettajakoulutukseen Joensuuhun valituilta 71 opiskelijalta peruttiin opiskelupaikka järjestelmävirheen takia. Iltalehteen otti tämän jälkeen yhteyttä Turun ammattikorkeakouluun hakenut opiskelija, joka huomasi korkeakoulujen yhteyshakusivuston henkilökohtaiselta osiolta, ettei ole tullut valituksi, mutta myös sen, ettei hän olisi ollut valintakokeessa lainkaan, vaikka oli ollut.


Huippukunnossa oleva urheilutähti julkaisi kuvan faneilleen: näin pienet asiat saavat vartalon näyttämään timmimmältä iltalehti 13:01 21.06

Nascar-sarjassa kilpaa ajava Danica Patrick on kovassa kunnossa. Naiskuljettaja julkaisee aika ajoin treenikuvia Instagram-tilillään. Lisäksi Patrickilta on tulossa kirja, jossa hän opastaa lukijoita elämään terveellisemmin. Tuoreimmassa kuvassaan hän kuitenkin halusi muistuttaa fanejaan, miten netissä olevat kuvat vartalosta saattavat värittää totuutta.


Perussuomalaisilta raju ryöpytys hallitusratkaisulle: - Huhtasaari: "Härski näytelmä!" iltalehti 13:21 19.06

Perussuomalaisilta tuli täyslaidallinen hallitukselle: "Vallanhimoiset ihmiset asettavat itsensä muiden yläpuolelle". Perussuomalaisten eduskuntaryhmän ryhmäpuhuja, kansanedustaja Laura Huhtasaari, antoi tyrmäävän arvion ratkaisusta, jolla perussuomalaiset heitettiin ulos hallituksesta. - Härski näytelmä. Vallanhimoiset ihmiset asettavat itsensä muiden yläpuolelle. Päättäjät ovat heille oikeita, mutta jäsenistö väärä. Hurskasteluun on osallistunut uuden vaihtoehdon lisäksi myös muita. Jopa Tasavallan presidentti sortui tähän. Voi tätä kaksinaismoralismin määrää! Totuutta pitää vääristellä koko ajan, jotta saataisiin muita lyötyä, Huhtasaari puhui eduskunnassa.


Kirsty, 27, syöksyi kuolemaan hotellin parvekkeelta Espanjassa – totuutta etsivä perhe kaipaa nyt havaintoja muilta turisteilta iltasanomat 03:11 18.06

”Jotakin hämärää tapahtui siinä huoneessa, enkä aio levätä, ennen kuin tiedän totuuden”, sanoo polttarireissulla mystisesti kuolleen brittinaisen aviomies.


Väärät säädöt veivät vauhdin Bottakselta: ”Toivottavasti ei kerro koko totuutta” iltasanomat 20:05 25.05

Molemmat Mercedes-kuskit jäivät toisissa harjoituksissa yli sekunnin Sebastian Vettelin kärkiajasta.


Leijonat väisti luodin USA:ta vastaan – ”Se ei kerro koko totuutta” iltasanomat 06:50 20.05

Ilta-Sanomien videotuomarit Vesa Rantanen ja Tuomas Nyholm analysoivat Ruotsi-välierän lähtöasetelmat kohta kohdalta.


Tamilta viiltävä piikki Juhamatti Aaltoselle: "Palataan asiaan, kun olet painanut 105 pistettä niin kuin minä" iltalehti 16:02 11.05

Juhani Tamminen vastasi Juhamatti Aaltosen kommenttiin. Juhani Tamminen ja Juhamatti Aaltonen käyvät värikästä sanasotaa Iltalehden välityksellä. - Palataan asiaan Aaltosen kanssa, kun hän on painanut 105 tehopistettä MM-kisoissa niin kuin minä, Tamminen toteaa. Tamminen hieman väritteli totuutta. Hän on tehnyt kaikissa pelaamissaan 227 maaottelussa 105 (58+47) pistettä, mutta MM-kisoissa 88 ottelun saldo on 49 (23+26) pistettä.


Hudacek ei kaunistellut totuutta - "Loppulohkosta tulee vaikea" jatkoaika.com 01:03 11.05

Julius Hudacek vaikutti saksalaisten silmiin voittamattomalta maalivahdilta, kunnes toisen erän lopuilla 27 sekunnissa Saksa nousi kahden maalin takaa Slovakian rinnalle, ja lopulta vei kaksi pistettä pitkän kaavan mukaan.


Näkökulma: Soini tuhoaa luomuksensa oman kivan hillotolpan vuoksi iltalehti 08:01 06.05

Puheenjohtajuuden voisi jättää tyylikkäämminkin kuin myymällä puolueen omien etujensa takia, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen. Katsotaanpa alkuun hetki tämän jutun yhteydessä olevia kuvia. Niihin tiivistyy perussuomalaisten nykyinen tilanne. Ensimmäisessä kuvassa itseensä ja henkilökohtaiseen hillotolppaansa tyytyväinen perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini hymyilee leveästi kaverinsa, kuten hän itse kuvailee, eli itäisen diktaattorivaltion totuutta venyttelevän ulkoministerin kanssa prameissa kulisseissa itäisellä Uudellamaalla sijaitsevassa komeassa kartanossa.


Uutiset