Tapparan ylivoima käsittämättömän tehotonta – finaaleissa yhä nollat taululla MTV 19:15 23.04

Tappara sai SM-liigan neljännen finaalin avauserässä Kärppiä vastaan kaksi ylivoimaa, mutta tulos oli tuttu: tulokseton. Taululla ovat ensimmäisen erän jälkeen lukemat 0–0.


20 minuuttia näpertelyä, nolla maalia - Tapparan ylivoimapelaaminen on poskettoman kehnoa iltalehti 19:07 23.04

Tapparalle tarjoutui 4. finaalin avauserässä kaksi kahden minuutin ylivoimaa, mutta tulos oli totutun kehno. Tilanne Tampereella on avauserän jälkeen 0-0. Tappara sai kolmessa ensimmäisessä finaalissa kokeilla ylivoimalla kahdeksan kertaa, eli yhteensä 16 minuuttia. Saldona oli nolla maalia. Sama meno jatkui maanantaina neljännen finaalin avauserässä Tampereella. Kärpät kulutti jäähypenkkiä yhteensä neljän minuutin edestä, mutta kotijoukkueen nollaputki jatkui.


Lataa uusi IL Tulosvahti! Urheilutulokset kattavasti ja nopeasti suoraan puhelimen näytölle iltalehti 17:38 23.04

IL Tulosvahti on Iltalehden uusi urheilun tulospalvelusovellus, joka tarjoaa tulokset ja tilastot nopeasti ja luotettavasti. Missaatko tänään illan neljännen Liiga-finaalin? Onko puoliso sopinut taas menoa viikonlopun Valioliiga-pelien päälle? Vai haluatko muuten vain nähdä NHL-kierroksen tulokset näppärässä paketissa heti aamulla herättyäsi? Nämä, ja monet muut ongelmat ratkeavat lataamalla mobiililaitteellesi uusi IL Tulosvahti.


Jokereihin tulossa kiinalaista rahaa? Valtio satsaa rajusti jääkiekkoon - Hjallis Harkimo kiistää neuvottelut iltalehti 17:03 23.04

Iltalehden haastattelemien lähteiden mukaan Harry Harkimon osuus Jokereista saattaa kiinnostaa kiinalaisia. Harkimo kiistää tiedon. Kiinasta löytyy kiinnostusta talviurheilua ja helsinkiläisjoukkue Jokereita kohtaan, kiitos lähestyvien Pekingin talviolympialaisten. Asian vahvistaa Iltalehdelle jääkiekkoa lähellä oleva raskaan sarjan liikemies, joka tuntee asian taustat erinomaisesti.


Iloisia uutisia eläinmaailmasta: Äärimmäisen uhanalaisen jokidelfiinin kanta on vihdoin kasvussa - ”Nyt meillä on toivoa” iltalehti 14:49 23.04

WWF tiedottaa, että Mekongin alueella elävien uhanalaisten delfiinien määrä on kääntynyt kasvuun. WWF:n mukaan ensimmäistä kertaa mittaushistoriassa Mekongin alueella elävien äärimmäisen uhanalaisten jokidelfiinien määrä on kääntynyt kasvuun. Kannan kasvu on elintärkeää, sillä lajia on uhannut sukupuutto Mekongin jokialueella. Eläinten määrän lisääntyminen on pitkäaikaisen suojelutyön ja erityisesti laittomien kalastusverkkojen poistamisen tulosta. Kantaa on seurattu jo yli 20 vuotta. Tänään julkaistun vuonna 2017 tehdyn laskennan mukaan Mekongin alueella elää 92 jokidelfiiniä, kun vuonna 2015 niitä oli 80.


Video: Mikko Rantanen jyrättiin vaarallisella polvitaklauksella - joukkuekaveri kosti välittömästi iltalehti 07:12 23.04

Mikko Rantasen ja Coloradon kausi NHL:ssä päättyi viime yönä, kun joukkue hävisi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Nashvillelle. Katso videolta Ryan Ellisin polvitaklaus. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Ratkaiseva kuudes ottelu oli Predatorsin juhlaa, sillä 60 minuutin jälkeen tulostaululla olivat murskaavat 5-0-lukemat.


Maanantaista tulossa poutainen, illalla lännestä saapuu sateita iltalehti 05:14 23.04

Forecan sääennusteen perusteella maanantaina saadaan nauttia poutaisesta kevätpäivästä. Lämpöennätyksiä ei ole kuitenkaan luvassa, sillä lämpötilat pysyvät pääasiassa kautta maan kymmenen asteen alapuolella. Iltaa kohden lännestä saapuu rannikolle sadevyöhyke.


Horoskooppi 23.4.2018 iltasanomat 02:30 23.04

Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!


Pohjanmaata piinaavat tulvat ovat toisten riemu: Jalasjärveläinen Susanna hyppäsi kanoottiin ja lähti tulvavesille melomaan - video iltalehti 17:31 22.04

Etelä-Pohjanmaalla Kyrönjoen vedenkorkeus on saavuttanut huippunsa ja veden korkeus on kääntymässä laskuun. Jalasjärvellä valtatie 3:n liikenne katkaistiin ja ohjattiin kiertotielle viikonloppuna, koska Jalasjoki nousi pelloille ja valtatielle. Etelä-Pohjanmaalla veden nousu tasoittui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla tulvahuipun odotetaan olevan vasta tulossa.


Sega Nintendon jalanjäljissä – Mega Drive -konsolista tulossa miniversio stara 14:30 22.04

Nintendo Entertainment System ja Super Nintendo -konsolien miniversiot menivät kuin


Selviytyjät: Janni valitsee Katjan illallisseuraksi — miehet pahastuvat: ”Mieluummin olisin nakannut akat tänne laavuun” iltalehti 22:13 21.04

VARO JUONIPALJASTUKSIA Selviytyjät-leirin miehet puhisevat kiukusta vesisateessa, kun Janni Hussi ja Katja Ståhl pääsevät nauttimaan herkuista ravintolaan. Selviytyjissä käydään sunnuntaina palkintokilpailu, jonka lopputulos käy kilpailussa vielä mukana olevien miesten luonteen päälle. Kilpailun vie nimiinsä Janni Hussi. Palkintona on illallinen kylän ravintolassa, ja voittaja saa valita mukaansa yhden seuralaisen.


LIVE: Ylivoima tuotti vihdoinkin tulosta! Leijonapuolustajalle debyyttiosuma MTV 20:36 21.04

Leijonien EHT-turnaus jatkuu lauantaina ottelulla Venäjää vastaan. MTV.fi seuraa tapahtumia verkkosivuillaan.


Antti Rinne kutsui opposition koolle: ”Suomalaiset olivat varmoja, ettei enää lisää keppiä ole tulossa - mutta mitä vielä!” uusisuomi 13:01 21.04

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne sanoo kutsuneensa muun opposition koolle ensi viikoksi. Rinteen mukaan tavoitteena on jättää välikysymys Juha Sipilän (kesk.) kaavailemista irtisanomissuojan heikennyksistä.


Harkimo Ylelle: ”Liike Nytistä ei ole tulossa puoluetta” iltasanomat 10:31 21.04

Hjallis Harkimo kertoi liikkeestään Ylen Ykkösaamulle.


Magnus, 73, tuskastui Ruotsissa jonoihin ja hutilointiin - Elinaikaa oli ehkä vain 7 kuukautta, kun hän tuli Suomeen hoitoon iltalehti 07:17 21.04

Göteborgilainen Magnus Kruse on yksi Suomessa hoidetuista sadoista ruotsalaispotilaista. Toisen lääkärin mielipiteen kuuleminen Suomessa pelasti todennäköisesti hänen henkensä. Ensimmäisen kerran Magnus Krusella, 73, diagnosoitiin ärhäkkä eturauhassyöpä vuonna 2015, jolloin häntä hoidettiin göteborgilaisessa Sahlgrenskan yliopistosairaalassa. Kokeiden otto sekä tulosten odottaminen saivat huolissaan olevan miehen tuskan partaalle. - Ensin odotit lääkäriaikaa, sitten koepalan ottoa, tuloksia sekä lääkärin takaisinsoittoa. Jouduin odottamaan tietoa asioista jopa kuukausia, Kruse kertoo.


Keskusta aloittaa puoluevaltuuston kokouksen – sääntöihin tulossa Väyrys-pykälä MTV 06:07 21.04

Keskustan puoluevaltuusto aloittaa tänään kaksipäiväisen kokouksensa Lahdessa. Kokouksessa käsitellään muun muassa Paavo Väyrysen asemaa.


Keskusta aloittaa puoluekokouksensa – sääntöihin tulossa Väyrys-pykälä MTV 06:07 21.04

Keskustan puoluevaltuusto aloittaa tänään kaksipäiväisen kokouksensa Lahdessa. Kokouksessa käsitellään muun muassa Paavo Väyrysen asemaa.


Horoskooppi 21.-22.4.2018 iltasanomat 02:30 21.04

Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!


Vauva tulossa taloon? Sovi ensin näistä asioista stara 22:30 20.04

Vauvan saaminen on toisiaan rakastavien ihmisten suurin kohokohta elämässä. Kun


- jäätelöä Rooman että horjutusta hänet syylliseksi tuomitaan” huippulupaus pudotettu Jokereihin tulossa kiinalaista kolarissa Kouvolassa Koulubussi syttyi palamaan Lontoon maratonilla, menetti työmarkkinatuen kun Mies ja naisuhri niin, että Suomessa rivistä ruuhkasta sanallisen arkun seksihurjastelija – surmannut puolialaston todistaja ”Otti Torontossa – useiden yhdellä iskulla Vantaalla

Uutiset