Video: Lauri Markkasen seurakaveri donkkasi ja putosi naama edellä parkettiin: aivotärähdys ja hammasremontti iltalehti 11:42 19.01

Chicago Bullsin Kris Dunn on tovin sivussa pelikentiltä. Dunn loukkaantui viime keskiviikkona pelatussa ottelussa Golden State Warriorsia vastaan varsin erikoisella tavalla. Takamies porhalsi läpiajoon ja donkkasi pallon koriin, mutta alastulo epäonnistui pahasti: Dunn putosi naama edellä parkettiin. Bullsin mukaan 23-vuotias jenkkipeluri sai tärskyssä aivotärähdyksen. Lisäksi edessä on hammasremontti, sillä Dunnin kaksi etuhammasta otti osumaa alastulossa.


Aktiivimalli uhkaa vesittää 20 miljoonaa euroa maksaneen perustulokokeilun tuloksia - ”Heikentää luotettavuutta” iltalehti 08:36 19.01

Sosiaali- ja terveysministeriön edustajan mukaan minkään kokeilun vuoksi ei voida pysäyttää muuta lainsäädäntötyötä. Hallituksen kaksivuotinen perustulokokeilu maksaa yhteensä 20 miljoonaa euroa. Nyt näyttää siltä, että kokeilun tulokset ovat jäämässä ainakin osittain epäluotettaviksi. - Aktiivimalli vaikeuttaa perustulokokeilun tulosten arviointia, kertoo Kelan yhteiskuntasuhteiden johtaja, professori Olli Kangas. Hän johtaa perustulokokeilun tutkimusryhmää.


Kansanedustaja Arja Juvonen huolissaan: ”Vanhustenhoidosta tulossa huutokauppaa” MTV 08:33 19.01

Kotihoidon tila on herättänyt voimakasta keskustelua. Saavatko ikäihmiset riittävän hyvää hoitoa Suomessa?


Liigan taklauskunkku niittasi Petteri Sihvosen laitaan – näyttää nyt puhtaan pommin salat MTV 07:30 19.01

Jääkiekon SM-liigajoukkueiden kapteenit äänestivät Tulosruudun kyselyssä sarjan kovimmaksi taklaajaksi HIFK:n voimahyökkääjän Lennart Petrellin, joka näytti osaamisensa saloja MTV Sportin asiantuntijalle Petteri Sihvoselle.


Voiko Lauri Markkasta hehkuttaa liikaa? Konkaripelaaja Rannikolta painavia sanoja Suomen urheiluväelle MTV 07:21 19.01

Suomessa ei täysin ymmärretä koripallon NBA:ssa tulokkaana hurjaa tulosta tehneen Lauri Markkasen suoritusten kovuutta, arvioi suomalainen lajisuuruus Teemu Rannikko. 


Horoskooppi 19.1.2018 iltasanomat 02:30 19.01

Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!


SuperMoniveto: Yksi tulos varmana – alle vitosen pelit! iltasanomat 23:35 18.01

Pidetään pelin hinta kurissa ja nuhteessa rajulla, mutta ihan fiksulla idealla...


Torinon finaali käy vieläkin Lehtisen mielessä – "Olympiahopea on kova saavutus, mutta..." MTV 22:53 18.01

Jere Lehtinen kertoo Tulosruudun Viikon vieras -ohjelmassa Antero Mertarannalle vuoden 2006 Torinon olympiafinaalin olevan ainoa hänen mieltään hiertävä asia Lehtisen upean uran ajalta.


Trumpilta vastaisku arvostelijoille – kertoi asiantuntijoiden hämmästyneen juoksumattotestin tulosta iltasanomat 21:14 18.01

Donald Trump kommentoi ensimmäistä kertaa terveystarkastuksen tuloksia. Hän on samaa mieltä siitä, että Valkoisen talon ruoka-annokset voisivat olla pienempiä.


Lauri Markkanen nappasi Vuoden läpimurto -palkinnon - veljenkin on haastava käsittää jatkuvia urotekoja iltalehti 20:03 18.01

Lauri Markkanen palkittiin Urheilugaalassa. Vuoden läpimurto -palkinnon voitti odotetusti Lauri Markkanen. Ehdolla olivat lisäksi Eero Hirvonen ja Esapekka Lappi, kovia tekijöitä hekin, mutta aika vaikea on ohittaa NBA-debyyttikaudellaan ennätystason tulosta takovaa Markkasta.


Vietnam saamassa F1-kisan – vahvistus odotettavissa lähiviikkoina MTV 17:42 18.01

Lukuisten lähteiden mukaan Vietnamista on tulossa F1-kisaisäntä lähiviikkoina. Vietnamin GP olisi tarkoitus ajaa maan pääkaupungissa Hanoissa sijaitsevalla katuradalla.


Onko Leijonien olympiajoukkueeseen tulossa yllätyksiä? ”Osa yllätyksiä meillekin” MTV 17:10 18.01

Suomen jääkiekon miesten olympiajoukkueessa nähdään pelaajia, joiden ei olisi vielä syksyn aikana odottanut murtautuvan lopullisen kisajoukkueeseen. Näin vihjaa Tulosruudun Viikon vieras, Leijonien manageri Jere Lehtinen.


Arttu Wiskarin kuntokuuri on tuottanut tulosta: ”On sieltä jotain kiloja lähtenyt” iltalehti 15:39 18.01

Muusikko Arttu Wiskari on hoikistunut sen jälkeen, kun aloitti syksyllä kuntoprojektin personal trainerin kanssa. Muusikko Arttu Wiskari nähdään näyttelijänä ensi viikolla ensi-iltaan tulevassa Supermarsu-elokuvassa. Miehen ensimmäinen näyttelijäntyö on päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin rooli. Pertti rakastaa ruokaa, viihtyy oloasuissa ja on hitusen yksinkertainen. - En varmaan olisi pystynyt tekemään ensimmäistä näyttelijäsuoritustani millään muulla hahmolla kuin Pertillä! Tai ainakin se olisi ollut haastavampaa. Pertti on 40-prosenttisesti Arttu Wiskari, tai ainakin semmoinen koti-Arttu, muusikko nauraa.


SM-liigan paras taklaaja rusikoi Petteri Sihvosta illan Tulosruudussa – ja tältä se näyttää! MTV 12:43 18.01

Jääkiekon SM-liigakapteenien kyselyssä kotimaan parhaaksi taklaajaksi äänestetty Lennart Petrell pääsi toteuttamaan monen laji-ihmisen haaveen: hän sai tilaisuuden käyttää osaamistaan MTV Sportin asiantuntijaa Petteri Sihvosta vastaan.


Kaisa Mäkäräisen huimaan tuloskehitykseen löytyy yllättävä selitys iltalehti 11:55 18.01

Päävalmentaja Antti Leppävuori arvioi, että ammuntaharjoittelu Sveitsin maajoukkueen kanssa on tehnyt terää suomalaistähdelle. Kaisa Mäkäräisen kolme palkintopallipaikkaa ampumahiihdon maailmancupissa vuoden 2018 puolella ovat suoraa seurausta urheilijan huimasta tuloskehityksestä ammuntapenkalla. Suomalaisen osumaprosentti viime vuoden maailmancupeissa oli 84,5, mutta tämän vuoden puolella se on peräti 90,1.


52 kuoli Kazakstanissa linja-auton palossa iltalehti 10:21 18.01

Vain viisi ihmistä onnistui pakenemaan palavasta bussista. 52 ihmistä sai surmansa, kun linja-auto syttyi tuleen kesken ajon Kazakstanissa Irgizin alueella klo 10.30 paikallista aikaa, kertoo maan sisäministeriö. Vain viisi ihmistä onnistui pakenemaan palavasta linja-autosta. Paikallisten tiedostusvälineiden mukaan bussin matkustajien uskotaan olevan Uzbekistanin kansalaisia, jotka olivat matkalla Venäjälle tai tulossa sieltä.


Poliisi takavarikoi lähes tonnin kokaiinia ananasten sisältä iltalehti 08:56 18.01

Huume oli matkalla Panamasta Eurooppaan. Espanjan ja Portugalin poliisit ovat tehneet mittavan kokaiinitakavarikon. Huumetta yritettiin tuoda Eurooppaan piilotettuna tuoreiden ananasten sisään. Yhteensä kokaiinia oli 745 kiloa. Huumeet olivat tulossa Panamasta. Iberian niemimaa on poliisin mukaan yksi keskeinen reitti huumeille Etelä- ja Väli-Amerikasta Eurooppaan.


Uutiset