IS Tukholmassa: Ruotsinsuomalaiset selasivat läpi joka kotiin jaettavan sota- ja kriisioppaan – ”Tämä on hyvä lukea läpi” iltasanomat 21:19 24.05

Ruotsissa jaetaan jokaiseen kotiin hallituksen laatima opasvihko kriisitilanteiden, jopa sodan, varalta. Näin ruotsinsuomalaiset reagoivat vihkoseen.


Ruotsalaiset väänsivät veistä haavassa - Tre Kronorin MM-kultasankari oli todella lähellä valita Leijonat, paperisota esti! iltalehti 06:18 23.05

Ruotsalais-iranilais-suomalainen Mika Zibanejad juhlii nyt uransa ensimmäistä aikuisten MM-kultaa Ruotsin paidassa - mutta tilanne olisi voinut olla täysin toinen. Tukholmassa syntyneen Zibanejadin, 25, isä on iranilainen ja äiti suomalainen. Myös äidiltä kuultu kieli taipuu edelleen. Zibanejad yllätti kullan jälkeen C Moren haastattelussa ja antoi joitakin kommentteja suomeksi. Nykyisin NHL:n New York Rangersia edustava hyökkääjä olisi taustansa puolesta voinut edustaa myös Suomea maajoukkuetasolla. Kaukana se ei ollut. Ruotsalaislehti Expressen otti asian jälleen esiin - suomalaisittain kipeästi.


Ruotsalaislehti esitti hurjan teorian: Olof Palmen murhaaja oli yksi murhan tunnetuimmista silminnäkijöistä iltalehti 05:07 23.05

Ruotsalainen Filter-lehti on julkaissut 12 vuoden tutkinnan tuloksen, jonka lopputuloksena lehti on nimennyt henkilön, joka mahdollisesti murhasi pääministeri Olof Palmen. Olof Palme toimi Ruotsin pääministerinä vuosina 1969-1976 ja 1982-1986. Jälkimmäinen kausi jäi kesken, kun tuntemattomaksi jäänyt mies ampui häntä Tukholmassa Sveavägenin ja Tunnelgatanin kulmassa. Murhatutkin on edelleen auki ja sitä hoitaa Ruotsissa varta vasten sen selvittämiseen keskittyvä Palme-ryhmä. Ruotsalainen on tänään julkaissut toimittaja Thomas Pettersonin 12 vuotta kestäneen tutkinnan tulokset, joiden perusteella murhaaja oli murhan tunnetuin silminnäkijä Skandiamannen. Nimensä Skandiamannen sai siitä, että hän oli töissä läheisellä Skandian tehtaalla ja matkalla töistä kotiin, kun Palme murhattiin.


Aftonbladet: Yrsa Stenius on kuollut MTV 13:07 20.05

Toimittaja ja kirjailija Yrsa Stenius on kuollut. Steniuksen perhe vahvisti asian sanomalehti Aftonbladetille. 73-vuotias Stenius kuoli kotonaan Tukholmassa viikonloppuna.


Aftonbladet: Suomenruotsalainen toimittaja Yrsa Stenius on kuollut iltalehti 12:59 20.05

Aftonbladetin mukaan Yrsa Stenius kuoli 73-vuotiaana. Ruotsissa asunut suomenruotsalainen toimittaja ja kirjailija Yrsa Stenius on kuollut, kertoo . Aftonbladet on saanut tiedon Steniuksen perheeltä. Stenius oli kuollessaan 73-vuotias. Hän kuoli kotonaan Tukholmassa viikonlopun aikana.


Yrsa Stenius on kuollut iltasanomat 12:32 20.05

Stenius kuoli 73-vuotiaana kotonaan Tukholmassa viikonloppuna.


Expressen: Suomalaisopiskelija murhasi vuokraisäntänsä Tukholmassa – asui samassa asunnossa uhrin kanssa iltasanomat 14:41 16.05

23-vuotiaan miehen internet-haut viittasivat oikeuden mukaan siihen, että teko oli suunniteltu.


Expressen: Suomalainen insinööriopiskelija murhasi vuokraisäntänsä Tukholmassa - söi sitten aamupalaa ja lähti yliopistolle iltalehti 13:35 16.05

Oikeus tuomitsi 23-vuotiaan suomalaismiehen murhasta vankilaan 16 vuodeksi, kertoo ruotsalaislehti Expressen. Sanomalehti kertoo viime vuoden lokakuussa Tukholman Södermalmissa tapahtuneesta henkirikoksesta, jossa Etelä-Suomesta kotoisin oleva 23-vuotias mies tappoi vuokranantajansa useilla veitseniskuilla. Insinööriksi Ruotsissa opiskeleva suomalainen oli asunut 25-vuotiaan vuokranantajansa kanssa yhteisasunnossa neljä kuukautta.


Murtomies jäi kiinni Tukholmassa - pissa ei osunut pönttöön, poliisi sai dna:n iltalehti 12:35 09.05

Tukholman keskustassa asuntoon murtautunut mies jäi kiinni, koska ei virtsatessaan osunut pönttöön. Södermalmilla asuntoon murtautuneelle varkaalle tuli hätä kesken keikan, ja hän joutui helpottamaan tuskaansa kylpyhuoneessa. Murtomies ei kuitenkaan osunut pöntön veteen, vaan laidoille jäi jälkiä varkaan asioinnista. Poliisi sai pöntön laidoilta dna-näytteen ja syötti sen tulokset tietojärjestelmäänsä. Sopiva dna löytyi, ja mies pidätettiin murrosta ja varkaudesta epäiltynä.


Loistelias Sebastian Aho hätyyttelee jo Saku Koivun ja Petri Kontiolan huimaa ennätystä: ”Toivottavasti ei yöunet mene” iltalehti 16:01 08.05

Sebastian Aho on lähellä tehdä Leijona-historiaa jo MM-kisojen alkusarjassa. Petri Kontiola nakutti 16 (8+8) pistettä kevään 2013 MM-turnauksessa joka pelattiin Helsingissä ja Tukholmassa. Saku Koivu on myös tehnyt 16 pistettä MM-kisoissa, mutta Kontiolan pistemäärään sisältyy enemmän maaleja. - Eiköhän se 16 pistettä mene nyt Ahon toimesta rikki. Aika lähellä se nyt on, sanoo Kontiola Iltalehdelle.


Toistuuko ikimuistoinen ravivoitto Tukholmassa? – Vermossa saatiin myrskyvaroitus iltasanomat 17:40 05.05

Polaran kunto on kohonnut jo siihen pisteeseen, että suomalaiskatsomo voi revetä liitoksistaan kolmen viikon päästä.


Rap-tähti riehui, löi ja veti huumeita yökerhossa Tukholmassa - tuomio tuli iltalehti 18:34 04.05

Rap-tähti G-Eazy sai sakkoja typerästä käytöksestään. Poliisi otti G-Eazyn kiinni Solidaritet-yökerhossa viime torstaina.


Seiska: Eronnut Mikko Leppilampi iski vaalean ruotsalaisen F1-kaunottaren iltalehti 08:22 03.05

Tuoreen Seiska-lehden mukaan juontaja-näyttelijä Mikko Leppilampi, 39, seurustelee tätä nykyä ruotsalaiskaunottaren Sofian kanssa. kertoo juontaja-näyttelijä Mikko Leppilammen löytäneen uuden rakkauden ruotsalaisen Sofian kanssa. Pari on nähty yhdessä läheisissä väleissä kaveriporukan kanssa pääsiäislauantaina Löyly-saunakompleksissa. Seiskan mukaan parin suhde on vahvistunut entisestään sen jälkeen. Lehden tietojen mukaan ruotsalaiskaunotar Sofia on Tukholmassa varttunut kosmopoliitti, joka on opiskellut Monacossa, asunut Rivieralla ja työskentelee kansainvälisessä jahtiyrityksessä. Sofia on työskennellyt vuosia F1-maailmassa ja hänellä on hyvät yhteydet moniin F1-kuljettajiin.


Kolme ihmistä pidätetty Ruotsissa: Epäillään terroristisen rikoksen valmistelusta iltalehti 12:33 30.04

Pidätykset tehtiin Pohjois-Ruotsissa ja Tukholmassa maanantaiaamun aikana. Kolme henkilöä on pidätetty terroristisen rikoksen valmistelusta epäiltyinä. Pidätykset tehtiin Pohjois-Ruotsissa ja Tukholmassa maanantaiaamun aikana. Useita muita henkilöitä on haettu myös kuulusteluihin. - Pidätykset ovat menneet suunnitelman mukaan, Ruotsin turvallisuuspoliisin Säpon tiedotuspäällikkö Nina Odermalm Schei sanoi.


Leijonat kellisti Ruotsin MM-kenraalissa – Aho onnistui maalinteossa MTV 18:54 29.04

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue otti Ruotsista 3-1-voiton Tukholmassa EHT-turnauksen päätösottelussa.


Leijonilta vahva MM-kenraali: Näin Ruotsi kaatui Tukholmassa MTV 18:48 29.04

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue huipentaa EHT-turnauksen kohtaamalla Ruotsin Tukholmassa.


LIVE: Huippu alku erään! Leijonat tuli Ruotsin rinnalle ja ohi MTV 18:37 29.04

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue huipentaa EHT-turnauksen kohtaamalla Ruotsin Tukholmassa.


LIVE: Leijonat latoo maaleja Ruotsin verkkoon! MTV 18:20 29.04

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue huipentaa EHT-turnauksen kohtaamalla Ruotsin Tukholmassa.


LIVE: Ruotsin NHL-pakki rokotti Leijonia ylivoimalla MTV 17:39 29.04

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue huipentaa EHT-turnauksen kohtaamalla Ruotsin Tukholmassa.


Aalto ISn sote-paljastuksesta Argentiinalainen jatkaa joukkueessa Salonojan hallissa ”Meillä vapauttamaan alkoholijuomien myyntiä – ”Pidän asiaa

Uutiset