Tampereella evakuoitiin kerrostalo tulipalon takia iltasanomat 06:04 20.04

Tampereella evakuoitiin 11 asunnon puukerrostalo tulipalon takia, kertoo pelastuslaitos.


Puukerrostalo syttyi tuleen Tampereella – asukkaat evakuoitu MTV 05:50 20.04

Tampereella evakuoitiin 11 asunnon puukerrostalo tulipalon takia, kertoo pelastuslaitos.


Teini puukotti opettajaa ja koulutovereitaan Venäjällä - rehtori tiesi aikeista iltalehti 09:31 19.04

Venäjän Sterlitamakin kaupungissa 17-vuotias nuori mies hyökkäsi useiden ihmisten kimppuun. Motiivina oli ilmeisesti kosto. Keskiviikkona Venäjän keskiosassa sijaitsevassa Sterlitamakin kaupungissa 17-vuotias nuori mies hyökkäsi yllättäen oppilaiden ja opettajan kimppuun veitsi kädessä sekä yritti sytyttää tulipalon. Opettaja ja kolme oppilasta loukkaantuivat hyökkäyksessä vakavasti. He olivat torstaiaamuna edelleen teho-osastolla. Hyökkääjä yritti veitsikahakan jälkeen tappaa itsensä, mutta viranomaiset estivät aikeet ja pidättivät nuoren. Hänen vammansa ovat lieviä ja häntä on jo päästy kuulustelemaan.


Kemerovon kauppakeskuksen johto säästi palohälytysjärjestelmän korjaamisessa, oli tiennyt ongelmasta ainakin pari vuotta - 64 ihmistä kuoli iltalehti 13:51 16.04

Kymmenien ihmisten hengen vaatinut Venäjän Kemerovon kauppakeskuksen tulipalo olisi voitu välttää ja ihmishenkiä pelastaa. Maaliskuun lopussa Siperiassa sijaitsevassa Kemerovon Zimnjaja Vishnja -ostoskeskuksessa syttynyt tulipalo on Venäjän historian yksi eniten uhreja vaatineista tulipaloista. Palossa kuoli ainakin 64 ihmistä, joista yli 40 oli lapsia. Tulipalon tutkinnassa on selvinnyt lukuisia vakavia laiminlyöntejä ja puutteita muun muassa paloturvallisuudessa.


Sytyttikö kolme poikaa tulipalon Lappeenrannassa? Poliisi kaipaa havaintoja iltalehti 10:47 16.04

Poliisi pyytää vihjeitä tulipalopaikalta sunnuntai-iltapäivällä poistuneista pojista. Sunnuntaina iltapäivällä kolme poikaa leikki ilmeisesti tulella Lappeenrannassa Niittyvillantiellä sijaitsevassa kaupungin omistamassa kiinteistössä. Pojat oli nähty sunnuntaina kello 14.00-14.37 välisenä aikana, ja he olivat liikkeellä kävellen ja potkulaudoilla. Kiinteistöön oli sytytetty nuotio.


Humalainen tuikkasi kerrostaloasunnon oven tuleen työntämällä postiluukusta palavaa materiaalia - kolme sairaalaan iltalehti 22:38 15.04

Oulun Kaukovainiolla sytytettiin sunnuntai-iltana kuuden jälkeen kerrostaloasunnon ulko-ovi palaamaan Poliisin mukaan humalainen mies oli työntänyt oven postiluukkuun palavaa materiaalia ja saanut asunnon ulko-oven ja välioven syttymään tuleen. Palomiehet sammuttivat alkaneen tulipalon ennen kuin tuli pääsi leviämään asuntoon.


Heinolassa suuri palo: Stora Enson tehtaan seinä tulessa iltalehti 09:50 11.04

Tapahtuneesta ei ole koitunut henkilövahinkoja. Heinolassa on käynnissä tulipalon sammutus Stora Enson flutingtehtaalla Tampellantiellä. - Siellä on palokunta paikalla. Rikkiuunirakennuksen seinässä on palo. Se on prosessiin liittyvä rakennus. Meillä on investointiseisokki päällä ja se liittyy huoltotöihin, sanoo tehtaanjohtaja Ari Tanninen.


New Yorkin Trump Tower -pilvenpiirtäjässä roihuaa tulipalo - Trump perheineen ei ole rakennuksessa iltalehti 02:10 08.04

New Yorkin 58-kerroksisessa Trump Tower -pilvenpiirtäjässä syttyi tulipalo lauantaina. Viranomaistietojen mukaan ainakin yksi ihminen on loukkaantunut tulipalossa vakavasti, kertoo amerikkalainen ABC News -uutiskanava. Tulipalon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.


Sairaala on ilmiliekeissä Istanbulissa iltalehti 19:09 05.04

Tulipalo on levinnyt rakennuksen useisiin kerroksiin. Videokuvaa paikan päältä. Valtava tulipalo on syttynyt sairaalassa Turkin Istanbulissa, kertovat uutistoimistot. Potilaita on evakuoitu ulos rakennuksesta kadulle tulipalon vuoksi, AFP raportoi.


Tukholman tulipalon takia otettu kiinni 50-vuotias mies - epäillään tuhopoltosta iltalehti 21:03 04.04

Suurlähetystörakennuksen palossa loukkaantui 14 ihmistä. Tukholman Östermalmissa keskiviikkona syttyneen tulipalon takia on otettu kiinni 50-vuotias mies. Ruotsalaismedian mukaan hänet otettiin kiinni pari tuntia tulipalon jälkeen. Miestä epäillään tuhopoltosta. Narvavägenillä sijaitseva suurlähetystörakennus syttyi palamaan iltapäivällä, ja tulipalo levisi lopulta kolmeen kerrokseen. Rakennuksessa sijaitsevat Portugalin, Tunisian ja Argentiinan suurlähetystöt. Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan mies oli käynyt rakennuksessa aiemmin ja ollut tyytymätön saamaansa kohteluun.


Indonesiassa poikkeustila öljyvuodon takia - videolla valtava savupilvi peittää kaupungin alleen iltalehti 20:00 04.04

Palamaan syttynyt öljy aiheutti ison tulipalon. Indonesialle kuuluvan Borneon saaren eteläosan edustalla tapahtui viikonloppuna vakava öljyvahinko, jonka tuhot jatkuvat edelleen. Neljä ihmistä on kuollut ja satoja saanut terveyshaittoja öljyvuodon takia. Ainakin kaksi kuolonuhreista oli kalastajia, jotka kuolivat öljyvuodon takia syttyneessä tulipalossa. Tulipalo syttyi, kun paikaliset yrittivät puhdistaa vettä öljystä. Tulipalo yltyi lopulta valtavaksi ja savupilvi peitti alleen Balikpapanin kaupungin. Öljyvuodon lähde ja syy ovat edelleen epäselviä. Lähellä vuotopaikkaa on valtio-omisteisen öljy-yhtiön jalostamo, mutta yhtiö on kiistänyt osallisuuteensa vuotoon.


Poliisi: Kotkan rakennuspaloon ei liity rikosta – kolme kuoli yöllisessä tulipalossa MTV 10:32 04.04

Kymenlaaksossa Kotkassa yöllä tapahtuneeseen asuinrakennuspaloon ei tällä hetkellä epäillä liittyvän rikosta. Poliisi tutkii edelleen tulipalon syttymissyytä.


Etelä-Korea Pohjois-Korean häiritä vuoden huonoon Jälleen ehdolla kuoli rekkaonnettomuudessa, painonnostotähti Pohjois-Korean ydinaseiden testausalueen tilanteesta Syytä – Sivullinen yritti

Uutiset