Danske Bank kampanjoi Akavan liittojen kanssa: Lähes miljoonalle suomalaiselle mahdollisuus alentaa asuntolainamarginaaliaan iltalehti 11:14 18.01

Akava ja Danske Bank syventävät yhteistyötään asuntolainojen osalta. Akavalaisen liiton jäseneksi liittyneet saavat tästä lähtien pysyvästi Danske Bankista jäsenetuna erityishinnan asuntolainalleen ja peruspankkipalveluilleen. Yhteistyö mahdollistaa edullisemman asuntolainan jopa lähes miljoonalle korkeakoulutetulle. Edut koskevat niin Danske Bankin nykyisiä asiakkaita kuin asiakkuutensa Danske Bankiin siirtäviä akavalaisen liiton jäseniä.


Poliisi takavarikoi lähes tonnin kokaiinia ananasten sisältä iltalehti 08:56 18.01

Huume oli matkalla Panamasta Eurooppaan. Espanjan ja Portugalin poliisit ovat tehneet mittavan kokaiinitakavarikon. Huumetta yritettiin tuoda Eurooppaan piilotettuna tuoreiden ananasten sisään. Yhteensä kokaiinia oli 745 kiloa. Huumeet olivat tulossa Panamasta. Iberian niemimaa on poliisin mukaan yksi keskeinen reitti huumeille Etelä- ja Väli-Amerikasta Eurooppaan.


Facebookissa julkaistu selfie-kuva johti murhaajan tuomioon Kanadassa iltalehti 08:15 18.01

Poliisi löysi kuvasta murha-aseen. Chayenne Antoine, 21, tunnusti maanantaina Kanadassa tappaneensa parhaan ystävänsä Brittney Gargolin, 18, kaksi vuotta sitten. Gargol löydettiin kuristettuna maantäyttöpaikalta Saskatoonissa, lähellä oli ruumista oli Antoinen vyö.


Mies löydettiin surmattuna ulkoilualueelta Porissa - Poliisi: useita kiinniottoja tehty iltalehti 18:41 17.01

Tiistaina Porin Pihlavassa paljastuneen henkirikoksen tutkinta on jatkunut Lounais-Suomen poliisilaitoksen Porin poliisiasemalla. Poliisi on edistynyt tappona tutkittavan teon tutkinnassa ja tehnyt asiaan liittyen useita kiinniottoja. Tutkinnan ollessa vielä alkuvaiheessa tapauksesta ei kuitenkaan voida tiedottaa yksityiskohtaisemmin.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Vielä yksi salama samaan paikkaan iltalehti 13:43 17.01

Iltalehden vetovihjeet ovat lunastaneet tällä Mestiskaudella Peliittojen overeilla jo niin monta kertaa, että vaikka loppukausi ei toisi enää yhtään osumaa, jää taktiikka voitolliseksi. Lypsävää lehmää ei tänäänkään tapeta ja salaman toivotaan jälleen lyövän samaan paikkaan. Tänään Peliittojen ottelun yli 5,5 maalin tuloksesta saa hyvän (1,55) maksun sen takia, että vastustaja Espoo United on tilastojen valossa ollut Mestiksen vähämaalisin joukkue 5,5 maalin linjalla mitattuna: vain puolet Espoon peleistä on päättynyt overiin.


Sukeltajat paljastavat: näin eteni kaivossukellus, jonka seurauksena suomalaisnainen menehtyi Ruotsissa iltalehti 07:26 17.01

Kolmen suomalaisen sukeltajan ryhmä sukelsi Tuna-Hästbergin kaivoksessa sunnuntaina 7. tammikuuta. Vain kaksi heistä nousi pintaan Suomalaisnainen kuoli sukellusonnettomuudessa Tuna-Hästbergin kaivoksessa Börlangen ulkopuolella Ruotsissa sunnuntaina 7. tammikuuta. Kuopion Urheilusukeltajat on nyt julkaissut raportin kohtalokkaasta sukelluksesta verkkosivuillaan. Raportissa kerrotaan, että nainen oli sukeltanut yhdessä kahden muun sukeltajan kanssa. Kolmikko oli sukeltanut kaivoksessa kahtena edellisenä päivänä ennen kohtalokasta sukellusta.


Kotiinsa kahlittujen 13 sisaruksen naapuri kertoo oudosta joulukoriste-episodista: ”Heistä näki että he olivat kauhuissaan” iltasanomat 03:02 17.01

Kotoaan epäinhimillisissä oloissa vangittuna pidettyjen sisarusten kohtalo järkyttää naapureita, joista osa näki ettei perheessä ole kaikki kunnossa.


Porista löytyi surmattu mies iltasanomat 21:36 16.01

Porissa löytyi tiistaina surmattuna vuonna 1980 syntynyt porilainen mies, kertoi Lounais-Suomen poliisi.


Mies löytyi surmattuna ulkoilualueelta Porissa MTV 21:25 16.01

Porissa on löydetty surmattuna paikkakuntalainen mies.


Mies löydetty surmattuna Porissa iltalehti 20:59 16.01

Mies löytyi Pihlavan ulkoilualueelta tänään. Poliisi on löytänyt vuonna 1980 syntyneen miehen Pihlavan ulkoilualueelta Porista. Lounais-Suomen poliisi epäilee tapauksessa henkirikosta ja tutkii tapausta tappona.


Tähän verrattuna länsimetro oli pientä – Pariisin metrolaajennus sai 12 miljardin lisälaskun, projekti ei valmistune 2024 olympialaisiin MTV 18:17 16.01

Euroopan suurimpiin rakennushankkeisiin Ranskan metroverkossa on tulossa 12 miljardin lisälasku. Projekti ei valmistune Pariisin olympialaisiin.


Karmiva totuus erikoisten perhekuvien takaa paljastumassa – 13 lasta vanhempiensa vankina Kaliforniassa, osa sidottuna vuoteisiinsa MTV 15:30 16.01

Yhdysvalloissa Kaliforniassa poliisi on pidättänyt 57-vuotiaan David Allen Turpinin ja 49-vuotiaan Louise Anna Turpinin, joiden epäillään pitäneen kolmeatoista lastaan vankeina kotonaan.


Tutkimus: Liikuntaa lapsena harrastaneet menestyvät paremmin koulussa ja työelämässä iltalehti 08:37 16.01

Liikunta lapsena on yhteydessä vuosien päähän koulutus- ja työurien kehitykseen, paljastaa Jyväskylän yliopistossa tehty väitöstutkimus. Jaana Karin väitöstutkimuksen tulosten mukaan liikunnallisesti aktiivisilla lapsilla oli peruskoulun päättyessä parempi koulumenestys ja aikuisena korkeampi koulutustaso ja korkeammat ansiotulot. Lisäksi he kiinnittyivät paremmin työmarkkinoille kuin lapsena vähän liikkuneet. Liikunnallisesti aktiivisten lasten peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo oli keskimäärin puoli arvosanaa korkeampi verrattuna vähän liikkuneisiin. Koulutuspolun pituudessa ero paljon liikkuvien ja vähän liikkuvien välillä oli noin vuosi.


Karmea paljastus Kaliforniassa: 13 sisarusta löytyi vangittuna kotoaan – vanhempia syytetään kidutuksesta MTV 05:41 16.01

Yhdysvalloissa Kaliforniassa poliisi on pidättänyt pariskunnan, jonka epäillään pitäneen kolmeatoista lastaan vangittuna kotonaan.


13 sisarusta löydettiin vangittuina kotoaan Yhdysvalloissa - vanhemmille syytteet kidutuksista iltalehti 04:49 16.01

Uhreista nuorimman arvellaan olevan 2-vuotias ja vanhimman 29-vuotias, kertoo uutistoimisto Reuters. Kolmentoista sisaruksen kerrotaan löytyneen Kalifornian osavaltiossa sijaitsevasta kodistaan järkyttävistä olosuhteista. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters. Sisarukset, iältään 2-29-vuotiaita, olivat kotonaan vankeina. Poliisin mukaan sisarukset löydettiin kotoaan nälkiintyneinä ja likaisina. Osa heistä oli kahlittuna lukkojen avulla vuoteisiinsa. Poliisi löysi sisarukset Los Angelesin itäpuolella sijaitsevasta Perrisin kaupungista, jossa perhe asui.


THL:ltä hyviä uutisia nyt jylläävästä influenssakaudesta – päinvastainen tilanne viime talveen verrattuna MTV 18:48 15.01

THL:n mukaan influenssa leviää tällä hetkellä maltillisemmin kuin viime vuoden influenssa. Suomessa kiertää nyt useita eri virustyyppejä, joten rokotteenkin teho on nyt aiempaa arviota kattavampi.


F1-mestari muistuttaa hintakriitikoita: Moottorit maksoivat aiemmin enemmän MTV 17:58 15.01

F1-sarjassa nykyisin käytettävät V6-turbohybridit ovat hinnaltaan merkittävästi edullisempia sarjan aiempiin moottoreihin verrattuna, muistuttaa nelinkertainen maailmanmestari Alain Prost.


Matti Vanhasella reilun 500 000 euron vaalibudjetti – kalpenee selvästi Niinistöön verrattuna iltasanomat 14:12 15.01

Keskustan presidenttiehdokkaan Matti Vanhasen vaalikampanjan yhteenlasketut kulut ovat 550 000 euroa, käy ilmi hänen vaalirahoitusta koskevasta ennakkoilmoituksestaan.


SM-liiga: Pelikierros! – Vedoissa megakertoimia, maukas yllättäjä ja Pataa totta kai iltasanomat 13:51 15.01

Kierros tarjoilee vedonlyöjänkin silmin katsottuna ihan mielenkiintoisia ottelupareja. Pelataan...


Tamperelainen Joel, 32, teki kansalaisaloitteen sopeutumiseläkkeen poistosta: “Ex-kansanedustajat eivät voi olla mikään rälssiluokka” iltalehti 20:25 14.01

Tamperelaisen Joel Rouvisen, 32, tekemä kansalaisaloite kansanedustajien sopeutumiseläkkeen poistamisesta keräsi 50 000 nimeä viidessä kuukaudessa. Rouvinen, 32, nostaa kahvilassa teekuppia kädellä, johon on tatuoitu onnen ja oikeuden jumalattaret, Fortuna ja Justitia. Viime kesänä mies ärsyyntyi lopullisesti sopeutumiseläkettä nauttivien kansanedustajien “saavutettuun etuun” ja sillä keplotteluun. Valtion kassasta menee noin 100 000 euroa joka kuukausi näihin sopeutumiseläkkeisiin, kun rahareikiä olisi paljon muuallakin.


Uutiset