Lue jättihaastattelu – Liigan puheenjohtaja Hiltunen: Muut maat ovat kasvattaneet eroaan Liigaan jatkoaika.com 18:00 08.12

Liiga ja Jääkiekkoliitto solmivat uuden toistaiseksi voimassaolevan yhteistyösopimuksen. Jatkoajan haastattelussa Liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen avaa näkemyksiään sopimuksesta sekä Liigan tulevaisuuden suunnasta, jossa vilahtaa idea myös Liigan joukkuemäärän pienentämisestä.


Ässävalmennus kehuu nuorta lupaustaan: "Näyttää kuin hän olisi pelannut 200 liigapeliä" jatkoaika.com 20:41 01.12

Vaikka Porin Ässillä on menossa vaikea kausi, tulevaisuuden näkymiä kirkastavat taustalla kehittyvät seuran omat juniorit. Aleksi Varttinen nousi Liiga-tasolle nopeammin kuin uskottiin.


Sampo Terho muistuttaa Lex Nokiasta – vaatii nyt ”pieniä ensin” uusisuomi 13:53 24.11

Pienyrittäjien asemaa on Suomessa parannettava niin lainsäädäntöä valmisteltaessa kuin julkisissa kilpailutuksissa, vaatii sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, kulttuuri- ja eurooppaministeri Sampo Terho. Suomea hän sättii ”korporatistiseksi maaksi”, jossa suuryrityksillä on laaja rooli lainsäädännössä.


Elä elämääsi täysillä – unohda nämä 5 tekosyytä stara 23:00 22.11

Ihmiset rakastavat tulevaisuuden suunnittelemista ja unelmoimista. Moni kuitenkin unohtaa sen


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 22.11

Ihmiset rakastavat tulevaisuuden suunnittelemista ja unelmoimista. Moni kuitenkin unohtaa sen


Älä tyydy peruskysymyksiin treffeillä – näillä tavoilla saat naisesta enemmän tietoa stara 15:20 19.11

Ensitreffeille mennessä saattaa muodostaa aina samanlaisen kysymyspatterin, jossa tiedustellaan tulevaisuudensuunnitelmia


Uutiset