Jättiristeilijät tuovat Helsinkiin ennätysmäärän turisteja – Hernesaareen avattiin uusi laituri isoille aluksille yle 15:56 09.06

Kesäsesonki täyttää myös reittiliikenteen laivat. Tukholman ja Tallinnan risteilyt ovat säilyttäneet suosionsa.


Prinsessa Madeleine julkaisi hääpäivänsä kunniaksi herttaisen kuvan: ”Kuusi vuotta sitten sanoimme toisillemme kyllä” iltalehti 21:34 08.06

Prinsessa Madeleine ja puoliso Chris O’Neill astelivat alttarille kuusi vuotta sitten. Ruotsin prinsessa Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O’Neill avioituivat 8. kesäkuuta vuonna 2013. Pari vihittiin Tukholman kuninkaanlinnan kirkossa. Prinsessa julkaisi Instagram-tilillään koskettavan muiston hääpäivästään.


EM-hopeamitalistin kotiin murtauduttiin Manchesterissa – poliisin toiminta kummastutti juoksijaa: ”En ole ikinä ollut näin vihainen” iltalehti 18:43 05.06

Brittiläinen huippujuoksija Eilish McColgan hämmentyi poliisin toiminnasta, kun hänen kotiinsa murtauduttiin. Eilish McColgan sai viime keskiviikkona huonoja uutisia, kun hän oli valmistautumassa Tukholman Timanttiliigan osakilpailuun. – En ole ikinä eläessäni ollut näin vihainen. Sain juuri selville, että kotiimme on murtauduttu, McColgan kertoi Facebookissa.


Makwan Amirkhani kertoo todella isosta muutoksesta: ”Käyttäydyin lapsellisesti” iltalehti 22:44 02.06

Makwan Amirkhani sanoo käyttäytyneensä lapsellisesti noustuaan tähdeksi, mutta ei halua enää koskaan palata vanhoihin tapoihinsa. Makwan Amirkhani otti Tukholman UFC-illassa vakuuttavan voiton Chris Fishgoldista. Erittäin kovaa viimeisen vuoden treenannut suomalainen lunasti puheensa. Hän oli häkissä huippu-urheilija, joka liikkui räjähtävän nopeasti ja taidokkaasti.


Makwan Amirkhanilta kysyttiin Leijonien MM-kullasta ja sisusta - kiitti vastauksessaan perusteellisesti suomalaisia iltalehti 17:16 02.06

Makwan Amirkhani voitti Chris Fishgoldin lauantaina Tukholman UFC-illassa ennen täyttä aikaa. Suomalaisen voitto tuli toisessa erässä anakondakuristuksella, joka on Amirkhanin bravuuri. Suomen vapaaottelutähti on harjoitellut viime vuoden aikana paljon nyrkkeilyä, mutta hän tiesi, että paini on yhä hänen suuri vahvuutensa. – Osasin ehdottomasti odottaa tällaista lopetusta. Olen painija. Olen tehnyt sitä viisivuotiaasta saakka. Anakondakuristus on helvetinmoinen kuristus. Kun saan sen otettua, tiedän, että se on tiukka.


Makwan Amirkhani kuristi vastustajansa luovutuskuntoon – katso ottelun huippuhetket! iltalehti 09:54 02.06

Makwan Amirkhani teki näyttävän paluun häkkiin yli vuoden tauon jälkeen. Videolla parhaat pala Makwan Amirkhanin ottelusta. UFC on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Suomen UFC-tähti Makwan Amirkhani kukisti Chris Fishgoldin lauantaina Tukholman UFC-illassa näyttävällä anakondakuristuksella. Matsi päättyi toisessa erässä luovutusvoittoon.


UFC-ottelija selitteli typerää käytöstään näyttävän tyrmäyksen jälkeen: ”Koettakaa ymmärtää tunteitani” iltalehti 09:22 02.06

Aleksandar Rakic käyttäytyi tökerösti tyrmäysvoittonsa jälkeen, mutta pahoitteli sitten tapahtunutta. Katso videolta Rakicin tyrmäys. UFC on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Ottelua oli tahkottu vasta 42 sekuntia, kun Aleksandar Rakic tyrmäsi Jimi Manuwan Tukholman UFC-illassa hurjalla potkulla päähän.


Karmea tilasto: Ruotsi 40, Norja 23 ja Suomi 17 yleisurheilumitalia! Asiantuntija ilmoittaa, miksi suomalaiset saavat nykyisin jopa norskeilta nokkaan iltalehti 09:00 02.06

Yleisurheilun 2000-luvun arvokisojen mitalisaldo osoittaa, miten pahasti Suomi on jäänyt muiden Pohjoismaiden kyydistä. Tukholman torstain Timanttiliigan osallistujaluettelo oli suomalaisittain tragikoomista luettavaa. Mukana oli vain kolme urheilijaa: Arttu Kangas kuulassa, Joonas Rinne 800 metrillä ja Niklas Heikkilä 1 500 metrillä.


Makwan Amirkhanilta kysyttiin muhkeasta rahabonuksesta - yllätti pitkällä tarinalla ravintolaremontista ja hetkestä, joka muutti kaiken: ”Se oli se päivä, kun heräsin” iltalehti 08:16 02.06

Makwan Amirkhani voitti lauantaina Chris Fishgoldin Tukholman UFC-illassa. Suomalaistähti tienasi voitosta 125 000 euroa, kun hän sai vielä bonuksen näyttävästä voitosta. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Amirkhanilta kysyttiin, mitä hän aikoo tehdä noin 45 000 euron bonusrahoilla. Kun suomalaisen UFC-ura alkoi vuonna 2015, hän otti näyttävän voiton kahdeksassa sekunnissa, sai saman bonuksen ja osti äidilleen uuden sängyn.


Makwan Amirkhani kuittasi Tukholman voitostaan hulppeat 125 000 euroa: "Ei enää pitkiä taukoja" iltasanomat 00:28 02.06

Makwan Amirkhani otti yleisönsä Tukholmassa.


UFC:n huippuottelu päättyi ennen täyttä aikaa kuristuksella: Ruotsalaistähti päättää uransa! iltalehti 23:02 01.06

Anthony Smith voitti Alexander Gustafssonin Tukholman UFC-illan pääottelussa. Kahden kevyen raskaan sarjan huippuottelijan välinen vääntö ratkesi neljännessä erässä, kun Smith sai painettua länsinaapurin supertähden mattoon. Perään yhdysvaltalainen sai lyötyä muutaman todella painavan osuman ja otettua kuristusotteen, joka sammutti hetkeksi Gustafssonin valot.


UFC:n huippuottelu päättyi ennen täyttä aikaa kuristuksella: Ruotsalaistähti päättää uransa? iltalehti 23:02 01.06

Anthony Smith voitti Alexander Gustafssonin Tukholman UFC-illan pääottelussa. Kahden kevyen raskaan sarjan huippuottelijan välinen vääntö ratkesi neljännessä erässä, kun Smith sai painettua länsinaapurin supertähden mattoon. Perään yhdysvaltalainen sai lyötyä muutaman todella painavan osuman ja otettua kuristusotteen, joka sammutti hetkeksi Gustafssonin valot.


Voitonhuumainen Makwan Amirkhani kuittaili ruotsalaisille jääkiekosta – yleisö kävi kuumana! MTV 21:55 01.06

Vapaaottelutähti Makwan Amirkhani nappasi voiton UFC-paluuottelussaan englantilaisesta Chris Fishgoldista Tukholman UFC-vapaaotteluillassa. Höyhensarjan ottelun anakondakuristuksella toisessa erässä päättänyt suomalainen sai ruotsalaisyleisön vihat niskaansa jääkiekkokommentilla.


Makwan Amirkhani palasi komeasti UFC-kehään – vastustaja taipui anakondakuristuksen alla! MTV 21:45 01.06

Makwan Amirkhani päihitti englantilaisen Chris Fishgoldin Tukholman UFC-vapaaotteluillassa anakondakuristuksella höyhensarjan ottelussa. Vuoden UFC-ottelutauolta kehään palannut Amirkhani nappasi voiton toisessa erässä. 


Makwan Amirkhani teki sen taas! Suomalainen voitti UFC-ottelunsa julmalla kuristuksella iltalehti 21:39 01.06

Makwan Amirkhani otteli Tukholman UFC-illassa Chris Fishgoldia vastaan. Suomen Makwan Amirkhani on voittanut Chris Fishgoldin Tukholman UFC-illassa toisen erän luovutuksella. Amirkhani lähti otteluun tutulla lentävällä polvellaan, jolla suomalainen päätti aiemman UFC-ottelunsa Tukholman Globenissa alkuunsa. Tällä kertaa vastustaja ei pudonnut heti ensimmäiseen iskuun.


UFC:ssä nähtiin hurja tyrmäys! Ottelijalta perään erikoinen temppu: ”Olin vain niin onnellinen” iltalehti 19:41 01.06

Tukholman UFC-ilta on alkanut vauhdikkaasti. Katso videolta Santosin raju tyrmäysisku ja erikoinen juhlinta. UFC katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Ennen pääkorttia on jo nähty useampi lopetus ennen täyttä aikaa. Näyttävin niistä on tähän mennessä tullut, kun brasilialainen Leonardo Santos tyrmäsi lyönnillään skotlantilaisen Stevie Rayn heti ensimmäisessä erässä.


Video: Kuristusvoittoa juhlinut Makwan Amirkhani piikitteli ruotsalaisyleisöä - ”Voitimme jääkiekossa” iltalehti 19:35 01.06

Suomen Makwan Amirkhani kohtasi englantilaisen Chris Fishgoldin Tukholman UFC-illassa. IL seurasi ottelun hetki hetkeltä. Video: Amirkhani piikitteli ruotsalaisyleisöä jääkiekosta. UFC on katsottavissa Viaplaysta. Lauantaina illalla päättyi Makwan Amirkhanin yli vuoden mittainen ottelutauko, kun suomalainen nousi vapaaottelukehään Tukholmassa. Amirkhani otteli viimeksi toukokuussa 2018.


Makwan Amirkhani voitti kuristuksella! Piikitteli ruotsalaisyleisöä kehähaastattelussa - ”Voitimme jääkiekossa” iltalehti 19:35 01.06

Suomen Makwan Amirkhani kohtasi englantilaisen Chris Fishgoldin Tukholman UFC-illassa. IL seurasi ottelun hetki hetkeltä. Lauantaina illalla päättyi Makwan Amirkhanin yli vuoden mittainen ottelutauko, kun suomalainen nousi vapaaottelukehään Tukholmassa. Amirkhani otteli viimeksi toukokuussa 2018. Ottelu oli Amirkhanille (14-3-0) kuudes UFC:ssä. Viidestä aiemmasta ottelusta Amirkhanilla oli neljä voittoa ja yksi tappio.


IL seuraa livenä: Nyt se alkaa! Makwan Amirkhani ottelee UFC-kehässä - nähdäänkö nopea lopetus Tukholmassa? iltalehti 19:35 01.06

Suomen Makwan Amirkhani kohtaa englantilaisen Chris Fishgoldin Tukholman UFC-illassa. Lauantaina illalla päättyy Makwan Amirkhanin yli vuoden mittainen ottelutauko, kun suomalainen nousee vapaaottelukehään Tukholmassa. Amirkhani otteli viimeksi toukokuussa 2018. Ottelu on Amirkhanille (14-3-0) kuudes UFC:ssä. Viidestä aiemmasta ottelusta Amirkhanilla on neljä voittoa ja yksi tappio.


heti toisella heitolla Kiviselle tontille nousi operaatio pimitetty Trumpilta puolitoista upeasti Italian

Uutiset