Suomalainen kovassa nosteessa ollut rock-yhtye Santa Cruz hajosi kesken kiertueensa Yhdysvalloissa iltalehti 10:05 19.03

Yhtye kertoo asiasta Instagram -päivityksellä. Santa Cruz -yhtyeen Johnny kertoo yhtyeen hajoamisesta Instagramissa. Mies kirjoittaa: - Olen todella pahoillani ilmoittaessani, että lähden Santa Cruzista, mutta niin lähtevät myös Middy ja Taz. Me kohtasimme asioita, joita emme voi selvittää, vaikka yritimme kaikkemme saadaksemme tämän kiertueen ja yhtyeen toimimaan. En voi jäädä tähän tilanteeseen enää. En halua olla peloissani, että joku satuttaa itseään tai jotakuta toista. Siksi lähden. En koskaan ajatellut, että tulisin olemaan tässä tilanteessa, mutta minulla ei ole enää vaihtoehtoja käytettävinäni. Olen pahoillani. Rauhaa ja rakkautta.


Unelmahäät-pari on päihteetön, kaverit vähissä - sulhanen viettää viimeisen poikamiesillan äitinsä luona: ”Olisikohan Riku joskus broidinsa kanssa kerran elämässään käynyt jossain?” iltalehti 08:07 19.03

Maanantain Unelmahäät-ohjelmassa tavataan pariskunta, jolle baarissa notkuminen ei ole tuttua. Maanantain Unelmahäät-ohjelmassa Helsingin Tuomiokirkossa toisensa saavat 27-vuotiaat Mona Wahlberg ja Richard "Riku" Andersson. Lähihoitaja, kätilöksi opiskeleva Mona ja IT-alalla, pilvipalveluiden parissa työskentelevä Riku asuvat Helsingin Konalassa kahden näyttelykoiransa kanssa. Monalla on aiemmasta suhteestaan Jasmiina-tytär, joka viettää vuoroin aikaansa vanhempiensa luona. Suomi24-palstalla toisiinsa tutustuneen parin suhteen alku oli kankea, sillä ujo Riku koki, ettei kukaan nainen voisi ihastua häneen. Yli vuoden netissä jatkunut Monan sitkeä yhteydenpito teki kuitenkin tehtävänsä ja Riku tuli ulos kuorestaan.


Pienpanimo otti työvoiton byrokratiasta, oluen ulosmyynti onnistuu oudosta kopista - ”Palloilu viranomaisten kanssa ollut surkuhupaisaa touhua” iltalehti 08:03 19.03

Alkoholilain muuttumisen piti olla osa normienpurkutalkoita, mutta ainakin aluksi pienpanimoille normeja tuli lisää. Pienpanimoissa on ollut vilkas alkuvuosi, kun olutyrittäjät ovat yrittäneet ymmärtää muuttuneen alkoholilain käytännön toteutuksen. Espoon Oman Panimon omistaja Jukka Terho on täytellyt lupalappuja urakalla, mutta hän toteutti viranomaisten kummallisimmatkin vaatimukset, ja nyt hän voi myydä käsityöläisoluttaan suoraan asiakkaalle. Ensin piti rakentaa koppi.


WP: Kidutukseen perehtynyt senaattori vaatii julkaisemaan tiedot CIA-pomoehdokkaan kidutusmenneisyydestä MTV 06:46 19.03

Yhdysvalloissa tiedustelupalvelu CIA:n harjoittamasta kidutuksesta raportin laatinut demokraattisenaattori Dianne Feinstein sanoo, että CIA:n tulisi julkistaa hänen raporttinsa sisältämät tiedot CIA:n johtajaksi ehdolla olevan Gina Haspelin osallisuudesta kidutukseen. Asiasta kertoo Washington Post.


WP: Kidutukseen perehtynyt senaattori vaatii julakaisemaan tiedot CIA-pomoehdokkaan kidutusmenneisyydestä MTV 06:46 19.03

Yhdysvalloissa tiedustelupalvelu CIA:n harjoittamasta kidutuksesta raportin laatinut demokraattisenaattori Dianne Feinstein sanoo, että CIA:n tulisi julkistaa hänen raporttinsa sisältämät tiedot CIA:n johtajaksi ehdolla olevan Gina Haspelin osallisuudesta kidutukseen. Asiasta kertoo Washington Post.


WP: Senaattori pyytää julkistamaan tiedot CIA-pomoehdokkaan kidutusmenneisyydestä iltasanomat 05:43 19.03

Yhdysvalloissa tiedustelupalvelu CIA:n harjoittamasta kidutuksesta raportin laatinut demokraattisenaattori Dianne Feinstein sanoo, että CIA:n tulisi julkistaa raportin sisältämät tiedot CIA:n johtajaksi ehdolla olevan Gina Haspelin osallisuudesta kidutukseen.


Pelastetusta ketusta tuli Instagram-julkkis – julkaisee nyt oman kirjan stara 23:00 18.03

Jessica Coker näki muutama vuosi sitten Facebook-ilmoituksen turkistarhalta pelastetusta pienestä


Norja jyräsi kolmoisvoittoon lentomäessä, Stoch varmisti maailmancupin voiton - Antti Aalto jäi kisan viimeiseksi iltalehti 20:50 18.03

Norja juhli tänään Vikersundin lentomäessä. Robert Johansson, Andreas Stjernen ja Daniel Andre Tande nappasivat kolmoisvoiton kotikonnuillaan. Kamil Stoch tuli kisassa vasta kuudenneksi, mutta tästä huolimatta puolalainen varmisti maailmancupin kokonaiskilpailun voiton. Maailmancupissa toisena oleva Richard Freitag on nyt Stochista 253 pisteen päässä, kun kaksi kisaan on vielä jäljellä.


Onko miehesi tyytyväinen parisuhteeseen? Näistä merkeistä tiedät stara 20:00 18.03

Kumppanuus on muutakin kuin auvoisaa yhteiseloa ja rakkauden ilotulitusta. Yksikään


Viihdelehti Stara.fi stara 20:00 18.03

Kumppanuus on muutakin kuin auvoisaa yhteiseloa ja rakkauden ilotulitusta. Yksikään


Pikku peuranvasa tarvitsi Inkoossa rajavartiolaitoksen apua – sorkat sutivat liukkaalla jäällä kuin Bambilla iltasanomat 18:39 18.03

Olkaahan jäällä varovaisia. Tämän peuranvasan voimat eivät riittäneet liukkaiden yli, joten merivartiolaitos tuli avuksi.


Pikku peuranvasa tarvitsi Inkoossa meripelastuslaitoksen apua – sorkat sutivat liukkaalla jäällä kuin Bambilla iltasanomat 18:39 18.03

Olkaahan jäällä varovaisia. Tämän peuran vasan voimat eivät riittäneet liukkaiden yli, joten meripelastuslaitos tuli avuksi.


Julius Junttila runkosarjan paras - Mathew Maione viihdyttävin jatkoaika.com 18:11 18.03

Kärppien hyökkääjä Julius Junttila valittiin liigan runkosarjan parhaimmaksi pelaajaksi. Näin hänestä tuli toinen peräkkäinen oululaisseuran pelaaja, joka voitti Lasse Oksanen -palkinnon.


IS Pietarissa: Javlinskin kannattajat ilmoittautuivat, mutta moni äänestäjä salasi valintansa – ”Ei sitä saa kertoa” iltasanomat 17:56 18.03

Pietarilaiset äänestäjät kertoivat toivovansa ennen kaikkea, että presidentinvaaleista tulisi rehelliset.


HJK sai uuden kärjen - kapteeni mielissään: ”Jos tarvitaan suoraviivaisuutta, hän auttaa meidän peliä tosi paljon” iltalehti 17:41 18.03

HJK:n brasilialaishyökkääjä Joao Klauss de Mello ei kauaa ihmetellyt päästyään vaihdosta kentälle VPS:aa vastaan. Uusi kärki Joao Klauss de Mello tuli HJK:lle tarpeeseen. VPS taipui, ja HJK eteni Suomen cupissa puolivälieriin KuPS:n vastustajaksi. HJK:n kopissa huudettiin lujaa sunnuntain voiton jälkeen. Voitto oli helpotus. Hoffenheimista vuokrattu Klauss pohjusti avausmaalin ja viimeisteli itse kolmannen, kun VPS taipui Suomen cupissa 4-1.


Saksalaiset juhlivat yhdistetyssä - Herola paras suomalainen iltalehti 17:34 18.03

Fabian Riessle on voittanut yhdistetyn kisan Saksan Klingenthalissa. Toiseksi tuli Saksan Johannes Rydzek, kolmas oli Japanin Akito Watabe. Paras suomalainen oli Ilkka Herola, joka sijoittui kymmenenneksi. Herola jäi Riesslestä minuutin ja yhden sekunnin. Muista suomalaisista Eero Hirvonen oli 12:s, Arttu Mäkiaho 38:s ja Leevi Mutru 42:s.


Hanna Sumari avautuu blogissaan synkistä ajatuksistaan: ”Mietin, että olen vain TV-pelle” iltalehti 16:55 18.03

TV-persoona ja juontaja Hanna Sumari, 59, kertoo Apu-lehden blogissaan epävarmuudesta, joka heräsi yksinäisenä koti-iltana. Juontaja Hanna Sumari, 59, on tuttu TV-kasvo ja hänet on nähty vuosien varrella useissa eri televisio-ohjelmissa Joka kodin asuntomarkkinat -ohjelmasta Tanssii tähtien kanssa -sarjaan. Nyt televisiokasvo kertoo , miten julkisuus ja TV-ohjelmiin osallistuminen on välillä epäilyttänyt häntä. Sumari sanoo alkaneensa miettiä eräänä rauhallisena koti-iltana yksin ollessaan, onko hän onnistunut tekemään elämässään mitään merkittävää. - Tuli tosi synkät fiilikset. Mietin, kuinka elämäni on valunut hukkaan, en ole saavuttanut mitään, enkä tehnyt mitään merkittävää hyvääkään. En ole koskaan sinnikkäästi pyrkinyt mihinkään saavuttaakseni jotain todella hienoa ja arvokasta. Ajattelin myös, että olen melko tyhmä. Ihailen nopeaälyisiä tietolaari-ihmisiä. Tiedättekö, heitä jotka tuntuvat tietävän kaiken historiasta, politiikasta, maailmantilanteesta ja uskonnoista, Sumari tilittää blogitekstissään.


Kyrön ala-asteella syttyi lauantaina aamuyöllä tulipalo iltalehti 16:54 18.03

Koulun teknisen työn rakennuksen seinä syttyi palamaan aamuyöllä. Pöytyän kunnassa Varsinais-Suomessa sijaitsevalla Kyrön ala-asteella syttyi lauantaina aamuyöllä noin puoli kolmen jälkeen tulipalo. Lounais-Suomen poliisin tiedotteen mukaan teknisen työn rakennuksen seinä syttyi palamaan.


Batshuayin tykki puhui jälleen - Dortmund kaatoi Hannoverin 1-0 iltalehti 16:40 18.03

Dortmundin laina Chelseasta näyttäisi onnistuneen: Michy Batshuayi on tehnyt seitsemässä Bundesliiga-ottelussaan nyt kuusi maalia. Borussia Dortmund tuli otteluun terävästi. Heti ensimmäisestä hyökkäyksestä kolmenkymmenen viiden sekunnin kohdalla se oli iskeä maalin Hannoverin verkkoon. Jakson edetessä Dortmundin prässi laski hieman ja Hannover sai paremmin pelistä otetta.


Humalaiselle murtovarkaalle tuli nälkä – perhe heräsi kokkailun ääniin stara 16:00 18.03

Minnesotan osavaltiossa sijaitsevassa kodissa herättiin äskettäin keskellä yötä keittiöstä kantautuviin


Uutiset