Espoossa useita tuhopolttoja viime yönä: roskakatoksia tuhoutui, auto paloi, päiväkoti sytytettiin – poliisi kaipaa havaintoja silminnäkijöiltä MTV 14:17 12.12

Viime yönä puolen yön aikaan Espoossa oli kolme isompaa tulipaloa, joita kaikkia epäillään tahallaan sytytetyiksi.


Synagogan tuhopolttoyrityksestä pidätetyt saapuivat Ruotsiin Lähi-idästä iltasanomat 22:44 11.12

Poliisi kertoi sunnuntaina ottaneensa kiinni Göteborgin tuhopolton yrityksestä epäiltyinä 18-, 20- ja 21-vuotiaat miehet.


Kolme kiinni polttopulloiskusta synagogaan Göteborgissa – Poliisi IS:lle: Epäillyt eivät ole kertoneet syitä tekoihinsa iltasanomat 09:54 10.12

Göteborgin poliisi kertoo Ilta-Sanomille, että kolme synagogan törkeästä tuhopolttoyrityksestä epäiltyä on otettu kiinni.


Naamioituneet hyökkääjät iskivät synagogaan polttopullojen kanssa - kolme otettu jo kiinni Göteborgissa iltalehti 09:05 10.12

Ruotsin poliisi etsii yhä aktiivisesti muita tekijöitä. Kukaan ei tiettävästi vahingoittunut hyökkäyksessä. Ruotsin poliisi tutkii Göteborgin synagogaan kohdistunutta hyökkäystä tuhopolttona. Viranomaisten mukaan noin kymmenen ihmisen ryhmä heitteli polttopulloja kaupungin keskustassa juutalaisten seurakuntaa kohti. Lähellä oli nuorten juutalaisten juhlatilaisuus. Asiasta kertoo muun muassa . Ruotsin poliisi ja pelastusviranomaiset saivat hälytyksen illalla kymmenen jälkeen paikallista aikaa lauantaina. Läntisen Ruotsin poliisin johtokeskuksen edustaja Jimmy Dahlström sanoo Aftonbladetille, että palo ei tarttunut rakennukseen. Alue eristettiin tutkintaa varten.


Naamioituneet hyökkääjät iskivät synagogaan polttopullojen kanssa - kolme otettu jo kiinni iltalehti 09:05 10.12

Poliisi etsii yhä aktiivisesti muita tekijöitä. Kukaan ei tiettävästi vahingoittunut hyökkäyksessä. Ruotsin poliisi tutkii Göteborgin synagogaan kohdistunutta hyökkäystä tuhopolttona. Viranomaisten mukaan noin kymmenen ihmisen ryhmä heitteli polttopulloja kaupungin keskustassa juutalaisten seurakuntaa kohti. Lähellä oli nuorten juutalaisten juhlatilaisuus. Asiasta kertoo muun muassa . Ruotsin poliisi ja pelastusviranomaiset saivat hälytyksen illalla kymmenen jälkeen paikallista aikaa lauantaina. Läntisen Ruotsin poliisin johtokeskuksen edustaja Jimmy Dahlström sanoo Aftonbladetille, että palo ei tarttunut rakennukseen. Alue eristettiin tutkintaa varten.


Synagogaan heitettiin polttopulloja Göteborgissa – kolme otettu kiinni MTV 08:56 10.12

Göteborgissa kolme ihmistä on otettu kiinni epäiltyinä synagogan tuhopolttoyrityksestä.


Tuhopolttoisku synagogaan Göteborgissa – sisällä useita nuoria iltasanomat 01:00 10.12

Göteborgin keskustassa on paikalla useita poliisipartioita, Expressen ja Göteborgs Posten kertovat.


Asumaton rivitaloasunto tuhoutui tuhopoltossa Espoossa: ”Vandaalit ovat vain menneet sisälle” iltalehti 11:53 07.12

Tuhopoltto on tuhonnut asumattoman rivitaloasunnon Espoon Lippajärvellä. Päivystävä palomestari Mika Mäkelä sanoo, että tällä hetkellä ainut "järkevä" selitys on tuhopoltto. - Päätyasunto on sytytetty tuleen. Tilat eivät ole asuinkäytössä. Vandaalit ovat vain menneet sisälle ja sytyttäneet asunnon, Mäkelä sanoo.


Tuhopolttojen kohteeksi usein joutunut Gävlen pukki sai tukea raumalaisilta palovahdeilta – ”Kyll se on gomian gokkone” iltasanomat 22:49 04.12

Ruotsissa perinteinen olkipukki on poltettu lukuisia kertoja jo ennen joulua. Tänä vuonna raumalaiset palovahdit olivat avajaisseremoniassa vahtimassa pukkia.


Kuinka pitkään kestää, ennen kuin roihahtaa? Gävlen Olkipukki esiin tänään! iltalehti 05:12 03.12

Useana vuonna tuhopolttojen kohteeksi joutuneella Olkipukilla on oma Twitter-tili. Olkipukki aloittaa seisontansa Ruotsin Gävlessä 1. adventtisunnuntaina, eli tänään. Usein pukin kohtaloksi koituu ilkivalta, tyypillisesti polttaminen.


Rivitalo paloi Saarijärvellä – poliisi epäilee tuhopolttoa iltasanomat 16:23 19.11

Neljän asunnon rivitalo paloi Saarijärvellä perjantain ja lauantain välisenä yönä.


Poliisi epäilee tuhopolttoa Hämeenlinnan ravintolapalossa iltasanomat 09:53 08.11

Poliisi on käynnistänyt rikostutkinnan Hämeenlinnassa tiistain vastaisena yönä sattuneesta tulipalosta.


Poliisi epäilee Turun kaupunginsairaalan paloa tuhopoltoksi – oletko nähnyt tällaista henkilöä? iltasanomat 16:41 21.10

Poliisi pitää Turun kaupunginsairaalan paloa tuhopolttona.


Uutiset