F1-sarjan pitkäaikainen perinne tekee paluun Monacon GP:ssä – järjestäjät sivuuttivat kritiikkiä saaneen linjauksen MTV 22:19 22.05

Varikkotytöt nähdään tulevana viikonloppuna ajettavassa Monacon GP:ssä vastoin F1-sarjan omistajan Liberty Median alkuvuodesta tekemää linjausta.


OP laski hieman talousennustettaan - uskoo silti työllisyysasteen nousevan yli 72 %:n iltalehti 12:40 22.05

OP on alentanut Suomen taloutta koskevaa ennustettaan. OP ennustaa nyt Suomen bkt:n kasvavan 2,8 prosenttia tänä vuonna. Vuoden vaihteessa se odotti 3,3 prosentin kasvua. - Suomen talous ei talvella yltänyt aivan niin hyvään vauhtiin kuin ennakkotietojen ja luottamusindikaattorien valossa vaikutti. Noususuhdanne on silti voimissaan, ja talouskasvu jatkuu vaihtelevalla mutta hyvällä tempolla tulevan vuoden aikana, OP:n pääekonomisti Reijo Heiskanen sanoo pankin tiedotteessa. Talouskasvu alkaa OP:n mukaan ensi vuoden loppua kohti mentäessä vähitellen vaimeta kapasiteettirajoitteiden kuin kysynnän kasvun hidastumisenkin vuoksi. OP:n ennuste vuodelle 2019 on 2,3 prosenttia.


Mercedes pulassa Monacossa? – "Olen helvetin huolissani" MTV 07:25 22.05

Mercedes-tallin urheilujohtaja Toto Wolff myöntää olevansa huolisaan tallinsa suorituskyvystä tulevana viikonloppuna ajettavassa Monacon F1-kisassa.


Lionel Messi tähdittää Argentiinan MM-ryhmää – Serie A:n maalikuningas jätettiin tylysti rannalle MTV 21:57 21.05

Argentiina on julkaissut maajoukkueensa tulevan kesän jalkapallon MM-kisoihin.


TPS:lle kuusi uutta pelaajaa - Korpikoski palaa pitkällä sopimuksella Turkuun jatkoaika.com 18:23 21.05

TPS julkisti maanantaina tulevan kauden ryhmänsä rungon. Joukkueeseen liittyi kuusi uutta pelaajaa, joiden joukossa oli muun muassa paluun kasvattajaseuraansa tekevä Lauri Korpikoski.


TPS:n tulevan kauden ryhmä julki - Korpikoski palaa pitkällä sopimuksella Turkuun jatkoaika.com 18:23 21.05

TPS julkisti maanantaina tulevan kauden ryhmänsä rungon. Joukkueeseen liittyi kuusi uutta pelaajaa, joiden joukossa oli muun muassa paluun kasvattajaseuraansa tekevä Lauri Korpikoski.


Max Verstappen odottaa onnistunutta viikonloppua: Espanjan tulos lupailee hyvää Monacoon MTV 07:12 21.05

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen uskoo tallinsa hyvän suorituskyvyn Espanjan GP:ssä lupailevan hyvää myös tulevana viikonloppuna ajettavaan Monacon kisaan.


Yhdysvallat odottaa 58 vuoden kirouksen päättymistä: "Ei mestaruus voi meitä loputtomiin kiertää" jatkoaika.com 20:11 20.05

NHL:n tulevan kesän varaustilaisuuden yksi mielenkiintoisimmista nimistä on Quinn Hughes. Nuori puolustaja pelasi Tanskassa ensimmäiset MM-kisat vakuuttaen monet.


Jukka Jalonen linjaa: "Euroopassa pelaavien suomalaisten taso on noussut" MTV 10:00 20.05

Tulevan Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen mukaan Euroopassa pelaavien suomalaisten taso on noussut viime vuosien aikana.


Podcast: Kärpät voitti mestaruuden joukkuepelillä, ei materiaalilla - pelaajat viedään silti käsistä jatkoaika.com 08:30 20.05

Jatkoajan Oulun toimitus kokoontui keskustelemaan Kärppien mestaruuteen päättyneestä pudotuspelikeväästä, sekä tulevan kauden näkymistä. Puheenaiheena oli myös Mikko Mannerin joukkueen pelitavan ja ajatusmaailman merkitys koko Liigan tulevaisuuden kannalta.


Lauri Marjamäki parempi seuratyössä kuin Leijonissa? Jukka Holtari: "Tulos selvemmin seurassa" MTV 15:16 19.05

Nykyään JYPin urheilujohtajana työskentelevä Jukka Holtari sanoo Lauri Marjamäen tyyliselle valmentajalle tuloksen tulevan selvemmin pitkäaikaisella vaikuttamisella seuratyössä.


Poliisin absurdit aamukahvit Espoossa: Katuva murtomies tallusteli aseman edessä ja tunnusti kaiken - ”Ajattelimme, että oliko tämä huumoria” iltalehti 20:56 18.05

Länsi-Uudenmaan poliisin rikostutkinnan keskiviikkoaamusta tuli ikimuistoinen. Ammattirikollinen tepasteli jo ennen kello seitsemää poliisiaseman edessä, jotta pääsi heittämään syntinsä niskoiltaan. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoi hämmentävästä tapahtumasarjasta Espoon poliisiasemalla. Oli keskiviikko, toukokuun 16. päivä. Kello löi kohti aamuseitsemää. Oli taas tulossa kuuma hellepäivä. Virolaistaustaisen miehen kattila oli käynyt liian kuumaksi jo aiemmin. Mies käveli poliisiaseman edustalla ja huomasi töihin tulevan poliisin. Sattumalta hän oli töissä rikostutkinnassa.


Innokkaimmat kuninkaallisfanit ovat leiriytyneet prinssi Harryn ja Meghanin hääpaikalle - seurasivat kenraaliharjoitusta iltalehti 20:18 17.05

Innokkaimmat fanit ovat leiriytyneet prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääpaikan läheisyyteen päiväkausiksi taatakseen parhaat paikat. Prinssi Harry ja Meghan Markle menevät naimisiin Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa tulevana lauantaina. Jo torstaina hääpaikalla kävi melkoinen kuhina, kun iltapäivällä pyöräytettiin käyntiin hääharjoitukset. Linnan liepeillä jo pitkään makuupussien kanssa päivystäneet, varpaista päälakeen saakka Harryn ja Meghanin kuvilla tai Britannian sekä Yhdysvaltojen lipuilla koristelleet fanit pääsivät seuraamaan harjoituksia lähietäisyydeltä aitojen takaa. Väkeä oli paikalla jo nyt tuhansittain. Kenraaliharjoituksissa yhteensä 250 armeijan juhlapukuihin sonnustautunutta sotilasta harjoitteli lauantaista kulkuetta varten. Mukana oli väkeä sellaisista puolustusjoukoista, joihin prinssi Harrylla on side. Sotilaiden lisäksi katsojat pääsivät ihastelemaan upeita hevosia. Vihkimisen jälkeen prinssi Harry ja Meghan Markle hyppäävät hevosten vetämiin vaunuihin ja hurauttavat tervehtimään kansaa noin puolen tunnin ajelun ajaksi. Tahdeista vastaa soittokunta puhaltimineen.


Hyundai-kuljettaja Huttusella selkeä suunnitelma MM-ralliin MTV 11:17 17.05

Hyundain kehitysohjelmaan kuuluva Jari Huttunen kohtaa uuden haasteen tulevana viikonloppuna, kun kauden kuudes MM-ralli ajetaan Portugalissa.


Kommentti: Parempaa kuin televisiossa – kuninkaallisia häitä ennakoivia skandaaleja ei voisi käsikirjoittaa mtv 20:01 16.05

Prinssi Harryn tulevan puolison perhe on taatusti aiheuttanut harmaita hiuksia brittihoville. 


Tänä kesänä päällystetään 3000 kilometriä maantietä - Liikennevirasto toivoo tietyömaille työrauhaa iltalehti 13:23 16.05

Liikenneviraston mukaan päällystettyjen maanteiden ylläpitoon on tänä vuonna käytettävissä noin 139 miljoonaa euroa. Liikennevirasto tiedottaa, että tulevana kesänä päällystetään noin 3000 kilometriä maantietä. Tietyömaista pisimmät sijaitsevat Tuomarila-Veikkola, Mäntsälä-Lahti sekä Haarajoki-Karisto -tieosuuksilla. Viraston mukaan päällystystyöt pyritään ajoittamaan niin, että niistä aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa liikenteelle. Täysin häiriöitä aiheuttamatta töitä ei kuitenkaan pystytä tekemään.


Sydänkohtauksen saanut Meghan Marklen isä muutti mielensä - haluaa tyttären suostuttelemana sittenkin häihin, jos lääkäri päästää iltalehti 19:37 15.05

Meghan Marken sydänvaivoista kärsinyt isä päätti jo ettei lähde Yhdysvalloista Lontooseen saattamaan tytärtään alttarille. Nyt miehen mieli on muuttunut. Thomas Markle, 73, on vatvonut yhdysvaltalaismedioissa osallistumistaan ja osallistumattomuuttaan tyttärensä häihin. Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään tulevana lauantaina Lontoossa. Thomas sai viikko sitten sydänkohtauksen ja on sittemmin ollut toipilaana. Nyt hän on kertonut viihdesivusto :lle päätyneensä jälleen sairaalaan sydänvaivojensa vuoksi. Hänestä otetaan sairaalassa kokeita ja lääkäreiden mukaan hänen sydämensä kärsi vakavista vaurioista kohtauksen myötä. Thomas kertoo lehdelle, että Meghan koitti soittaa hänelle maanantaina, mutta mies ei ollut puhelimen ääressä. Meghan oli lähettänyt sitten tekstiviestin, jossa hän isän mukaan kertoo rakastavansa tätä ja olevansa huolissaan hänen terveydentilastaan. Thomasin mukaan Meghan ei kanna hänelle kaunaa paparazzikuvakömmähdyksestä.


Harry ja Meghan -hääkrääsä valtaa kaupat Britanniassa – soivasta kondomipaketista odotetaan menestystä: lupaa ”prinssin tulevan” iltasanomat 07:02 15.05

Lauantain prinssihäät ovat kirvoittaneet monet Lontoon kauppiaat ottamaan hyllyilleen prinssi Harryn ja Meghan Marklen kunniaksi tuotettua tavaraa aina keittiöpyyhkeistä pehmonalleihin. Hääparin kotimaiden kansallislauluja soittavasta kondomirasiasta odotetaan myyntimenestystä.


Salamasiirto Moto2-luokkaan! Niki Tuulin avausstartti viikonloppuna: "Unelmasta totta" MTV 12:18 14.05

Ratamoottoripyöräilijä Niki Tuuli siirtyy Moto2-luokan kuljettajaksi. Tuuli nähdään kyseisen luokan lähdössä jo tulevana viikonloppuna ajettavassa Le Mansin osakilpailussa.


Punaisina lähes koko maassa loimottavat siitepölykartat ajavat allergiset ahdinkoon - asiantuntija kehottaa lääkitsemään: ”Allergia itsessään väsyttää, lääkkeestä se tuskin johtuu” iltalehti 11:48 14.05

Koivun siitepölykausi on iskenyt hieman tavanomaista vuotta myöhemmin, sillä lämpöä saatiin odotella. Silmät vuotavat, nenä vuotaa, limakalvoja kutittaa ja kirvelee ja alituiseen väsyttää. Nämä ovat yleisimmät siitepölyallergian oireet, joista kärsii Allergia- ja astmaliiton mukaan noin 20 prosenttia suomalaisista. Luonnonvarakeskus povasi huhtikuussa tulevan kevään olevan koivun siitepölyn suhteen tavallista tuhdimpi. Huhtikuisen ennusteen mukaan koivun hedenorkkoja esiintyisi tänä keväänä enemmän kuin kolmena edellisvuotena, ja allergikkoja varoiteltiin hankalasta siitepölykaudesta.


Askonkadulla uhkatilanne – Gamesissa – Enni kädet ja katkera ”Itku Knox, miljardia dollaria kultaharkkoina näyttönä paikkani ihan pedofiiliskandaali syvenee Chilessä pieksämisestä selviää sakoilla pommiuhka-alueelle Suomen kovimmasta tullut lisää ja työmatkallaan ”Poliiseja oli vaihtoehdoille – vastustamisesta voi kommentoida” yksi kaista – ”Kunnianosoitus

Uutiset