Tolvanen tekee maaleja ja saa ylistystä jatkoaika.com 08:37 22.08

Alkavalla kaudella Jokereiden KHL-joukkueen mielenkiintoisimpia pelaajia on nuori Eeli Tolvanen. Maalintekotaidostaan tunnettu hyökkääjä pelaa ensimmäistä vuottaan aikuisten kanssa, mutta on heti harjoitusotteluissa osoittanut pystyvänsä tekemään tulosta.


Tapamme ostaa vaatteita muuttuu, ja se ravistelee kauppaa – Seppälä haettiin konkurssiin, Lindexin tulos puolittui hs 07:45 22.08


Sdp:lle lankesi ratkaisijan rooli uusien tiedustelulakien voimaantulossa – Olisiko uusilla laeilla voitu estää Turun puukotukset? hs 21:14 21.08


Valepoliisit kalastelleet pankkitunnuksia Helsingissä - huijari väitti naisen talon olevan piiritetty ja varkaiden olevan tulossa iltalehti 16:52 21.08

Helsingin poliisi muistuttaa, ettei oikea poliisi kysele pankkitunnuksia tai muita yhteystietoja puhelimitse. Poliisiksi tekeytyneet huijarit ovat kalastelleet pankkitunnuksia helsinkiläisiltä. Helsingin poliisin tietoon on tullut useampi huijaustapaus, jotka tapahtuivat Pohjois-Helsingissä viime perjantaina. Poliisin mukaan huijarit soittivat alueen asukkaille ja esittäytyivät poliisina.


Kommentti: Rahat pois dopingvalvonnalta – urheilussa on suurempikin ongelma iltasanomat 13:57 21.08

Tuloshuijareiden jahtaaminen on vielä dopingtaistoakin tärkeämpää, kirjoittaa IS:n Juha Hiitelä.


Lindexin toimitusjohtaja lähtee – Stockmannin muotiketjun tuloskunto on heikentynyt hs 10:51 21.08


Kummola jääkiekon tulosmanipulaatioepäilystä: ”Taitavat olla yksinkertaista porukkaa” iltasanomat 09:26 21.08

Suomen jääkiekkoliiton entinen puheenjohtaja ihmettelee MM-kisoissa mahdollisesti ollutta vilppiä.


Jääkiekkomaajoukkueessa muhii skandaali - pelaajia epäillään tulosmanipulaatiosta arvokisoissa iltalehti 06:12 21.08

Viime keväänä pelatut jääkiekon 1. divisioonan MM-kisat saivat synkkiä pilviä ylleen. Turnauksessa mukana olleita Ukrainan pelaajia epäillään tulosmanipulaatioyrityksestä, jonka avulla se olisi avittanut Etelä-Korean nousua MM-kisojen pääsarjaan. Asiasta uutisoi ukrainalainen Obozrevatel. Sivuston mukaan manipulaatioepäilyn kohteena ovat ainakin maalivahti Eduard Zahartshenko ja puolustaja Vladimir Varivoda. Obozrevatel julkaisi kuvan kahdesta todistuksesta, joissa pelaajat ovat lupautuneet maksamaan 30 000 dollaria, mikäli vetovilppi ei onnistu.


Tulosmanipulaatioepäily jääkiekon MM-kisoissa – epäiltyjä uhkaa vuosien vankeus iltasanomat 20:03 20.08

Etelä-Korean nousu MM-kisojen A-sarjaan sai ikävän lisämaun.


Hurja tulos! Yleisurheilun maailmanmestari ponnisti kauden kärkituloksen Timanttiliigassa iltasanomat 18:57 20.08

Qatarin Mutaz Essa Barshim paransi kauden kärkitulosta.


Huikea pomppu - Qatarin korkeustähti hyppäsi Timanttiliigassa kauden kärkituloksen! iltalehti 18:47 20.08

Tuore miesten korkeuden maailmanmestari jatkoi kovia suorituksia Timanttiliigassa. Birminghamissa kisatussa korkeuskisassa Qatarin Mutaz Barshim ylitti jo ensimmäisellä yrityksellä riman 240:stä. Kyseessä on tämän kauden kärkitulos. Koko hyppääjän tiimi repesi riemuun ja myös osa yleisöstä antoi seisten aplodit. Hän voitti kisan ylivoimaisesti.


Turun tapauksen tutkinnanjohtaja IS:lle: Pääepäillystä otettu oikeuskemiallisia näytteitä iltasanomat 15:45 20.08

Tutkinnanjohtaja kertoo, että kuulustelut ovat tuottaneet tulosta. Pääepäiltyä ei olla päästy kuulemaan.


"F*ck Isis" - FC Barcelonan kannattajien tempaus sai surevan kansan hurraamaan terroripaikalla iltalehti 14:58 20.08

FC Barcelonan kotiottelu Real Betisiä vastaan pelataan normaalisti terrori-iskusta huolimatta. La Ligan ottelun on määrä alkaa kello 21.15 Suomen aikaa. La Ramblan terrori-isku ei peruuttanut ottelua, mutta turvajärjestelyistä on tulossa tavallista tiukemmat. FC Barcelona pukeutuu surunauhoihin terrori-iskun vuoksi. Kaikki seuran liput ovat puolitangossa, ja ennen illan ottelua pidetään minuutin hiljainen hetki Camp Noulla.


Seinäjokelaisen kiekon vuosikymmenten korpivaellus tulossa päätökseen jatkoaika.com 10:00 20.08

Eteläpohjalainen jääkiekko on vuosikymennet nojautunut kyläkapinoihin ja kuppikuntien kohtaamiseen. Paikallisen kiekkoilun kärkenä toiminut, Suomi-sarjassa pelaava Seinäjoen S-kiekko on tasaisin väliajoin ilmoittanut Mestis-halukkuudestaan, mutta todellisia rahkeita ei ole oikeastaan koskaan ollut. Nyt tarvittavat puitteet ovat rakentumassa.


Silminnäkijä huomasi Turun hyökkääjän autostaan: mies juoksi verinen teräase kädessä ja puukotti naista selkään iltasanomat 17:42 18.08

Turkulainen mies oli tulossa töistä hieman neljän jälkeen, kun hän näki auton ikkunasta verinen puukko kädessä juoksevan miehen.


Viking Line paransi tulostaan - matkustajamäärä kasvussa iltalehti 17:12 17.08

Laivayhtiö Viking Line paransi tulostaan huhti-kesäkuussa. Yhtiön tulos oli nyt 2,7 miljoonaa, kun se vuotta aiemmin oli 1,1 miljoonaa euroa. Myös liikevaihto kasvoi. Se nousi 137,1 miljoonaan euroon 131,1 miljoonasta eurosta. Liikevaihdon kasvuun vaikutti yhtiön mukaan Viking FSTR -aluksen tuonti Helsinki-Tallinna-linjalle, mutta aluksen tulos ei ole ollut täysin odotusten mukainen. Yhtiön mukaan kilpailu liikennöintialueella aiheuttaa painetta hintoihin. Polttoaineen hintatason odotetaan olevan korkeampi viimevuotiseen verrattuna.


Jengi hyökkäsi rynnäkkökiväärein sairaalaan Guatemalassa ja vapautti vankilasta tuodun jäsenensä - ainakin seitsemän kuoli iltalehti 10:54 17.08

Jengin jäsen Daniel Cabrera onnistui pakenemaan, kun sairaalan käytävät täyttyivät veritahroista. Ainakin seitsemän ihmistä kuoli ja 12 loukkaantui, kun epäillyt jengiläiset hyökkäsivät sairaalaan maan pääkaupungissa. Iskun tekijät halusivat vapauttaa sairaalassa jenginsä jäsenen, joka oli tuotu vankeudesta lääkärintarkastukseen poliisivalvonnassa. - Anderson Daniel Cabrera, Mara Salvatrucha -jengin jäsen, oli tulossa lääkärintarkastukseen, poliisin edustaja Jorge Aguilar sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.


Uutiset