Henri Kontinen eteni ranskalaisparinsa kanssa finaaliin Tukholmassa

iltasanomat 17:54 18.10

Henri Kontinen ja ranskalainen Edouard Roger-Vasselin pelaavat Tukholman tennisturnauksen nelinpelin loppuottelussa.


Henri Kontinen ja ranskalaispari löivät välieriin Tukholmassa

iltasanomat 19:28 17.10

Suomen tennisässä Henri Kontinen eteni ranskalaisparinsa Edouard Roger-Vasselinin kanssa välieriin Tukholman ATP-turnauksen nelinpelissä.


Kontinen ja varamies iskivät jatkoon Tukholmassa

yle 18:26 16.10

Henri Kontinen pelaa ranskalaisen pelaajan kanssa, koska John Peers on vielä toipumassa loukkaantumisesta.


Andy McCoyn ja Angela-vaimon uusi elämä Karkkilassa! Äkkilähtö Helsingin hienostoalueelta kuluneeseen kerrostaloon: "Meidän piti lähtee" - tällaista on parin arki pikkupaikkakunnalla

iltalehti 07:56 12.10

Los Angelesissa, Tukholmassa ja Lontoossakin aikoinaan asunut rokkari päätyi vaimonsa kanssa Helsingin ytimestä keskelle pikkupaikkakuntaa. Arki muuttui rytinällä, mutta Andy McCoy ei tingi elämänasenteestaan. Karkkila vaikuttaa aavemaisen hiljaiselta kylältä syksyisenä perjantaina. Pienen keskustan läpi ajaa hetkessä tapaamispaikkaan. Loputtoman pitkältä tuntuvan ajan jälkeen auto parkkeeraa kahvilan pihaan. Ulos astuu Andy McCoy, 56, viisikymmentä minuuttia myöhässä. – Angela ei tullut, sillä on raffi flunssa, se makaa himassa, selittää rock-legenda anteeksipyytelemättä.


Nobelin kirjallisuuspalkinnot jaettiin – Viime vuoden metoo-kohun vuoksi nyt tehtiin historiaa

iltalehti 15:32 10.10

Koskaan aikaisemmin ei ole samalla kertaa palkittu edellisen ja kuluvan vuoden nobelistia. Nyt näin tehtiin. Nobelin kirjallisuuspalkinnot jaettiin tänään torstaina Tukholmassa. Poikkeuksellisesti palkittuja oli tällä kertaa todellakin kaksi: samalla kertaa ojennettiin niin viime vuoden kuin tämänkin vuoden Nobel. Vuosi siten palkinto jäi nimittäin Ruotsin akatemiaa riepotelleen metoo-kohun vuoksi kokonaan jakamatta.


Kirjallisuuden Nobel-palkinto vuodelta 2018 Olga Tokarczukille, tämän vuoden palkinnon saa Peter Handke

yle 12:00 10.10

Voittajat julkistettiin tänään Tukholmassa. Puolalainen Tokarczuk sai viimevuotisen jakamatta jääneen palkinnon ja itävaltalainen Handke vuoden 2019 palkinnon. Katso video lähetyksestä.


Katso suorana kello 12.30: Lääketieteen Nobel jaetaan

yle 11:32 07.10

Katso lääketieteen Nobel-palkinnon julkistaminen suorana tältä uutissivulta tai Areenasta. Tukholmassa järjestetty tilaisuus alkaa kello 12.30 Suomen aikaa.


Lääketieteen Nobel jaetaan klo 12.30, katso suorana – Tällä viikolla jaetaan myös skandaalin takia lykkääntynyt viime vuoden kirjallisuuspalkinto

yle 11:32 07.10

Katso lääketieteen Nobel-palkinnon julkistaminen suorana tältä uutissivulta tai Areenasta. Tukholmassa järjestetty tilaisuus alkaa kello 12.30 Suomen aikaa.


Linda Lampenius esitteli kotinsa televisiossa – tällaisessa lukaalissa hän asuu juristimiehensä ja lastensa kanssa

mtv 16:03 06.10

Maria Veitola vierailee Tukholmassa Linda Lampeniuksen kotona.


Pohjois-Korean ja Yhdysvaltain neuvottelut päättyivät tuloksettomina Tukholmassa – osapuolilla erimielisyyttä tapaamisen sujumisesta

iltasanomat 00:46 06.10

Ydinaseneuvottelut Pohjois-Korean ja Yhdysvaltojen välillä Tukholmassa ovat katkenneet tuloksettomia, kertoi Pohjois-Korean edustaja lauantaina.


Pohjois-Korean ja Yhdysvaltain neuvottelut päättyivät tuloksettomina Tukholmassa

iltasanomat 21:59 05.10

Ydinaseneuvottelut Pohjois-Korean ja Yhdysvaltojen välillä Tukholmassa ovat katkenneet tuloksettomia, kertoi Pohjois-Korean edustaja lauantaina.


Leikkiasetta kantanut kehitys­vammainen ammuttiin kuoliaaksi Tukholmassa – poliisit vapautettiin syytteistä

iltasanomat 20:12 03.10

Leikkiasetta kantaneen kehitysvammaisen miehen ampuneet kaksi poliisia vapautettiin syytteistä Tukholman käräjäoikeudessa torstaina.


Leikkiasetta kantanut kehitysvammainen ammuttiin kuoliaaksi Tukholmassa – poliisit vapautettiin syytteistä

iltasanomat 20:12 03.10

Leikkiasetta kantaneen kehitysvammaisen miehen ampuneet kaksi poliisia vapautettiin syytteistä Tukholman käräjäoikeudessa torstaina.


Ruotsin prinssi Carl Philip käänsi päitä Tukholman yliopistossa - saapui vaimoineen koulussa järjestettyyn konferenssiin

iltalehti 08:49 03.10

Ruotsin prinssi Carl Philip työskentelee aktiivisesti lukihäiriön kasvoina. Ruotsin prinssi Carl Philip ja hänen vaimonsa prinsessa Sofia tekevät paljon työtä Ruotsin dysleksiayhdistyksen hyväksi. Prinssillä on lukihäiriö, kuten myös kruununprinsessa Victorialla ja kuningas Kaarle Kustaalla. Tiistaina prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia osallistuivat yhdessä Tukholmassa järjestettyyn lukihäiriökonferenssiin. Konferenssi järjestettiin Tukholman yliopistossa. Koulussa oli samaan aikaan myös muuta opetusta.


Pihla Viitalan rankka kevät - unirytmi oli koetuksella: ”Nyt pidän kunnon breikin”

iltalehti 12:10 01.10

Pihla Viitala on toistaiseksi määrittelemättömän pitkällä työtauolla ison työrupeaman jälkeen. Näyttelijä Pihla Viitala myöntää suoraan, että meneillään oleva pieni hengähdystauko on paikallaan. – Kevät oli aika haastava. Sinkoilin sinne sun tänne. Nyt on ihanaa olla vain kotona. Välillä tosin käyn tekemässä jälkiäänityksiä studiossa Helsingissä ja Tukholmassa.


Ruotsin kiekkotähti joutui törkeän raivopuuskan uhriksi – mies hivuttautui lähemmäs katsomossa: ”Tuollaista hyökkäystä en ole koskaan kokenut”

iltalehti 19:36 28.09

Vanessa Kamga joutui törkypalautteen uhriksi maaottelussa elokuun lopussa Tukholmassa. Hän kertoo tapauksesta Iltalehdelle. Helle helli yleisöä Tukholman olympiastadionin lehtereillä ja tunnelma legendaarisessa maaottelussa oli mainio elokuun viimeisenä sunnuntaina. Ruotsalainen kiekonheittäjä Vanessa Kamga kannusti omiaan muiden maajoukkuekavereidensa tapaan katsomossa.


25 vuotta sitten uponneen autolautta Estonian muistotilaisuus Tukholmassa

yle 14:56 28.09

Autolautta Estonia upposi Itämerellä kovassa myrskyssä aamuyöllä 25 vuotta sitten. Tukholmassa vuosipäivän tilaisuuteen osallistuu Ruotsin kuninkaallisen perheen jäseniä.


Katso suorana: 25 vuotta sitten uponneen autolautta Estonian muistotilaisuus Tukholmassa

yle 14:56 28.09

Autolautta Estonia upposi Itämerellä kovassa myrskyssä aamuyöllä 25 vuotta sitten. Tukholmassa vuosipäivän tilaisuuteen osallistuu Ruotsin kuninkaallisen perheen jäseniä.


Tukholma menetti paikkansa Timanttiliigassa: "Kaikki loppuu aikanaan"

MTV 17:12 20.09

Yleisurheilun Timanttiliigaa ei ensi kesänä nähdä Tukholmassa. Tapahtuman järjestäjät kertoivat perjantaina, että vuodesta 2010 lähtien liigassa mukana ollut kilpailu on menettänyt paikkansa yleisurheilun näkyvimmässä kilpasarjassa.


Muistatko kasarisarja Öhmanin tavaratalon? Tältä sarjan päätähdet näyttävät nykyään

iltalehti 07:46 18.09

Varuhuset eli Öhmanin tavaratalo oli 1980-lopulla nähty ruotsalaissarja, jota katsoivat kaikki. Ruotsalainen draamasarja Öhmanin tavaratalo, Varuhuset, kertoi Tukholmassa sijainneen tavaratalon työntekijöistä ja heidän koukeroisista ihmissuhteistaan. Sarjaa seurattiin Suomessakin silmä kovana 1980-luvun lopussa.


jälkeen ”En neuvottele Kinnusen kuolinpesästä KuPSin kultakapteeni mukanaan Lappeenrannasta

Hot topics