Herttoniemen hyppyrimäessä Helsingissä syttyi tulipalo – mäkiennätys Toni Niemisellä iltasanomat 23:18 21.08

Metrin liekit, mäkiennätys 49 metriä.


Satoja evakuoitu Venäjällä tulipalon tieltä - 22 ihmistä loukkaantunut iltalehti 21:11 21.08

Palon syttymissyy ei ole vielä varma, mutta se on ilmeisesti alkanut autiotalosta. Venäjällä jouduttiin evakuoimaan satoja ihmisiä maanantain aikana, kun tulipalo levisi asuinalueella Donin Rostovissa Etelä-Venäjällä. Viranomaisten mukaan palo on tuhonnut jopa 30 taloa ja 560 ihmistä on evakuoitu. Navakka tuuli on vaikeuttanut tulen sammuttamista. Paikalla on ollut myös sammutushelikoptereita.


Massiivinen tulipalo riehui Venäjällä – jopa 30 taloa tuhoutui, kymmeniä loukkaantui iltasanomat 21:02 21.08

Venäjällä jouduttiin evakuoimaan satoja ihmisiä maanantain aikana, kun tulipalo levisi asuinalueella Donin Rostovissa Etelä-Venäjällä.


Suomalaisten suosimalla kreikkalaissaarella riehuu taas tulipalo: ”Mietin jo laukkujen pakkaamista” iltasanomat 23:23 20.08

Viranomaisten mukaan Zakynthoksen saarella saattaa häärätä tuhopolttaja.


Siirtolapuutarhamökki tuhoutui tulipalossa Herttoniemessä hs 07:52 20.08


Enonkoskella raivonneessa tulipalossa loukkaantui kaksi – tuli saattoi levitä tupakasta iltasanomat 18:12 16.08

Kuusihuoneistoinen rivitalo paloi Enonkoskella tiistai-iltana.


Kuusi lehmää kuoli navettapalossa Mikkelissä – palomestari: ”Viimeiseen asti yrittävät pysyä sisällä” iltasanomat 17:37 16.08

Rajussa tulipalossa säästyttiin henkilövahingoilta.


Rivitalossa syttyi tulipalo Outokummussa – henkilövahingoilta vältyttiin hs 06:07 16.08


Outokummussa 10 ihmistä evakuoitiin rivitalopalon takia iltalehti 04:45 16.08

Pohjois-Karjalassa Outokummussa 10 asukasta evakuoitiin rivitalosta varatoimenpiteenä tulipalon takia. Pelastuslaitos sai hälytyksen Outokummun Tehtaankadun palosta hieman ennen kello kahta keskiviikkoyönä. Palossa tuhoutui rivitalon tekniset tilat, jonka takia rivitalon asuntoihin ei tule vettä tai sähköä. Yhtään rivitalon huoneistoa ei tuhoutunut, mutta yksi asuinhuoneisto kärsi savuvahingoista.


Hurja maastopalo uhkaa jo Ateenaa: Jari kuvasi hotelliltaan sattumalta, kun tulipalo alkoi iltasanomat 23:24 15.08

Kreikkaa piinaavat Lucifer-helteen mahdollistamat maastopalot. Maan oikeusministeri epäilee palosuman alkaneen tuhopoltoista.


Kuuden huoneiston rivitalo tuhoutui täysin palossa Enonkoskella ? kaksi pelastettiin iltalehti 22:55 15.08

Enonkoskella Etelä-Savossa kuusihuoneistoinen rivitalo tuhoutui täysin rajussa tulipalossa tiistai-iltana. Yhdestä asunnosta pelastettiin kaksi ihmistä, jotka vietiin jatkohoitoon. Alkutiedon mukaan pelastettuja olisi ollut kolme. Päivystävä palomestari Ville Tuovinen sanoi, että tulipalo ei vaatinut kuolonuhreja.


Kolme koiraa kuoli pienkerrostalon palossa Tampereella iltasanomat 15:55 10.08

Tampereella pienkerrostalon saunaosastolla syttyi torstaina tulipalo, jossa kuoli kolme koiraa.


Omakotitalo tuhoutui täysin tulipalossa Järvenpäässä lauantaina – poliisi etsii Segwayllä liikkunutta miestä hs 09:46 08.08


Tulipalo Vaasan keskustassa – Halpa-Halli tyhjennettiin asiakkaista iltasanomat 19:11 07.08

Pelastuslaitokselle tuli kiire maanantaina Vaasassa. Menossa oli vilkas ostospäivä ja hälytys tuli isoon kauppaan aivan kaupungin keskustassa.


Vapaapalokuntalaisten epäillään itse sytyttäneen tulipaloja palkkioiden toivossa Italiassa – syytetään petoksesta hs 16:40 07.08


Sisilialaista vapaapalokuntaa syytetään petoksesta –sytyttivät tulipaloja palkkioiden toivossa hs 16:35 07.08


Palomiehiä epäillään tulipalojen sytyttämisestä Sisiliassa - halusivat bonuksia iltalehti 11:39 07.08

Italiassa vapaapalokuntalaisille maksetaan 10 eurolla korotettua tuntipalkkaa, jos he joutuvat työskentelemään hätätilanteissa. Sisiliassa on pidätetty 15 vapaapalokuntalaista epäiltyinä tahallisesta tulipalojen sytyttämisestä lisäkorvausten saamiseksi valtiolta, Italian poliisi sanoi maanantaina. Italian valtio maksaa vapaapalokuntalaisille kymmenen euron korotuksen tuntipalkkaan korvauksena työskentelystä hätätilanteissa.


Asuntovaunu syttyi palamaan ajon aikana iltalehti 09:02 07.08

Asuntovaunu syttyi ajon aikana tuleen iltayhdeksän jälkeen sunnuntaina Hartolassa. Päijät-Hämeen pelastuslaitokselta arvioidaan, että tulipalon syy on todennäköisesti jokin päällä oleva laite. Kaasu ei liene aiheuttanut paloa. Henkilövahinkoja ei sattunut.


Lämpökeskus paloi pahoin Petäjävedellä - käry levisi ympäristöön iltalehti 22:06 05.08

Reilu tuhannen neliön lämpökeskus vaurioitui pahoin tulipalossa lauantai-iltana Petäjäveden taajamassa Keski-Suomessa. Lähimpään asuntorakennukseen on 100-150 metriä. Palo ei aiheuta vaaraa, vaikkakin hakkeen käryä on levinnyt palon ympäristöön. Palokunta oli nopeasti paikalla, mutta palo ehti levitä koko rakennukseen.


Uutiset