Touko Aalto julkaisi ensimmäisen kuvan nuoresta rakkaastaan iltalehti 22:53 17.12

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto kertoi elokuussa suhteestaan Iris Flinkkilään. Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto on julkaissut ensimmäisen Instagram-kuvan uudesta naisystävästään. Kaksikko ei ole suostunut yhteiskuviin julkisuudessa. Nyt Aalto on kuitenkin merkinnyt naisystävänsä Ultra Bran keikalta otettuun kuvaan. Kuvassa Flinkkilä on heijastettu lavalle keltaisessa sadetakissa. Samanlaisen sadetakkikuvan Flinkkilä itse on jakanut Instagram-sivullaan. Aalto on myös merkinnyt Flinkkilän Instagram-nimen kuvaan. Suhteen Flinkkilään tullessa ilmi Aalto oli vielä naimisissa Johanna Pietiläisen kanssa. Pietiläinen ja Aalto avioituivat elokuussa 2015.


Touko Aalto julkaisi ensimmäisen kuvan nuoresta rakkaastaan - huomasitko? iltalehti 22:53 17.12

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto kertoi elokuussa suhteestaan Iris Flinkkilään. Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto on julkaissut ensimmäisen Instagram-kuvan uudesta naisystävästään. Kaksikko ei ole suostunut yhteiskuviin julkisuudessa. Nyt Aalto on kuitenkin merkinnyt naisystävänsä Ultra Bran keikalta otettuun kuvaan. Kuvassa Flinkkilä on heijastettu lavalle keltaisessa sadetakissa. Samanlaisen sadetakkikuvan Flinkkilä itse on jakanut Instagram-sivullaan. Aalto on myös merkinnyt Flinkkilän Instagram-nimen kuvaan. Suhteen Flinkkilään tullessa ilmi Aalto oli vielä naimisissa Johanna Pietiläisen kanssa. Pietiläinen ja Aalto avioituivat elokuussa 2015.


Toimitusjohtaja juotti miehen humalaan ja raiskasi - talon isäntä yllätti housut kintuissa iltalehti 21:46 17.12

Kahdessa oikeusasteessa käsitelty tapaus sattui helsinkiläisessä yksityisasunnossa toissa vuoden toukokuussa. Toimitusjohtaja ja hänen uhrinsa tunsivat toisensa yhteiseltä matkalta. Matkaseurue oli sittemmin tavannut toisensa muutamaan kertaan. Rikosiltana he istuivat erään helsinkiläisen miehen asunnolla. Seurue muisteli yhteisiä hetkiä ja katseli valokuvia.


Touko Aalto laskeneista kannatus­luvuista: ”Puheen­vuoroja ei saada, vaikka kuinka painetaan p-painiketta” iltasanomat 16:33 16.12

Julkisuuden valokeilassa syksyn ajan elänyt vihreiden puheenjohtaja on huomannut kohujen seuraavan toistaan. Hän arvioi vihreiden parlamentaarisen painoarvon kaventuneen perussuomalaisten siirryttyä oppositioon.


Prinssi Williamilla toinen tärkeä tehtävä prinssi Harryn ja Meghanin hääpäivänä: katkeaako pitkä perinne? Somessa kuittaillaan jo iltasanomat 14:19 16.12

19. toukokuuta järjestetään myös FA Cupin finaali.


Kuninkaallisten häiden päivämäärä hämmensi monet - prinssi Williamilla oli jo sovittua menoa! iltalehti 22:49 15.12

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät järjestetään 19. toukokuuta. Samana päivänä järjestetään maailman vanhimman yhä pelattavan jalkapalloturnauksen FA cupin finaaliottelu Lontoon Wembleyllä. FA cupin finaalin päivämäärä julkaistiin puolisen vuotta sitten. Jalkapallofanit huomauttivatkin nopeasti häiden ajankohdan ilmoittamisen jälkeen, että FA cupin perinteet eivät taida kulkea tulevana toukokuuna entiseen malliin.


Prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääpäivä varmistui - häitä juhlitaan 19. toukokuuta iltalehti 15:28 15.12

Kensingtonin palatsi paljasti hääpäivän Instagram-tilillään. Prinssi Harry ja Meghan Markle menevät naimisiin 19. toukokuuta. Pari vihitään St. Georgen kappelissa Windsorin linnassa. Kensingtonin palatsi vahvisti hääpäivän Instagram-tilillään.


Päivämäärä julki – paljastuksia Meghan Marklen ja prinssi Harryn tulevista häistä mtv 15:20 15.12

Canterburyn arkkipiispan odotetaan toimivan prinssi Harryn ja Meghan Marklen vihkijänä 19. toukokuuta 2018. 


Prinssi Harryn ja Meghan Marklen tarkka hääpäivä varmistui iltasanomat 15:11 15.12

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä juhlitaan toukokuussa.


Tilitoimistoyrittäjä kavalsi taloyhtiön rahat - nainen ei muista tehneensä nostoja iltalehti 09:20 15.12

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut porilaisen yrittäjänaisen kavalluksesta ehdolliseen vankeusrangaistukseen Tilitoimistoyrittäjä siirsi viime vuoden toukokuussa porilaisen rivitaloyhtiön varoja omalle tililleen. Siirretty summa on yhteensä 11 600 euroa.


Siviili­poliisien huume­keikka Espoossa sai hurjan käänteen – veitsi­mies haukkui vasikoiksi ja hyökkäsi käytävään iltasanomat 07:09 14.12

Siviilipoliisit joutuivat veitsimiehen hyökkäyksen kohteeksi toukokuussa espoolaisen kerrostalon käytävässä. Mies tuomittiin teosta sakkoihin ja veitsi valtiolle.


Amin Asikaisen avopuoliso Nadia Ammouri laihtui 23 kiloa raskauden jälkeen: ”Nyt täytyy lopettaa tämä painon tiputtaminen” iltalehti 15:49 13.12

Paratiisihotelli-sarjassa nähty Nadia Ammouri kertoo Instagramissa painonpudotuksestaan. Nadia Ammouri ja nyrkkeilijä Amin Asikainen saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa, Anton-pojan, viime toukokuussa. Nyt Nadia on julkaissut Instagramissa videon, jossa hän kertoo tiputtaneensa painoaan raskausajoista yhteensä lähes 23 kiloa. Viimeisillään raskaana ollessaan hänen painonsa oli 86 kiloa, nyt nainen kertoo painavansa 63,2 kiloa. - Punnitsin itseni neuvolassa, ja nyt täytyy lopettaa tämä painon tiputtaminen ja alkaa syödä jouluruokia, Nadia summaa julkaisemassaan videossa.


Saku Koivu paljasti 12-vuotiaan Mikko-veljen uhmakkaan lupauksen Globenin käytävillä 1995 - ”Hän oli aika kovatahtoinen” iltalehti 17:32 12.12

Koivun kiekkoperheen ensimmäiseksi maailmanmestariksi kruunattiin Saku, joka juhli MM-kultaa Tukholman Globenissa ikimuistoisena toukokuisena sunnuntaina vuonna 1995. Jääkiekon vuoden 1995 maailmanmestareita ja MM95-elokuvan näyttelijöitä Espoon Tapiolassa Suomen ykkösketjussa yhdessä Ville Peltosen ja Jere Lehtisen kanssa ihastuttanut Saku Koivu saalisti MM-finaalissa kaksi syöttöpistettä, kun Leijonat voitti Ruotsin tämän kotiyleisön edessä 4-1.


IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta pääsi Kultainen Venla -finaaliin - huomisessa erikoisjaksossa vieraana Tarja Halonen iltalehti 16:42 12.12

IL-TV:n keskusteluohjelma Sensuroimaton Päivärinta on saanut merkittävän tunnustuksen. Sensuroimaton Päivärinta on päässyt Televisioakatemian järjestämän Kultainen Venla -kilpailun finaaliin kolmen parhaan keskusteluohjelman joukkoon. Kultainen Venla -gaalassa tammikuun 12. päivä palkitaan vuoden parhaita televisio-ohjelmia. Sensuroimaton Päivärinta on finaaliin päässeistä ainoa puhtaasti nettitelevisiossa näkyvä ohjelma. IL-TV:n ensimmäinen Sensuroimaton Päivärinta -ohjelma nähtiin toukokuun alussa. Projekti lähti liikkeelle, kun Ylellä pitkän uran tehnyt ja suomalaisille tv-katsojille tutuksi tullut Susanne Päivärinta siirtyi alkuvuodesta Iltalehden ja IL-TV:n erikoistoimittajaksi.


Prinssi William suunnittelee veljensä polttarit iltalehti 22:50 11.12

Prinssi Harry menee toukokuussa naimisiin Meghan Marklen kanssa. Harryn polttareista vastaa isoveli, prinssi William. Prinssi William suunnittelee veljensä polttarit, kertoo UsWeekly. Lehden haastattelema lähipiirilähde vahvistaa, että William todellakin on päävastuussa. - Ei kuitenkaan pidä odottaa mitään villiä, lähde sanoo.


Francesco Patera puolustaa mestaruutta Edis Tatlia vastaan - ”Aion voittaa jokaisen erän” iltalehti 18:52 11.12

Edis Tatli menetti viime toukokuussa kevyen sarjan Euroopan mestaruutensa Francesco Pateralle. Kevyen sarjan belgialainen Euroopan mestari Francesco Patera on erikoisessa tilanteessa. Hänen pitää voittaa titteliottelu kahdesti peräkkäin Suomessa. Patera tähtää MM-otteluun. Voitto tiistaina helpottaisi tietä. 61,1-kiloinen Edis Tatli oli punnituksessa 200 grammaa Francesco Pateraa painavampi. Tatli menetti toukokuussa mestaruutensa Pateralle.


Huippumalli Miranda Kerr ja Snapchatin upporikas perustaja odottavat ensimmäistä lastaan mtv 16:12 10.12

Australialainen huippumalli Miranda Kerr ja Snapchatin perustanut Evan Spiegel avioituivat viime toukokuussa.


Suomen tähtinyrkkeilijällä outo ongelma edellisessä titteliottelussa - ”Voi kuulostaa selittelyltä, mutta...” iltalehti 11:03 10.12

Edis Tatlin hanskat olivat hukassa, kun mies iski viimeksi EM-tittelistä. Tuo ottelu päättyi hyvin kiistanalaiseen tuomaripäätökseen. Nyt Edis Tatli pääsee iskemään omilla hanskoillaan. Toisin oli Turussa toukokuussa Francesco Pateraa vastaan mestaruusottelussa.


Uutiset